101 Απ: SUPER ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΜΑΜΑΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!! Τετ Φεβ 22, 2012 12:20 pm
stefy
Πρωταγωνιστής!!
Σορυ τωρα το ειδα! + 1 παιδακι λοιπον!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stefy έγραψε:Σορυ τωρα το ειδα! + 1 παιδακι λοιπον!
mamamatina έγραψε:Καλημέρα κι από δω. Θα φέρει καμία φωτογραφική μηχανή? Αν όχι πείτε μου να φέρω εγώ, αλλά μετά δεν θα ξέρω να περάσω εδώ τις φωτογραφίες οπότε θα πρέπει να τις στείλω σε κάποια να τις περάσει!
mamamatina έγραψε:Τα βγάζω 13 σίγουρα και 4 μπορεί. Πάνω κάτω εκεί πάντως. πιστευω να μην κάνω λάθος.
σε ευχαριστω κουκλιτσα μου να εισαι καλα , τελικα δ θα ερθουμε ανεβασε 39 πυρετοmamamatina έγραψε:Περαστικά κοριτσάκι! Είναι η ίωση που κυκλοφορεί αυτον τον καιρό!
maria2010 έγραψε:Τελικά θα γίνει η συνάντηση γιατί πολλές ακυρώσεις βλέπω..
maria2010 έγραψε:Θα τα πούμε από κοντά τότε
mamamatina έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Θα έρθα αλλά θα κάτσω λιγότερη ώρα ή μπορεί να καθυστερήσω λίγο. Άλλαξε το παιδί που θα φέρω. Τώρα έχει από τη 1,00 η ώρα η μεγάλη πυρετο κάθε 4 ώρες 39,5. Ο μεσαίος το έχει σπάσει στο 7 ωρο και κάνει 38,2-38,3. Οπότε θα έρθω αναγκαστηκά με την μικρή που δεν έχει ακόμη αυτά τα συμπτώματα. Ελπίζω να μην με κουράσει πολύ, να μας φέρει ο άντρας μου και δεν ξέρω τί άλλο. Όλα στραβά μου πάνε! Έχω ανάγκη να βγώ έστω και για μια ωρίτσα! Θα σας αφήσω να ετοιμάσω φαί για το μεσημέρι, να ντύσω και να ταίσω την μικρή, να ετοιμάσω καρότσι κτλ και να προλάβω να σύγω κατα τις έντεκα παρά είκοσι. Αμα με δείτε με τις πυτζάμες μην εκπλάγείτε!
elektramav έγραψε:Kalhmera!!!Ta leme koritsia se mia writsa!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης