76 Απ: SUPER ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΜΑΜΑΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!! Τρι Φεβ 21, 2012 8:13 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
μαλλον δε το ειδε η Βιβιαν που ειπα οκ!το post της εκανα αντιγραφη!!!χαχαχαχα!!!!θα με βαλει μολις το δει!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
manoulita-fraoulita έγραψε:manoulitafraoulita (2 paidakia)
βανια έγραψε:Αυτός είναι ο παιδότοπος που είχα προτείνει το καλοκαίρι είναι το πατρικό μου εκεί . Αν δεν φύγω για τριήμερο και δεν έχω κλείσει και δουλειά θα πάρω το Σταύρο και θα έρθουμε , είναι πολύ ωραίος χώρος κυρίως γα καλοκαίρι μια και διαθέτει και εξωτερικό χώρο για να κάθονται οι γονείς και να απολαμβάνουν το καφέ τους και το τσιγάρο όσοι καπνίζουν . Το προσωπικό είναι πολύ καλό , το μόνο που δεν κάνουν καλό είναι γενέθλια έχουν ένα θέμα με την οργάνωση .
βανια έγραψε:Σε μια γνωστή είχαν καθυστερήσει την τούρτα και σε μια συνάδερφο άντρα μου πέρα από ότι ήταν τσιμπημένες οι τιμές οι πιατέλες με τα ορεκτικά ήταν παγωμένες ....(είχαν ζητήσει ζεστά ) γενικότερα επειδή σαν παιδότοπος είναι μεγάλος σε σχέση με άλλους στην περιοχή ο τύπος το έχει δει μονοπώλιο επάνω στα γενέθλια ,αλλά αν θέλεις κοίταξε το μην σε πάρω και στο λαιμό μου. Από την άλλη σκέψου είναι μικρούλη ακόμα για να κάνεις σε παιδότοπο συνήθως τα πρώτα γενέθλια είναι ανάμεσα στην οικογένεια , οι παιδότοποι είναι μετά τα 3 που καταλαβαίνει και το παιδί .
Τον επάνω όροφο τον έχουν συνήθως για γενέθλια και εκδηλώσεις αλλά ο κάτω εγω που έχω πάει και έχω πετύχει και γενέθλια μια χαρά είναι βέβαια ο δικός μου είναι μεγάλος και αυτοεξυπηρετείται .
kata έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι κι εγώ μέσα αρκεί να υπάρχει κοπέλα να παίζει με τα μικρά παιδάκια ( η δικιά μου είναι 16 μηνών) γιατί με την κοιλιά είναι λίγο δύσκολο να την κυνηγάω!
stefy έγραψε:kata έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι κι εγώ μέσα αρκεί να υπάρχει κοπέλα να παίζει με τα μικρά παιδάκια ( η δικιά μου είναι 16 μηνών) γιατί με την κοιλιά είναι λίγο δύσκολο να την κυνηγάω!
Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι υπαρχει τμημα για τα πολυ μικρακια και κοπελες που τα προσεχουν.... Δεν εχω ξαναπαει...
mamamatina έγραψε:Καήμερα!!!!!!!!!!! Εγώ δεν ντύνομαι. Τα παιδιά θα ντύσουμε.
elektramav έγραψε:koritsia kalhspera an kai kainoyria sto site kai kollaw na er8w sto xekarfwto giati de xerw kamia sas 8a er8w k egw na gnwristoyme!
Exw 1 paidaki!
stefy έγραψε:elektramav έγραψε:koritsia kalhspera an kai kainoyria sto site kai kollaw na er8w sto xekarfwto giati de xerw kamia sas 8a er8w k egw na gnwristoyme!
Exw 1 paidaki!
Κοριτσακι μου ολες την πρωτη φορα ξεκαρφωτες ημασταν! Μην κολλας καθολου να ερθεις. Αλλωστε σε καθε συαντηση ειναι διαφορετικα τα ατομα.. Κι εγω απο τις κοπελες που θα ερθουν ξερω πολυ λιγες απο κοντα! Σ επεριμενουμε ! Κι αν θες να ανταλλαξουμε και τηλεφωνα!
stefy έγραψε:Σου στελνω εγω το δικο μου με προσωπικο μηνυμα! Ξερεις να τα βρισκεις?
elektramav έγραψε:stefy έγραψε:Σου στελνω εγω το δικο μου με προσωπικο μηνυμα! Ξερεις να τα βρισκεις?
Πολυ ωραία το είδα! Θα τα πουμε το Σάββατο λοιπόν!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης