376 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! Τρι Ιαν 17, 2012 10:19 am
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ρε κορίτσια! Έλεος!!! Άκου σήματα καπνού.... Χαχαχαχαχαχαχα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elena25 έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ρε κορίτσια! Έλεος!!! Άκου σήματα καπνού.... Χαχαχαχαχαχαχα!
Περιστερι???? Τι ειναι αυτο?? Οι αρχαιοπτερυγες που εχουμε εδω δεν εξελιχθηκαν ακομα σε περιστερια.. Ειμαστε ΠΟΛΥ πισω τελικα... δικιο εχεις!florentiab έγραψε:είδες που έχετε μείνει πίσω εκεί;
τώρα μπορείτε να στείλετε μηνύματα και με περιστέρι! δεν το ξέρατε;
Nena έγραψε:
Εσυ Ελενα, κοιτα να παρεις ενα κοκαλο να δεσεις στο μαλλι. Αλλιως απο πού θα σε τραβαει ο Τασος????????????
mamamatina έγραψε: Σιγα μην βάλουμε και τροχονόμο στο πράμα μας!!!
thequeen86 έγραψε:δεν εχεις αδικο ματινακι μου.αλλα θα λενε τα ιδια που ελεγαν κ με τον σωτο μου.ααα κ πως θα τα βγαλετε περα με 2ο εδω με ενα κ δν μπορειτε..αλλα δν με νοιαζει κιολας.η μανα μου ηταν χειροτερα με 3 παιδια κ να πηγαινουν σε παζαρια κ λαικες
tatijana έγραψε:Μαρακι στα τέτοια σας.Ποτε περιμένεις περίοδο;;
ioanna85 έγραψε:Μαρια καλή επιτυχια!!Ελα και στο θεμα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #5 να τα λεμε!
ioanna85 έγραψε:Mαρία
mama katerina έγραψε:σκεφτομαι που ηταν το ιντερνετ το 2006 που παντρευτηκα..τωρα βρισκεις νυφικα παμφτηνα απο ιντερνετ και φορεματακια για παρανυφακια το ιδιο... τελικα το πηρα το φορεμα σε γαλαζιο για την κορη μου φανταστικο με 25 ευρω... και ποσα αλλα....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αχ θα πηγαινει και με τα ματια της πριγκιπισας μου... κουκουβα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης