301 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 Δευ Μαρ 19, 2012 10:50 pm
Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μην είσαι αρνητική!!!Θετική σκέψη!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αργυρώ030509 έγραψε:Μην είσαι αρνητική!!!Θετική σκέψη!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
loulou_29 έγραψε:Καλημερα αγαπη!!!!! την καλυτερη δουλεια κανεις!!!!
Καλημερα εβελιν χωρις αγχος κ ολα καλα θα πανε!!!!!!οσο για ολα μες στο πραγραμμα ειναι τι να κανουμε!!!!
Καλημερα maria.tst υπομονη!!!!
Καλη σου μερα xaftounaki σε ευχαριστω πολυ!!!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΤΕΙΛΤΕ ΛΙΓΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΟΥΝΤΙΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
loulou_29 έγραψε:εβελιν φυσικο ειναι να μην εχεις ορεξη φταιει η ανοιξη...αλλα οσο μπορεις προσπαθησε να συγκεντρωθεις για να τελειωνεις!!!!
καλημερα σοφουλι
sofouli έγραψε:loulou_29 έγραψε:εβελιν φυσικο ειναι να μην εχεις ορεξη φταιει η ανοιξη...αλλα οσο μπορεις προσπαθησε να συγκεντρωθεις για να τελειωνεις!!!!
καλημερα σοφουλι
καλημερα!!!!!!
goldangel1990 έγραψε:καλημέρα σοφούλι,τι όμορφη νύφη που είσαι!!το νιννακι τι κανει??
loulou_29 έγραψε:sofouli έγραψε:loulou_29 έγραψε:εβελιν φυσικο ειναι να μην εχεις ορεξη φταιει η ανοιξη...αλλα οσο μπορεις προσπαθησε να συγκεντρωθεις για να τελειωνεις!!!!
καλημερα σοφουλι
καλημερα!!!!!!
πως εισαι εσυ????το νινακι????
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης