76 Απ: Η “γενοκτονία” του Ελληνικού λαού………… Τετ Μαρ 28, 2012 12:51 am
andith
Πανταχού παρούσα!
arkoudaki έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:arkoudaki έγραψε:Πραγματικά bou-boukitsa είσαι πολύ συντηριτική και οπισθοδρομική. Εκτός από το τρίπτυχο "πατρίδα- θρησκεία-οικογένεια" που ανοίκει στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας, δεν είσαι και κοθόλου ενημερωμένη για τα θέματα που ανοίγεις. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που αντιμετωπίζει το μεταναστευτικό πρόβλημα. Όλες οι χώρες της Ευρώπης (Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία) έχουν μεγάλο αριθμό μεταναστών που ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χώρας, άλλοτε τους ενσωματώνουν κι άλλοτε τους γκετοποιούν.Επίσης για μένα προχωπικά, η θρησκεία αποτελεί το όπιο των λαών, που αντί να διεκδικούν και να αγωνίζονται, προσεύχονται. Κι αυτό το λέω πραγματικά με όλο το σεβασμό για όσους πιστέυουν. αναφέρομαι στο πωες το χρησιμοποιούν οι ισχυροί. Καλο θα ήταν λοιπόν να ενημαρωθείς λίγο περισσότερο με το τι γίνεται και στον υπόλοιπο κόσμο και με το ποια είναι τα πργαματικά προβλήματα.
είμαι πολύ πιο ενημερωμένη απο όσο νομιζεις..έχω ζήσει κάποια χρόνια στο εξωτερικό...ξερω πως λειτουργουν τα σχολεια εκει και πως φέρονται στους ξένους τους!
δεν υπάρχει καμια σύγκριση με την ελλάδα γιατί εμεις ειμαστε μια πολύ μικρή χωρα , και πληθυσμιακά και σαν έκταση και ο αριθμός των ξένω είναι δυσανάλογος αυτου που μπορούμε να απορροφήσουμε η να απασχολήσουμε...
οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, για να μην μιλησω για αμερικη και αυστραλια θα μπορούσαν ολόκληρη ελλάδα να ΄΄φιλοξενήσουν΄΄ σαν μετανάστες...
τ
Το θέμα σεν είναι τι νομίζω εγώ αλλά τι φαίνεται από τα λεγόμενά σου.ΚΑι σου ξαναλέω ό,τι συμβαίνει στις υπόλοιπες χώρες, ανεξαρτήτως μεγέθους, συμβαίνει και στην Ελλάδα.Πριν την κρίση οι μετανάστες είχαν ενσωματωθεί τώρα ξαναήρθαν στο προσκήνιο.Γιατί άραγε? Και ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι ακριβώς το θέμα σου?οι ξένοι?γιατί δεν κάνουμε πολλά παιδιά?ή ότιι θέλουν να μας εξαφανίσουν ως λαό?
Το θεμα της ειναι πατρις-θρησκεια-οικογενεια! μ'αυτα και μ'αυτα μπαινει η χρυση αυγη στη βουλη στις επομενες εκλογες!