126 Απ: SUPER ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΜΑΜΑΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!! Σαβ Φεβ 25, 2012 4:10 am
mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Περίμενα πώς και πώς τα νέα σας! Άντε θα περιμένουμε και τα πειστήρια!
Ζηλεύω!
Ζηλεύω!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamamatina έγραψε:Περίμενα πώς και πώς τα νέα σας! Άντε θα περιμένουμε και τα πειστήρια!
Ζηλεύω!
mamamatina έγραψε:Άστα! Και την προηγούμενη φορά έτσι έλεγα! Και τώρα, αρχικά ήταν να μην φέρω τη μικρή και να φέρω τους άλλους δύο. Μετά ξεκινάει Πάμπτη ο γυιός μου πυρετο να χτυπάει 40αρια! Λέω εντάξει, θα κρατήσει τους δύο μικρούς και θα πάρω την μεγάλη. Εχθες 1 ηώρα τη νύχτα ξυπνάει η μεγάλη με 39,8! Λέω, ψυχραιμία! Άφου τους πήγα και παιδίατρο και είπε θα κρατήσει 4 ημέρες, υπομονή και αντιπυρετικά. Θα πάρω την μικρή, και θα αφήσω τους μεγάλους εδώ. Αμ, δε! Φτιάχνω φαγητό, ετοιμάζω και την μικρή και μου φαίνεται ζεστή. Της βάζω θερμόμετρο, 38,1! Άι σιχτίρ!!! Λέει και ο άντρας μου ότι δεν μπορεί να τους κρατήσει για 2 ολόκληρες ώρες μόνος του! Κι έμεινα σπίτι, να τσακώνομαι!
athina24 έγραψε:
ειδες αγαπη οι κορες μου?
stefy έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Η κουκλίτσα μου που επαιξε για 1η φορα μονη της σε παιδότοπο!
mamamatina έγραψε:Τέλειες!!!!!!!!!!! τώρα ζηλεύω περισότερο!!!! Στεφυ σπανιολα ειναι η δικιά σου? Ρε Αθηνα, τί αγαπημένες αδερφούλες! Φτου φτου! εμένα όλο πλακώνονται!!!
mamamatina έγραψε:Τέλειες!!!!!!!!!!! τώρα ζηλεύω περισότερο!!!! Στεφυ σπανιολα ειναι η δικιά σου? Ρε Αθηνα, τί αγαπημένες αδερφούλες! Φτου φτου! εμένα όλο πλακώνονται!!!
athina24 έγραψε:mamamatina έγραψε:Τέλειες!!!!!!!!!!! τώρα ζηλεύω περισότερο!!!! Στεφυ σπανιολα ειναι η δικιά σου? Ρε Αθηνα, τί αγαπημένες αδερφούλες! Φτου φτου! εμένα όλο πλακώνονται!!!
επρεπε να τις δεις μετα στο ταξι!!!!!!!αφου δεν μας πεταξε εξω ο ταξιτζης στην εθνικη!!!!!!!!
stefy έγραψε:Ζητω χιλια Συγνωμη απο τη μαμα fraoulita απλα τις φωτογραφιες τις εβγαλα πριν ερθει με τα υπεροχα παιδακια της και μετα δεν εβγαλα αλλες ξεχαστηκα.
stefy έγραψε:Περασαμε τελεια. Και να σας πω την αληθεια εγω περασα ακομη καλυτερα που δεν ηρθαν παααααααααααααρα πολλα ατομα γιατι καταφερουμε να μιλησουμνε με ολες τις μανουλες και να ερθουμε πιο κοντα. Ελπιζω να κανονισουμε συντομα και να ξαναβρεθουμε. Ολες οι μανουλες που γνωρισα σημερα ειναι υπεροχες. Να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!
elektramav έγραψε:stefy έγραψε:Περασαμε τελεια. Και να σας πω την αληθεια εγω περασα ακομη καλυτερα που δεν ηρθαν παααααααααααααρα πολλα ατομα γιατι καταφερουμε να μιλησουμνε με ολες τις μανουλες και να ερθουμε πιο κοντα. Ελπιζω να κανονισουμε συντομα και να ξαναβρεθουμε. Ολες οι μανουλες που γνωρισα σημερα ειναι υπεροχες. Να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!
Na sai kala stefy xarhka poly poy se gnwrisa k esena k oles!Eyxaristoyme kai gia tis oraies photo poy anebases!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης