401 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! Σαβ Φεβ 18, 2012 3:24 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:litsakos έγραψε:
Καλημερα κοριτσια!
Αυριο εχει γεννεθλια το μικρακι μου, κλεινει τα 2
σημερα σε σκεφτομουν....οτι μια απο αυτες τις μερες εχει γενεθλια η μικρη σου!!!!!
Nαι ηρθε η σειρα μας Αθηνα
Δεν ειχαμε διαθεση για τπτ λογω των γεγονοτων...αλλα σκεφτηκα οτι θα χαρει η μικρη πολυ με ενα παρτακι, περιμενει πως κ πως την τουρτα Μινι! Αν κ λογω τελευταιας στιγμης δεν βρηκα αυτο που ηθελα (που να προλαβει ο αλλος να φτιαξει ζαχαροπαστες κ σχεδια σε μια μερα ) αλλα βρηκα μια ωραια τουρτιτσα για αυριο,θα ρθουν κ πολυ λιγοι φιλοι,δεν εχω διαθεση για πολλα πολλα, μονο στενους φιλους θελω. Και ρε γμτ εψαχνα τοσο καιρο για το παρτυ της να το οργανωσω κτλ αλλα ετσι οπως ειναι η κατασταση γενικα δεν ξερω,δεν μου βγαινει τπτ. Το παιδακι δεν φταιει ομως να μην χαρει σωστα?
natali-maria έγραψε:[b]Καλημέρα κοπέλες!!Τι κάνετε ?Περαστικά στις αρρωστούλες!!!Εγω σήμερα είμαι κάαααααααπως καλύτερα!!!!Λιτσάκο να την χαίρεσαι την μικρούλα σου και χρόνια της πολλά για αύριο!!Είμαι η πρώτη που σας είπε χρόνια πολλά !!! Ε!Τι σόι πρωταγωνίστρια είμαι άλλωστε ?Εγω πήρα τα comtrex και όντως φέρνουν υπνηλία,τα παναντόλ δεν μου κάνουν τίποτα!!Ετσι χθες πήγα στον γιατρό και μου έδωσε αντιβίωση και ντεξαρίνα σπρέυ για την μύτη !!!
Ναταλι σε ευχαριστω! Περαστικα!Καλα ποσο καιρο παιδευεσαι με την ιωση ρε συ?
trilly έγραψε:καλημερα κι απο μενα.
περαστικα σε ολες τις αρρωστουλες!
ειδε μηπως καμια σας εχτες την εκπομπη της Φλεσσα? ειχε μια καθηγητρια διδακτικης στο παν. ιωαννινων η οποια ανελυε τα κλασικα παραμυθια. ειχε πολυ ενδιαφερον αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το εξης. ειπε οτι καλο ειναι τα παραμυθια να τα αφηγουμαστε χωρις να τα κραταμε στο χερι, χωρις να αιτιολογησει το γιατι. μαλλον για να μην βλεπουν τις εικονες και να τα φανταζονται μονα τους. και το αλλο που ειπε ηταν οτι μετα το παραμυθι καλο ειναι να μην κανουμε ηθικοδιδακτικη αλλα να το ρωταμε εμις τι καταλαβε και τετοια.
πολυ ενδιαφερον. εσεις ετσι κανετε με τα παραμυθια?
Δεν το χα ξανακουσει αυτο, ενδιαφερουσα πρεπει να ηταν η εκπομπη. Ξερω οτι οταν τους διαβαζουμε παραμυθακια καλο ειναι να ακολουθουμε με το δαχτυλο τις λεξεις,τα βοηθαει λεει επειτα στην ανγνωση. Αποτυπωνουν λεξεις. Ο μεγαλος οταν κανει οτι διαβαζει βαζει κι αυτος το δαχτυλο στις γραμμες.Τα χει μαθει απ εξω, και η μικρουλα
Καποιες φορες παιζουμε κ ρολους, τελευταια πολυ συχνα.
Αλλα κατι που σκεφτομουν ειναι οτι καποια παραμυθια παραειναι ...βιαια να το πω?Δεν βρισκω την σωστη λεξη. Πχ ο κυνηγος σκοτωσε τον λυκο, ο μπαμπας του Χανσελ κ της Γκρετελ τα εγκατελειψε στο δασος, η Χιονατη το ιδιο...οι περισσοτερες μαμαδες πεθαναν κ εχουν κακιες μητριες.Τι στο καλο?! Τα αλλαζω αυτα τα παραμυθια,λεω αλλα δικα μου στα επιμαχα σημεια.
Θυμασαι το ονομα της καθηγητριας?Να το ψαξω στο youtube, θα την εχει την εκπομπη.