226 Απ: ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς Πεμ Φεβ 02, 2012 12:37 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 3:18 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 3:18 pm, 1 φορά
bell έγραψε:Να κάνω μία ερώτηση;;
Αυτό το θέμα πόσες φορές άλλαξε τίτλο;
Θα σου πω κατι πολυ παραξενο ,ολα αυτα εγω δεν τα εβλεπα ποτε να υπαρχουν γυρω μου ,δεν τα ηξερα ,δεν τα ειχα μαθει ,ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ,δεν ασχολουμουν ποτε .Ημουν τοσο σιγουρη για την ασφαλεια της δικης μου ζωης που δε με ενοιαζε ,ετσι απλα.Οταν ξυπνησα και κατεβηκα απο το ροζ συννεφακι και ειδα γυρω μου τι γινεται επαθα πλακα.Ολα αυτα ειναι πολυ αρνητικα παραδειγματα για τις σχεσεις μεταξυ ανδρων και γυναικων αλλα να που ηταν τοσο καιρο γυρω γυρω .Καταλαβες τωρα ? Αλλα δεν τα βλεπεις βρε παιδι μου πιο πριν να προετοιμαστεις λιγακι ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙς [/quote]athanasia 2 έγραψε:
!
bou-boukitsa έγραψε:Θα σου πω κατι πολυ παραξενο ,ολα αυτα εγω δεν τα εβλεπα ποτε να υπαρχουν γυρω μου ,δεν τα ηξερα ,δεν τα ειχα μαθει ,ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ,δεν ασχολουμουν ποτε .Ημουν τοσο σιγουρη για την ασφαλεια της δικης μου ζωης που δε με ενοιαζε ,ετσι απλα.Οταν ξυπνησα και κατεβηκα απο το ροζ συννεφακι και ειδα γυρω μου τι γινεται επαθα πλακα.Ολα αυτα ειναι πολυ αρνητικα παραδειγματα για τις σχεσεις μεταξυ ανδρων και γυναικων αλλα να που ηταν τοσο καιρο γυρω γυρω .Καταλαβες τωρα ? Αλλα δεν τα βλεπεις βρε παιδι μου πιο πριν να προετοιμαστεις λιγακι ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙςathanasia 2 έγραψε:
!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 3:19 pm, 2 φορές συνολικά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την athina24 στις Πεμ Φεβ 02, 2012 2:58 pm, 1 φορά
Γλυκεια μου...litsakos έγραψε:edit: ας καβαλησει η καθεμια το δικο της και ας αφησει τις αλλες να πλανωνται πλανην οικτραν...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Πεμ Φεβ 02, 2012 3:19 pm, 1 φορά
athina24 έγραψε:βλεπω και εγω νεο θεμα και μπαινω και βρισκω παλιο θεμα με καινουριο τιτλο!!!!!!!!δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!!!!!
παω στον Μητσο γιατι θα με αρχισει στις μπουφλες!!!!
να μιλας για τον εαυτο σου.επειδη δεν τα εβλεπες εσυ δεν σημαινει οτι ολες δεν τα βλεπαμε.επειδη ζεις εσυ στον κοσμο σου,ζω και εγω?και εγω δεν τα εβλεπα γυρω μου,αλλωστε ολοι οι προβληματικοι ειναι κοντα σου(γιατι αραγε?),αλλα ηξερα οτι γινονται.και στο φιναλε βρε κοπελια τι σε νοιαζει τι κανει ο Α,ο Β,ο Γ.κοιτα την ζωη σου.αν ειναι αυτοι ευτυχισμενοι με τον τροπο που ζουνε εσυ τι ζορι τραβας?athanasia 2 έγραψε:Θα σου πω κατι πολυ παραξενο ,ολα αυτα εγω δεν τα εβλεπα ποτε να υπαρχουν γυρω μου ,δεν τα ηξερα ,δεν τα ειχα μαθει ,ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ,δεν ασχολουμουν ποτε .Ημουν τοσο σιγουρη για την ασφαλεια της δικης μου ζωης που δε με ενοιαζε ,ετσι απλα.Οταν ξυπνησα και κατεβηκα απο το ροζ συννεφακι και ειδα γυρω μου τι γινεται επαθα πλακα.Ολα αυτα ειναι πολυ αρνητικα παραδειγματα για τις σχεσεις μεταξυ ανδρων και γυναικων αλλα να που ηταν τοσο καιρο γυρω γυρω .Καταλαβες τωρα ? Αλλα δεν τα βλεπεις βρε παιδι μου πιο πριν να προετοιμαστεις λιγακι ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙςmikraki έγραψε:athanasia 2 έγραψε:υλικο για σκεψη ,μιας και το θεμα ειναι η υποκρισια [αλλα ζουμε κι αλλα λεμε στον περιγυρο μη χαλασουμε το image]..
γνωστη μου κοπελα ειναι με το συζυγο της μαζι σχεδον 18 χρονια .Δεν εχουν παιδια .Ο κυριος εχει κανονικα οικογενεια με παιδια στη Ρουμανια με μια παλια συμφοιτητρια του απο το πανεπιστημιο .Λειπει συνεχεια .Ολοι το ξερουμε ,και η ιδια .Δεν μπορει να τον χωρισει γιατι εχουν πολλες οικονομικες υποχρεωσεις μαζι ,δανεια ,ανοιγματα κλπ.[μου το ειπε η ιδια].Εκτος απο το οτι ειναι υποχρεωμενη να ειναι μαζι του ,για επαγγελματικους λογους τον παρουσιαζει στα ματια των αλλων ως υποδειγμα [για να εχει πελατεια στο μαγαζι].Ειναι υποκρισια κατα τη γνωμη μου και παρα πολυ θλιβερο .Αξιοπρεπεια μηδεν .Και πριν πεσετε να με φατε αυτη ειναι η δικη μου ματια στα πραγματα .Σεβαστη πιστευω
Πάντως ο περίγυρός σου είναι κάπως...μία η κοπέλα στο απέναντι παράθυρο, μία η φίλη σου με τον άντρα και τη γκόμενα..μία εσύ...μία η ρουμάνα..με αυτά που βλέπεις, έχεις τα δίκια σου και συ!!!
μηπως να πας σε εναν ψυχολογο?εχεις προβλημα,το καταλαβαινεις,ετσι?τι θα πει "να ξυπνησε"?τι το παιζεις εδω μεσα.athanasia 2 έγραψε:ποτε δε χαιρομαι με τη δυστυχια των αλλων ,μην ειστε αδικες μαζι μου .ψυλλιαστειτε τι γινετε γυρω σας ,μην την πατησετε .μονο αυτο σας λεω και παραδειγματα φερνω απ"εξω ,γιατι χωρις να πω τιποτα για εδω μεσα ,ηδη αντιδρασατε .Μη χαλασουμε την ωραια εικονα .Ας ασχοληθουμε λοιπον με αλλα θεματα.
αααααααα και γιατι ασχολειστε αφου δε θελετε ?.
Για μενα εστω και μια κοπελα να " ξυπνησε "ειναι κερδος .Δεν ειστε ετοιμες [οχι ολες ] να ακουσετε κατι απο την πραγματικοτητα μου φαινεται .Οτιδηποτε αλλο απο το ασφαλες περιβαλλον που εχετε δημιουργησει εδω μεσα σας χαλαει .Sorry ladies ,ce la vie .
chicken έγραψε:Έχει γούστο να μην τσακωθούμε σαυτό το θέμα!
Θα κάτσω ήσυχη ήσυχη εδώ στην γωνίτσα και θα περιμένω τρώγοντας πασατέμπο. Δε μπορεί, όλο και κάτι θα γίνει
koukida έγραψε:athina24 έγραψε:βλεπω και εγω νεο θεμα και μπαινω και βρισκω παλιο θεμα με καινουριο τιτλο!!!!!!!!δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!!!!!
παω στον Μητσο γιατι θα με αρχισει στις μπουφλες!!!!
αυριο που θα μπεις μην παραξενευτεις αν ο τιτλος ειναι
' Όσα θέλετε να ξέρετε γύρω απο τον τέλειο μουσακά / tips για την πιο light μπεσαμέλ'
bou-boukitsa έγραψε:Θα σου πω κατι πολυ παραξενο ,ολα αυτα εγω δεν τα εβλεπα ποτε να υπαρχουν γυρω μου ,δεν τα ηξερα ,δεν τα ειχα μαθει ,ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ,δεν ασχολουμουν ποτε .Ημουν τοσο σιγουρη για την ασφαλεια της δικης μου ζωης που δε με ενοιαζε ,ετσι απλα.Οταν ξυπνησα και κατεβηκα απο το ροζ συννεφακι και ειδα γυρω μου τι γινεται επαθα πλακα.Ολα αυτα ειναι πολυ αρνητικα παραδειγματα για τις σχεσεις μεταξυ ανδρων και γυναικων αλλα να που ηταν τοσο καιρο γυρω γυρω .Καταλαβες τωρα ? Αλλα δεν τα βλεπεις βρε παιδι μου πιο πριν να προετοιμαστεις λιγακι ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙςathanasia 2 έγραψε:
!
athanasia 2 έγραψε:ποτε δε χαιρομαι με τη δυστυχια των αλλων ,μην ειστε αδικες μαζι μου .ψυλλιαστειτε τι γινετε γυρω σας ,μην την πατησετε .μονο αυτο σας λεω και παραδειγματα φερνω απ"εξω ,γιατι χωρις να πω τιποτα για εδω μεσα ,ηδη αντιδρασατε .Μη χαλασουμε την ωραια εικονα .Ας ασχοληθουμε λοιπον με αλλα θεματα.
Για μενα εστω και μια κοπελα να " ξυπνησε "ειναι κερδος .Δεν ειστε ετοιμες [οχι ολες ] να ακουσετε κατι απο την πραγματικοτητα μου φαινεται .Οτιδηποτε αλλο απο το ασφαλες περιβαλλον που εχετε δημιουργησει εδω μεσα σας χαλαει .Sorry ladies ,ce la vie .
Kastallia έγραψε:athanasia 2 έγραψε:ποτε δε χαιρομαι με τη δυστυχια των αλλων ,μην ειστε αδικες μαζι μου .ψυλλιαστειτε τι γινετε γυρω σας ,μην την πατησετε .μονο αυτο σας λεω και παραδειγματα φερνω απ"εξω ,γιατι χωρις να πω τιποτα για εδω μεσα ,ηδη αντιδρασατε .Μη χαλασουμε την ωραια εικονα .Ας ασχοληθουμε λοιπον με αλλα θεματα.
Καλημερα.Βρε τι γινεται εδω;Καθε μερα μπαινω στην πρωτη σελιδα να σιγουρευτω οτι ειναι το ιδιο θεμα.Τη γνωμη μου την εγραψα προσχτες και δεν υπαρχει λογος να επαναλαμβανομαι.Καπου εχει ξεφυγει το θεμα,δεν ξερω ποιος φταιει,ειναι αδυνατον να διαβασω τοσες σελιδες μονοκοπανια.Αλλα η απαντηση που παραθετω παραπανω,ομολογω με στενοχωρει...και ο λογος ειναι πως σε ενα θεμα που ειχες αναρτησει ,Αθανασια,πριν λιγο καιρο και περιγραφες το λογο που δε θες τα παιδια σου να περνουν χρονο με τον πατερα τους,ολες μα ολες οι κοπελες,ειτε συμφωνουσαν ειτε διαφωνουσαν μαζι σου,σου μιλησαν πολυ ομορφα και σε στηριξαν.Ετσι θυμαμαι εγω.Εκτος αν κανω λαθος και μιλω σε λαθος ατομο.Αυτη η απαντηση μου φαινεται καπως και με κανει να νιωθω ηλιθια καιπου σου απαντησα (στο τωρινο θεμα).Καλημερα σε ολες!
μπουμπουκιτσα μου sorry που θα σε κατεβασω καιεσενα απο το συνεφακι σου,αλλα εχω δει και κατι ανθρωπους του θεου να στολιζουν με κερατο τον/την συζηγο.TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:Θα σου πω κατι πολυ παραξενο ,ολα αυτα εγω δεν τα εβλεπα ποτε να υπαρχουν γυρω μου ,δεν τα ηξερα ,δεν τα ειχα μαθει ,ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ,δεν ασχολουμουν ποτε .Ημουν τοσο σιγουρη για την ασφαλεια της δικης μου ζωης που δε με ενοιαζε ,ετσι απλα.Οταν ξυπνησα και κατεβηκα απο το ροζ συννεφακι και ειδα γυρω μου τι γινεται επαθα πλακα.Ολα αυτα ειναι πολυ αρνητικα παραδειγματα για τις σχεσεις μεταξυ ανδρων και γυναικων αλλα να που ηταν τοσο καιρο γυρω γυρω .Καταλαβες τωρα ? Αλλα δεν τα βλεπεις βρε παιδι μου πιο πριν να προετοιμαστεις λιγακι ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙςathanasia 2 έγραψε:
!
Ο καθένας βλέπει αυτά που έχει στην ψυχή του Αθανασία..
Αν όπως κατάλαβα εσύ ήσουν σε ροζ συννεφάκι και άργησες να τα καταλάβεις , δεν είναι απαραίτητα κακό!..σημαίνει πως είχε καλές προθέσεις και ίσχυε το ''αθώος μέχρις αποδείξεως του εναντίου'' και όχι το αντίθετο που ισχύει για τους περισσότερους σήμερα..
Άπο την άλλη μεριά να ξέρεις πως οι άνθρωποι που ζουν μακριά από τον Θεό ποτέ δεν έχουν γαλήνη και ηρεμία στην ζωή τους...και είναι φυσικό για αυτούς και το κέρατο και οι απάτες και΄όλα..είναι δέσμιοι των παθών τους..
Ζούμε σε μια κοινωνία με πολλές προκλήσεις και πολλούς πειρασμούς και μόνο ο ΄΄φόβος Θεού΄΄ φιλάει των άνθρωπο από αυτά τα παραστρατήματα.
Οπότε όταν βλέπεις ανθρώπους που ζουν καταστάσεις όπως η φίλη σου και η γειτόνισσα ..κάνε μια προσευχή για αυτούς καλύτερα γιατί η ψυχή τους μόνο ξέρει τι περνάνε.!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑς
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης