Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
256 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 256 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Αχχχχχχ,Δεσποινάκι μου!!!!Σ'ευχαριστώ!!!
Εσύ τι έκανες τελικά??Πήγες στον γιατρό???Ακόμη ταλαιπωρείσαι?????

Αλίκη, είμαι εντάξει και παρατήρησα ότι όποτε ΔΕΝ ασχολούμαι με τον υπολογιστή είμαι μια χαρά. Η ακτινοβολία του υπολογιστή με φέρνει ξηροφθαλμία. Αυτές τις μέρες παράδειγμα που δεν έμπαινα από το σπίτι, ήμουν μια χαρά. Σε γενικές γραμμές έχει κανα δίμηνο να με ενοχλήσουν.

florentiab έγραψε:
καλημέρα αγαπημένη Ντέπυ!
τι κάνουν τα μανάρια σου;

Τα πουλάκια μου είναι μια χαρά. Μας τρελλαίνει λίγο ο μικρός αλλά κατά τ' άλλα καλά.
Σχολείο, σπίτι, μπαλέτο, σπίτι, σχολείο κοκ.
Μεγαλώνουν.... σνιφ!

Δεσποινα υπαρχουν γυαλια που μπορεις να φορας οταν χρησιμοποιεις υπολογιστη.Εχει κ ο αντρας μου ,ειναι πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη στην δουλεια.Εχουν ξεκουραστει τα ματια του με αυτα.

florentiab έγραψε:
desT έγραψε:
florentiab έγραψε:
καλημέρα αγαπημένη Ντέπυ!
τι κάνουν τα μανάρια σου;

Τα πουλάκια μου είναι μια χαρά. Μας τρελλαίνει λίγο ο μικρός αλλά κατά τ' άλλα καλά.
Σχολείο, σπίτι, μπαλέτο, σπίτι, σχολείο κοκ.
Μεγαλώνουν.... σνιφ!

να σου πω οτι η Δανάη πέρασε κάποιες μέρες αγκαλιά με τη φώτο των παιδιών. τα φιλούσε συνεχώς! Smile
τι γλυκούλα που ήταν!

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! - Σελίδα 13 315810

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Κοριτσια τι κανετε?
Εγω ετοιμαζω το μενου για το Σαββατο που θα κανω το baby shower του μωρου.

Προς το παρων λεω να κανω,μανιταροπιτα κοτοπιτα,πιτα με τυρια,κασεροπιτα κι τουρτα αλμυρη με τονο.
Κι απο γλυκα θα κανω ενα κλασικο κεικ,ενα κεικ καροτο με επικαλυψη σοκολατασ,ισως μου φερει ο ξαδερφος μου ενα σουφλε κι η μανα μου θα κανει ενα σαν ρολο,απο παντεσπανι κ με γεμιση καραμελα με δαμασκηνα ξερα.
Πως σας φαινοντε?Γενικως κινουμαι γυρω απο κεικ κ πιτες γτ θαναι νωρις,στις 6 τ απογευμα.

Nα διορθωσω,η πιτα με τυρια ειναι σαν κεικ αλμυρο με τυρια.

μμμμμμμ Που το κάνεις το πάρτυ είπαμε?Τι ώρα? Για να μην αργήσω ρε παίδι μου και τα φάνε όλα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Mακαρι να ησασταν κοντα να ρχοσασταν ολες!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
good morning ladies and babies!!!!!!!!

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κουκλες και μικρα κουκλακια οσα ειστε σπιτι με τη μαμα

stefanakos

stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια εχω βαλει τερμα μουσικη και μαγειρευω , πολυ ξεσηκωτικο καντε το !!!!jlo forever

http://hawk-girl.blogspot.com/

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω οταν μαγειρευω η κανω δουλειες παντα ακουω κ μουσικη

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
Δεσποινα υπαρχουν γυαλια που μπορεις να φορας οταν χρησιμοποιεις υπολογιστη.Εχει κ ο αντρας μου ,ειναι πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη στην δουλεια.Εχουν ξεκουραστει τα ματια του με αυτα.

Αμάν έκανα να απαλλαγώ από τα γυαλιά, τώρα θα ξαναφορέσω;
Αμ δε!

phoenix

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμενα ποναει το δοντι μου μου ρχεται να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο μαγειρεψα χωρις μουσικη

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κ εγω πρεπει να φοραω γυαλια αλλα μου την δινουν στα νευρα!! εχω μυοπικο αστιγματισμο κ με της ωρες που καθομαι στον υπολογιστη εχω πολλες ημικρανιες. Shocked

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!!!!!!!τι κανετε???χτονια πολλα σε οσους γιορταζουν....εμεις αυτη τη βδομαδα εχουμε ετοιμασιες για το παρτυ!!!!η Αλεξανδρουλα εχει γενεθλια!!!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!!!!!τι κανετε???χτονια πολλα σε οσους γιορταζουν....εμεις αυτη τη βδομαδα εχουμε ετοιμασιες για το παρτυ!!!!η Αλεξανδρουλα εχει γενεθλια!!!!!

έλα ρε Αθηνά! να τη χαίρεστε Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! - Σελίδα 13 654316
γίνεται 2 η μικρή;;;;
πως περνάει έτσι ο καιρός. όταν την πρωτοείδα ήταν 6 μηνών μωράκι!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια....Αυριο ειναι η μεγαλη μερα,αυριο η μετακομιση...Αντε να μας δω..

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ,Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ Κ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΝΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Κ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Κ ΤΣΟΥΠ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΗ ΜΟΥ!!!ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΗΠΙΑ ΕΩΣ ΜΕΤΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Κ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ,ΙΣΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΜΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΩΡΕΙ Κ ΟΧΙ,ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΥΠΤΥΧΕΙ Η ΒΑΛΒΙΔΑ (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟ)) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΕΩΣ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΟ Κ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Κ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΥΓΟΥΡΟ ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΑΙΡΟΜΕ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ!!ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ.......ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕ Κ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΤ ΑΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΑΚΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η ΕΜΒΡΥΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ,Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΕΤΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΟΧΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ........ΠΦΦΦΦ Α Κ ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΝΟΣΙΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
έλα ρε Αθηνά! να τη χαίρεστε Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! - Σελίδα 13 654316
γίνεται 2 η μικρή;;;;
πως περνάει έτσι ο καιρός. όταν την πρωτοείδα ήταν 6 μηνών μωράκι!

αχ!!!ναι μεγαλωσε το κοριτσακι μου!!!!!!

tatijana έγραψε:Καλημερα κοριτσακια....Αυριο ειναι η μεγαλη μερα,αυριο η μετακομιση...Αντε να μας δω..

μακαρι στο νεο σας σπιτακι να ειναι ολα καλυτερα!!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ,Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ Κ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΝΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Κ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Κ ΤΣΟΥΠ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΗ ΜΟΥ!!!ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΗΠΙΑ ΕΩΣ ΜΕΤΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Κ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ,ΙΣΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΜΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΩΡΕΙ Κ ΟΧΙ,ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΥΠΤΥΧΕΙ Η ΒΑΛΒΙΔΑ (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟ)) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΕΩΣ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΟ Κ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Κ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΥΓΟΥΡΟ ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΑΙΡΟΜΕ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ!!ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ.......ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕ Κ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΤ ΑΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΑΚΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η ΕΜΒΡΥΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ,Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΕΤΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΟΧΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ........ΠΦΦΦΦ Α Κ ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΝΟΣΙΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!

Θα δεις που ολα θα πανε καλα κοριτσαρα...Να σου πω εχεις αποστειρωτη?θες να σου στειλω μπουκαλια νουκ?Αχρηστα μου ειναι εμενα...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ,Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ Κ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΝΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Κ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Κ ΤΣΟΥΠ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΗ ΜΟΥ!!!ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΗΠΙΑ ΕΩΣ ΜΕΤΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Κ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ,ΙΣΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΜΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΩΡΕΙ Κ ΟΧΙ,ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΔΥΠΤΥΧΕΙ Η ΒΑΛΒΙΔΑ (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟ)) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΕΩΣ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΟ Κ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Κ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΥΓΟΥΡΟ ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΑΙΡΟΜΕ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ!!ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ.......ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕ Κ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΤ ΑΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΑΚΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η ΕΜΒΡΥΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ,Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΕΤΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΟΧΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ........ΠΦΦΦΦ Α Κ ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΝΟΣΙΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!

Θα δεις που ολα θα πανε καλα κοριτσαρα...Να σου πω εχεις αποστειρωτη?θες να σου στειλω μπουκαλια νουκ?Αχρηστα μου ειναι εμενα...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑΤΙ ΜΟΥ!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΣΤΥΡΩΤΗ!!!ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΗ ΤΗΣ ΝUΚ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΠΗΛΕΣ!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:καλημέρα
χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!
να χαίρομαι την αδελφή μου Smile

να τη χαιρεσαι Φλω... χρονια πολλα στις Αντωνιες και τους Αντωνηδες!!!!!!!!!

αλικακι έγραψε:Φλώρα και Μαρία,σας ευχαριστώ!!!
Πολύ σπαστικό και μονίμως αισθάνομαι ότι υπάρχει "ξένο σώμα" στο μάτι μου!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! - Σελίδα 13 679259

περαστικα Αλικακι μου ειναι οντως σπαστικο!!!!

manoula_24xr έγραψε:Κοριτσια τι κανετε?
Εγω ετοιμαζω το μενου για το Σαββατο που θα κανω το baby shower του μωρου.

Προς το παρων λεω να κανω,μανιταροπιτα κοτοπιτα,πιτα με τυρια,κασεροπιτα κι τουρτα αλμυρη με τονο.
Κι απο γλυκα θα κανω ενα κλασικο κεικ,ενα κεικ καροτο με επικαλυψη σοκολατασ,ισως μου φερει ο ξαδερφος μου ενα σουφλε κι η μανα μου θα κανει ενα σαν ρολο,απο παντεσπανι κ με γεμιση καραμελα με δαμασκηνα ξερα.
Πως σας φαινοντε?Γενικως κινουμαι γυρω απο κεικ κ πιτες γτ θαναι νωρις,στις 6 τ απογευμα.

Nα διορθωσω,η πιτα με τυρια ειναι σαν κεικ αλμυρο με τυρια.

μας πεθανες!!!!!!πεινασα

athina24 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!!!!!τι κανετε???χτονια πολλα σε οσους γιορταζουν....εμεις αυτη τη βδομαδα εχουμε ετοιμασιες για το παρτυ!!!!η Αλεξανδρουλα εχει γενεθλια!!!!!

να τη χαιρεστε Αθηνουλα!!!!!!!

tatijana έγραψε:Καλημερα κοριτσακια....Αυριο ειναι η μεγαλη μερα,αυριο η μετακομιση...Αντε να μας δω..

κουραγιο και υπομονη Τατι!

ειναι πολυ καλα τα νεα σου Μαρινακι μην αγχωνεσαι οτι χρειαστει θα το κανεις..αυτο που πρεπει να σκεφτεσαι τωρα ειναι οτι ολα θα πανε καλα!!!!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φλωρακι να χαιρεσαι της σιστερ!
Και χρονια πολλα στην antonia32 και σε οποιες γιορταζουν!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Φλωρακι να χαιρεσαι της σιστερ!
Και χρονια πολλα στην antonia32 και σε οποιες γιορταζουν!

θένκς Λιτσόνι!
μπράβο ρε συ!

Αντωνία χρόνια σου πολλά! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! - Σελίδα 13 417472

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω εχω γιορτη,ω,ναι...

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Κι εγω εχω γιορτη,ω,ναι...

δεν γιόρταζες πριν λίγες μέρες;

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Κι εγω εχω γιορτη,ω,ναι...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....Κ ΜΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΤ ΤΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ........

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρη Τατιανα Αντωνια σε λενε εγω νομιζα γιορταζες πριν λιγες μερες της οσιας Τατιανης!!!!!

χρονια σου πολλα!!!!!!!!
και ολα καλα να πανε!!!

antonia32 που εισαι? χρονια σου πολλα γλυκουλα Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! - Σελίδα 13 417472

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρόνια πολλά Τατιάνα!
Να σε χαίρονται και ελπίζω όλα να γίνουν καλύτερα για σένα και να ηρεμήσεις σύντομα!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας κοριτσούμπια! Τί κάνετε? Τάτι χρονια πολλά ρε! Ό, τι καλύτερο εύχομαι γαι σένα και τον γιόκα σου! Αντωνία 32 χρόνια πολλά και σε σένα! Και όποια άλλη γιορτάζει! Φιλούθκια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις