676 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 Σαβ Ιαν 28, 2012 3:07 am
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥstefanakos έγραψε:χρονια του πολλα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥstefanakos έγραψε:χρονια του πολλα
florentiab έγραψε:γειά σας κορίτσια
δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω
έχω κι ένα στομάχι χάλια. παραήπια χθες , αλλά περάσατε πολύ ωραία
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ,ΠΑΡΕΓΓΕΙΛΑ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ Κ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ,,ΜΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΒΙΣΕΙ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΚΕΡΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΤΙΡΑΚΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΑΚΙ,Κ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΡΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 12 ΟΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ,ΤΟΥ ΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ .....
συμβαινουν και αυτα υπομονη.anthaki έγραψε:...γιατι ΚΑΙ τα ΣουΚου πρεπει να ειναι τοοοσο δυσκολα ??Γιατι ο μεγαλος μου να ξυπνησει χαραματα και να μου κανει εμετο στο πανακριβο γουνινο-δερματινο χαλι και να παιδευομαι ολη μερα σημερα?Γιατι να μην βρισκω χρονο να παω για ενα ρημαδοφρυδι και επισης τα νυχια μου και τα ποδια μου ειναι χαλια μαυρα!!!γιατι???
anthaki έγραψε:...γιατι ΚΑΙ τα ΣουΚου πρεπει να ειναι τοοοσο δυσκολα ??Γιατι ο μεγαλος μου να ξυπνησει χαραματα και να μου κανει εμετο στο πανακριβο γουνινο-δερματινο χαλι και να παιδευομαι ολη μερα σημερα?Γιατι να μην βρισκω χρονο να παω για ενα ρημαδοφρυδι και επισης τα νυχια μου και τα ποδια μου ειναι χαλια μαυρα!!!γιατι???
tatijana έγραψε:anthaki έγραψε:...γιατι ΚΑΙ τα ΣουΚου πρεπει να ειναι τοοοσο δυσκολα ??Γιατι ο μεγαλος μου να ξυπνησει χαραματα και να μου κανει εμετο στο πανακριβο γουνινο-δερματινο χαλι και να παιδευομαι ολη μερα σημερα?Γιατι να μην βρισκω χρονο να παω για ενα ρημαδοφρυδι και επισης τα νυχια μου και τα ποδια μου ειναι χαλια μαυρα!!!γιατι???
Ε χοι...Στα πυρα αυτο το παιδι που ΤΟΛΜΗΣΕ να κανει κατι τετοιο στο γουνινοδερματινοχαλο σου...Και ναι
σημερα καταφερα να ξουρησω λιγο ποδι.Εβαψα κ μαλλι και το κουρεψα μοικανα,ειμαι τρελλα.Ω,ναι!
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα ομορφιές τι κάνετε?Εγώ προσπαθώ... !!!Είμαι με τσάι πορτοκάλια και σουπίτσες !!Εσείς όλα καλά?
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα ομορφιές τι κάνετε?Εγώ προσπαθώ... !!!Είμαι με τσάι πορτοκάλια και σουπίτσες !!Εσείς όλα καλά?
elena25 έγραψε:Γεια σας κόρες! Τι κάνετε;
Εγώ νεύρα! Πολλά νεύρα! Θα τη σκοτώσω και θα πάω φυλακή!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ ΜΝ ΑΓΧΟΝΕΣΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΙΑ ΠΟΤΕ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ!!!ΤΑΤΙ ΜΕ ΓΙΕΣ ΜΕ ΓΙΕΣ,ΑΝ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΥΝΦΩΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΓΤ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΥΤΣΙΤΣΟΥ ....ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΞΗΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΦΙΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΝΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης