301 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 Τρι Ιαν 24, 2012 5:48 am
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!εδω βρεχει κι εγω πρεπει να παω στην αγορα.............. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:Λιτσα πηρες κατι να σε αφησει; Εμενα πια δε με πιανουν ολα τα φαρμακα. Εχω αφορητους πόνους καθε φορα!!
ioanna85 έγραψε:Και στην Πάτρα ειναι πολύ ασχημος ο καιρός....
Λίτσα στις ημικρανίες το ιδανικό ειναι σκοταδι, ηρεμια και ξαπλά. Αλλα στην περιπτωση σου δεν ειναι δυνατον. Μια φιλη μου παιρνει νουροφεν και την αφηνει. Αν παρεις αναβράζων ντεπον; Δρα πιο γρηγορα.
kira έγραψε:
Ευάκι έγραψε:εν τω μεταξυ εγω διαβαζω στην τατιανα -εκανε ζαπινγκ η κορη μου και στα πεταχτα ειδα τον τιτλο- "νυφη μαχαιρωσε την πεθερα με 20 μαχαιριες" και να λεει η τατιανα "πωπω ασυλλυπτο!δε το χωραει ο νους!πρωτογνωρο!" και λεω μεσα μου καλα μωρη εισαι ηλιθια????καθε ελληνιδα νυφη ευχεται να μπορουσε να εχει μαχαιρωσει την πεθερα!θα μας τρελανεις???εγω προσωπικα μετα απο κατι ατακες του στυλ "εισαι η κορη που ποτε δεν ειχα" μετα απο ολες τις παπαριες που μου εχει κανει φανταζομαι να την μαχαιρωνω να την μεταφερω οριακα στο νοσοκομειο για να σωθει και να την ξαναμαχαιρωσω σε καποια αδεια της φυλακης!!!!!!!!!!!χοχοχοχοχοχο
ο αντρας μου που υποφερει ,παιρνει κατι αναβραζων θα τα δω και θα σου πω και παει στο δωματιο και ξαπλωνει...πολυ καλο του κανουν και οι παγομασκες που βαζει ...δεν θυμαμαι πως λεγονται αχαχαχα.τον ανακουφιζουν .litsakos έγραψε:ioanna85 έγραψε:Και στην Πάτρα ειναι πολύ ασχημος ο καιρός....
Λίτσα στις ημικρανίες το ιδανικό ειναι σκοταδι, ηρεμια και ξαπλά. Αλλα στην περιπτωση σου δεν ειναι δυνατον. Μια φιλη μου παιρνει νουροφεν και την αφηνει. Αν παρεις αναβράζων ντεπον; Δρα πιο γρηγορα.
Νουροφεν?
Μονο ντεπον εχω εδω δυστυχως κ δεν μπορω να στρθω μεχρι το φαρμακειο...ολα καλα αρκει να μην μιλαω..κ αντε να το καταλαβουν τα μικρα αυτο.
Εσυ ετσι τις αντιμετωπιζεις?
litsakos έγραψε:ioanna85 έγραψε:Και στην Πάτρα ειναι πολύ ασχημος ο καιρός....
Νουροφεν?
Μονο ντεπον εχω εδω δυστυχως κ δεν μπορω να στρθω μεχρι το φαρμακειο...ολα καλα αρκει να μην μιλαω..κ αντε να το καταλαβουν τα μικρα αυτο.
tatijana έγραψε:kira έγραψε:
Νατασσα μου ευχαριστω....
Άχου το μωρέ! Άντε, καλά τρεχάματα!
Ευάκι έγραψε:εν τω μεταξυ εγω διαβαζω στην τατιανα -εκανε ζαπινγκ η κορη μου και στα πεταχτα ειδα τον τιτλο- "νυφη μαχαιρωσε την πεθερα με 20 μαχαιριες" και να λεει η τατιανα "πωπω ασυλλυπτο!δε το χωραει ο νους!πρωτογνωρο!" και λεω μεσα μου καλα μωρη εισαι ηλιθια????καθε ελληνιδα νυφη ευχεται να μπορουσε να εχει μαχαιρωσει την πεθερα!θα μας τρελανεις???εγω προσωπικα μετα απο κατι ατακες του στυλ "εισαι η κορη που ποτε δεν ειχα" μετα απο ολες τις παπαριες που μου εχει κανει φανταζομαι να την μαχαιρωνω να την μεταφερω οριακα στο νοσοκομειο για να σωθει και να την ξαναμαχαιρωσω σε καποια αδεια της φυλακης!!!!!!!!!!!χοχοχοχοχοχο
σημερα να ερθει που ο καιρος προσφερεται για χουχουλιασμα!!!stefaniandreas έγραψε:tatijana έγραψε:kira έγραψε:
Νατασσα μου ευχαριστω....
Άχου το μωρέ! Άντε, καλά τρεχάματα!
Ευχαριστουμε Χελεν μου!!!Ευάκι έγραψε:εν τω μεταξυ εγω διαβαζω στην τατιανα -εκανε ζαπινγκ η κορη μου και στα πεταχτα ειδα τον τιτλο- "νυφη μαχαιρωσε την πεθερα με 20 μαχαιριες" και να λεει η τατιανα "πωπω ασυλλυπτο!δε το χωραει ο νους!πρωτογνωρο!" και λεω μεσα μου καλα μωρη εισαι ηλιθια????καθε ελληνιδα νυφη ευχεται να μπορουσε να εχει μαχαιρωσει την πεθερα!θα μας τρελανεις???εγω προσωπικα μετα απο κατι ατακες του στυλ "εισαι η κορη που ποτε δεν ειχα" μετα απο ολες τις παπαριες που μου εχει κανει φανταζομαι να την μαχαιρωνω να την μεταφερω οριακα στο νοσοκομειο για να σωθει και να την ξαναμαχαιρωσω σε καποια αδεια της φυλακης!!!!!!!!!!!χοχοχοχοχοχο
Μαζι σου κι εγω το ξερεις..
Χθες κοιμηθηκε μαζι μας ο Νικολας.Ειπε οτι του αρεσει πολυ το σπιτακι ετσι οπως το εφτιαξα και οτι ειναι κ ζεστο και χουχουλιαρικο.Σημερα δε νομιζω οτι θα ερθει...Σκατα καιρος και λενε απο αυριο θα χειροτερεψει ε???
mamavivo έγραψε:
σημερα να ερθει που ο καιρος προσφερεται για χουχουλιασμα!!!
να δεις που ολο αυτο μονο καλο θα σας κανει!!!!!!!
τατιανακι αντε μπραβο...αγαλι αγαλι ο νικ ...
Nena έγραψε:bell έγραψε:Nena έγραψε:Εφτιαξα και το fudge που ειχε γραψει προ ημερων η Ευγενία, και ενα εχω να πω: ΚΟΛΑΣΗ. Σοκολατομπούκωμα!! Ελεος!!!
Μπορούμε να έχουμε και μεις τη συνταγή παρακαλώ;;
200γρ κουβερτουρα
200ml ζαχαρουχο
2 κουταλιες βουτυρο
ελαχιστο αλατι
μιση κουπα φυστικια αιγινης (ή οτι άλλο θελουμε να αναμειξουμε)
Λιώνουμε τη σοκολατα σε μπαιν μαρι, προσθετουμε το βουτυρο, το γαλα, το αλατι κ ανακατευουμε. Προσθέτουμε τα φυστίκια ανακατεύοντας. ριχνουμε το μείγμα σε ταψάκι που εχουμε στρώσει με αντικολλητικο χαρτι και αφήνουμε να κρυωσει.
ΣΛΟΥΡΠ!!!!!
σιγουρη εισαι γιατι εγω απο αυτη τη σελιδα βρηκα τον δικο μου.αλλα εχει κανενα 5 μηνοmama katerina έγραψε:
σε ευχαριστω πολυυυ!
απ'οτι ειδα δεν εχει παιδιατρους ... παντως ο γιατρος μας μας εγραψε κανονικα τα φαρμακα σημερα και θα γραφει και τα εμβολια! κατι ειναι και αυτο... εδωσε στη μικρη aerolin μασκα ...αυτο το παιδι δεν καταλαβαινω ποτε δεν ειναι καλα..μα δεν εχει ουτε μυξα ουτε τιποτα..Nena έγραψε:bell έγραψε:Nena έγραψε:Εφτιαξα και το fudge που ειχε γραψει προ ημερων η Ευγενία, και ενα εχω να πω: ΚΟΛΑΣΗ. Σοκολατομπούκωμα!! Ελεος!!!
Μπορούμε να έχουμε και μεις τη συνταγή παρακαλώ;;
200γρ κουβερτουρα
200ml ζαχαρουχο
2 κουταλιες βουτυρο
ελαχιστο αλατι
μιση κουπα φυστικια αιγινης (ή οτι άλλο θελουμε να αναμειξουμε)
Λιώνουμε τη σοκολατα σε μπαιν μαρι, προσθετουμε το βουτυρο, το γαλα, το αλατι κ ανακατευουμε. Προσθέτουμε τα φυστίκια ανακατεύοντας. ριχνουμε το μείγμα σε ταψάκι που εχουμε στρώσει με αντικολλητικο χαρτι και αφήνουμε να κρυωσει.
ΣΛΟΥΡΠ!!!!!
ω ρε μανα μου τι εχει να γινει!!!!!!
stefaniandreas έγραψε:
σιγουρη εισαι γιατι εγω απο αυτη τη σελιδα βρηκα τον δικο μου.αλλα εχει κανενα 5 μηνο
mama katerina έγραψε:stefaniandreas έγραψε:
σιγουρη εισαι γιατι εγω απο αυτη τη σελιδα βρηκα τον δικο μου.αλλα εχει κανενα 5 μηνο
εβαλα την περιοχη μου και δεν βγαζει παιδιατρους..μονο παθολογο ρευματολογο και καποιες αλλες ειδικοτητες
mamavivo έγραψε:ο αντρας μου που υποφερει ,παιρνει κατι αναβραζων θα τα δω και θα σου πω και παει στο δωματιο και ξαπλωνει...πολυ καλο του κανουν και οι παγομασκες που βαζει ...δεν θυμαμαι πως λεγονται αχαχαχα.τον ανακουφιζουν .litsakos έγραψε:ioanna85 έγραψε:Και στην Πάτρα ειναι πολύ ασχημος ο καιρός....
Νουροφεν?
tatijana έγραψε:litsakos έγραψε:ioanna85 έγραψε:Και στην Πάτρα ειναι πολύ ασχημος ο καιρός....
Νουροφεν?
Νουροφεν για τις ημικρανιες εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι σουπερ Λιτσακι!!!
ioanna85 έγραψε:Λιτσα βοηθα πολύ το σκοταδι και η ησυχια. Εγω; Αν με πιασουν δεν κανει τιποτα κανενα χαπι. Κραταει 3 μερες, κάνει τον κυκλο του και μετα σταματα. Πήγα στον γιατρό και μου εδωσε κατι χαπια μιγκραλιν αλλα τιποτα!!!
elena25 έγραψε:Γεια σας κόρες. Τι κάνετε; Εγώ ψιλοχάλια... Έχω χάλια διάθεση. Χθες που μιλήσαμε και αποφασίσαμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα ήταν όλα καλά. Σήμερα με έχει πιάσει μια μελαγχολία άλλο πράγμα... Όλο στον Τάσο ξεσπάω...
Προχθές έφτιαξα το σουφλέ της Κατερίνας και ήταν σούπερ. Κατερινάκι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] .
Νένα και Λιτς περαστικά σας!
elena25 έγραψε:Γεια σας κόρες. Τι κάνετε; Εγώ ψιλοχάλια... Έχω χάλια διάθεση. Χθες που μιλήσαμε και αποφασίσαμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα ήταν όλα καλά. Σήμερα με έχει πιάσει μια μελαγχολία άλλο πράγμα... Όλο στον Τάσο ξεσπάω...
Προχθές έφτιαξα το σουφλέ της Κατερίνας και ήταν σούπερ. Κατερινάκι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] .
Νένα και Λιτς περαστικά σας!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης