51 Απ: SUPER ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΜΑΜΑΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!! Τρι Φεβ 21, 2012 6:29 am
chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγώ δεν μπορώ να έρθω, είμαι απο την άλλη άκρη & ξυπνάμε τις μεγάλες ώρες εμείς
Καλά να περάσετε κοπέλες
Καλά να περάσετε κοπέλες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
chicken έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να έρθω, είμαι απο την άλλη άκρη & ξυπνάμε τις μεγάλες ώρες εμείς
Καλά να περάσετε κοπέλες
chicken έγραψε:Ρε συ Αθηνάκι δεν ξέρω, είναι πιθανότερο να έρθω απόγευμα γιατί θα μας φέρει ο άντρας μου, αλλά αφού το έχετε κανονίσει για πρωί.
Δεν πειράζει, θα συναντηθούμε, που θα πάει?
athina24 έγραψε:
ακομα δεν κανονισαμε........γι αυτο λεω!!!επειδη ειπαμε μηπως απογευμα ειναι καλυτερα!!!!
mamamatina έγραψε:Εγώ θα προτιμούσα πρωί επειδή το μωρο είναι πιο χαλαρο είτε το κρατήσει ο μπαμπάς του είτε το εχω μαζι. Αλλά αν οι υπόλοιπες προτιμουν απόγευμα, ας το κάνουμε τοτε. Οι υπόλοιπες που ηταν οκ για πρωί τί λενε?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stefy στις Τρι Φεβ 21, 2012 7:37 am, 1 φορά
mamamatina έγραψε:Ας περιμένουμε καλυτερα για να σιγουρέψουμε την ώρα ανάλογα πότε μπορουν οι περισσότερες.
stefy έγραψε:mamamatina έγραψε:Ας περιμένουμε καλυτερα για να σιγουρέψουμε την ώρα ανάλογα πότε μπορουν οι περισσότερες.
Δεν ειναι λιγο βλακεια να το οργανωσω εγω και να μην ερθω?
stefy έγραψε:mamamatina έγραψε:Ας περιμένουμε καλυτερα για να σιγουρέψουμε την ώρα ανάλογα πότε μπορουν οι περισσότερες.
chicken έγραψε:stefy έγραψε:mamamatina έγραψε:Ας περιμένουμε καλυτερα για να σιγουρέψουμε την ώρα ανάλογα πότε μπορουν οι περισσότερες.
Είναι
και εκτός απο εμένα δεν έχει πει και καμμία άλλη πως βολεύει περισσότερο απόγευμα, οπότε...
stefy έγραψε:chicken έγραψε:stefy έγραψε:mamamatina έγραψε:Ας περιμένουμε καλυτερα για να σιγουρέψουμε την ώρα ανάλογα πότε μπορουν οι περισσότερες.
Είναι
και εκτός απο εμένα δεν έχει πει και καμμία άλλη πως βολεύει περισσότερο απόγευμα, οπότε...
Αγαπη μου ειπαν κι αλλες κοπελες οτι τις βολευει απογευμα. Οκ εγω το οργανωσα αλλα αν προτιμουν οι περισσοτερες απογευμα δεν θα τις φερω εγω με το ζορι πρωι. Απλα νομιζα οτι ειχε ληξει το θεμα της ωρας και του μερους γιατι κακα τα ψεματα ωρα που να βολευει ολες μας δεν υπαρχει.
stefy έγραψε:Σ ευχαριστω chicken μου. Ελπιζω να μην σε στεναχωρησα.
spapastamou έγραψε:ναι βρε κοριτσια...κι εγω μπορω και πρωι και απογευμα αλλα δεν ειναι κριμα να μη μπορει να ερθει η στεφυ που ειχε και αυτη την ιδεα;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης