976 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #28 Πεμ Απρ 26, 2012 5:06 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:τι κανετε κοριτσια??????
υπομονη να περασει η ωρα να παμε σπιτια μας και μετα τις βολτες μας ,μετα του ΥΙΟΥ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
athina24 έγραψε:τι κανετε κοριτσια??????
mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:τι κανετε κοριτσια??????
υπομονη να περασει η ωρα να παμε σπιτια μας και μετα τις βολτες μας ,μετα του ΥΙΟΥ
Κι εμείς jumbo μετα..athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:τι κανετε κοριτσια??????
μαλλον ολες βολτα σκεφτομαστε!!!!!!!
εγω ειμαι ετοιμοπολεμη απο το πρωι με φορμα και σπορτεξακι εσκασα στην δουλεια ,το τι δεν ακουσα αλλα ποσος!athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:τι κανετε κοριτσια??????
μαλλον ολες βολτα σκεφτομαστε!!!!!!!
athina24 έγραψε:εγω εκτος απο τη βολτα με ξεσηκωνει και αυτο που εχω στο ψυγειο για να το παω στην επισκεψη!!!!
natali-maria έγραψε:Θα έκανε καμια τούρτα υπερπαραγωγή η Αθηνά μας πάααααααααααααλι !!!!!
Θέλω παγωτόοοοοοοοοοοοο !!!!
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΠΙΣΤΕΦΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΕΛΑgiota1977 έγραψε:
εγω τρωω.ζηλια ζηλια.natali-maria έγραψε:Θα έκανε καμια τούρτα υπερπαραγωγή η Αθηνά μας πάααααααααααααλι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] !!!!!
Θέλω παγωτόοοοοοοοοοοοο !!!!
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ??? ΒΑΛΕ ΠΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΝΑ ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ[/quote]giota1977 έγραψε:
έλα να κλάψουμε παρέα...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...δε πειράζει έλα να τον πιούμε εδω μέσα.giota1977 έγραψε:ΧΡΥΣΥΓΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΕΙΛΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΧΑΧΑΧΑ
τουρτιτσα έγραψε:μου μυριζει κατι.το μυριζεται?
μπαχαλο μου μυριζει.
πλακα κανεις.τα σημερινα παιδια μπορουν να γκρεμισουν σπιτι και να αναρωτιωμαστε "μα πως το εκαναν."didumomama έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:μου μυριζει κατι.το μυριζεται?
μπαχαλο μου μυριζει.
Ω, ναι...Κι εμένα το ίδιο μου μυρίζει...
Χτες οι κορούλες μου έσπασαν το χερούλι της πόρτας τους.Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν....
τουρτιτσα έγραψε:πλακα κανεις.τα σημερινα παιδια μπορουν να γκρεμισουν σπιτι και να αναρωτιωμαστε "μα πως το εκαναν."didumomama έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:μου μυριζει κατι.το μυριζεται?
μπαχαλο μου μυριζει.
Ω, ναι...Κι εμένα το ίδιο μου μυρίζει...
Χτες οι κορούλες μου έσπασαν το χερούλι της πόρτας τους.Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν....
didumomama έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:μου μυριζει κατι.το μυριζεται?
μπαχαλο μου μυριζει.
athina24 έγραψε:
καλα ειναι!!!η δικια μου προ ημερων (δεν θυμαμαι εαν το ειπα) η μικρη πεταξε τη σιφινιερα ολη κατω....ευτυχως δεν την πλακωσε!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης