Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
753 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 753 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 21]

276Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 2:13 pm

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα,ναι πρεπει και εγω να παω γιατι αυριο δεν θα εχω σηκωμο!

277Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 11:33 pm

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
markella01 έγραψε:Όπως και να χει, καλό είναι που εκτόνωσε η chicken τα νεύρα της κράζοντας ασύστολα τις απόψεις μου, άλλα ξέρετε κάτι? Καμία από τις επιθέσεις, τις ειρωνίες και τα επίθετα που χρησιμοποίησε δεν είναι ικανά να με βλάψουν. Ούτε φυσικά να μου αλλάξουν γνώμη.Καλή νύχτα!

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Με συγχωρείς? Αλήθεια είσαι τόσο μεγαλόψυχη και τόσο καλός άνθρωπος που με συγχωρείς για τα επίθετα που σου απέδωσα??? (ποιά? που μωρέ? θες να δεις αποδοση επιθέτων? να κοίτα παρακάτω για να το ξεχωρίσεις και την επόμενη φορά Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 328109 )

Δηλαδή για να καταλάβω, κλωτσάμε τον συνάνθρωπο να πεθάνει σα το σκυλί στο αμπέλι -εντυπωσιασμός καθαρά, εσύ απλά θα καθόσουν θα ύψωνες τα χέρια προς τον Θεό και θα έλεγες αυτό είναι το θέλημά του, α! ίσως και να έτρεχε ένα ασημί δάκρυ, έτσι γιατί η δικαιοσύνη σου δεν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου (ε??).
ΑΛΛΑ! μια άγνωστη που τα λέει χύμα και ωμά και ειρωνικά της δίνουμε μεγαλύτερη σημασία απο την ανθρώπινη ζωή γενικά & την συγχωρούμε! Είμαστε τόσο καλοί άνθρωποι που για να κοιμηθούμε το βράδυ, έπρεπε να εντυπωσιάσουμε με την δύναμη της συγνώμης μας δημόσια και όχι με πιμι.
I rest my case, όχι για κανένα άλλο λόγο, επειδή καταπώς φαίνεται ο παρωπιδισμός είναι ίσως χειρότερος απο πολλά πολλά πολλά πράγματα.

Α! Επίσης δεν ήθελα να σε βλάψω καλή μου, δεν σε ξέρω και απο χτες. Να σε κάνω να δεις πως ήσουν απόλυτα φάουλ με αυτό που είπες προσπαθώ (ξαναλέω γιατί έχεις επιλεκτική όραση όχι για την μεταμόσχευση). Να σε κάνω να ζητήσεις συγνώμη που με προσέβαλλες, έστω και να σκεφτείς την επόμενη φορά πριν βάλεις μπροστά τον Θεό απο την κοινή λογική. Τϊποτα δεν κατάφερα, αλλά it's ok! Με συγχώρεσες!!!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes
Πολλές καλημέρες!!!! Very Happy

278Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 12:17 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ chicken!Παντα ετσι μιλας?
Σε ολα τα θεματα παντα το ιδιο γινεται,οι γυναικες που δουλευουν ειναι αρνητικες προς τις γυναικες που δεν δουλευουν,οι γυναικες που θηλαζουν αντιθετες προς τις γυναικες που δεν θηλαζουν κτλ.
Ρε συ εγω δεν καταλαβα να σε ειρωνευεται η Μαρκελλα,δεν ξερω αν εχουν προηγηθει μεταξυ σας και αλλες συγκρουσεις αλλα στο συγκεκριμενο θεμα,δεν βλεπω να ειρωνευεται και να πεταει σποντες,τουλαχιστον στην αρχη που εθετε τα επιχειρηματα της!Ενω απο μερους σου(δεν ξερω ισως ετσι ειναι ο τροπος σου)ενοχληθηκα που και αστειευτηκες και ειρωνευτηκες πραγματα που ειπαν οι κοπελες!

Θα μου πεις εσυ τι μπερδευεσαι τωρα αλλα εχω βαρεθει την κατασταση του να μην μπορεσει να μιλησει καποιος εδω μεσα!Πολλες κοπελες ειναι μελη και φοβουνται να μιλησουν γιατι αμεσως ξεσηκωνονται καποιες!Το ιδιο συμβαινει και στην σελιδα στο φεις.Δεν το θεωρω καθολου πρεπον ολο αυτο,ασχετα με το αν διαφωνω η συμφωνω με εσενα η με την Μαρκελλα(τουλαχιστον σε καποια θεματα),δεν ξερω τι σας πιανει μερικες και απλα δεν δεχεστε την γνωμη του αλλου να ειναι διαφορετικη απο την δικη σας?

Και ωραια μην την δεχεστε δεν μπορειτε να μιλησετε πιο ωραια?Ενταξει δεν λεω σε περιπτωσεις που σας θιγουν,εννοειται θα αντιδρασεις αλλα οταν ο αλλος σου μιλαει ηρεμα και εσυ τον ειρωνευεσαι και τον διακομωδεις δεν μου αρεσει καθολου!

279Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 12:43 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και να πω και κατι αλλο,ποσοι γιατροι δεν ειναι σωστοι,ξερουμε αν μας λενε την αληθεια,μπορουμε να τους ελεγξουμε?

Για μενα το πιο ασφαλες ειναι αν θελουνε καποιοι ανθρωποι να ειναι δοτες καλυτερα να μην το ξερει το νοσοκομειο,καλυτερα δηλαδη να πειτε την επιθυμια σας στους συγγενεις σας και να μην το δηλωσετε!Αυτη ειναι η γνωμη μου γιατι κακα τα ψεμματα,εκμεταλευση υπαρχει παντου!Θελετε να σας πω και παραδειγμα?Μηπως δεν υπαρχουν μαμαδες που τους ειπαν οτι το παιδι τους γεννηθηκε νεκρο ενω δεν ηταν αληθεια?

280Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 12:50 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αναρρωτιέμαι αν διαβάζει κανένας τα λινκ που βάζουμε.......
κάποιες διαβάζουν μόνο απόψεις και δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά να μάθουν για το θέμα που συζητάμε

αυτή είναι μια γενική παρατήρηση που έχω κάνει και σε άλλα θέματα

281Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 12:57 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και δηλαδη οι ανθρωποι που θεωρηθηκαν κλινικα νεκροι και τελικα εγιναν καλα?τι εχετε να πειτε για αυτους?

282Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 1:12 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:και δηλαδη οι ανθρωποι που θεωρηθηκαν κλινικα νεκροι και τελικα εγιναν καλα?τι εχετε να πειτε για αυτους?

αχ δεν ξέρω και το ονομά σου, σόρυ!
δεν έχουν υπάρξει τέτοιες περιπτώσεις ποτέ. μιλάω για κλινικά νεκρούς και οχι σε κώμα ή κάτι άλλο
αν σε ενδιαφέρει το θέμα λίγες σελίδες πιο πριν μπήκαν κάποια πολύ ενδιαφέροντα λινκ που θα μπορούσαν να σου λύσουν τις απορίες σου επιστήμονες

283Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 1:33 am

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Δεν κατάφερα να διαβάσω οοολές τις σελίδες,ξέφυγε πολλές φορές το θέμα. Απλά θέλω να πω τα εξής:
Όταν ο άνθρωπος είναι κλινικά νεκρός είναι νεκρός.Δεν θα επανέλθει. Για να δηλωθεί κάποιος κλινικά νεκρός υπογράφουν 3 γιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων. Κάποιες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν οτι οι γιατροί τους είπαν οτι ο άνθρωπος του είναι κλινικά νεκρός και επανήλθε ήταν πρίν από χρόνια. Όπως πριν από χρόνια σου άλλαζαν τα παιδιά στο μαιευτήριο και τώρα δεν υπάρχουν τέτοια περιστατικά! Άλλο το κώμα και άλλο ο κλινικά νεκρός. Αν ένας άνθρωπος είναι σε κώμα,φυτό οι γιατροί δεν σου λένε να αποσυνδέσεις τον άνθρωπό σου. Το έχω δει σε νοσοκομείο,κοπέλα που δεν λειτουργούσε ο εγκέφαλος της γιατί άργησαν να την επαναφέρουν και την συντηρούσαν στο νοσοκομείο. Δεν είναι ίδιες καταστάσεις μην τις συγχέεται!

Η ερώτηση προς την οικογένεια αν θέλει να δωρήσει τα όργανα είναι απλή (για τα δικά μου αφτιά) θες ο άνθρωπος σου να θαφτεί με τα όργανά του ή χωρίς αυτά? Και ο λόγος που δεν τον αποσυνδέουν πριν σε ρωτήσουν είναι οτι τα όργανα που προορίζονται για μεταμόσχευση πρέπει να αιματώνονται πλήρως πριν αφαιρεθούν. Να βρίσκονται σε άρτια κατάσταση.

Επίσης αν είσαι δότης οργάνων με κάρτα κλπ αν η οικογένεια σου αρνηθεί να δωρήσει τα όργανα δεν τα παίρνουν.. Η τελική απόφαση είναι πάντοτε της οικογένειας. Αυτό που είχε πει το υπουργείο για την υποχρεωτική δωρεά,θέλει να λειτουργήσει το πράγμα ανάποδα δλδ να είμαστε όλοι δότες και αν η οικογένεια διαφωνεί,τότε την κρίσιμη στιγμή δηλώνει πως δεν επιθυμεί να δωρήσει τα όργανα του ανθρώπου της.

Αν βρεθώ σε θέση να ερωτηθώ για κάποιο μέλος της οικογένειας μου (μακάρι να μην χρειαστεί,σε καμία μας!) θα πω να πάρουν ότι μπορούν. Δεν το λέω με ελαφριά καρδία,έχω χάσει πολύ δικό μου άνθρωπο. Αλλά δεν γινόταν δωρεά. Έχω και φίλο 16 χρονών,ατύχημα με μηχανάκι,και χαίρομαι που οι γονείς του τότε αποφάσισαν να δωρίσουν ό,τι μπορούσαν.

Ελπίζω να μην σας κούρασα με μεγάλο πόστ,αλλά ήθελα να πω κ εγώ την γνώμη μου. Βλέποντας την εκπομπή του Θεοδωράκη αναρωτιόμουν για ποιο λόγο να μην δωρίσεις τα όργανα του ανθρώπου σου που έχεις χάσει..Μου λύσατε την απορία (δεν ειρωνεύομαι,μην παρεξηγηθώ αλλά δεν το βλέπω όπως κάποιες από εσάς και δεν μπορούσα να σκεφτώ την άλλη πλευρά.)

284Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 1:40 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φλωρα Μαρια με λενε!Διαβασα το δικο σου λινκ,την πρωτη φορα που το εβαλες του εριξα μια ματια(ηταν και πολυ μεγαλο)
πριν λιγο το διαβασα γραμμη προς γραμμη!

Δεν ξερω απλα κραταω μια πισινη,εννοειται πως ειναι πολυ σημαντικο να σωθουν τοσοι ανθρωποι αλλα εγω εχω μια επιφυλλαξη με οσα γινονται!Οπως εσεις ειπατε οτι τα αρθρα που βαζουν οι κοπελες ειναι απλα αρθρα και λινκς στο ιντερνετ το ιδιο μπορει να σημαινει και για τα δικα σας!Δεν ξερω παντως απο οτι διαβασα και στο κειμενο σου δεν ειμαστε οι μονες που αμφιβαλλουμε!Πολυς κοσμος το κανει.Γιατι απο την αλλη να υπαρχει αυτη η καχυποψια αφου οταν εισαι νεκρος δεν θα σε νοιαξει να σου παρουνε τα οργανα εφοσον δεν εχεις συναισθηση του τι σου κανουνε?θελω να πω ποιο ειναι το κερδος αυτων των ανθρωπων να βγαζουν κατι που ειναι αναληθες?Απλα προβληματιζομαι,δεν ειμαι απολυτη σε καμια απο τις 2 πλευρες!!Σας παρακαλω μην κατακρινετε ετσι εμας που δεν δεχομαστε την μεταμοσχευση χωρις σκεψη!Απλα λεω γενικοτερα να προσεχουμε!Οπως ειπες και εσυ πολυ παραπανω δεν ξερουμε πως θα αντιδρασει ο καθενας μας εκεινη την στιγμη!!!Μπορει πχ τωρα να λεω οτι θα το κανω και την δεδομενη στιγμη να μην τολμησω να πω αποσυνδεστε τον ταδε!Μπορει να μην βρω την δυναμη βρε αδερφε!Μπορει να μην κανω αυτο το καλο,που οντως θεωρειται πολυ μεγαλειωδες αλλα θα κανω κατι αλλο για να βοηθησω τον συνανθρωπο μου!Οπως μπορει εσυ η ο ταδε να μην κανει κατι που εγω θεωρω αυτονοητο να κανουμε.Ξερω οτι η μεταμοσχευση δεν εχει καμια σχεση με αλλα καλα που μπορουμε να προσφερουμε,αλλα αν καποιος δεν μπορει να παρει αποφαση να κανει κατι τετοιο δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι κακος ανθρωπος η καποιο αλλο κοσμητικο επιθετο!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Τετ Ιαν 18, 2012 1:51 am, 1 φορά

285Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 1:46 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα τα λες κοπελια,δεν ειδα πουθενα ειρωνεια εννοειται,δυστυχως την εχασα την εκπομπη!

Δεν ξερω μακαρι ολοι μας να βρισκαμε αυτο το κουραγιο πανω στον πονο μας να κανουμε αυτο που λετε!

Δεν ξερω απλα διατηρω παντα μεσα μου καποιες αμφιβολιες και ας το εκανα!Δηλαδη και να εκανα κατι τετοιο πιστευω οτι δεν θα το εκανα με ολο μου το ειναι,θα χαιρομουν απο την μια να ειχαν σωθει αλλοι ανθρωποι αλλα μαλλον θα ειχα και τυψεις!Δεν ξερω το βρισκετε ακομα εγωιστικο ολο αυτο?

286Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 1:50 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάντως κορίτσια ..

Όσες λέτε και ξαναλέτε πως σας ενοχλεί να αναφέρεται η θρησκεία...να ξέρετε ότι εσείς το προκαλείτε!!!
..γιατί έχετε όρεξη λέω εγώ!!

Να ξέρετε πως για τους υπόλοιπους είναι πολύ κουραστικό που σε όλα τα θέματα δεν τολμάει κανείς να αναφέρει την πίστη του...τον πνευματικό ...και πέφτετε να τον φάτε!!!

΄
Οκ έχετε άλλη άποψη ...
Αλλά αυτό το μένος ενάντια της πίστης είναι κουραστικό!!!..
Είναι φανατισμός..!
Κάνετε αυτό για το οποίο κατηγορείται τους άλλους!!

Κανείς ποτέ δεν κοκορεύτηκε πως είναι καλός χριστιανός κλπ,,,
ενώ
Αντίθετα εσείς προσπαθείτε κάθε φορά να αποδείξετε πόσο πιο καλές είσαστε από αυτούς που πιστεύουν,πάνε εκκλησία και έχουν πνευματικό...

Άρα εσείς έχετε το πρόβλημα!

287Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 1:52 am

kira

kira
bou-boukitsa έγραψε:Πάντως κορίτσια ..

Όσες λέτε και ξαναλέτε πως σας ενοχλεί να αναφέρεται η θρησκεία...να ξέρετε ότι εσείς το προκαλείτε!!!
..γιατί έχετε όρεξη λέω εγώ!!

Να ξέρετε πως για τους υπόλοιπους είναι πολύ κουραστικό που σε όλα τα θέματα δεν τολμάει κανείς να αναφέρει την πίστη του...τον πνευματικό ...και πέφτετε να τον φάτε!!!

Συμφωνω απόλυτα μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!Τα πήρες από το στόμα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

΄
Οκ έχετε άλλη άποψη ...
Αλλά αυτό το μένος ενάντια της πίστης είναι κουραστικό!!!..
Είναι φανατισμός..!
Κάνετε αυτό για το οποίο κατηγορείται τους άλλους!!

Κανείς ποτέ δεν κοκορεύτηκε πως είναι καλός χριστιανός κλπ,,,
ενώ
Αντίθετα εσείς προσπαθείτε κάθε φορά να αποδείξετε πόσο πιο καλές είσαστε από αυτούς που πιστεύουν,πάνε εκκλησία και έχουν πνευματικό...

Άρα εσείς έχετε το πρόβλημα!

288Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 1:54 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει μπουμπουκιτσα μην λες ετσι,εσεις εχετε το προβλημα,πρεπει να σεβομαστε τους αλλους ανθρωπους οσον αφορα τα πιστευω τους,ξερω οτι μερικα πραγματα που ειπαν τα κοριτσια ειναι καπως(και εγω ενοχληθηκα) οπως και τους το ειπα,αλλα ενοχλουμαι και απο μερικα δικα σου σχολια!Η αληθεια ειναι οτι το θεμα δεν λεει τι λετε για τις μεταμοσχευσεις σε σχεση με την θρησκεια,ουτε οτι τι λεει η θρησκεια με τις μεταμοσχευσεις!

Δεν ειμαστε οι καταλληλες νομιζω για να πουμε αυτος ειναι αμαρτωλος και εγω ειμαι καλος χριστιανος!Μην ξεχνας οτι και Ο Χριστος χαιροταν πολυ περισσοτερο οταν ενας απιστος πιστευε και οταν ενας αμαρτωλος μετανοουσε!Να μιλησω και στην δικη σου "γλωσσα"

Ο Χριστος δεν νομιζω να ηταν τοσο κατακριτεος οσο εμεις οι ανθρωποι που κατακρινουμε εναν ανθρωπο που κανει λαθος!!Ας προσεξουμε και λιγο τι λεμε!

Και κακως τελικα μπλεκουμε την θρησκεια!!Γιατι δεν ειναι ωραιο να ανακατευουμε τα θεια!

289Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 1:59 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο,τα τελευταια χρονια εχω φαει τα νοσοκομεια με το κουταλι,απο απλες επεμβασεις μεχρι πιο σοβαρες.εχω ακουσει του κοσμου,εδω των γιατρων,τις διαφορετικες αποψεις.ο ενας να ανταγωνιστει τον αλλο και να τον ακυρωσει σαν επιστημονα και γιατρο.ξεκινω απο μια απλη ερωτηση και να απαντησω και πιο κατω για τις μεταμοσχευσεις,εχω φυσημα και βραδυκαρδια,ο ενας καρδιολογος μου λεει δεν ειναι τιποτα,απλα μη σηκωνεις βαρη και μη σκυβεις.ο αλλος καρδιολογος μου λεει πρεπει να βαλεις μηχανημα για να παρακολουθησουμε τη βραδυκαρδια.ποιον πιστευω και γιατι?να παω και σε τριτο γιατρο?και αν πει κατι τελειως διαφορετικο τι κανω?
ετσι λοιπον και στις μεταμοσχευσεις,ο ενας γιατρος μπορει να πει οτι ο "κλινικα νεκρος[?] "εχει πιθανοτητα να επανελθει και ο αλλος γιατρος να πει δεν υπαρχει περιπτωση να επανελθει,ειναι τελειωμενη κατασταση..!τι κανω εγω τοτε?προχωρω και συνενω να τελειωσω εναν ανθρωπο η οχι?ειναι μεγαλο θεμα,εχω πει στον αντρα μου οτι θα ηθελα να γινω δοτρια αλλα και παλι το σκεφτομαι,ειναι δυσκολο.τα στοιχεια μου δε τα δινω φανερα γιατι φοβαμαι,τοσα γινονται.
και κατι τελευταιο,μιας και καπου πιο πανω ανφερθηκε για την αιμοδοσια,ο πατερας μου πηγαινε τακτικοτατα και εδινε αιμα.ειχε και καρτα αιμοδοσιας.χρειαστηκε αιμα για τη μανα μου και δεν του εδιναν,παρακαλουσε,τους εδειχνε τη καρτα και δεν του εδιναν,αντιθετα του πηγαν ενα χαρτι να υπογραψει οτι δεν εχει απαιτηση να παρει πισω τη γυναικα του ζωντανη.δε χρειαζεται να σας πω τι εγινε απο'κει και περα.καταληγω λοιπον και λεω οτι λογω πολλων και απιστευτων βιωματων με γιατρους ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ επιφυλακτικη.υπαρχουν και εξαιρεσεις που τιμουν τον ορκο που εδωσαν και ειναι σταθεροι.πως ξερω οτι θα πεσω σε σταθερο επιστημονα και να ρισκαρω?

290Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:02 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εχουνε ενα δικιο που αντεδρασαν τα κοριτσια οταν ειπες οτι οτι σου πει ο πνευματικος σου!Δηλαδη αυτος θα ειναι υπευθυνος για τις πραξεις σου?Οπως ειπε πολυ σωστα η Ελενα ο σωστος πνευματικος δεν θα σε πιεσει να κανεις κατι,απλα θα πει την θεση του και εσυ θα πρεπει να κρινεις τι θα κανεις επειτα!Ο θεος δεν αναγκαζει τους ανθρωπους να ειναι κοντα του,θελει αυτοι να ερθουν κοντα του με ολη την καρδια τους!Για αυτο αλλωστε και με το προπατορικο αμαρτημα τους εδωσε την επιλογη για να μεινουν η να φυγουν,ετσι δεν ειναι?Δεν ηθελε τους ανθρωπους υποχειριους του!

291Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:08 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο,τα τελευταια χρονια εχω φαει τα νοσοκομεια με το κουταλι,απο απλες επεμβασεις μεχρι πιο σοβαρες.εχω ακουσει του κοσμου,εδω των γιατρων,τις διαφορετικες αποψεις.ο ενας να ανταγωνιστει τον αλλο και να τον ακυρωσει σαν επιστημονα και γιατρο.ξεκινω απο μια απλη ερωτηση και να απαντησω και πιο κατω για τις μεταμοσχευσεις,εχω φυσημα και βραδυκαρδια,ο ενας καρδιολογος μου λεει δεν ειναι τιποτα,απλα μη σηκωνεις βαρη και μη σκυβεις.ο αλλος καρδιολογος μου λεει πρεπει να βαλεις μηχανημα για να παρακολουθησουμε τη βραδυκαρδια.ποιον πιστευω και γιατι?να παω και σε τριτο γιατρο?και αν πει κατι τελειως διαφορετικο τι κανω?
ετσι λοιπον και στις μεταμοσχευσεις,ο ενας γιατρος μπορει να πει οτι ο "κλινικα νεκρος[?] "εχει πιθανοτητα να επανελθει και ο αλλος γιατρος να πει δεν υπαρχει περιπτωση να επανελθει,ειναι τελειωμενη κατασταση..!τι κανω εγω τοτε?προχωρω και συνενω να τελειωσω εναν ανθρωπο η οχι?ειναι μεγαλο θεμα,εχω πει στον αντρα μου οτι θα ηθελα να γινω δοτρια αλλα και παλι το σκεφτομαι,ειναι δυσκολο.τα στοιχεια μου δε τα δινω φανερα γιατι φοβαμαι,τοσα γινονται.
και κατι τελευταιο,μιας και καπου πιο πανω ανφερθηκε για την αιμοδοσια,ο πατερας μου πηγαινε τακτικοτατα και εδινε αιμα.ειχε και καρτα αιμοδοσιας.χρειαστηκε αιμα για τη μανα μου και δεν του εδιναν,παρακαλουσε,τους εδειχνε τη καρτα και δεν του εδιναν,αντιθετα του πηγαν ενα χαρτι να υπογραψει οτι δεν εχει απαιτηση να παρει πισω τη γυναικα του ζωντανη.δε χρειαζεται να σας πω τι εγινε απο'κει και περα.καταληγω λοιπον και λεω οτι λογω πολλων και απιστευτων βιωματων με γιατρους ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ επιφυλακτικη.υπαρχουν και εξαιρεσεις που τιμουν τον ορκο που εδωσαν και ειναι σταθεροι.πως ξερω οτι θα πεσω σε σταθερο επιστημονα και να ρισκαρω?

εχεις δικιο σε αυτο που λες ποσες μα ποσες φορες κατι που λεει ενας γιατρος το αναιρει ο αλλος και μπερδευουν και εμας μαζι,ακομη και σε πιο απλα θεματα υγειας!Εδω πας το παιδι σου σε γιατρο και ο ενας μπορει να σου πει πχ ειναι ιωση,ο αλλος σου λεει ειναι ξερω εγω σκωλικοειδιτιδα κτλ κτλ!Τις προαλλες ειχα διαβασει στην σελιδα στο φεις(ελληνιδες μαμαδες) για μια μαμα που της ταλαιπωρησαν το παιδακι τζαμπα γιατι αλλα της ελεγε ο ενας γιατρος και αλλα ο αλλος!Λεω απλα να μην επαναναπαβομαστε αλλα να ψαχνομαστε γενικοτερα!Δεν εχω κανενα κερδος να τα λεω ολα αυτα!Απλα βλεπω οτι ειναι κακο να δεχεσαι χωρις δευτερη σκεψη τι λεει ο ενας και τι ο αλλος,ακομη και αν αυτος ειναι εξεχων επιστημονας!Οπως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν σωστοι και λαθος επαγγελματιες!

292Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:12 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα διαβασα και το παρακατω ποστ σου Μαρια!Ε να κατι τετοια με φοβιζουν και διατηρω τις αμφιβολιες μου!

Ωριστε δηλαδη τι κερδος να εχει η Μαρια και να τα λεει ολα αυτα?

Εγω αυτο που ξαναειπα τοσες φορες ειναι να προσεχετε!

293Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:12 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα . Και βλέπω το θέμα καλά κρατεί . Νένα ναι θυμήθηκα τα θέματα σχετικά με την εκκλησία μπερδεύτηκα ήταν ένα θέμα σχετικά με τα θαύματα που πάλι υπήρχε ένταση στο θέμα της εκκλησίας ειλικρινά δεν θυμάμαι αν είχα απάντηση.
Λοιπόν σταματήστε αυτό όλο που που γίνεται είναι κουραστικό και ψυχοφθόρο όσες θέλουν να γίνουν δωρητές ας γίνουν οι υπόλοιπες ας το σκεφτούν και αυτές που δεν θέλουν ας μείνουν με την άποψη τους .
Ghiken δεν χρειάζεται να είσαι τόσο εριστική και προκλητική όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη και η Νένα και η Φλόρα έχουν την ίδια άποψη αλλά δεν πήραν καμιά από τα μούτρα -ειδικά η Μαρκέλλα δεν είπε κάτι ακραίο είπε την δική της προσωπική της άποψη .
Μπουμπουκίτσα ξέρω πόσο σημαντικό είναι για σένα το θέμα της εκκλησίας και της πίστης και σε καταλαβαίνω αλλά σε κάποια πράγματα πρέπει να διαχωρίσεις τη θέση σου απο τη γραμμή της εκκλησίας -θρησκείας νομίζω ότι καταλαβαίνεις τη λέω .
Κορίτσια εμείς δηλαδή που τυχαίνει να πιστεύουμε και στο Θεό αλλά και στην Ιατρική γιατί πρέπει να ακούμε απο τη μία να ειρωνεύονται τα Θεία και αναφέρομαι στις εκφράσεις (πλύνε το στόμα σου με αγιασμό ) και απο την άλλη να ακούμε ότι οι άνθρωποι που καθημερινά σώζουν ζωές είναι κάπου και περιμένουν το θάνατο σου; ποτέ δεν έχουν βγάλει άνθρωπο απο τη ζωή αν δεν είναι εγκεφαλικά νεκρός ,όλα όσα λέει η Δώρα είναι η αληθινή πλευρά . Μην μπερδεύεται την καταστολή το κώμα με το κλινικά και εγκεφαλικά νεκρός .
Τώρα όσο για να ανοιχτεί θέμα εκκλησίας όποια είναι τολμηρή ας το κάνει εγώ Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 966307 φοβάμαι ότι θα γίνει Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 186566 του 2012

294Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:14 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχ Βανια!

και επισης συμφωνω εκτος απο το τελευταιο ισως που εχω μια μικρουλα αμφιβολια!Και να ειχανε βγαλει εμεις θα το ξεραμε?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Τετ Ιαν 18, 2012 2:17 am, 1 φορά

295Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:16 am

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπεμπινι καταλαβαίνω τι λες με τους γιατρούς.Παρόμοια κατάσταση είχαμε τραβήξει κ εμείς με τον αδερφό μου. Αλλα και για τα πιο απλά μπορεί να διαφωνούν μεταξύ τους,αλλά και πόσοι κομπογιαννίτες υπάρχουν.Γενικά πρέπει να βρεις γιατρό να εμπιστεύεσαι,όπως και με το γυναικολόγο σου. Τώρα για την περίπτωση του κλινικά νεκρού δεν είναι δυνατόν να βρεις γιατρούς να διαφωνούν μεταξύ τους.

296Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:17 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι το θεμα δεν λεει τι λετε για τις μεταμοσχευσεις σε σχεση με την θρησκεια,ουτε οτι τι λεει η θρησκεια με τις μεταμοσχευσεις!

εγώ προσωπικα δεν είπα η θρησκεία λεει αυτο..αλλά η προσωπική μου αποψη είναι αυτή της θρησκείας...και κάποιοι ενοχλόνται από αυτό!τι να κάνουμε..επειδή τα πιστεύω μου συμβαδίζουν με της θρησκείας πρέπει να κάνω μόκο για να μην εξεγερθούν κάποιες??

Δεν ειμαστε οι καταλληλες νομιζω για να πουμε αυτος ειναι αμαρτωλος και εγω ειμαι καλος χριστιανος!

δεν είπα ποτε κανενα αμαρτωλό ..ούτε έκρινα κανεναν!!!

ουτε ειπα ποτε και πουθενα πως ειμαι καλή χριστιανή!!

αντίθετα συγκεκριμένες κοπέλες συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν ποσο καλύτεροι ειναι οσοι δεν πιστεύουν ..και πιο άνθρωποι ..και πως οσοι πιστευουν το παίζουν καλοι κλπ...κλπ..και ειρωνευονται με καθε τροπο τα Θεια ..οπότε για τα Θει επρεπε να απευθυνθείς σε αυτες..

297Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:18 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δηλαδη δεν μπορει να ειναι μιλημενοι απο πριν και να συμφωνησουν?το αποκλειετε δηλαδη αυτο?

298Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:19 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι ρε συ να μην κανεις μοκο αλλα να λες την γνωμη σου μην αναφερεις πνευματικους και τετοια!

299Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:24 am

αγγελικημαρια

βανια έγραψε:
Κορίτσια εμείς δηλαδή που τυχαίνει να πιστεύουμε και στο Θεό αλλά και στην Ιατρική γιατί πρέπει να ακούμε απο τη μία να ειρωνεύονται τα Θεία και αναφέρομαι στις εκφράσεις (πλύνε το στόμα σου με αγιασμό ) και απο την άλλη να ακούμε ότι οι άνθρωποι που καθημερινά σώζουν ζωές είναι κάπου και περιμένουν το θάνατο σου; ποτέ δεν έχουν βγάλει άνθρωπο απο τη ζωή αν δεν είναι εγκεφαλικά νεκρός ,όλα όσα λέει η Δώρα είναι η αληθινή πλευρά . Μην μπερδεύεται την καταστολή το κώμα με το κλινικά και εγκεφαλικά νεκρός .
Τώρα όσο για να ανοιχτεί θέμα εκκλησίας όποια είναι τολμηρή ας το κάνει εγώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] φοβάμαι ότι θα γίνει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] του 2012

ελα μου ντε!εγω που και πιστευω κ πνευματικο εχω κ με τις ευλογιες του εγινα δωρητης;;;συμφωνα με τη γνωμη καποιων ειμαι απιστη,αμαρτωλη ενδεχομενως κ συμφωνα με τους αλλους κολλημενη στη θρησκεια;;;ο καθενας πραττει συμφωνα με το πιστευω του.συμφωνω με τη dora!

300Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 12 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:24 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα δεν ηταν ολο το ποστ για σενα!Εσενα σου ειπα τι με ενοχλησε στο τελευταιο σου ποστ,απλα βλεπω οτι η μια θιγει την αλλη!

Δηλαδη οπως αυτες θιγουν τις κοπελες που τυχαινει να ειναι πιο δεμενες με την θρησκεια ετσι τις θιγουμε και εμεις επειδη πιστευουν και αυτες με τον τροπο τους!

Το αλλο που λες το λεω και για τις 2 πλευρες!!Εννοω το οτι δεν θα κρινουμε εμεις ποιος ειναι καλος ανθρωπος και οχι!Μπορει να μην ειπες εσυ ακριβως αυτο καταλεξη αλλα απο τα λογια σου αυτο εκλαμβανω οπως και απο τα λογια της chicken που ειπε πως καποιες το παιζουν καλες χριστιανες η κατι παρομοιο τελοσπαντων!Νομιζω πως μιλαω δικαια!

Δεν μου αρεσει που καποιες εδω μεσα μιλανε εριστικα και ειρωνικα και δικιο να εχεις το χανεις!Οπως ειπε και η Βανια και η Φλωρα και μια αλλη κοπελα ειχαν την ιδια αποψη με την chicken αλλα δεν ειρωνευτηκαν!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 21]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις