551 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #24 Τρι Φεβ 14, 2012 4:01 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
stefanakos έγραψε:αντιο...
Τι αντιο?Που πας Νινα?
trilly έγραψε:καλημερα σε ολες! τι κανετε? εγω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι το κοριτσακι μου περπατησε χτες! τι γελιο που ειχε! πηγαινε λιγο σαν μεθυσμενη! μετα που πηρε θαρρος εκοβε βολτα σε ολο το σπιτι! οποτε φανταζομαι αρχιζει και η γυμναστικη για μενα απο εδω και περα, σωστα? σας φιλλω και χρονια πολλα στις ερωτευμενες του φορουμ!
Καλες στρατες!!!!
αγαπη 25 έγραψε:Σκέφτομαι πως έχει γίνει το φόρουμ μπαχαλο από δυο τρεις κουτσομπολες που δημιουργούν χαμό απλά για να τους περάσει η ώρα!!!! Έλεος πια κοιτάξτε λίγο πέρα από τους άλλους και την δική σας καμπουρα! δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κλικες στο φόρουμ όπως έχει υποθει η οτιδήποτε! και στο κάτω κάτω είναι δικαίωμα της κάθε κοπέλας να συμπαθει η όχι κάποια άλλη!και επειδή βαρεθηκα πια θα μιλήσω με ονόματα!ας πούμε στην μαμά Κατερίνα!τιιιι επίθεση έχει γίνει προς αυτήν επειδή απλά τόλμησε να πει την άποψή της για διάφορα θέματα!η στην κουκιδα επειδή και αυτή υπερασπίστηκε τον εαυτό της σε διάφορες διαμάχες που έχουν γίνει κατά καιρούς επειδή ειλικρινά ο τρόπος κάποιων γυναικών είναι απίστευτα προκλητικός και τα θέλει ο κωλος τους[i] μετά βέβαια βγαίνουν και από πάνω αυτό είναι το χειρότερο!και βέβαια την νύφη την πληρώνει η Βίβιαν που κατά την γνώμη κάποιων δεν είναι καλή διαχειριστρια!και καλείται να μαζέψει τα ασυμαζευτα! Έλεος ας μην ριχνουμε τις ευθύνες μας σε άλλους απλά για να δημιουργήσουμε ίντριγκες η να κάνουμε εντύπωση!είναι κάπως πασε πια!!!!
κορίτσια συγνώμη που ανέφερα τα ονόματα σας!!
Επιτελους ρε συ!Να μιλησει κ καποιος αλλος!Γιατι μιλαμε οι ιδιες και βγαινει το συμπερασμα της "κλικας"!
Επιτελους δλδ!
Kastallia έγραψε:Το ολο θεμα εχει μια λεπτη και δυσδιακριτη ισως γραμμη...παντα ξεκινα επειδη καποια γραφει μια αποψη και οι αλλες τη σχολιαζουμε.Εχω βρεθει και στις δυο θεσεις,εχω πειραχτει και γω κι εχω πειραξει.Ισως πρεπει να συμφωνησουμε σε κατι αφου πιο πριν το συζητησουμε και πει η καθεμια την αποψη της:εχει δικαιωμα ενα μελος να χαρακτηρισει τα γραφομενα ενος αλλου;Απο κει ξεκινα παντα η παρεξηγηση.Η δικη μου αποψη,αφυ θετω το θεμα ειναι πως ναι ,εχει το δικαιωμα αρκει να μη βριζει.Αν και το τι ειναι βρισια ειναι και αυτο θεμα συζητησης.Ισως οχι θεμα λεξεων τοσο αλλα υφους.Αν εγω διαβασω κατι και το θεωρησω απαραδεκτο σαν αποψη εχω δικαιωμα να χρησιμοποιησω αυτη την εκφραση;Συνηθως απο κει ξεκινα η αντιδικια και μετα παιρνει διαστασεις αμα ανακατευτουν και αλλοι.Ας το συζητησουμε αυτο να δουμε τι θα κανουμε γιατι ειναι οντως κριμα να χαλαμε τις καρδιες μας.
Κastallia δεν ειναι ακριβως ετσι. Εχουν υπαρξει καποιοι "φοβεροι" διαλογοι παλιοτερα εδω μεσα. Εχει δικαιωμα -περα απο το να σχολιαζει ενα μελος την αποψη του αλλου - να μιλησει αναλογα οταν εχει δεχτει παρενοχληση απο αλλα μελη. Ετσι δεν ειναι το δικαιο? Οταν λοιπον κανα δυο εβριζαν,χαρακτηριζαν και -να το πω λαϊκα- "την επεφταν" σε νεα κ παλια μελη για την πλακα τους προφανως δεν περιμεναν οτι θα αντιδρασουν κ αλλες. Εγραψε η αγαπη καποια πραγματα πιο πανω.Λοιπον?Εχει καθε δικαιωμα το καθε μελος να υπερασπιζεται τον εαυτο του.Μην κοιτας που "πουλανε" επιπεδο μερικες....προσφατα το γυρισαν γιατι ενοχλησαν πολλες απο εμας,κ καλα εκαναν κ το γυρισαν γιατι δεν ηταν ανεκτη η συμπεριφορα τους,δεν προκυπτει το ...επιπεδο τους απο καμια φυσικη ευγενεια...απο το χερι που εφαγαν προκυπτει.
Αυτα.Τα ειπα κ ξαλαφρωσα!
edit:και ειναι στην διακριτικη της/τους ευχερεια το αν θα το αφησουν να περασει ή αν θα επιμενουν να κολλανε στον τοιχο την καθε κουτσομπολα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Τρι Φεβ 14, 2012 4:02 am, 1 φορά