951 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #28 Τετ Απρ 25, 2012 11:40 am
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα τι κάνετε ?Εγω καλά !!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα τι κάνετε ?Εγω καλά !!!!
καλημερα ,το φλισακι δεν ειναι ιδιο?trilly έγραψε:επανερχομαι στο θεμα "σκεπασμα" (βιβη που εισαι???) και σκεφτηκα οτι ακομα πιο καλο ειναι το φλισακι. η πικε ειναι τελειως καλοκαιρινη και με το σεντονι απο κατω δεν ξερω αν θα βολευει. οποτε εγω θα βαλω κουβερτουλα φλις να δοκιμασω.
mamavivo έγραψε:καλημερα ,το φλισακι δεν ειναι ιδιο?trilly έγραψε:επανερχομαι στο θεμα "σκεπασμα" (βιβη που εισαι???) και σκεφτηκα οτι ακομα πιο καλο ειναι το φλισακι. η πικε ειναι τελειως καλοκαιρινη και με το σεντονι απο κατω δεν ξερω αν θα βολευει. οποτε εγω θα βαλω κουβερτουλα φλις να δοκιμασω.
μηπως ιδρωνει με αυτο?
εμενα πλεον ξεσκεπαστος ολικης .τιποτα πανω του ολη νυχτα.
το φλις ειναι το λεπτο παπλωμα?
trilly έγραψε:mamavivo έγραψε:καλημερα ,το φλισακι δεν ειναι ιδιο?trilly έγραψε:επανερχομαι στο θεμα "σκεπασμα" (βιβη που εισαι???) και σκεφτηκα οτι ακομα πιο καλο ειναι το φλισακι. η πικε ειναι τελειως καλοκαιρινη και με το σεντονι απο κατω δεν ξερω αν θα βολευει. οποτε εγω θα βαλω κουβερτουλα φλις να δοκιμασω.
μηπως ιδρωνει με αυτο?
οχι μωρε ειναι αυτο που μοιαζει σαν απαλο χνουδι. η κουβερτες αυτες οι ισπανικες ειναι πιο χοντρες αρα και πιο ζεστες, λεω εγω τωρα.
mamavivo έγραψε:trilly έγραψε:mamavivo έγραψε:καλημερα ,το φλισακι δεν ειναι ιδιο?trilly έγραψε:επανερχομαι στο θεμα "σκεπασμα" (βιβη που εισαι???) και σκεφτηκα οτι ακομα πιο καλο ειναι το φλισακι. η πικε ειναι τελειως καλοκαιρινη και με το σεντονι απο κατω δεν ξερω αν θα βολευει. οποτε εγω θα βαλω κουβερτουλα φλις να δοκιμασω.
μηπως ιδρωνει με αυτο?
οχι μωρε ειναι αυτο που μοιαζει σαν απαλο χνουδι. η κουβερτες αυτες οι ισπανικες ειναι πιο χοντρες αρα και πιο ζεστες, λεω εγω τωρα.
α καταλαβα .οχι ρε θα σκασει το παιδι.οχι φλισ
απλα πολυ λεπτο παπλωματακι αν και ιουνιο-ιουλιο-αυγουστο σιγουρα δεν θα χρησιμοποιηθει .
αχαχααχ ρε αλανι εσυ?trilly έγραψε:mamavivo έγραψε:trilly έγραψε:mamavivo έγραψε:καλημερα ,το φλισακι δεν ειναι ιδιο?trilly έγραψε:επανερχομαι στο θεμα "σκεπασμα" (βιβη που εισαι???) και σκεφτηκα οτι ακομα πιο καλο ειναι το φλισακι. η πικε ειναι τελειως καλοκαιρινη και με το σεντονι απο κατω δεν ξερω αν θα βολευει. οποτε εγω θα βαλω κουβερτουλα φλις να δοκιμασω.
μηπως ιδρωνει με αυτο?
απλα πολυ λεπτο παπλωματακι αν και ιουνιο-ιουλιο-αυγουστο σιγουρα δεν θα χρησιμοποιηθει .
θα σκασει λες ε? θα το δοκιμασω και θα σου πω.
ασχετο, τα λεμονατα μπριζολακια τα εκανες?
mamavivo έγραψε:αχαχααχ ρε αλανι εσυ?trilly έγραψε:mamavivo έγραψε:trilly έγραψε:mamavivo έγραψε:καλημερα ,το φλισακι δεν ειναι ιδιο?trilly έγραψε:επανερχομαι στο θεμα "σκεπασμα" (βιβη που εισαι???) και σκεφτηκα οτι ακομα πιο καλο ειναι το φλισακι. η πικε ειναι τελειως καλοκαιρινη και με το σεντονι απο κατω δεν ξερω αν θα βολευει. οποτε εγω θα βαλω κουβερτουλα φλις να δοκιμασω.
μηπως ιδρωνει με αυτο?
θα σκασει λες ε? θα το δοκιμασω και θα σου πω.
ασχετο, τα λεμονατα μπριζολακια τα εκανες?
τα εκανα και τα ξαναεκανα.πολυ μου αρεσει .
trilly έγραψε:επανερχομαι στο θεμα "σκεπασμα" (βιβη που εισαι???) και σκεφτηκα οτι ακομα πιο καλο ειναι το φλισακι. η πικε ειναι τελειως καλοκαιρινη και με το σεντονι απο κατω δεν ξερω αν θα βολευει. οποτε εγω θα βαλω κουβερτουλα φλις να δοκιμασω.
Eμείς ακόμα κουβέρτες έχουμε, είμαστε κρυουλιάρηδες!!!black beauty έγραψε:trilly έγραψε:επανερχομαι στο θεμα "σκεπασμα" (βιβη που εισαι???) και σκεφτηκα οτι ακομα πιο καλο ειναι το φλισακι. η πικε ειναι τελειως καλοκαιρινη και με το σεντονι απο κατω δεν ξερω αν θα βολευει. οποτε εγω θα βαλω κουβερτουλα φλις να δοκιμασω.
Και εγω σκεφτομουν να σου προτεινω φλις κουβερτουλα που ειναι και αρκετα λεπτη!
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΠΙΣΤΕΦΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΕΛΑtrilly έγραψε:αχαχαχα ρε βιβη!
μπλακ μπιουτι μολις την επλυνα και την στεγνωνω την φλις. ασ ελπισουμε να μην σκασει αλλιως πικε και τερμα. θα δουμε.
κοριτσακια σας αφηνω παω για δουλιτσα....και με τετοιο καιρο δεν εχω καθολου μα καθολου ορεξη...!
giota1977 έγραψε:ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΠΙΣΤΕΦΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΕΛΑtrilly έγραψε:αχαχαχα ρε βιβη!
μπλακ μπιουτι μολις την επλυνα και την στεγνωνω την φλις. ασ ελπισουμε να μην σκασει αλλιως πικε και τερμα. θα δουμε.
κοριτσακια σας αφηνω παω για δουλιτσα....και με τετοιο καιρο δεν εχω καθολου μα καθολου ορεξη...!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης