476 Απ: Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 Πεμ Μαρ 29, 2012 12:03 am
markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
bebek6 έγραψε:κοριτσια μου λοιπον, με πηρε ο γιατρος! λεει να μην αγχωνομαι κ να μην κανω αμνιο, το ποσοστο ειναι γυρω στο 1/4000. μακαρι να ειναι καλα ολα τα μωρακια μας ρε κοριτσια!! με εχει τρελανει ο πονοκεφαλος απο προχθες.. χαλαλι ολα αν ειναι καλα η μπουμπου!!
ευχαριστω για ολη τη θετικη σας ενεργεια!! ευχαριστω joannakuba, μας κανουν καψονια τα μικρακια μας χιχι!!
Χρυσα μου κι εγω πηρα αντιβιωση για 8 μερες απο αμυγδαλιτιδα , σε κανα δυο μερες θα εχεις συνελθει!
Όλα καλά λοιπόν. Όχι ότι θα δεχόμασταν μια άλλη περίπτωση...χεχε... Φιλιά κορίτσι μου.
supermom έγραψε:Είδες bebek6; Καλύτερα να είμαστε σίγουροι για κάποια δυσάρεστα κ μετά να στεναχωριόμαστε. Κ όχι μόνο για την εγκυμοσύνη αλλά γενικότερα...σε ό,τι αφορά θέματα υγείας.
Τα δικά μου νέα είναι είναι ότι έκανα την β´ επιπέδου κ όλα καλά...εγώ πάλι κορίτσια είπα στον άντρα μου "φυσικά κ χαίρομαι που είναι όλα ok αλλά αν δεν φύγω από το μαιευτήριο με το μωρό μου...δεν μπορώ να αισθανθώ σιγουριά κ χαρά"
Αργά κ σταθερά να περνούν οι μερές να πλησιάζει η ώρα...αυτά από εμένα. Αύριο έχω ραντεβού κ με την γιατρό μου να δούμε μήπως μου πει κ πότε το βλέπει να γεννάμε.
Μπράβο για τη Β' επιπέδου, κάτσε και απόλαυσέ το κορίτσι μου, καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές, όχι όμως απαισιόδοξοι, όλα καλά θα πάνε.
joannakuba έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΓΛΥΚΟ ΠΑΡΕΑΚΙ
BEBEK MOYYYYY
MΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!
ΣΠΥΡΟΣ3....ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ )
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ....
Εγώ κορίτσια μου απο την πολύ κουραση και τρέξιμο με 2παιδιά, σπίτι, δουλειά και όλο καικάτι εξωτερικά τρεχάματα...λέω να πάω να γνωριστώ και με τις μανούλες απο την ομαδα ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ
Δεν με βλέπω να μπαίνω στον μήνα μου.....ΠΡΟΩΡΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ!!!!!
Τζοάννα όποτε κι αν έρθει ο μακγκάιβερ το σίγουρο είναι οτι θα προκαλέσει ΤΑΡΑΧΗ! Μην σκοτίζεσαι ψυχή μου, όλα θα πάνε καλά!
Κάπου διάβασα ότι η joannua είναι 49 κιλά? Η φίλη σου η φάλαινα πάτησε τα 70 και σε χαιρετάααα!
Ξεκίνησα την αντιβίωση, κάτι καραμέλες για το λαιμό, σπρέι για τη μύτη, ευτυχώς πυρετός δεν ξανανέβηκε, ο ύπνος μου εξακολουθεί να είναι χάλια, ο πόνος στα πλευρά πολύ δυνατός όταν πάω να ξαπλώσω και άρχισε να με πονάει και το διάφραγμα. Από το βήχα φυσικά νιώθω ότι θα μου ξεκολλήσει η κοιλιά και σε θυμάμαι Αυγολεμόνη μου και κάνω υπομονή. Ο μικρός μου κλωτσάει καθημερινά και ζωηρά δόξα τω Θεώ.
Σκέφτομαι ότι τώρα με την επίσχεση εργασίας δεν παίζει να με δει ο γιατρός μου σύντομα , άλλα δεν πρέπει κάποια στιγμή να κάνω κι εγώ την καμπύλη ζαχάρου? Σε όλες τις εξετάσεις μου φυσικά η γλυκόζη μου βγαίνει με πολύ καλές τιμές, άλλα σκέφτομαι πάρα πολύ να πάω σε εξωτερικό γιατρό και να πληρώσω επίσκεψη (κι ας μου λείπουν)να με εξετάσει από τη μία και να τον ρωτήσω και για την καμπύλη. Αχ εκνευρίζομαι μόνο που σκέφτομαι το θέμα των νοσοκομειακών γιατρών. Από ότι διάβασα ξεκίνησαν επίσχεση εργασίας σε Κομοτηνή και Βόλο επίσης.
Σόρυ για το κατεβατό, πω πω αμα με πιάσει η πάρλα δε με αφήνει ρε παιδί μου.