Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
148 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 148 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεσποινάκι εγώ πήγα 4εβδομάδων και 2 ημερών στο γιατρό για μια κολπίτιδα και του λέω έχω 2 μέρες καθυστέρηση, μου κάνει υπέρηχο και μου λέει αύριο μεθαύριο θα σου έρθει περίοδος δεν υπάρχει τίποτα στη μήτρα. Μετά που έκανα τεστ ήμουν 4 εβδομάδων και 5 ημερών και ξανακάναμε υπέρηχο και είδαμε απλά μια τελίτσα μαύρη, τίποτα άλλο. Και όταν ξαναπήγα 7 εβδομάδων και 1 ημερών είδαμε κύημα μέσα και 3 μέρες μετά ακούσαμε και καρδιά.

Το μωράκι σου είναι πολύ μικρό για να μετρηθεί η ηλικία του από τον υπέρηχο, γιαυτό το μετράνε οι γιατροί με βάση την περίοδο, αν είναι όμως καθυστερημένη η σύλληψη θα μετρηθεί το μέγεθός του και έτσι θα προσδιοριστεί και η ηλικία του.

Εύχομαι τα καλυτερότερα νέα!

tweetypd

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Δεσποινάκι, κατ' αρχήν ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά!
Από όσο ξέρω στην 6η εβδομάδα το μωρούλι είναι περίπου 2 χιλ. και στην 7η περίπου 1 εκ. Και φυσικά παίζει ρόλο πότε το συνέλαβες και όχι το πότε είναι σύνηθες να μετράμε (από την τελευταία περίοδο δηλ. )
Καλύτερα πάντως να πάρεις και μια άλλη γνώμη όπως είπες. Θα περιμένουμε νέα σου τη Δευτέρα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά... Smile

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tina_1982 έγραψε:
Deb έγραψε:Έκανα τον υπέρηχο σήμερα και κατά 99,9% έχω σύνδρομο κενού σάκου.Είδαμε μόνο μία σκιά βέβαια από μία οπτική γωνία γι αυτό και Θα το επιβεβαιώσω αύριο που θα κάνω τρισδιάστατο υπέρηχο!!!Είμαι πολύ χάλια... Sad

Μην στεναχωριέσαι κοπέλα μου.Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.Εγώ με μια βδομάδα καθυστέρηση είχα χοριακή 9,82 και στο μικροβιολογικό μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης όπως και ο γιατρός μου.Τους διέψευσα όλους όμως.Είχε γίνει αργά η σύλληψη (λίγο πριν μου ξανάρθει περίοδος) και η πιθανή ημερομηνία τοκετού με βάση την περίοδο ήταν 24 Σεπτέμβρη με βάση όμως τον υπέρηχο ήταν αρχές Οκτώμβρη.Μπορεί κάτι παρόμοιο να έχει συμβεί και σε σένα.Με βάση την περίοδο να είσαι περίπου 7 εβδομάδων όμως η σύλληψη να έγινε πιο αργά και να είσαι 5-6 εβδομάδων.Κι εμένα στον πρώτο υπέρηχο μόνο σάκο είδαμε.Μετά από μια βδομάδα είδαμε καρδούλα.

Τα ιδια κ εγω! Συλληψη με καθυστερηση 1 εβδομαδας!!! Κι εμεις στον πρωτο υπερηχο μονο σακο κι αργοτερα καρδουλα! Συμβαινει αυτο μην ανησυχεις!

tzef

tzef
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ !!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 4 334590

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινακι μου μην στεναχωριέσαι μεσα στον σάκο υπάρχουν εμβρυικά στοιχειά την επομένη φορά θα ακούσεις και καρδούλα κανε υπομονή, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Ελπίζω οτι όλα θα πανε καλά.

manioula

Δεσποινα κανε υπομονη..Καταλαβαινω πως νιωθεις..Εχε πιστη κ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ.Θα δεις που οπως κ να εχει ολα θα πανε καλα...Περιμενουμε νεα..

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σε ολες!!ειμαι 27 χρονων κ εγκυος στο πρωτο παιδακι μου.. Πολυ χαρουμενη και αγχωμενη μαζι! Διανυω την 6 εβδομαδα και ΠΗΤ ειναι 9 οκτωβρη!! Σε 3 βδομαδεσ θα ακουσω καρδουλα!!Ευχομαι σε ολες τις κοπελες τα καλυτερα.. Ηθελα να ρωτησω αν εχετε ναυτιες ζαλαδες κλπ... Εγω δεν εχω τιποτα! Παρα μονο πονο στο στηθος! Πρεπει να ανησυχω;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιοκάστη νομίζω ότι απλά πρέπει να χαίρεσαι!!! Razz Razz

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mi stenaxoriesai despoina kai ego piga me kathisterisi sti ginekologo kai ekana 3 fores xoriaki gia na doume pos proxoraei apo auto giati den mporousame na to doume ston iperixo alla i idia i giatros mou eipe oti i silipsi egine argotera apo thn teleutea mou periodo ola kala tha pane na exeis esiodoksia kai na allaksis giatro na vreis ena sovaro epistimona.

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
korina26 έγραψε:mi stenaxoriesai despoina kai ego piga me kathisterisi sti ginekologo kai ekana 3 fores xoriaki gia na doume pos proxoraei apo auto giati den mporousame na to doume ston iperixo alla i idia i giatros mou eipe oti i silipsi egine argotera apo thn teleutea mou periodo ola kala tha pane na exeis esiodoksia kai na allaksis giatro na vreis ena sovaro epistimona.

Συμφωνω! Ολα καλα θα πανε δεσποινα! Θα το δεις! Smile

rita_ki

rita_ki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δεσποινα ευχομαι ολα να ηταν ενα κακο ονειρο κ συντομα να εχεις ευχαριστα νεα!

ιοκαστη με το καλο το μωρακι σου , ουτε εγω εχω συμπτωματα. εκτος απο πονο στο στηθος. κατι πονακιαστην κοιλια, ισως λιγο φουσκωμα κ ανορεξια

παρασκευη πρωι εκλεισα κ γω ραντεβου με τον γιατρο , γιΑ να δουμε Very Happy

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινακι απο οτι καταλαβα το παιδακι σας κανει πεισματα!!!!Μαλλον δεν του αρεσουν τα φωτα δημοσιοτητας και δεν εμφανιζεται Very Happy Ολα θα πανε καλα.Εχεις την απολυτη συμπαρασταση μας!!!

Ιοκαστη και εγω ειμαι 7 εβδομαδων και 4 ημερων και δεν εχω κανενα συμπτωμα εκτος απο ενα τεραστιο στηθος!!!Ειμαστε απο τις τυχερες μαλλον Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 4 536304

Ριτακι ανορεξια???ΜΑκαρι να ειχα και εγω λιγο απο αυτο Crying or Very sad Να περασουν γρηγορα οι μερες για να δεις και εσυ το θαυματακι σου Laughing

Πολυ χαιρομαι που μεγαλωνει η παρεα μας.Αντε να γινομαστε πολλες.
ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 4 215994 Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!

rita_ki

rita_ki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
συμφωνα με την χοριακη την αλλη παρασκευη θα ειμαι 6μιση βδομαδων κ λογικα θα ακουσουμε καρδουλα με κολπικο υπερυχο. κ στον γιο μου τοσο ειχαμεακουσει καρδουλα .
κανονκα θα επρεπε να εχω επαναλαβει την χοριακη γιατι ηταν καπως χαμηλη αλλα δεν θα το κανω για να μην ανχωθω περισσοτερο
οτι ειναι θα το μαθω την παρασκευη

ποιες εχουν παρει προγγενετικο ?

tweetypd

Ιοκάστη καλησπέρα! Καλώς μας ήρθες και με το καλό το μωράκι σου.
Εγώ έχω αναγούλες κάποιες ώρες της ημέρας και τίποτα άλλο. Στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα από τόσο νωρίς. Μετά τον 3ο μήνα άρχισαν κάποιες μικροενοχλήσεις.
Εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη ήρεμη, χωρίς πολλά συμπτώματα και φυσικά (αυτό που εύχομαι σε όλες) έναν γρήγορο τοκετό! Smile

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μακαρι κοριτσια!! Να πανε καλα σε ολες μας τα πραγματα!! Αντε να περασουν οι μερες να ακουσουμε τα μωρακια μας!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ριτακι εγω εχω κανει προγεννετικο ελεγχο και ολα ειναι πολυ καλα.Μονο το ασβεστιο ειναι πολυ χαμηλο λογω αφαιρεσης θυροειδη και πρεπει να πινω πολυ νερο!!!ολα τα υπολοιπα στα κανονικα επιπεδα!!!

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια την Δευτέρα θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα εύχομαι όλες να έχουμε μια τελειομηνη εγγυμοσυνη

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
rita_ki έγραψε:συμφωνα με την χοριακη την αλλη παρασκευη θα ειμαι 6μιση βδομαδων κ λογικα θα ακουσουμε καρδουλα με κολπικο υπερυχο. κ στον γιο μου τοσο ειχαμεακουσει καρδουλα .
κανονκα θα επρεπε να εχω επαναλαβει την χοριακη γιατι ηταν καπως χαμηλη αλλα δεν θα το κανω για να μην ανχωθω περισσοτερο
οτι ειναι θα το μαθω την παρασκευη

ποιες εχουν παρει προγγενετικο ?

Eμενα μου ειπε οτι θα μου δωσει προγεννητικες οταν ακουσουμε καρδουλα.. Μου ειπε να παω σε 3 βδομαδες( θα μαι 9 εβδομαδων) αλλα μου φαινεται αργα.. Ποιος κρατιεται μεχρι τοτε; Το ικα εγκρινει τις εξετασεις αυτες αραγε;;

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Iokasti δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εγω ταλαιπωρηθηκα πολυ με το ικα.Μου εδωσε ο γιατρος τον προγεννετικο πηγα στο ικα δεν μου τις γραφανε.Ολοι μου λεγανε οτι πλεον δεν ειναι ικα ειναι ΕΟΠΠΥ Mad και μπορει να στις γραψει και ο γιατρος σου.Τους εξηγουσα οτι ο γιατρος μου ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο και λογω εξοπλισμου δεν μπορει να κανει συνταγογραφησεις αλλα δεν εννοουσαν να με εξυπηρετησουν Twisted Evil .Μετα απο πολλα τηλεφωνα στον γιατρο,στο 184(που εκει μου λενε οτι ειναι αδιανοητο να μην στις γραφουν)μια κοπελα μου εκλεισε ραντεβου στο ικα αγιας παρασκευης οπου εκει ειχε εναν παρα πολυ καλο γυναικολογο που μου τις εγραψες χωρις προβληματα και χωρις φασαριες(ανθρωπος πανω απο ολα).Καταφερα να τις κανω στο Euromedica με μια μικρη συμετοχη 30.Χωρις παραπεμπτικο του ικα θα πληρωνα 195 ευρω.Τα θυμηθηκα παλι και συγχυστηκα.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τα καλά νέα.Μας θέλω όλες ανεβασμένες γιατί η εγκυμοσύνη από μονή της είναι μια αγχωτική περίοδο για την ζωή μιας γυναικάς,οσο για πονάκια χαμηλά και πρήξιμο στο στήθος είναι φυσιολογικά.Αν δεν τα είχαμε δεν θα είμαστε κι έγκυος,μην ξεχνάμε οτι κυοφορούμε εναν θησαυρό που σύντομα θα έχουμε αγκαλιά.

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Panik11 έγραψε:Iokasti δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εγω ταλαιπωρηθηκα πολυ με το ικα.Μου εδωσε ο γιατρος τον προγεννετικο πηγα στο ικα δεν μου τις γραφανε.Ολοι μου λεγανε οτι πλεον δεν ειναι ικα ειναι ΕΟΠΠΥ Mad και μπορει να στις γραψει και ο γιατρος σου.Τους εξηγουσα οτι ο γιατρος μου ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο και λογω εξοπλισμου δεν μπορει να κανει συνταγογραφησεις αλλα δεν εννοουσαν να με εξυπηρετησουν Twisted Evil .Μετα απο πολλα τηλεφωνα στον γιατρο,στο 184(που εκει μου λενε οτι ειναι αδιανοητο να μην στις γραφουν)μια κοπελα μου εκλεισε ραντεβου στο ικα αγιας παρασκευης οπου εκει ειχε εναν παρα πολυ καλο γυναικολογο που μου τις εγραψες χωρις προβληματα και χωρις φασαριες(ανθρωπος πανω απο ολα).Καταφερα να τις κανω στο Euromedica με μια μικρη συμετοχη 30.Χωρις
παραπεμπτικο του ικα θα πληρωνα 195 ευρω.Τα θυμηθηκα παλι και συγχυστηκα.

Μηπως με πμ θα μπορουσες να μου στειλεις το ονομα του γιατρου για να κλεισω ραντεβου; 30 ευρω δεν ειναι τπτ!!!! Εισαι τυχερη!! Εχω ακουσει εξωφρενικες τιμες!!

tweetypd

Ρε κορίτσια συγνώμη και καλημέρα.
Τι προγεννητικός έλεγχος είναι αυτός αφού είστε ήδη έγκυες??

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tweetypd έγραψε:Ρε κορίτσια συγνώμη και καλημέρα.

Ειναι εξετασεις που μπορεις να κανεις πριν μεινεις εγκυος, η οταν μαθεις πως εισαι εγκυος.. Οι περισσοτερες κοπελες στην εγκυμοσυνη τις κανουν! Και οι γιατροι οι περισσοτεροι τοτε τις συστηνουν..

tweetypd

Iokasti27 έγραψε:

Ειναι εξετασεις που μπορεις να κανεις πριν μεινεις εγκυος, η οταν μαθεις πως εισαι εγκυος.. Οι περισσοτερες κοπελες στην εγκυμοσυνη τις κανουν! Και οι γιατροι οι περισσοτεροι τοτε τις συστηνουν..

Και τι εξετάσεις είναι αυτές? Αιματολογικές? Ειδικές αιματολογικές? Γιατί κοστίζουν τόσο πολύ?
Ο προγεννητικός έλεγχος γίνεται πριν μείνεις έγκυος για να δεις αν υπάρχει κάτι ώστε να το προλάβεις ίσως και να μη μεταφερθεί στο μωρό. Αν μείνεις έγκυος ποιος ο λόγος να τις κάνεις? Στην περίπτωση που έχεις κάτι (στίγμα ας πούμε) τι κάνεις? Έκτρωση? Παναγία μου!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tweetypd έγραψε:
Iokasti27 έγραψε:

Και τι εξετάσεις είναι αυτές? Αιματολογικές? Ειδικές αιματολογικές? Γιατί κοστίζουν τόσο πολύ?
Ο προγεννητικός έλεγχος γίνεται πριν μείνεις έγκυος για να δεις αν υπάρχει κάτι ώστε να το προλάβεις ίσως και να μη μεταφερθεί στο μωρό. Αν μείνεις έγκυος ποιος ο λόγος να τις κάνεις? Στην περίπτωση που έχεις κάτι (στίγμα ας πούμε) τι κάνεις? Έκτρωση? Παναγία
μου!!!

Κοιτα ειναι εξειδικευμενες... Aids ηπατιτιδα συφιλη τοξοπλασμα κλπ... Τωρα αν εχει καποια υπονοια οτι μπορει να εχει aids η ηπατιτιδα σιγουρα τις κανει πριν την εγκυμοσυνη... Αν δεν υπαρχει τετοια περιπτωση δεν υπαρχει λογος να τις κανει.... Και να τις κανει ομως πριν ,ο γιατρος θα τις ξαναδωσει ουτως η αλλως στην αρχη της εγκυμοσυνης για 100% καλυψη...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις