26 Απ: οι ελευθεροι πρωην μας...! Πεμ Ιουλ 01, 2010 12:29 am
Tziz
Πρωταγωνιστής!!
Ούτε που διάλεξε ταινία....Σηκώθηκε και έφυγε!!!!!!!!!
[/quote]
Μπορεί να την επέστρεφε ο άνθρωπος!
[/quote]
Μπορεί να την επέστρεφε ο άνθρωπος!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Tziz έγραψε:Ούτε που διάλεξε ταινία....Σηκώθηκε και έφυγε!!!!!!!!!
MariaIoanna έγραψε:
έλεος!!
Και πάνω από όλα ωραία φίλη
popi. έγραψε:Εγώ δεν έχω συναντησει κάποιον και ούτε θέλω να πω την αλήθεια... σε ένα μαγαζί που ημασταν με τον άντρα μου, νόμιζα ότι είδα έναν πρώην που είχα τρελή καψούρα, ΤΡΕΛΗ όμως... έπαθα ένα ταράκουλο αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν άλλος! Μα τέτοια ομοιότητα. Πάντως κι ργω φουντωνω στη σκέψη της τελευταίας πρώην γκόμενας! Δεν μου έκανε κάτι, ίσα ίσα πουθ ήταν πολύ βλήμα απ'ότι μαθαίνω και γω στα μάτια μου φαίνομαι κελεπούρι παρόλα τα στραβά μου!!!!!!! Αλλά... πείτε με τρελή... θα ήθελα να μην υπήρχε! Ήταν μαζί 3 χρόνια (ευτυχώς τα 2 τους ήξταν όλο μαλώματα!)
Αφηστε που όταν με πιάνουν τα νευρα, τα υπαρξιακά και η ζήλια μαζί σκέφτομαι πώς να ήταν με κείνη, πως να της φερόταν και γιατί της έκανε αυτό και γιατί της έκανε εκείνο κτλ...Σας συμβαίνει ή εγώ είμαι παρανοική;;;
ΥΓ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
Tziz έγραψε:Pana ένα έχω καταλάβει: Μόνο στον εαυτό μας κάνουμε κακό όταν το υποβάλλουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Όταν έψαχνα το κινητό ένιωθα τη καρδιά μου έτοιμη να σκάσει από την πίεση - φοβόμουν και μην έρθει και δεν τον ακούσω - και τα πόδια μου να κόβονται.
Είναι ψυχοφθόρο και από τότε που του μίλησα δεν το έχω ξανακάνει. Κάνα δυο φορές ίσως κι αυτό τυχαία. Πχ πάτησα να πάρω ένα τηλέφωνο κι έριξα και μια ματιά στη λίστα να δω με ποιον έχει μιλήσει.
Βλέπω ότι είσαι στον Άλιμο. Πού κοντά γιατί κι εγώ Αλιμιώτισα είμαι.
popi. έγραψε:Εγώ δεν έχω συναντησει κάποιον και ούτε θέλω να πω την αλήθεια... σε ένα μαγαζί που ημασταν με τον άντρα μου, νόμιζα ότι είδα έναν πρώην που είχα τρελή καψούρα, ΤΡΕΛΗ όμως... έπαθα ένα ταράκουλο αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν άλλος! Μα τέτοια ομοιότητα. Πάντως κι ργω φουντωνω στη σκέψη της τελευταίας πρώην γκόμενας! Δεν μου έκανε κάτι, ίσα ίσα πουθ ήταν πολύ βλήμα απ'ότι μαθαίνω και γω στα μάτια μου φαίνομαι κελεπούρι παρόλα τα στραβά μου!!!!!!! Αλλά... πείτε με τρελή... θα ήθελα να μην υπήρχε! Ήταν μαζί 3 χρόνια (ευτυχώς τα 2 τους ήξταν όλο μαλώματα!)
Αφηστε που όταν με πιάνουν τα νευρα, τα υπαρξιακά και η ζήλια μαζί σκέφτομαι πώς να ήταν με κείνη, πως να της φερόταν και γιατί της έκανε αυτό και γιατί της έκανε εκείνο κτλ...Σας συμβαίνει ή εγώ είμαι παρανοική;;;
ΥΓ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης