576 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! Πεμ Ιαν 19, 2012 4:51 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:εγω τον απριλιο κλεινω τα 26.....αντε βρε ακομα νεεσ ειμαστε
εγω αισθανομαι ραμολιμεντο.
γιατι καλε λιτσα τι ειπα η γυναικα????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
art86 έγραψε:εγω τον απριλιο κλεινω τα 26.....αντε βρε ακομα νεεσ ειμαστε
thequeen86 έγραψε:art86 έγραψε:εγω τον απριλιο κλεινω τα 26.....αντε βρε ακομα νεεσ ειμαστε
litsakos έγραψε:thequeen86 έγραψε:art86 έγραψε:εγω τον απριλιο κλεινω τα 26.....αντε βρε ακομα νεεσ ειμαστε
Μαρια παιδι μου θα σου πω οτι εγω πλησιαζω τα δευτερα -αντα
thequeen86 έγραψε:litsakos έγραψε:thequeen86 έγραψε:art86 έγραψε:εγω τον απριλιο κλεινω τα 26.....αντε βρε ακομα νεεσ ειμαστε
σιγα παιδι μου.κ η μανα μου τα πρωτα ηντα!!! ειμαστε οσο αισθανομαστε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nena στις Πεμ Ιαν 19, 2012 5:34 am, 1 φορά
litsakos έγραψε:
chicken έγραψε:litsakos έγραψε:
Πας ανάποδα παιδί μου!!!!!
Μετά τα 30 πάμε: 29, 28, 27 μέχρι να φτάσουμε 1(ενός) -που θα είμαστε 59- ε και μετά σιγά μη μας νοιάζει αν φαινόμαστε μεγάλες
litsakos έγραψε:
.....
Η Τατιανα σημερα μετακομιζει? Εγραψε καθολου εδω να μαθουμε νεα της?
thequeen86 έγραψε:
ευχαριστω κατερινακι
cassiani έγραψε:Η Τατί μετακόμισε χτες/Σήμερα μαζεύει μερικά πραγματάκια στο καινουργιο σπίτι.
tatijana έγραψε:Καλησπερα κοριτσια...
Λιτσακιον εχθες εκανα την μετακομιση.Γινεται ενας χαμος αλλα πιστευω μεχρι την κυριακη ολα να ειναι στην θεση τους..Δεν θα αναφερθω αν ειμαι καλα η οχι εννοειται οτι ειμαι καπως..Ο μικρος σημερα δεν μου τρωει τιποτα σχεδον,μυριζομαι δοντακια..Μονο γαλατακι κ αυγο τρωει.Παλι καλα..
Περιμενω ενα επιπλο για την τηλεοραση να μου φερουν.Ολο σκεφτοαι ρε κοριτσια ενα μεγαλο γιατι.Γιατι αφησε ο Νικ την μανα του να "μπει" αναμεσα μας κ γιατι αυτη να με μισει τοσο...Πρεπει να το παρω αποφαση τελειωτικα οτι θα πορευτω μονη με το παιδι,εκεινος δε θα αλλαζε ποτε.
tatijana έγραψε:
Ολο σκεφτοαι ρε κοριτσια ενα μεγαλο γιατι.Γιατι αφησε ο Νικ την μανα του να "μπει" αναμεσα μας κ γιατι αυτη να με μισει τοσο...Πρεπει να το παρω αποφαση τελειωτικα οτι θα πορευτω μονη με το παιδι,εκεινος δε θα αλλαζε ποτε.
phoenix έγραψε:μωρε Τατιανα μπορεις να πορευτεις και με το Νικολα μαζι αρκει να δεχτεις το κολλημα του καλη δυναμη
phoenix έγραψε:μωρε Τατιανα μπορεις να πορευτεις και με το Νικολα μαζι αρκει να δεχτεις το κολλημα του καλη δυναμη
κι εμενα σημερα του χει μπει ο διαολος του Νικου ποναω και το δοντι αλλα δε μιλαω γιατι θα τους παρει ο διαολος ολους
thequeen86 έγραψε:tatijana έγραψε:Καλησπερα κοριτσια...
Λιτσακιον εχθες εκανα την μετακομιση.Γινεται ενας χαμος αλλα πιστευω μεχρι την κυριακη ολα να ειναι στην θεση τους..Δεν θα αναφερθω αν ειμαι καλα η οχι εννοειται οτι ειμαι καπως..Ο μικρος σημερα δεν μου τρωει τιποτα σχεδον,μυριζομαι δοντακια..Μονο γαλατακι κ αυγο τρωει.Παλι καλα..
Περιμενω ενα επιπλο για την τηλεοραση να μου φερουν.Ολο σκεφτοαι ρε κοριτσια ενα μεγαλο γιατι.Γιατι αφησε ο Νικ την μανα του να "μπει" αναμεσα μας κ γιατι αυτη να με μισει τοσο...Πρεπει να το παρω αποφαση τελειωτικα οτι θα πορευτω μονη με το παιδι,εκεινος δε θα αλλαζε ποτε.
κοριτσακι μου ποτε μη λες ποτε.ισως τωρα που εφυγες κ σε εχασε να γυρισει πισω
bou-boukitsa έγραψε:phoenix έγραψε:μωρε Τατιανα μπορεις να πορευτεις και με το Νικολα μαζι αρκει να δεχτεις το κολλημα του καλη δυναμη
συμφωνω και εγω τατιανα!!
αξιζει λες τον κοπο τελικα όλο αυτό?
tatijana έγραψε:phoenix έγραψε:μωρε Τατιανα μπορεις να πορευτεις και με το Νικολα μαζι αρκει να δεχτεις το κολλημα του καλη δυναμη
κι εμενα σημερα του χει μπει ο διαολος του Νικου ποναω και το δοντι αλλα δε μιλαω γιατι θα τους παρει ο διαολος ολους
Μπα.δε θα γινω εγω τρελλη για χαρη τους.Να δεχτει κι αυτος καποια κολληματα μου,αλλα δεν τα δεχεται.ΠΟσο θα ανεχτω εγω?thequeen86 έγραψε:tatijana έγραψε:Καλησπερα κοριτσια...
κοριτσακι μου ποτε μη λες ποτε.ισως τωρα που εφυγες κ σε εχασε να γυρισει πισω
Μαρακι μου χρονια σου πολλα κουκλα μου γερη ευτυχισμενη κ ενωμενη με τον αντρα σου,με ενα ακομη νινακακι στην κοιλιτσα σου ευχομαι,και μη βιαζεσαιιιιι...
Οσο για ολο αυτο μου κανει ψυχολογικο π[ολεμο παλι,μια μου στελνει μηνυματα αγαπης κ τετοια και μια μου μιλαει σα να μιλαει σε μια φιλη του.....
tatijana έγραψε:Καλησπερα κοριτσια...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης