Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
454 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 454 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 21]

301Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:30 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βανια αν ανοιχτει θεμα θρησκειας θα γινει η μαχη του σκρα,η αλωση της κωνσταντινουπολης και ολα τα σχετικα.καλο ειναι να κραταμε τα πιστευω μας και τις πεποιθησεις μας για εμας.μπου μπουμπουκιτσα σε βλεπω κατατοπισμενη και μου αρεσει γιατι και εγω πιστευω αλλα δε βγαινει παραπερα,θα μας φανε.
black beauty με καλυπτεις σε πολλα.ειδικα εκει που ειπες για οσες δουλευουν,εναντιον οσων δεν....,οσες θυλαζουν εναντιων οσων δεν... και τα λοιπα.συγνωμη για την παρενθεση!

302Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:32 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και πανω που ελεγα οτι το θεμα κυλουσε ομαλα......
ας κανει ο καθενας αυτο που θεωρει καλυτερο για τη ζωη του και την ψυχη του!!!!ειτε αυτο ειναι συμφωνο με την θρησκεια ειτε οχι!!!!!
δεν ειναι αναγκη να επιβαλλουμε την αποψη μας!!!!!o καθενας πραττει οπως θελει.....

303Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:36 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχχαα μπεμπινι!

Ετσι ειναι το οτι πιστευω εγω η εσυ η ταδε δεν σημαινει και οτι επειδη κανεις ετσι εσυ ειναι και το σωστο!

Αλλωστε και στο θεμα της θρησκειας πρεπει να προσεξουμε,να κοσκινισουμε οτι ακουμε γιατι και εκει υπαρχουν πολλοι που θελουνε να σε πανε σε αλλα μονοπατια!Γιατι και να βγω παλι εκτος θεματος και το που μπαινουμε στο ιντερνετ συμφωνα με την θρησκεια δεν ειναι καλο ετσι δεν ειναι(οπως και η τηλεοραση)?Ομως ειμαστε ανθρωπινα πλασματα και δεν ειμαστε ρομποτ να εκτελουμε διαταγες!Ο Θεος μας εδωσε βουληση και λογικη να πραττουμε!

304Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:37 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dora. έγραψε: μπεμπινι καταλαβαίνω τι λες με τους γιατρούς.Παρόμοια κατάσταση είχαμε τραβήξει κ εμείς με τον αδερφό μου. Αλλα και για τα πιο απλά μπορεί να διαφωνούν μεταξύ τους,αλλά και πόσοι κομπογιαννίτες υπάρχουν.Γενικά πρέπει να βρεις γιατρό να εμπιστεύεσαι,όπως και με το γυναικολόγο σου. Τώρα για την περίπτωση του κλινικά νεκρού δεν είναι δυνατόν να βρεις γιατρούς να διαφωνούν μεταξύ τους.

ντορα μου οταν" εχεις καει στο χυλο,φυσας και το γιαουρτι".εχω πολλα περιστατικα να περιγραψω για να σου δωσω να καταλαβεις γιατι δεν πιστευω πλεον τιποτα,απλα παρακαλαω και προσπαθω να μην τυχει κατι και χρειαστει γιατρος.παντως σε αυτο που ρωτησα παραπανω για το φυσημα,αν και ειναι ασχετο με το θεμα παρακαλω αν καποια κοπελα ξερει κατι να μου πει.

305Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 2:50 am

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπεμπινι 1 έγραψε:
dora. έγραψε: μπεμπινι καταλαβαίνω τι λες με τους γιατρούς.Παρόμοια κατάσταση είχαμε τραβήξει κ εμείς με τον αδερφό μου. Αλλα και για τα πιο απλά μπορεί να διαφωνούν μεταξύ τους,αλλά και πόσοι κομπογιαννίτες υπάρχουν.Γενικά πρέπει να βρεις γιατρό να εμπιστεύεσαι,όπως και με το γυναικολόγο σου. Τώρα για την περίπτωση του κλινικά νεκρού δεν είναι δυνατόν να βρεις γιατρούς να διαφωνούν μεταξύ τους.

ντορα μου οταν" εχεις καει στο χυλο,φυσας και το γιαουρτι".εχω πολλα περιστατικα να περιγραψω για να σου δωσω να καταλαβεις γιατι δεν πιστευω πλεον τιποτα,απλα παρακαλαω και προσπαθω να μην τυχει κατι και χρειαστει γιατρος.παντως σε αυτο που ρωτησα παραπανω για το φυσημα,αν και ειναι ασχετο με το θεμα παρακαλω αν καποια κοπελα ξερει κατι να μου πει.

Δεν γνωρίζω να σου πω για το φύσημα αλλά μπορώ να σου πω με βεβαιότητα οτι το Ωνάσιο έχει αξιόλογους καρδιολόγους (καλά και εκεί υπάρχουν κάποιοι που τα "παίρνουν"!).εμείς εκεί βρήκαμε άκρη και είναι πιο σοβαρό από το φύσημα. Αν θες να σου πω ποιος γιατρός παρακολουθεί τον αδερφό μου.

Στο θέμα πάντως, πολύ καλό το λινκ :
http://www.san.gr/gr/arth_eg_th_life.htm.
Πραγματικά εκεί εξηγεί τα πάντα,διαφορά φυτού & κλινικά νεκρού αλλά και ποιοι γιατροί υπογράφουν για την διάγνωση! Και είναι όπως λέει "είναι εκ των ων ουκ άνευ".

306Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:13 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπουμπουκίτσα εγώ αυτό που λέω είναι το εξής :πιστεύεις στο Θεό το ίδιο και εγώ εσύ από όσο έχω καταλάβει έχεις απόλυτη πίστη και ακολουθείς κατά γράμμα τους κανόνες της θρησκείας μας (αν κάνω λάθος διόρθωσε με ) εγώ δεν είμαι τόσο δεν θα εξομολογηθώ , δεν έχω πνευματικό αλλά θα πάω στην εκκλησία όταν έχω την ανάγκη να ηρεμήσω ναι θα πάω.
Σκέψου τη θα σε ρωτήσω και αν θέλεις μου απαντάς :αν χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση για ένα δικό σου πρόσωπο και η άποψη του πνευματικού σου είναι αντίθετη -ας πούμε εγώ δεν πιστεύω ότι είναι θέλημα του Θεού να πεθαίνουν παιδάκια η το άλλο που ακούω ότι ο Θεός μας στέλνει δοκιμασίες , με καταλαβαίνεις τι εννοώ ; Και πάλι σου λέω δεν θέλω να σε προσβάλλω σέβομαι ειλικρινά την πίστη σου

307Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:16 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι συγγνωμη που δεν σχολιασα για αυτο που εχεις,εγω λεω να το ψαξεις και αλλο!Ρωτα και κοσμο,τον περιγυρο σου!Πολλες φορες και καποιοι γιατροι που θεωρουνται μεγαλογιατροι και εχουν ονομα δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτητα και αυτο το διαπιστωσα και μεσα απο το φορουμ μας εδω στην περιπτωση καισαρικης-φυσιολογικου τοκετου και γενικα σε θεματα εγκυμοσυνης!

και εγω παντως για πολυ μικροτερο προβλημα υγειας που δεν ειμασταν σιγουροι οτι θελει χειρουργειο ο ενας γιατρος ηταν αδιαφορος και μου ειπε να κανω χειρουργειο και ο αλλος μου ειπε να το ψαξουμε!

το συγκεκριμενο μου συνεβη δυο φορες!Και χαιρομαι που ρωτησα ανθρωπους και δεν εκλαβα μονο την πρωτη γνωμη υποψιν!Την μια φορα "γλιτωσα" την εγχειρηση και την αλλη την εκανα!

Γενικα κοριτσια με ανησυχει το γεγονος που πολυς κοσμος ειναι απολυτος σε κατι,καλο ειναι να ειμαστε ανοιχτοι και σε αλλες γνωμες,και να λεμε μωρε μπας και?παρα αυτο πιστευω και αυτο ειναι,και τελος!!

308Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:19 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ρε κοριτσια, διαβαστε το λινκ!! Rolling Eyes Έχετε διαβασει 16 σελιδες με καυγαδες, αφορισμους, ειρωνιες, και δεν ξερω γω τι άλλο, αλλά από ό,τι βλέπω το λινκ ελάχιστες το διαβασαν!

Κι επίσης, προσοχη σε ειδησεις απο "διαφορα" sites, δεν είναι όλα αξιόπιστα.

309Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:19 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω πιστευω πως ο Θεος δεν εχει να κανει ουτε με τιμωριες ουτε με τους θανατους ανθρωπων αλλιως πως εξηγηται το οτι μερικοι ανθρωποι σωζονται απο θαυμα και παλι αλλοι οχι?Δηλαδη τι ο Θεος κανει διακρισεις?

310Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:23 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως το διαβασα,ειδα την διαφορα που λετε αλλα και παλι αφηστε με να εχω τις δικες μου αμφιβολιες οκ?

Οπως λεμε κανεις δεν ειναι αθωος μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο ας δεχθουμε και το οτι μπορει οσα για τα οποια αμφιβαλλουμε να ειναι αληθινα μεχρι να αποδειχτουν οτι δεν ειναι!

Ανεφερα και παραπανω για τα εμβολια,οι περισσοτεροι επιστημονες λεγανε να τα κανουμε ομως υπηρχαν και καποιοι που μας λεγανε να μην τα κανουμε,δεν ειναι υποπτο αυτο?

Μηπως λοιπον υπαρχει και αντιθετη αποψη στο θεμα που συζηταμε απλα δεν ακουγεται απο τους επιστημονες?

311Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:26 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:βανια αν ανοιχτει θεμα θρησκειας θα γινει η μαχη του σκρα,η αλωση της κωνσταντινουπολης και ολα τα σχετικα.καλο ειναι να κραταμε τα πιστευω μας και τις πεποιθησεις μας για εμας.μπου μπουμπουκιτσα σε βλεπω κατατοπισμενη και μου αρεσει γιατι και εγω πιστευω αλλα δε βγαινει παραπερα,θα μας φανε.
black beauty με καλυπτεις σε πολλα.ειδικα εκει που ειπες για οσες δουλευουν,εναντιον οσων δεν....,οσες θυλαζουν εναντιων οσων δεν... και τα λοιπα.συγνωμη για την παρενθεση!

μπεμπινι πεφτεις εξω,το εγραψα και στην βανια σε προηγουμενη σελιδα,εχει ανοιχτει θεμα με πολλες σελιδες και με πολυ ενφιαφερουσες αποψεις,αντιθετες και ενδιαφερουσες.Κανενας καυγας δεν εγινε...

312Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:30 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω το διαβασα το λινκ της Φλω και μπορω να πω οτι ειναι ακρως κατατοπιστικο!!!!κανει διαχωρισμο σαφη σχετικα με ποιους αποσυνδεουν!
black beaty (δεν θυμαμαι το μικρο σου) καπου χαθηκα....για ποια εμβολια μιλας?

313Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:33 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξερω Λιτσα,αν και αναφερεσαι στην Μαρια,πιστευω και εγω το ιδιο,οτι θα γινει χαμος!

Βλεπω οτι καποιες κοπελες θελουν να μιλησουν και "φοβουνται" να μιλησουν γιατι ξερουν οτι θα δεχθουν "επιθεση"!

Οπως εχω δει και πολλες κοπελες που επειδη ετυχε να φερουν διαφορετικη αποψη μεταξυ τους να μην μιλαει η μια στην αλλη!Και συγκεκριμενα εγω ετυχα μια μερα να παρεξηγηθω με μια κοπελα(μικρη παρεξηγηση)και με παραδεχθηκε και μου λεει αν ηταν αλλη στην θεση σου δεν θα μου ξαναμιλουσε,και εχει δικιο καποιες τα παιρνουν πολυ στα σοβαρα και αν φερεις αλλη γνωμη σε εχουν μετα στην μπουκα!

Δεν εχω παρακολουθησει ολες τις διενεξεις με τις κοπελες που ειναι εδω μεσα για να ξερω τι ειπε η μια στην αλλη αλλα ως παρατηρητης σε μερικες εχω να πω οτι φταινει και οι δυο πλευρες η μια προκαλει την αλλη και ολο αυτο ειναι πολυ ενοχλητικο για τις υπολοιπες που συμμετεχουν στο φορουμ!Οπως εχουν αναφερει αλλες κοπελες σε αλλα ποστ που υπηρχαν διενεξεις αν εχει κατι καποιος με καποιον αλλο ας τα λυσουν σε πμ,οι υπολοιπες δεν φταιμε σε τιποτα!

314Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:36 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια.

Αθηνα πολυ παραπανω ειχα αναφερει σαν παραδειγμα τα εμβολια που τοτε με την εξαρση της γριπης μας προωθουσαν τοσο πολυ να τα κανουμε,ηθελα να καταλαβουν οι κοπελες πως εννοουσα αυτα που γραφω,και γιατι γενικοτερα εχω αμφιβολιες!

Το οτι μας λενε καποια πραγματα και μας συστηνουν οι γιατροι δεν σημαινει παντοτε οτι ειναι το απολυτως σωστο!

315Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:37 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελεγα λοιπον πως υπηρχαν καποιοι γιατροι που μας ελεγαν να τα κανουμε και καποιοι οχι!

Αυτο ολο ηταν υποπτο!!!

316Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:40 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απλα τα κοριτσια που ειναι πιο κοντα στην θρησκεια υποστηριζουν πως ακομα η ψυχη δεν εχει αποχωριστει το σωμα και για αυτο τα λενε αυτα,εγω αυτο καταλαβα,και πως ενω μπορει να παραμεινει ακομη λιγο το ατομο αυτο συδεδεμενο εμεις το αποσυνδεουμε νωριτερα!Ξερω οτι ολα αυτα ακουγονται καπως αλλα για καποιους αλλους εχουν σημασια και οφειλουμε να το σεβαστουμε!

Απο την αλλη τα μοσχευματα μετα τον θανατο του ατομου δεν ειναι χρησιμα!

Δεν ξερω απλα δεν ειμαι απολυτη για καμια απο τις 2 θεσεις!

317Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:42 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καταλαβαινετε όμως οτι στο θεμα με τα εμβολια, ο αρμοδιος να απαντησει ειναι ο γιατρος! Το οτι εχουν οι γιατροι διαφορετικη άποψη δεν καθιστα αρμοδιότερο έναν άλλο επαγγελματία!

Δηλαδη αν δυο υδραυλικοι εχουν διαφορα αποψεων σχετικα με την τοποθετηση ενος σωλήνα, ο καταλληλος να αποφασισει θα ειναι ο περιπτερας?????????????

318Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:43 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο αλλα μιας και αναφερθηκε....οποιος κανει το εμβολιο της γριπης εχει μεσα τα στελεχη της γριπης αυτης της Η1Ν1!!!!!
Και γενικοτερα με τα εμβολια πλεον υπαρχει θεμα!!!

319Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:45 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αλλα προκειται για την υγεια ανθρωπων,το οτι οι πιο πολλοι λεγανε να τα κανουμε και λιγοι ηταν αυτοι που λεγανε να μην τα κανουμε δεν σημαινει οτι η πλειοψηφια ειχε δικιο!

Δυστυχως παντα ετσι συμβαινει επειδη η πλειοψηφια λεει κατι το δεχομαστε ενω οταν ειναι μειοψηφια την κατακρινουμε!

320Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:50 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με την ιδια λογικη που μπορει να θιχτηκαν καποια κοριτσια για τη θρησκεια μπορει να θιχτηκα κι εγω γιατι προυσιαστηκα σαν αθεη δολοφονος... και με την ιδια λογικη επισης θα φοβαμαι κι εγω να πω τη γνωμη μου...

321Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:50 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα νενα εσυ λες για αυτο που ειπε η μπουμπουκιτσα? οτι δηλαδη θα ακουγε τον πνευματικο της?

γιατι εγω ειπα για δυο ιδιους επαγγελματιες και οχι και για εναν ασχετο!

Ε τωρα μην με κανετε να πω και για αλλο θεμα!

Δηλαδη την εκτρωση καποιοι την θεωρουν οκ και καποιοι την θεωρουν εγκλημα!Πως γινεται αυτο?(εκτρωση που γινεται χωρις να υπαρχει προβλημα υγειας)εννοω για τους γιατρους δεν την κανουν ολοι ετσι?Οπως και πολλοι ανθρωποι δεν την δεχονται και αλλοι την δεχονται για τους χι λογους!

322Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:52 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:και εγω πιστευω πως ο Θεος δεν εχει να κανει ουτε με τιμωριες ουτε με τους θανατους ανθρωπων αλλιως πως εξηγηται το οτι μερικοι ανθρωποι σωζονται απο θαυμα και παλι αλλοι οχι?Δηλαδη τι ο Θεος κανει διακρισεις?

Οποιος πιστευει στο Θεό, πιστεύει και στην άλλη ζωή (οι περισσοτεροι τουλαχιστον )
Οπότε όταν καποιος πιστευει στην αιωνια ζωή ...δεν βλεπει τον σωματικό θανατο κάποιου σαν το τέλος, αλλά σαν την αρχή !

Οπότε όλοι ερχόμαστε σε αυτόν το κόσμο με κάποιο προορισμό...άλλοι τον εκπληρώνουν γρηγορότερα και ΄΄φεύγουν΄΄, άλλοι όχι..

Αλλοι ανθρωποι με μια αρρώστια που θα τους τύχει αναθεωρούν τα πιστεύω τους, αλλάζουν τροπο ζωής..κλπ
Αλλοι βλαστημάνε και τα ρίχνουν στον Θεό, στην τύχη τους..κλπ..

Υπάρχει μια αρχή στην πίστη ,πως ο Θεός παίρνει τον καθένα στην καλύτερη στιγμή του...
Αν λοιπόν κάποιος με μια αρρωστεια ΄΄συνέλθει΄΄ και ζήσει καλύτερα στο μέλλον ίσως τον σώσει...
αν όμως μετά γίνει χειρότερος...΄΄φεύγει΄΄ στην καλύτερη για αυτόν στιγμή..

Και πάλι όλα αυτά είναι απλοϊκά γιατί κανείς δεν ξέρει τα σχέδια του Θεού!

Τέλος με την πίστη τα βλέπεις διαφορετικά..
Και οι άγιοι της εκκλησίας μας υπέφεραν μαρτύρια και πέθαναν ..αλλά τώρα είναι στο παράδεισο..ενω άλλοι ζούσαν άνετα , υγιείς και πλουσιοπάροχα αλλά μέσα στην αμαρτία ..και θα ζήσουν την αιώνια κόλαση..

τώρα ποιος θα καταλάβει τι έγραψα δεν ξέρω....ξέρω σίγουρα 3-4 άτομα που θα καταλάβουν...ίσως κακώς τα αναλύω...
αλλά τόσα λέγονται εναντίον ..ας πούμε και την άλλη πλευρά και ας μας πουν πάλι κάποιες αφελείς

323Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:53 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατερινα αυτο το υποστηριξα και εγω αν εχεις διαβασει τι εχω γραψει!

Οτι δηλαδη πρεπει να σεβαστουμε και τις 2 πλευρες,και ειναι ασχημο να λεμε οτι ο ενας ειναι πιο πιστος απο τον αλλο γιατι οι πραξεις τους αλλο δηλωνουν,το ιδιο δε υποστηριξε και η Βανια!

Δηλαδη πρεπει να ειμαστε η στην μια ακρη η στην αλλη?μια μεση δεν υπαρχει?

Ας πουμε εγω μπορει να εχω τις αμφιβολιες μου πανω στο θεμα αλλα αυτο δεν νομιζω να με κανει ουτε κακο ανθρωπο αλλα ουτε και κακο χριστιανο ε?

324Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:53 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:βανια αν ανοιχτει θεμα θρησκειας θα γινει η μαχη του σκρα,η αλωση της κωνσταντινουπολης και ολα τα σχετικα.καλο ειναι να κραταμε τα πιστευω μας και τις πεποιθησεις μας για εμας.μπου μπουμπουκιτσα σε βλεπω κατατοπισμενη και μου αρεσει γιατι και εγω πιστευω αλλα δε βγαινει παραπερα,θα μας φανε.

μπεμπινι πεφτεις εξω,το εγραψα και στην βανια σε προηγουμενη σελιδα,εχει ανοιχτει θεμα με πολλες σελιδες και με πολυ ενφιαφερουσες αποψεις,αντιθετες και ενδιαφερουσες.Κανενας καυγας δεν εγινε...

λιτσα εγω πιστευω οτι θα γινει μπαχαλο οπως εχει γινει πολλες φορες,οπως εγινε και εδω.μη μου πεις οτι οι ειρωνιες και τα σχετικα που προηγηθηκαν χθες βραδυ ηταν υγιης κουβεντα.και εγω εχω δεχτει επιθεση δικαια η αδικα γι'αυτο και πλεον ειμαι επιφυλακτικη στο να γραφω,μεχρι που ξαναβαπτιστηκα τζενη απο μαρια,απολογηθηκα γιατι γραφω κοφτα και το ξαναλεω οτι δεν τον κατεχω τον υπολογιστη και φαινεται,[ οπως φαινεται οτι η τζενη εχει να μπει απο τον οκτωβρη νοεμβρη ενω εγω ειμαι ακομα εδω][παρεπιπτωντως].αρα η θρησκεια ειναι πολυ προσωπικο θεμα και δε ξερουμε σε ποια φαση της ζωης της καθεμιας της σταθηκε[η θρησκεια],τη στηριξε,τη βοηθησε η και την ισοπεδωσε.θα αρχισουμε παλι εγω πιστευω και ειμαι καλη πιστεψε και εσυ για να γινεις καλη και η αλλη θα πει η θρησκεια σου φασκει και αντιφασκει και τρεχα γυρευε.μη ξεχναμε οτι το φορουμ εχει χιλιαδες μελη,αλλα χριστιανοι,αλλα μωαμεθανοι,αλλα ιουδαιοι και τα λοιπα.για φαντασου τι θα γινει...!ας μεινουμε λοιπον εκει,εγω,η αλλη και η παραλλη πιστευουμε και τελος,αυτη,εκεινη και παρακεινη δε πιστευει και τελος.γνωμη,απο'κει και περα αν θελετε να γινει η σφαγη του δραμαλη ας το ανοιξετε το θεμα,δεν εχω προβλημα.ουφ,ξεπατωθηκα στο γραψιμο.ουτε σχολειο ετσι!javascript:emoticonp('Razz')

325Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 13 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 3:53 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:Δεν ξερω Λιτσα,αν και αναφερεσαι στην Μαρια,πιστευω και εγω το ιδιο,οτι θα γινει χαμος!

Βλεπω οτι καποιες κοπελες θελουν να μιλησουν και "φοβουνται" να μιλησουν γιατι ξερουν οτι θα δεχθουν "επιθεση"!

Οπως εχω δει και πολλες κοπελες που επειδη ετυχε να φερουν διαφορετικη αποψη μεταξυ τους να μην μιλαει η μια στην αλλη!Και συγκεκριμενα εγω ετυχα μια μερα να παρεξηγηθω με μια κοπελα(μικρη παρεξηγηση)και με παραδεχθηκε και μου λεει αν ηταν αλλη στην θεση σου δεν θα μου ξαναμιλουσε,και εχει δικιο καποιες τα παιρνουν πολυ στα σοβαρα και αν φερεις αλλη γνωμη σε εχουν μετα στην μπουκα!

Δεν εχω παρακολουθησει ολες τις διενεξεις με τις κοπελες που ειναι εδω μεσα για να ξερω τι ειπε η μια στην αλλη αλλα ως παρατηρητης σε μερικες εχω να πω οτι φταινει και οι δυο πλευρες η μια προκαλει την αλλη και ολο αυτο ειναι πολυ ενοχλητικο για τις υπολοιπες που συμμετεχουν στο φορουμ!Οπως εχουν αναφερει αλλες κοπελες σε αλλα ποστ που υπηρχαν διενεξεις αν εχει κατι καποιος με καποιον αλλο ας τα λυσουν σε πμ,οι υπολοιπες δεν φταιμε σε τιποτα!

ποιες ειναι πια αυτες που φοβουνται τοσο ρε Μαρια? Laughing Συνεχως το ακουω αυτο,τι θα πουν πια κ φοβουνται??Σιγα δλδ κ να διαφωνησεις κ να αρπαχτεις ειναι ανθρωπινο. Και να σας πω κατι ακομα σε ολες? Δεν μας τιμα να λεμε συνεχως οτι δεν ανοιγουν θεματα μην γινει καυγας...εχετε δει ποσα θαματα υπαρχουν στο φορουμ? και σε ποσα εγινε Ο καυγας? ειναι 3?αντε 4!!!!Μην υποτιμουμε τον εαυτο μας, αποψη εχουμε ολες. Και καποια που μπορει να ειναι "θυμα" σε αυτη την συζητηση ,σε μια αλλη συζητηση μπορει καλλιστα να εχει αρπαξει απο τα μουτρα αλλο μελος ή να εχει ξεφουρνισει μεγαλη χοντραδα και να της εχουν απαντησει με το γαντι...ειλικρινα εχω παραδειγματα στο μυαλο μου αυτη την στιγμη αλλα ειναι ανουσιο να αναφερθω σε μελη. Οποτε ας μην ειμαστε τοσο παρθενοπιπιτσες ρε κοριτσια,μεγαλες γυναικες ειμαστε πια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 21]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις