Καλημερα!!!
Αρχιζει το σεντονι, κρατηθειτε!!!
Ιωαννα το παιδουλι μου χθες που φυγαμε και το αφησαμε εκλαιγε με μαυρο δακρυ μου ειπε ο πεθερος μου!Αλλα ευτυχως φυγαν κι αυτοι μετα απο λιγο και δν τον εβγαλε εξω!Τον εβγαλε κατα τις 2 το μεσημερι αλλα ειχε σταματησει να κλαιει οταν γυρισαν!Στο σπιτι δν μου εκανε ποτε ζημιες ουτε σαν κουταβι,κι ετσι και τωρα δν πειραξε τιποτα το ζουζουνι!Σημερα 2η μερα που τον αφησαμε ετσι, ελπιζω να κρατηθει ο πεθερος μου και να μην τον βγαλει αν δν σταματησει τουλαχιστον να κλαιει, μη μαθει οτι αν κλαιει θα βγαινει!
Αγαπη με ελιωσες με την φωτο του μωρου με τον στρατιωτη!!!!
Εχουμε μετακομισει σχεδον τα παντα απο το Σαββατο!Αυριο θα παρουμε και τα τελευταια!Μενω στο καινουριο σπιτι, αλλα ακομη δν εχουμε χαρει την κρεβατοκαμαρα γιατι εχουμε λιωσει στην κουραση!!Σημερα ομως που δν εχω πολλες δουλειες τον "απείλησα" οτι δν θα μου γλυτωσει!!
κι εγω θυμωνω οταν μου ριχνει πορτα!!!πολυ μαλιστα!
Λεμονακι σας παρακολουθω αλλα χανω επεισοδια με την παλιο μετακομιση και που δν εχουμε ιντερνετ..
θα μου ξεφυγε κανα ποστ!!! Ακομη δν το εχει στειλει!! μιλησαμε χθες παλι και μου ειπε συντομα!Ειναι σχεδον ετοιμο!!Μωρε ας το κανει ωραιο και ας αργησει κι αλλο!! Μεχρι τον Ιουλιο εχουμε καιρο
Τα εχει παιξει λιγο ο κυκλος σου η ειναι ιδεα μου??
Δημητρα παρα πολλα τα λεφτα γενικοτερα!! κι εδω αν θες να πας εξω να γεννησεις και οχι στο δημοσιο ομως και δν εχεις τα λεφτα, δν ειναι ευκολο ..καπου εκει βγαινει το ιδιωτικο 4000πανω κατω!!Απλα εχουμε και μερικα δημοσια που αξιζουν λιγο παραπανω ευτυχως!
Ευη κουραγιο με τους μαθητες σου!!! κι εγω σε καποια φαση που το σκεφτομουν να δωσω ασεπ για καθηγητρια πληροφορικης,ελεγα οτι θελω παιδια λυκειου!! μου αρεσει καλυτερα αυτη η ηλικία! Κι εδω στην δουλεια με αυτες τις ηλικιες τα παω καλυτερα!!
χαχαχα τι κακο κι αυτο με τις μπριζολες!!!! θα λεω παω να φαω μπριζολα και θα γελατε κι εγω θα το λεω κυριολεκτικα!χαχααχαχαχαχαχ
Λιανα μου καλα εκανες που πηγες τελικα στον γιατρο και ηρεμισες!Μου αρεσει πολυ να σε βλεπω ανεβασμενη!!
αντε να ακουσετε και την καρδουλιτσα τωρα!! Χταποδακι με αρακα ε? δν ξερω πως συνδιαζονται αυτες οι δυο γευσεις δν εχω φαει ποτε
Αντα τι φαι ειναι αυτο καλε που εριξες χθες!!?? χεχεχε παει η διαιτα??αυτο ηταν?θα μου πεις τωρα που αρχισες τις μπριζολες με τον αντρουλη τα καις ολα το ΣΚ!
Λουλου νομιζω οτι και να το καθυστερεις με την χοριακη δν αλλαζει το αποτελεσμα οποτε σκεψου το να πας και να δεις και τεραστιο νουμερακι να μας το πεις να χαρουμε!!
Ασε καλε τα χαλια μην εχεις ευχαριστα να μας πεις και επιβαρυνθεις!!Κατσε να δεις το αποτελεσμα πρωτα!!!
bebaki!! καλως ηρθες στην παρεα μας κι εσυ!
Αργυρω σουπερ μαμα μου που τα καταφερνεις ολα
τι ημερομηνια να βαλω στην λιστα
ποσο γελασα με το σχολιο που εκανες συνδιασμου "ταυρος-πεθερα"
Γκρινιαρα μα τι κουκλα εισαι !!! ποσο μου αρεσει που το παρεακι μας εχει γεμισει ομορφιες!!!!
Γιαννα εδω εχει και πολυ ωραια μερα και σχετικη ζεστη! Ομιχλη ειχε το πρωι απο την υγρασια πιστευω κι επειδη ειμαι εκτος κεντρου αλλα στο κεντρο τιποτα!! ελπιζω να φτιαξει κι εκει συντομα ο καιρος να ανεβαινουν οι διαθεσεις!!
mariposa κι εμενα δν θα με χαλουσε το πρωινο καφεδακι εξω με τετοια μερα!!
αλλα κι εγω δουλεια!Συμπαρασταση χιχι
Μαρια τστ και χαφτουνακιιιι
Εβελιν καλη επιτυχια κοριτσακι στο μαθημα που δινεις!!νομιζω οτι αφου δν ειναι εποχη για ζουζουνιες καλο ειναι να συγκεντρωθεις στο διαβασμα να βγει κατι αλλο καλο αυτον τον καιρο τουλαχιστον ε??
Σοφουλιιιιιιι καλημερα και σε σενα!!!
Εγω γραφω και οι σελιδες αυξανονται μεχρι να τελειωσω χαχαχαχ
ευχαριστω για τον χρονο σας να με διαβασετε