276 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 Τρι Ιαν 24, 2012 1:34 am
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια να σας ρωτησω κατι ? πως γινεται να μην μου ερχονται στο email μου οι απαντήσεις στο κάθε θέμα ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stefanakos έγραψε:κοριτσια να σας ρωτησω κατι ? πως γινεται να μην μου ερχονται στο email μου οι απαντήσεις στο κάθε θέμα ?
ΜΕΣΑ στην πιτσα????TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ρε κοριτσια δεν μπορω να θυμηθω που εχω βαλει την βερα μου.θα σκασω αν δεν την βρω.το σαββατο εκανα πιτσα και την εβγαλα για να ζυμωσω το ζυμαρι και μετα εξαφανιστηκε.ρωτησα την κορη μου αν την πηρε,μου ειπε οχι,το μικρο τι να το ρωτησω κα τι να καταλαβει.στα σκουπιδια εψαξα μηπως την πεταξα,αλλα τζιφος και εκει.
το ρυθμισα σε ευχαριστω πολυelenalamprini έγραψε:stefanakos έγραψε:κοριτσια να σας ρωτησω κατι ? πως γινεται να μην μου ερχονται στο email μου οι απαντήσεις στο κάθε θέμα ?
Πήγαινε στο προφίλ σου και μετά επιλόγες και θα το βρεις εκει που λέει να ενημερώνομαι για κάθε απάντηση στο θέμα
περσαστικα σαςNena έγραψε:Καλημερα κι απο εδω. Ψιλοβρέχει και εχει "μερικο" ήλιο. Δεν μπορω να περιγραψω αλλιώς τον καιρό σημερα.ΜΕΣΑ στην πιτσα????TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ρε κοριτσια δεν μπορω να θυμηθω που εχω βαλει την βερα μου.θα σκασω αν δεν την βρω.το σαββατο εκανα πιτσα και την εβγαλα για να ζυμωσω το ζυμαρι και μετα εξαφανιστηκε.ρωτησα την κορη μου αν την πηρε,μου ειπε οχι,το μικρο τι να το ρωτησω κα τι να καταλαβει.στα σκουπιδια εψαξα μηπως την πεταξα,αλλα τζιφος και εκει.
Πανω στον απορροφητηρα?
Σε κανενα μπουκαλακι/βαζακι/τασακι εκει κοντα?
Στον καθρεφτη του μπάνιου??
Ειμαστε οικογενειακως με το κατιτις μας ο καθενας, ο αντρας μου εχει μια ελαφρας μορφης γαστρεντρείτιδα, εγω ειμαι κρυωμένη με χαλια λαιμο και πιάσιμο παντου, ο Αλεξανδρος εχει επιπεφυκίτιδα, και ο Θοδωρης ειναι καλυτερα απο όλους μας, ενα απλο συναχακι!
Ποιος τη χάρη μας!!
Nena έγραψε:Καλημερα κι απο εδω. Ψιλοβρέχει και εχει "μερικο" ήλιο. Δεν μπορω να περιγραψω αλλιώς τον καιρό σημερα.ΜΕΣΑ στην πιτσα????TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ρε κοριτσια δεν μπορω να θυμηθω που εχω βαλει την βερα μου.θα σκασω αν δεν την βρω.το σαββατο εκανα πιτσα και την εβγαλα για να ζυμωσω το ζυμαρι και μετα εξαφανιστηκε.ρωτησα την κορη μου αν την πηρε,μου ειπε οχι,το μικρο τι να το ρωτησω κα τι να καταλαβει.στα σκουπιδια εψαξα μηπως την πεταξα,αλλα τζιφος και εκει.
Πανω στον απορροφητηρα?
Σε κανενα μπουκαλακι/βαζακι/τασακι εκει κοντα?
Στον καθρεφτη του μπάνιου??
Ειμαστε οικογενειακως με το κατιτις μας ο καθενας, ο αντρας μου εχει μια ελαφρας μορφης γαστρεντρείτιδα, εγω ειμαι κρυωμένη με χαλια λαιμο και πιάσιμο παντου, ο Αλεξανδρος εχει επιπεφυκίτιδα, και ο Θοδωρης ειναι καλυτερα απο όλους μας, ενα απλο συναχακι!
Ποιος τη χάρη μας!!
stefanakos έγραψε:κοριτσια να σας ρωτησω κατι ? πως γινεται να μην μου ερχονται στο email μου οι απαντήσεις στο κάθε θέμα ?
florentiab έγραψε:stefanakos έγραψε:κοριτσια να σας ρωτησω κατι ? πως γινεται να μην μου ερχονται στο email μου οι απαντήσεις στο κάθε θέμα ?
έλα μου ντε!
έχω απενεργοποιήσει όλες τις εντολές και δεν έχω καταφέρει τίποτα
elenalamprini έγραψε:καλημέρα!!!
Nena έγραψε:Καλημερα κι απο εδω. Ψιλοβρέχει και εχει "μερικο" ήλιο. Δεν μπορω να περιγραψω αλλιώς τον καιρό σημερα.
Ποιος τη χάρη μας!!
αν ο γιατρος σου ανηκει στον εοπυ δεν πληρωνεις.εγω δεν πληρωνω τιποτα.συμπληρωνω απλως μια φορμα με τα στοιχεια μαςmama katerina έγραψε:Νενα περαστικα!!!!!
εχουμε εμβολιο σε μια ωρα.. ο γιατρος μας ειπε να παμε με το βιβλιαριο γιατι πλεον θα μας γραφει και φαρμακα.. εγω ακουσα πως δεν θα πληρωνουμε και επισκεψη...ξερετε κατι? ενημερωστε με αν ξερετε
ΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ι.Κ.Α Η Ο.Γ.Α ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΑΕΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !mama katerina έγραψε:Νενα περαστικα!!!!!
εχουμε εμβολιο σε μια ωρα.. ο γιατρος μας ειπε να παμε με το βιβλιαριο γιατι πλεον θα μας γραφει και φαρμακα.. εγω ακουσα πως δεν θα πληρωνουμε και επισκεψη...ξερετε κατι? ενημερωστε με αν ξερετε
stefaniandreas έγραψε:αν ο γιατρος σου ανηκει στον εοπυ δεν πληρωνεις.εγω δεν πληρωνω τιποτα.συμπληρωνω απλως μια φορμα με τα στοιχεια μαςmama katerina έγραψε:Νενα περαστικα!!!!!
stefaniandreas έγραψε:αν ο γιατρος σου ανηκει στον εοπυ δεν πληρωνεις.εγω δεν πληρωνω τιποτα.συμπληρωνω απλως μια φορμα με τα στοιχεια μας[/quotmama katerina έγραψε:Νενα περαστικα!!!!!
σε ευχαριστω ..αυτο πρεπει να το ρωτησω στον ιδιο η μπορω να το δω καπου? το λεω γιατι ειναι πολυ γιατροι που δεν σου εξηγουνε τι γινεται ακριβως...
mariloy ευχαριστω.. ΙΚΑ εχω.. τι θα επρεπε να εχω? σε μια γιατρο που ειχα παει τη μικρη οταν ελειπε ο δικος μου μου ειχε πει πως δεν θα πληρωνω επισκεψεις αλλα δεν ηξερε ακομη ποτε θα ισχυσει...εχω μπερδευτει
Nena έγραψε:Εφτιαξα και το fudge που ειχε γραψει προ ημερων η Ευγενία, και ενα εχω να πω: ΚΟΛΑΣΗ. Σοκολατομπούκωμα!! Ελεος!!!
bell έγραψε:Nena έγραψε:Εφτιαξα και το fudge που ειχε γραψει προ ημερων η Ευγενία, και ενα εχω να πω: ΚΟΛΑΣΗ. Σοκολατομπούκωμα!! Ελεος!!!
Μπορούμε να έχουμε και μεις τη συνταγή παρακαλώ;;
Καλοφαγωτο!!!bell έγραψε:Nena ευχαριστώ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης