276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #11!!! Παρ Φεβ 10, 2012 3:14 pm
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:αμα μεγαλώσει θα γινει....κλοουν!χαχαχαχαχαχα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:αμα μεγαλώσει θα γινει....κλοουν!χαχαχαχαχαχα!
ioanna85 έγραψε:Παρακαλω! Ειμαστε νυχτοπουλια σε αυτο το θεμα και λειτουργουμε καλυτερα μετα τις 12!Χαχαχαχα! Ειμαι η Ιωαννα και απο τον επομενο μηνα θα μπορω κι εγω να προσπαθησω για παιδακι...τωρα κι εγω απλός θεατης ειμαι!
ioanna85 έγραψε:Eλλη εμενα πλένει τα πιατα, τα ποτηρια και τα μαχαιροπιρουνα και μονο αυτα γιατι κατσαρολες, ταψια κλπ για αυτον απλα δεν υπάρχουν. Πολύ σπάνια βέβαια γιατί εχουμε πλυντήριο πιάτων! Αλλη δουλεια όμως δεν κάνει κι αν κάνει καμια μετα απο παρακαλια...10 μηνες θα μου το χτυπάει! Αλλα τι να τον κάνω; πες μου; Επιστροφες δεν γίνονται, τωρα τον πηρα με παπα και με κουμπάρο!Χαχαχαχαχα!!!
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια το καλυτερο...Ο πεθερος μου πηρε συνταξη ενω η πεθερα δουλευει ακομα...Ο πεθερος κάνει όλες τις δουλειες εκτος απο σιδερο, Κανει ολα τα ψωνια ακομα και λαϊκη, πληρωνει ολους τους λογαριασμους και οι εχει το σπιτι και ξυπναει μονο και μονο το πρωι για να της ετοιμασει γαλα στις 6μιση για να κοιμηθει εστω 5΄ παραπανω αυτη!!!!
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια το καλυτερο...Ο πεθερος μου πηρε συνταξη ενω η πεθερα δουλευει ακομα...Ο πεθερος κάνει όλες τις δουλειες εκτος απο σιδερο, Κανει ολα τα ψωνια ακομα και λαϊκη, πληρωνει ολους τους λογαριασμους και οι εχει το σπιτι και ξυπναει μονο και μονο το πρωι για να της ετοιμασει γαλα στις 6μιση για να κοιμηθει εστω 5΄ παραπανω αυτη!!!!
ioanna85 έγραψε:Φοβερος ανθρωπος και με αγαπαει πολυ!Σαν παιδι του!Αφου μου λεει επειδη δεν οδηγω να με παει οπου θελω, ενα τηλεφωνο και θα ερθει, να σκεφτειτε καθε μερα αυτος με πηγαινε για δουλεια επι 1μισηχρονο!Δε μου χαλαει χατηρι....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Παρ Φεβ 10, 2012 4:37 pm, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #11!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης