176 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 Τετ Φεβ 08, 2012 5:24 am
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Τατιάνα τι λές?Πως το έμαθες?Ποιος σου το είπε?Μήπως είναι ψέματα ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Ο γιος μου εχει αδερφακι,μεγαλυτερο....Ελατε να το παθουμε ολες μαζι το εγκεφαλικο...Τσιμουδια στο φεις οσες ειστε φιλες μου..
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα κοπέλες!!Τι κάνετε?
Εγώ καλά!!!Πήρα σήμερα τα αποτελέσματα απο τον ορμονικό και έχω ανεβασμένη προλακτίνη!Το φυσιολογικό είναι απο 1,2-30 και έχω 50 !!!Θα κάνω επανάληψη την 25η μέρα μαζί με την προγεστερόνη!!!
Δεσποινάκι μου με το καλό !!!!!!
tatijana έγραψε:Ο γιος μου εχει αδερφακι,μεγαλυτερο....Ελατε να το παθουμε ολες μαζι το εγκεφαλικο...Τσιμουδια στο φεις οσες ειστε φιλες μου..
και εγω αυτο σκεφτομαι ...μα πως το εκρυβε τοσο καιρο μου φαινετε κουλο!Ευάκι έγραψε:ηρεμησε σε πρωτη φαση μη παθεις και τιποτα και μετα σκεψου τι θες απο αυτο τον ανθρωπο και βγαλε τον απο τη ζωη σου!!!
δλδ τοσα χρονια μαζι δε σας ενοχλησε κανεις δε του ξεφυγε τιποτα?ρε μηπως ειναι μαλ@κιες ολα αυτα και τζαμπα τρωγεσαι?αφου δε σε ηθελαν οι αλλες 2 οι προκομενες δε θα στο πεταγαν το καρφι για να σου χαλασουν το σπιτι????λεω εγω τωρα μηπως.........
tatijana έγραψε:Ειναι απο πιο παλια σχεση κ ουτε ο Νικ το ξερει,ειχε μεινει στο οτι μαλλον το ειχε χασει,θα μαθω κι αλλες λεπτομερειες...
tatijana έγραψε:Ειναι απο πιο παλια σχεση κ ουτε ο Νικ το ξερει,ειχε μεινει στο οτι μαλλον το ειχε χασει,θα μαθω κι αλλες λεπτομερειες...
Ευάκι έγραψε:tatijana έγραψε:Ειναι απο πιο παλια σχεση κ ουτε ο Νικ το ξερει,ειχε μεινει στο οτι μαλλον το ειχε χασει,θα μαθω κι αλλες λεπτομερειες...
ναι αλλα ουτε αυτο το οτι ηταν εγκυος η κοπελα του σου ειχε πει?ασχετα με το αν ηξερε ή οχι την εκβαση...
tatijana έγραψε:Einai aληθεια..Κι εχω μαθει και αλλα που δεν χρειαζεται να μαθευτουν,αλλωστε σε αυτο που σας ειπα θα κανονισω χουνερι καλο...Απλα να ανεβει και ο αδερφος μου πανω για να ειμαι καλυμενη,που πηγα ωρε και εμπλεξα που πηγα...Καντε μου αερα,ριξτε μου νερα με παγακια να συνελθω..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης