276 Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 2:13 pm
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα,ναι πρεπει και εγω να παω γιατι αυριο δεν θα εχω σηκωμο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markella01 έγραψε:Όπως και να χει, καλό είναι που εκτόνωσε η chicken τα νεύρα της κράζοντας ασύστολα τις απόψεις μου, άλλα ξέρετε κάτι? Καμία από τις επιθέσεις, τις ειρωνίες και τα επίθετα που χρησιμοποίησε δεν είναι ικανά να με βλάψουν. Ούτε φυσικά να μου αλλάξουν γνώμη.Καλή νύχτα!
black beauty έγραψε:και δηλαδη οι ανθρωποι που θεωρηθηκαν κλινικα νεκροι και τελικα εγιναν καλα?τι εχετε να πειτε για αυτους?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Τετ Ιαν 18, 2012 1:51 am, 1 φορά
bou-boukitsa έγραψε:Πάντως κορίτσια ..
Όσες λέτε και ξαναλέτε πως σας ενοχλεί να αναφέρεται η θρησκεία...να ξέρετε ότι εσείς το προκαλείτε!!!
..γιατί έχετε όρεξη λέω εγώ!!
Να ξέρετε πως για τους υπόλοιπους είναι πολύ κουραστικό που σε όλα τα θέματα δεν τολμάει κανείς να αναφέρει την πίστη του...τον πνευματικό ...και πέφτετε να τον φάτε!!!
Συμφωνω απόλυτα μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!Τα πήρες από το στόμα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
΄
Οκ έχετε άλλη άποψη ...
Αλλά αυτό το μένος ενάντια της πίστης είναι κουραστικό!!!..
Είναι φανατισμός..!
Κάνετε αυτό για το οποίο κατηγορείται τους άλλους!!
Κανείς ποτέ δεν κοκορεύτηκε πως είναι καλός χριστιανός κλπ,,,
ενώ
Αντίθετα εσείς προσπαθείτε κάθε φορά να αποδείξετε πόσο πιο καλές είσαστε από αυτούς που πιστεύουν,πάνε εκκλησία και έχουν πνευματικό...
Άρα εσείς έχετε το πρόβλημα!
μπεμπινι 1 έγραψε:εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο,τα τελευταια χρονια εχω φαει τα νοσοκομεια με το κουταλι,απο απλες επεμβασεις μεχρι πιο σοβαρες.εχω ακουσει του κοσμου,εδω των γιατρων,τις διαφορετικες αποψεις.ο ενας να ανταγωνιστει τον αλλο και να τον ακυρωσει σαν επιστημονα και γιατρο.ξεκινω απο μια απλη ερωτηση και να απαντησω και πιο κατω για τις μεταμοσχευσεις,εχω φυσημα και βραδυκαρδια,ο ενας καρδιολογος μου λεει δεν ειναι τιποτα,απλα μη σηκωνεις βαρη και μη σκυβεις.ο αλλος καρδιολογος μου λεει πρεπει να βαλεις μηχανημα για να παρακολουθησουμε τη βραδυκαρδια.ποιον πιστευω και γιατι?να παω και σε τριτο γιατρο?και αν πει κατι τελειως διαφορετικο τι κανω?
ετσι λοιπον και στις μεταμοσχευσεις,ο ενας γιατρος μπορει να πει οτι ο "κλινικα νεκρος[?] "εχει πιθανοτητα να επανελθει και ο αλλος γιατρος να πει δεν υπαρχει περιπτωση να επανελθει,ειναι τελειωμενη κατασταση..!τι κανω εγω τοτε?προχωρω και συνενω να τελειωσω εναν ανθρωπο η οχι?ειναι μεγαλο θεμα,εχω πει στον αντρα μου οτι θα ηθελα να γινω δοτρια αλλα και παλι το σκεφτομαι,ειναι δυσκολο.τα στοιχεια μου δε τα δινω φανερα γιατι φοβαμαι,τοσα γινονται.
και κατι τελευταιο,μιας και καπου πιο πανω ανφερθηκε για την αιμοδοσια,ο πατερας μου πηγαινε τακτικοτατα και εδινε αιμα.ειχε και καρτα αιμοδοσιας.χρειαστηκε αιμα για τη μανα μου και δεν του εδιναν,παρακαλουσε,τους εδειχνε τη καρτα και δεν του εδιναν,αντιθετα του πηγαν ενα χαρτι να υπογραψει οτι δεν εχει απαιτηση να παρει πισω τη γυναικα του ζωντανη.δε χρειαζεται να σας πω τι εγινε απο'κει και περα.καταληγω λοιπον και λεω οτι λογω πολλων και απιστευτων βιωματων με γιατρους ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ επιφυλακτικη.υπαρχουν και εξαιρεσεις που τιμουν τον ορκο που εδωσαν και ειναι σταθεροι.πως ξερω οτι θα πεσω σε σταθερο επιστημονα και να ρισκαρω?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Τετ Ιαν 18, 2012 2:17 am, 1 φορά
black beauty έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι το θεμα δεν λεει τι λετε για τις μεταμοσχευσεις σε σχεση με την θρησκεια,ουτε οτι τι λεει η θρησκεια με τις μεταμοσχευσεις!
εγώ προσωπικα δεν είπα η θρησκεία λεει αυτο..αλλά η προσωπική μου αποψη είναι αυτή της θρησκείας...και κάποιοι ενοχλόνται από αυτό!τι να κάνουμε..επειδή τα πιστεύω μου συμβαδίζουν με της θρησκείας πρέπει να κάνω μόκο για να μην εξεγερθούν κάποιες??
Δεν ειμαστε οι καταλληλες νομιζω για να πουμε αυτος ειναι αμαρτωλος και εγω ειμαι καλος χριστιανος!
δεν είπα ποτε κανενα αμαρτωλό ..ούτε έκρινα κανεναν!!!
ουτε ειπα ποτε και πουθενα πως ειμαι καλή χριστιανή!!
αντίθετα συγκεκριμένες κοπέλες συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν ποσο καλύτεροι ειναι οσοι δεν πιστεύουν ..και πιο άνθρωποι ..και πως οσοι πιστευουν το παίζουν καλοι κλπ...κλπ..και ειρωνευονται με καθε τροπο τα Θεια ..οπότε για τα Θει επρεπε να απευθυνθείς σε αυτες..
βανια έγραψε:
Κορίτσια εμείς δηλαδή που τυχαίνει να πιστεύουμε και στο Θεό αλλά και στην Ιατρική γιατί πρέπει να ακούμε απο τη μία να ειρωνεύονται τα Θεία και αναφέρομαι στις εκφράσεις (πλύνε το στόμα σου με αγιασμό ) και απο την άλλη να ακούμε ότι οι άνθρωποι που καθημερινά σώζουν ζωές είναι κάπου και περιμένουν το θάνατο σου; ποτέ δεν έχουν βγάλει άνθρωπο απο τη ζωή αν δεν είναι εγκεφαλικά νεκρός ,όλα όσα λέει η Δώρα είναι η αληθινή πλευρά . Μην μπερδεύεται την καταστολή το κώμα με το κλινικά και εγκεφαλικά νεκρός .
Τώρα όσο για να ανοιχτεί θέμα εκκλησίας όποια είναι τολμηρή ας το κάνει εγώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] φοβάμαι ότι θα γίνει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] του 2012
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης