151 Απ: ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΜΕ! Πεμ Σεπ 23, 2010 5:52 am
Nena
Πρωταγωνιστής!!
Και αντε να εξηγήσεις στις γιαγιάδες ότι φοράς ταμπόν...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Nena έγραψε:Καλά κορίτσια, έχω λυθεί στο γέλιο, μιλάμε, ο αντρας μου μέσα προσπαθεί να βάλει τον Αλεξ να κοιμηθεί κι αυτος συνέχεια ρωτάει "γιατί γελάει η μαμα??".. Απίστευτες ιστορίες...
Η κόρη μιας φίλης μου της έκανε το εξής: η φίλη μου φοράει ταμπον στις περιόδους της, όχι σερβιέτες. Μια μέρα είχανε πάει μια επίσκεψη σε μια θεια/γιαγιά/κάτι τέτοιο, η οποία είχε κάτι μικρά άσπρα κεράκια σε κηροπήγια. και η κόρη της φίλης μου φωνάζει όλο χαρα: "Η μαμα μου αυτά τα βάζει στον κώλο της"!
Μιλουπακι έγραψε:εσενα ηταν 40 ημερων , εμενα που ηταν 4αρων χρονων και ειμασταν με κοσμο και ειπε εκλασα χαχαχα, ασε μετα απο μια συναντηση που καθοταν στα ποδια μου στο μετρο και εκλασε και βρομισε ολος ο τοπος και καθομουν πισω που εχει 4 θεσεις και μετα τοιχος με αντρες και βρομισε και ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει μιλαμε
marianna έγραψε:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!! LADYCAT ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!!! ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!! ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΡΜΗΤΑ!!!!
ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ!!!! ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ!!! ΠΕΙΡΑΖΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΣΙΜΠΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΜΑΜΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ!!!! ΑΛΛΑΞΑ 10 ΧΡΩΜΑΤΑ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΜΠΟΡΕΤΙΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ??? ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.
ΑΚΟΜΑ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ!!!
manoula_24xr έγραψε:AN ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΧΟΝΤΡΗ!!!!ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ :ΓΙΑΤΙ ΜΑΜΑ???ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ,Ε???Μαρία έγραψε:manoula_24xr έγραψε:quote]
απαπα! καλέ? κάνε παιδί να δεις καλό!
χαχαχαχ ναι ειδες,ευτυχως αυτο το εχει κανει μονο αυτες τις 2 φορες.
Είμαι μαμά! » Οι ιστορίες μας! » Ζουζουνοιστορίες!! » ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΜΕ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης