576 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #28 Τετ Απρ 11, 2012 12:00 pm
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοπέλες!!!Τι κάνετε ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
natali-maria έγραψε:Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα να έχουμε!!!
natali-maria έγραψε:Γεια σας κορίτσια τι κάνετε ?Φτιάξαμε τα τσουρέκια μας και τα κουλουράκια μας βάψαμε και τα αυγουλάκια μας!!!!Και του χρόνου να είμαστε όλοι γεροί !!!!
blackrose έγραψε:natali-maria έγραψε:Γεια σας κορίτσια τι κάνετε ?Φτιάξαμε τα τσουρέκια μας και τα κουλουράκια μας βάψαμε και τα αυγουλάκια μας!!!!Και του χρόνου να είμαστε όλοι γεροί !!!!
Γ..ααα.β......ΓΑΑΑΒ.....!!
natali-maria έγραψε:blackrose έγραψε:natali-maria έγραψε:Γεια σας κορίτσια τι κάνετε ?Φτιάξαμε τα τσουρέκια μας και τα κουλουράκια μας βάψαμε και τα αυγουλάκια μας!!!!Και του χρόνου να είμαστε όλοι γεροί !!!!
Ε!Είσαι μεγάλη @$%%$@@#%%##$%%#!!!Χαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχα!!!!!
Στο αφιερώνω μωρό μου !!!!!
blackrose έγραψε:natali-maria έγραψε:blackrose έγραψε:natali-maria έγραψε:Γεια σας κορίτσια τι κάνετε ?Φτιάξαμε τα τσουρέκια μας και τα κουλουράκια μας βάψαμε και τα αυγουλάκια μας!!!!Και του χρόνου να είμαστε όλοι γεροί !!!!
...τΙ Εκανα??....Απλα ....χμ..χμ//....εβιξα....
natali-maria έγραψε:blackrose έγραψε:natali-maria έγραψε:blackrose έγραψε:natali-maria έγραψε:Γεια σας κορίτσια τι κάνετε ?Φτιάξαμε τα τσουρέκια μας και τα κουλουράκια μας βάψαμε και τα αυγουλάκια μας!!!!Και του χρόνου να είμαστε όλοι γεροί !!!!
...τΙ Εκανα??....Απλα ....χμ..χμ//....εβιξα....
Ξέρεις εσυ τι έκανες!!Χαχχαχαχχαχαχ!!!
florentiab έγραψε:καλησπέρα κορίτσια
μόλις έκατσα. τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού, έβαψα και τα αυγά, οπότε θα ειμαι ελεύθερη όλο το τετραήμερο να σαπίσω στην ξάπλα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης