101 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 Τρι Απρ 24, 2012 2:42 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:κορίτσια σας αφήνω προς το παρόν!πάω για μάθημα...
θα τα πούμε μετά!
loulou_29 έγραψε:Αρτεμακι να σας ζησει κοριτσι μου γερο και καλοτυχο να ειναι και στα δικα σου με το καλο!!!!!!
Γκρινιαρουλα μου ασε μας εχει φαει η σκονη απο την αφρικη ουφ απο χαλια εχω ξενοιασει ειναι πλυμμενα φυλαγμενα ηδη....
Ελλουκο μου συνηθως ετσι πανε τα πραγματα...το αγχος δεν μπορεις να το προσδιορισεις αλλα μπορεις ομως να το αποβαλλεις και εσυ εχεις εναν περισσοτερο λογο τωρα με το γαμο!!!!!
Ματινακι οσο εισαι cool να τα χρησιμοποιεις!!!!!!
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια
Τι κάνετε;
Καλοριζικο και το #30!!! Μόνο ευχάριστα εύχομαι να ακούσουμε σε αυτο το νουμερακι!!!
Ξεκίνησε βέβαια με τα καλύτερα νέα, Αρτεμη να σας ζήσει η κούκλα, να τη χαίρεστε, και στα δικά σου ευχάριστα σύντομα
Έλλη μου χρόνια πολλα, να είσαι καλά και με το καλο να έρθει και το δικό σου το σποράκι
Φιλάκια σε όλες
αγαπη έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τη κανετε???
boubou έγραψε:Γεια σου Αννα!! Σ ευχαριστω κουκλα μου!!!
κι εγω τωρα που δν γραφανε πολυ τα κοριτσια κατι επαθα
Μαρινακι
δν θα παρω ποτε το νυφικο μου
loulou_29 έγραψε:αγαπη έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου τη κανετε???
Γεια σου Μαρινακι μου!!!!τι κανεις????
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΣ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τρι Απρ 24, 2012 3:26 am, 2 φορές συνολικά
mariabel έγραψε:Γεια σας κουκλίτσες! Τι κάνετε;
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές είτε ήταν για περαστικά είτε ήταν για χρόνια πολλά!
boubou έγραψε:το εγραψα και πιο πανω
*μου στειλαν το καινουριο και με μια αναζητηση μου βαινει το τηλ απο το μινι μαρκετ που λεω πιο πανω!! πως γινεται να φαινεται οτι ειναι εκει χωρις να ειναι??????
πηρα τηλ. αλλα δν το σηκωνουν..θα εκλεισαν για μεσημερι τωρα!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης