Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
610 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 610 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σπουδάζω αλλα ψιλοβαρέθηκα..!ξέρεις
6 χρονια δημοτικο
3 χρονια γυμνασιο
3 χρονια λυκειο
4 χρονια πανεπηστήμιο
---------------------
16 χρόνια σχολείου!!!

ουφφφφ!!να τελειώνω!ξεχασα να πω,σπουδάζω λογίστρια,μονο αυτή η δουλειά έχει ζήτηση στην Κύπρο!!

loulou_29

loulou_29
sofouli έγραψε:
loulou_29 έγραψε:
sofouli έγραψε:
loulou_29 έγραψε:εβελιν φυσικο ειναι να μην εχεις ορεξη Embarassed φταιει η ανοιξη...αλλα οσο μπορεις προσπαθησε να συγκεντρωθεις για να τελειωνεις!!!! Wink
καλημερα σοφουλι sunny

καλημερα!!!!!! Razz

πως εισαι εσυ????το νινακι???? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 883208

καλα ειμαι!το νινακι θεωρητικα μεγαλωνει αν κρινω απο τα τραβηγματα!εσυ?καλα?

μπραβο μπραβο ετσι το μπεμπε!!!!!! ευτυχως που εχει μια υπεροχη μερα κ μου φτιαχνει την διαθεση γιατι καθομαι σε αναμενα καρβουνα μεχρι να παρω τα αποτελεσματα της χοριακης Embarassed

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:σπουδάζω αλλα ψιλοβαρέθηκα..!ξέρεις
6 χρονια δημοτικο
3 χρονια γυμνασιο
3 χρονια λυκειο
4 χρονια πανεπηστήμιο
---------------------
16 χρόνια σχολείου!!!

ουφφφφ!!να τελειώνω!ξεχασα να πω,σπουδάζω λογίστρια,μονο αυτή η δουλειά έχει ζήτηση στην Κύπρο!!

τουλαχιστον θα εχεις δουλιτσα.εγω τοσα χρονια ασχολιομουνα με την επεξεργασια της φωτογραφιας και εστηνα ψηφιακα αλμπουμ γαμου και βαπτισης και τωρα ειναι πολυ πεσμενα ολα.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ loulou_29
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑ ΠΟΥΝΕ?

goldangel1990
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. flower

goldangel1990

goldangel1990
Loulou μου σε ποση ώρα βγένουν τα αποτελέσματα???

lia-ka

lia-ka
καλημεραααα!και σημερα εχει εναν υπεροχο ηλιο!εριξα εναν υπνο χθες το βραδυ!τρικουβερτο!ημουνα και ηρεμη μετα τον γιατρο!αχ!γιαννα μου τι κανεις?σου εβαλα λιγο ηλιο σε ενα πακετακι και σου τον εστειλα!προσεξε μην καεις!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 M140!λουλου μου ευχομαι να πανε ολα καλα!εγω θελω να εχεις θετικο αποτελεσμα,δεν σημαινει οτι επειδη εγινε μια φορα το κακο θα ξαναγινει!ολα καλα θα πανε!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 M023!εβελιν μου καλημερα!δωστου να καταλαβει και να δεις οτι θα ερθει το σπορακι!αλλα οχι αγχος!με την βοηθεια του θεου ολα θα γινουν! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 377361!mariposa τι κανεις?εισαι καλητερα?εαν βαλεις μπρος αμεσως θα ερθει παλι το σπορακι και ολα θα ειναι καλα!παρε δυναμη απο εμενα! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 334590!αργυρω Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 125586!εφυγαν ολοι και ειπες να κανεις δουλιτσες?και εγω λεω να κατσω λιγο ακομη και μετα να μαζεψω τα ρουχα και να μαγειρεψω Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 564595 ,αρακα με χταποδι!αγαπηηηηη,τι κανεις?προπονησε για μανουλα?θα εισαι πολυ γλυκια! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 379767!γεια σου μαρια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 361490 !xaftounaki θα δεις και εδω ανακοινωσεις,οπου να ειναι φτανουν...φτανουν! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 40746!σοφουλιιιι!τι κανεις?το σπορακι?εγω το ειδα χθες!ολα καλα ειναι!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 M020!οποια ξεχασα,καλημεραααα!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!το διαβασα εχθες για το σπορακι σου!!τι ευχαριστα!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 654316 αντε και τη δευτερα θα ακουσετε και τη καρδουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:
sofouli έγραψε:
loulou_29 έγραψε:
sofouli έγραψε:
loulou_29 έγραψε:εβελιν φυσικο ειναι να μην εχεις ορεξη Embarassed φταιει η ανοιξη...αλλα οσο μπορεις προσπαθησε να συγκεντρωθεις για να τελειωνεις!!!! Wink
καλημερα σοφουλι sunny

καλημερα!!!!!! Razz

πως εισαι εσυ????το νινακι???? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 883208

καλα ειμαι!το νινακι θεωρητικα μεγαλωνει αν κρινω απο τα τραβηγματα!εσυ?καλα?

μπραβο μπραβο ετσι το μπεμπε!!!!!! ευτυχως που εχει μια υπεροχη μερα κ μου φτιαχνει την διαθεση γιατι καθομαι σε αναμενα καρβουνα μεχρι να παρω τα αποτελεσματα της χοριακης Embarassed

και εγω ετσι ημουνα!!!!!θετικη σκεψη και αναμενουμε τα ευχαριστα!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΑΝΑ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΣΟΥ!
ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!

lia-ka

lia-ka
την δευτερα ειναι η συναξη του αρχαγγελου γαβριηλ.να βαλει το χερι του να πανε ολα καλα,για ολες μας!και για ολα τα μωρακια-σπορακια-παιδακια του κοσμου!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!
Αρχιζει το σεντονι, κρατηθειτε!!!

Ιωαννα το παιδουλι μου χθες που φυγαμε και το αφησαμε εκλαιγε με μαυρο δακρυ μου ειπε ο πεθερος μου!Αλλα ευτυχως φυγαν κι αυτοι μετα απο λιγο και δν τον εβγαλε εξω!Τον εβγαλε κατα τις 2 το μεσημερι αλλα ειχε σταματησει να κλαιει οταν γυρισαν!Στο σπιτι δν μου εκανε ποτε ζημιες ουτε σαν κουταβι,κι ετσι και τωρα δν πειραξε τιποτα το ζουζουνι!Σημερα 2η μερα που τον αφησαμε ετσι, ελπιζω να κρατηθει ο πεθερος μου και να μην τον βγαλει αν δν σταματησει τουλαχιστον να κλαιει, μη μαθει οτι αν κλαιει θα βγαινει! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 837218

Αγαπη με ελιωσες με την φωτο του μωρου με τον στρατιωτη!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 883208 Εχουμε μετακομισει σχεδον τα παντα απο το Σαββατο!Αυριο θα παρουμε και τα τελευταια!Μενω στο καινουριο σπιτι, αλλα ακομη δν εχουμε χαρει την κρεβατοκαμαρα γιατι εχουμε λιωσει στην κουραση!!Σημερα ομως που δν εχω πολλες δουλειες τον "απείλησα" οτι δν θα μου γλυτωσει!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 40746
κι εγω θυμωνω οταν μου ριχνει πορτα!!!πολυ μαλιστα!

Λεμονακι σας παρακολουθω αλλα χανω επεισοδια με την παλιο μετακομιση και που δν εχουμε ιντερνετ.. Embarassed θα μου ξεφυγε κανα ποστ!!! Ακομη δν το εχει στειλει!! μιλησαμε χθες παλι και μου ειπε συντομα!Ειναι σχεδον ετοιμο!!Μωρε ας το κανει ωραιο και ας αργησει κι αλλο!! Μεχρι τον Ιουλιο εχουμε καιρο Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 228222
Τα εχει παιξει λιγο ο κυκλος σου η ειναι ιδεα μου?? Rolling Eyes

Δημητρα παρα πολλα τα λεφτα γενικοτερα!! κι εδω αν θες να πας εξω να γεννησεις και οχι στο δημοσιο ομως και δν εχεις τα λεφτα, δν ειναι ευκολο ..καπου εκει βγαινει το ιδιωτικο 4000πανω κατω!!Απλα εχουμε και μερικα δημοσια που αξιζουν λιγο παραπανω ευτυχως!

Ευη κουραγιο με τους μαθητες σου!!! κι εγω σε καποια φαση που το σκεφτομουν να δωσω ασεπ για καθηγητρια πληροφορικης,ελεγα οτι θελω παιδια λυκειου!! μου αρεσει καλυτερα αυτη η ηλικία! Κι εδω στην δουλεια με αυτες τις ηλικιες τα παω καλυτερα!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 403793

χαχαχα τι κακο κι αυτο με τις μπριζολες!!!! θα λεω παω να φαω μπριζολα και θα γελατε κι εγω θα το λεω κυριολεκτικα!χαχααχαχαχαχαχ

Λιανα μου καλα εκανες που πηγες τελικα στον γιατρο και ηρεμισες!Μου αρεσει πολυ να σε βλεπω ανεβασμενη!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 523139 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 523139 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 523139 αντε να ακουσετε και την καρδουλιτσα τωρα!! Χταποδακι με αρακα ε? δν ξερω πως συνδιαζονται αυτες οι δυο γευσεις δν εχω φαει ποτε Rolling Eyes Rolling Eyes

Αντα τι φαι ειναι αυτο καλε που εριξες χθες!!?? χεχεχε παει η διαιτα??αυτο ηταν?θα μου πεις τωρα που αρχισες τις μπριζολες με τον αντρουλη τα καις ολα το ΣΚ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 40746

Λουλου νομιζω οτι και να το καθυστερεις με την χοριακη δν αλλαζει το αποτελεσμα οποτε σκεψου το να πας και να δεις και τεραστιο νουμερακι να μας το πεις να χαρουμε!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 90233 Ασε καλε τα χαλια μην εχεις ευχαριστα να μας πεις και επιβαρυνθεις!!Κατσε να δεις το αποτελεσμα πρωτα!!!

bebaki!! καλως ηρθες στην παρεα μας κι εσυ! Very Happy

Αργυρω σουπερ μαμα μου που τα καταφερνεις ολα Very Happy τι ημερομηνια να βαλω στην λιστα Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ποσο γελασα με το σχολιο που εκανες συνδιασμου "ταυρος-πεθερα" Laughing Laughing Laughing

Γκρινιαρα μα τι κουκλα εισαι !!! ποσο μου αρεσει που το παρεακι μας εχει γεμισει ομορφιες!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 379767

Γιαννα εδω εχει και πολυ ωραια μερα και σχετικη ζεστη! Ομιχλη ειχε το πρωι απο την υγρασια πιστευω κι επειδη ειμαι εκτος κεντρου αλλα στο κεντρο τιποτα!! ελπιζω να φτιαξει κι εκει συντομα ο καιρος να ανεβαινουν οι διαθεσεις!!

mariposa κι εμενα δν θα με χαλουσε το πρωινο καφεδακι εξω με τετοια μερα!! Wink Wink αλλα κι εγω δουλεια!Συμπαρασταση χιχι

Μαρια τστ και χαφτουνακιιιι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 417472

Εβελιν καλη επιτυχια κοριτσακι στο μαθημα που δινεις!!νομιζω οτι αφου δν ειναι εποχη για ζουζουνιες καλο ειναι να συγκεντρωθεις στο διαβασμα να βγει κατι αλλο καλο αυτον τον καιρο τουλαχιστον ε?? Wink Wink

Σοφουλιιιιιιι καλημερα και σε σενα!!! Cool

Εγω γραφω και οι σελιδες αυξανονται μεχρι να τελειωσω χαχαχαχ

ευχαριστω για τον χρονο σας να με διαβασετε Razz Razz Razz

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα boubou.το σημαντικο ειναι οτι δε ξεχνας καμια!!!!!!!!!!

loulou_29

loulou_29
Καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια!!!!!!
λοιπον με πηρε η μικροβιολογος κ μου ειπε οτι ειναι αρνητικη(ουφ απο την μια αχ απο την αλλη),μιλησα με τον γυναικολογο κ το μεσημερακι θα παω στο νοσοκομειο να με δει που θα ειναι κ ο ενδοκρινολογος εκει....μακαρι να ειναι αλλαγη κυκλου απο τον θυροειδη και να μην ειναι κατι αλλο!!!επισης μου ειπε οτι αποκλειεται να ειναι υδροσαλπιγγα παλι γιατι η χοριακη βγηκε 0 Very Happy
κοριτσαρες μου απο την μια ανακουφηστηκα...οσο για το σπορακι ας ερθει η αλεκα πρωτα κ μετα συνεχιζουμε!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 215994 (βρε τι κανει ο ηλιος Wink )

goldangel1990

goldangel1990
ελλη μου να κανω μια ερωτηση!!Πως μας θυμάσε όλες??εγω οταν σας διαβαζω συγκρατω 1-2 πραγματα,αντε 3!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια!!!!!!
λοιπον με πηρε η μικροβιολογος κ μου ειπε οτι ειναι αρνητικη(ουφ απο την μια αχ απο την αλλη),μιλησα με τον γυναικολογο κ το μεσημερακι θα παω στο νοσοκομειο να με δει που θα ειναι κ ο ενδοκρινολογος εκει....μακαρι να ειναι αλλαγη κυκλου απο τον θυροειδη και να μην ειναι κατι αλλο!!!επισης μου ειπε οτι αποκλειεται να ειναι υδροσαλπιγγα παλι γιατι η χοριακη βγηκε 0 Very Happy
κοριτσαρες μου απο την μια ανακουφηστηκα...οσο για το σπορακι ας ερθει η αλεκα πρωτα κ μετα συνεχιζουμε!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 215994 (βρε τι κανει ο ηλιος Wink )

ολα καλα να πανε !!!!το μπεμπε τον αλλο μηνα!εδω θα ειμαστε ολες και θα μας πεις τα ευχαριστα!

goldangel1990

goldangel1990
loulou Μου είδες όλα πήγαν καλα!!!!ευτυχως,οσο για το σποράκι θα έρθει προστοπαρών ΕΣΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!και όλα με τον καιρό τους Very Happy

loulou_29

loulou_29
Λιανα μου καλη η ιδεα σου με τον αρακα κ το χταποδακι.....γιατι εγω ξεκινησα για σκετο αρακα Wink .... με την νηστεια εχουμε στερεψει απο ιδεες μαγειρικης!!! Razz Ολα καλα θα πανε την δευτερα με το μπεμπακι,θα το δεις!!!
σοφουλι μου εν μερη και αυτα ευχαριστα ειναι για μενα(εν μερη παντα Wink ) εννοειται τον αλλο μηνα...δεν το βαζουμε κατω Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 215994
Ελλη μου εισαι θεα με το σεντονακι σου δεν ξεχνας τιποτα!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 606100

loulou_29

loulou_29
goldangel1990 έγραψε:loulou Μου είδες όλα πήγαν καλα!!!!ευτυχως,οσο για το σποράκι θα έρθει προστοπαρών ΕΣΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!και όλα με τον καιρό τους Very Happy

ειλικρινα σημερα κ χαρηκα κ ανακουφιστηκα(με τοσα που εχω περασει)αλλα φταιει και λιγο η ανοιξη που δεν το πηρα κατακαρδα για το σπορακι!!!ας ερθει ομως κ η αλεκα για να το κανουμε πασχαλιατικο!!!! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:ελλη μου να κανω μια ερωτηση!!Πως μας θυμάσε όλες??εγω οταν σας διαβαζω συγκρατω 1-2 πραγματα,αντε 3!!

ΑΑααα κι εγω απο αλτσχαιμερ αλλο τιποτα Razz Razz απλα διαβαζω και απανταω ταυτοχρονα για να μη ξεχναω καμια σας!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 315810

Λουλου χαιρομαι που δν σε πηρε απο κατω!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 90233 ετσι ο καλος καιρος βοηθαει παντα!! κι εγω αυτη τη φορα δν το σκεφτηκα καθολου που αδιαθετησα επειδη ειχαμε τα τρεχαματα με την μετακόμιση, ελπιζω ο επομενος μηνας να ειναι τυχερος για ολες μας!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 377361

ποτε να σε βαλω τωρα στην λιστα μας?? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλη σας μερα!!!!!!!

τι κανετε? λιανα μου χαρηκα πολυ που ολα κο με το ζουζουνι!!!

αχ κοριτσια μου εγω εχω κατι πονακια στο στηθος λετε να εχει γινει το καλο? μακαρι και να μην ειναι η ιδεα μου!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλη σας μερα!!!!!!!

αχ κοριτσια μου εγω εχω κατι πονακια στο στηθος λετε να εχει γινει το καλο? μακαρι και να μην ειναι η ιδεα μου!!!

Καλημερα κοριτσακι!!Ποτε δν ξερεις!! Wink Wink ελπιζω να εχει γινει οχι απλα καλο, αλλα το καλυτερο!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 328109

loulou_29

loulou_29
boubou έγραψε:
goldangel1990 έγραψε:ελλη μου να κανω μια ερωτηση!!Πως μας θυμάσε όλες??εγω οταν σας διαβαζω συγκρατω 1-2 πραγματα,αντε 3!!

ΑΑααα κι εγω απο αλτσχαιμερ αλλο τιποτα Razz Razz απλα διαβαζω και απανταω ταυτοχρονα για να μη ξεχναω καμια σας!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 315810

Λουλου χαιρομαι που δν σε πηρε απο κατω!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 90233 ετσι ο καλος καιρος βοηθαει παντα!! κι εγω αυτη τη φορα δν το σκεφτηκα καθολου που αδιαθετησα επειδη ειχαμε τα τρεχαματα με την μετακόμιση, ελπιζω ο επομενος μηνας να ειναι τυχερος για ολες μας!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 377361

ποτε να σε βαλω τωρα στην λιστα μας?? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχα πολυ καλη η ερωτηση σου....εχεις το τηλεφωνο της αλεκας να την παρεις για να την ρωτησεις ποτε θα ερθει???? Very Happy θα σου πω το απογευμα ελλη μου που θα γυρισω απο το γιατρο κ πιστευω οτι κατι θα ξερω!!!!! Wink
εσυ πρεπει αυτες τις μερες να εγκαινιασεις την καινουργια κρεββαταρα σου επειγοντως!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 215994

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
μακαρι αν εχουμε ανεβασμενο ηθικο χιχιχιχιχιχι,τι νεα εχεις με το νυφικο σου? ολα καλα?βαλε μωρε μια φωτο να το δουμε

loulou_29

loulou_29
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλη σας μερα!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακι...σου ευχομαι να εχει γινει το καλυτερο!!!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ευχαριστω πολυ το ιδιο ευχομαι και εσας γρηγορα γρηγορα να εχετε θετικα τεστακια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #21 - Σελίδα 14 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις