26 Απ: SUPER ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΜΑΜΑΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!! Δευ Φεβ 20, 2012 12:18 pm
mpougatsoula24
Πανταχού παρούσα!
χαχαχχα οχι μωρε θα το βρουμε χεχε σιγα που θα τις αφησουμε μονες χαχαχχαχαχ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamamatina έγραψε:Κορίτσια τελικά καμία άλλη δεν θέλει να έρθει προς τα εδώ???
΄florentiab έγραψε:κοπελιές που είναι αυτός ο παιδότοπος;
mamamatina έγραψε:΄florentiab έγραψε:κοπελιές που είναι αυτός ο παιδότοπος;
Έλα ρε Φλω! Καλημερούδια! αιγάλεω. Ιερά οδό πολύ κεντρικά και κοντα από το μετρο! Έλα να σε γνωρίσουμε! Πάω να πάρω κάτι φάρμακα του παππού μου κι επανέρχομαι.
stefy έγραψε:Μεγαλου Αλεξανδρου και Παναγοπουλου Αιγαλεω! ΠΟυ μενεις? Αν μπεις στη σελιδα του Drive me και γραψεις τη διευθυνση θα σου δειξει που ακριβως βρισκεται. Επισης αν μπεις και στην ενοτητα διαδρομες μπορεις να γραψεις το σημειο αφετηριας (σπιτισ σου) καθως και το σημειο προορισμουκαι σου βγαζει την διαδρομη που πρεπει να ακολουθησεις.
http://www.forthnet.gr
florentiab έγραψε:stefy έγραψε:Μεγαλου Αλεξανδρου και Παναγοπουλου Αιγαλεω! ΠΟυ μενεις? Αν μπεις στη σελιδα του Drive me και γραψεις τη διευθυνση θα σου δειξει που ακριβως βρισκεται. Επισης αν μπεις και στην ενοτητα διαδρομες μπορεις να γραψεις το σημειο αφετηριας (σπιτισ σου) καθως και το σημειο προορισμουκαι σου βγαζει την διαδρομη που πρεπει να ακολουθησεις.
Μεταμόρφωση. έχω κοντά τον προαστιακό και θα κοιτάξω αν μπορώ να έρθω με το μετρό
με αυτοκίνητο δεν το τολμάω. δεν ξέρω καθόλου τις περιοχές από εκεί
stefy έγραψε:florentiab έγραψε:stefy έγραψε:Μεγαλου Αλεξανδρου και Παναγοπουλου Αιγαλεω! ΠΟυ μενεις? Αν μπεις στη σελιδα του Drive me και γραψεις τη διευθυνση θα σου δειξει που ακριβως βρισκεται. Επισης αν μπεις και στην ενοτητα διαδρομες μπορεις να γραψεις το σημειο αφετηριας (σπιτισ σου) καθως και το σημειο προορισμουκαι σου βγαζει την διαδρομη που πρεπει να ακολουθησεις.
Μεταμόρφωση. έχω κοντά τον προαστιακό και θα κοιτάξω αν μπορώ να έρθω με το μετρό
Αν Ξερεις να βγεις Κηφισσο ειναι πολυ ευκολο! Κι Εγω ετσι θα κανω αν και δεν ξερω κι εγω καθολου απο Αιγαλεω! Εγω μενω Γαλατσι. Θα βγω Κηφισσο και θα παω πορος Πειραια. Μολις συναντησω την Ιερα οδο θα βγω απο τον Κηφισσο προς τα δεξια. Η 1η μεγαλη διασταυρωση που θα βρω μπροστα μου ειναι η Θηβων. Ε το στενος μας βρισκεται λιγα μετρα πιο κατω απο τη θηβων στο αριστερο μας χερι. Ειλικρινα νιμιζω οτι πιο πολυ θα ταλαιπωρηθεις με το μετρο. Ειμαι πολυ ευκολη η διαδρομη. Κι εγω στην αρχη δισταζα αλλα το ειδα στο χαρη και απο τη στιγμη που θα βγεισ στον Κηφισσο ειναι 2 ευθειες κυριολοκτικα. Κηφισσος ... δεξια Ιερα οδο.... και μετα απο την πρωτη μεγαλη διασταυρωση (Θηβων) θα βρεις το στενο στο αριστερο σου χερι. Ο Παιδοτοπος ειναι στα 30 μετρα.
Παντως; για το μετρο αν ερθεις τελικα με αυτο μια κοπελα παραπανω ειπε οτι παλι ειναι πολυ ευκολα αλλα εχει λιγο περπατηματακι ή αλλιως ειναι 2 στασεις με το λεωφορειο. Αλλα δεν ξερω περισσοτερες λεπτομερειες. Ελπιζω να βοηθησα.
tatijana έγραψε:Merto κοριτσια...Εκτος αν ερθω με τον αδερφο μου και τον ανηψιο μου.Τοτε δεν εχω προβλημα...Αμα ερθω με τον αδερφο μου θα τον ρωτησω και θα σας πω αυριο ειδαλως ας βρεθω με καποια στο μετρο...Φοβαμαι...
florentiab έγραψε:stefy έγραψε:Μεγαλου Αλεξανδρου και Παναγοπουλου Αιγαλεω! ΠΟυ μενεις? Αν μπεις στη σελιδα του Drive me και γραψεις τη διευθυνση θα σου δειξει που ακριβως βρισκεται. Επισης αν μπεις και στην ενοτητα διαδρομες μπορεις να γραψεις το σημειο αφετηριας (σπιτισ σου) καθως και το σημειο προορισμουκαι σου βγαζει την διαδρομη που πρεπει να ακολουθησεις.
και εγω θα λειπω εκτος...κριμαααααααCarrie έγραψε:Φτου!Πάλι θα λείπουμε και θα την χάσω!!!!
Vivian έγραψε:Θελετε να το κανουμε απογευμα; Κατι να μας βολευει ολες κοριτσια μου!
Vivian έγραψε:Δεν ξερω αποφασιστε και πειτε μου! Το θεμα ειναι να βρεθουμε οσες περισσοτερες γινετε!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης