Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
374 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 374 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 34]

651ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Οκτ 08, 2012 3:16 am

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα στην ομορφη παρεα μας!πως ειστε φιλες μου?τα μπεμπινακια σας???εμεις την τεταρτη θα παμε στον γιατρουλη μας,εχουμε εμβολιακι και ανυπομονω να δω ποσο εχω μεγαλωσει...τον βλεπω οτι εχει ψηλωσει πολυ αλλα και αδυνατισει!γενικα ειναι πολυ ησυχος,καθεται και μονος του και παιζει με τα παιχνιδακια του οποτε κανω κ εγω καμια δουλεια.μερικα βραδυα εχει γκρινια buttonaki, kastoria, οπως λετε και εσεις, και απο εκει που κοιμοταν μονος του,ουτε με αγκαλια δεν κοιμαται.τοτε σταματαω να προσπαθω να τον κοιμηζω,παιζουμε λιγο σε αλλο δωματιο και οταν τον δω να κουραζεται τον ξαναβαζω για υπνο,εχει παλι λιγο γκρινια αλλα τελικα δεν αντιστεκεται!!!!!!!!δεν ξερω που οφειλεται,παντως δειχνει σαν να ειναι σε υπερενταση,νυσταζει πολυ αλλα δεν μπορει να κοιμηθει.θελω να σας ρωτησω,τωρα που τα βαζουν ολα στο στομα τους,πως καθαριζετε τα παιχνιδακια τους??αρκει ζεστο νερο και σαπουναδα??εγω δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα τα περναω με οινοπνευμα,τα σαπουνιζω τους ριχνω και βραστο νερο :-) και παλι μου φαινεται οτι δεν αρκει!χαχαχαχα ειμαι τελειως υποχονδρια!!!καλο μεσημερι και καλη εβδομαδα!

652ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Οκτ 08, 2012 3:53 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κορίτσια!!!!!
Μια χαρά τα μπεμπάκια μας μεγαλώνουν!Πως πέρασε ο καιρός τόσο γρήγορα σε λίγο θα αρχίσουν να τρώνε κιολας!
Εμένα ευτυχώς είναι ησυχη γενικα και κοιμάται συγκεκριμένες ωρες την ημέρα!Παίζει όλη μέρα μόνη της στην κουνια της και χαλάει τον κόσμο!Το γυμναστηριο το έχει στραβώσει απο τις κλωτσιες το γυρναει τουμπα και μετά γελάει!!
Cleo μου εγώ τα παιχνιδάκια της τα σαπουνιζω με το προδερμ το αφρολουτρο και καμμια φορα τα περναω και με ενα βαμβακι με λιγο οινοπνευμα!Τωρα έχει αρχισει και τρωει κ τα ρουχα της ειδικα τα φορεματα!Εχουν πολύ πλακα.
Μην αγχωνεσαι παντως και μένα αδυνατούλα είναι γιατι ψηλωνει αρκετα!
Εδω κ μια βδομαδα εχω αρχισει και της δινω και γλυφει φρουτακια. Καλα με την μπανανα τρελάθηκε μου βούτηξε το χέρι να την βάλει στο στομα της και οταν την έπαιρνα φώναζε!!!
Σοφάκι ρυζάλευρο δεν σου είπε να του δώσεις ?σε πάει κατευθειαν στα φρούτα?
Κατα τα άλλα ηρεμα.Εχω αρχίσει και διατροφούλα μηπως χάσω κανα κιλο.
Αυτα απο μας!!!!!
Φιλάκια πολλα!!!!!!

653ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Οκτ 08, 2012 4:17 am

Constantin@

Constantin@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειά σας κορίτσια! Πολύ χαίρομαι που όλα τα μπεμπάκια είναι μια χαρά. Ανυπομονώ κι εγώ να αρχίσουμε κρεμούλες τον άλλο μήνα.
Πάντως για τα παιχνίδια που λέτε, κι εγώ τα πλένω με προδέρμ και μετά ρίχνω επάνω και βραστό νερό, αλλά από τη στιγμή που δαγκώνει τα σεντόνια της ή τα ρουχα της ή τις κάλτσες της στις οποίες έχει τρελή αδυναμία Very Happy έχει αρχίσει να πηγαίνει περίπατο η αποστείρωση.

Καλή συνέχεια μανούλες!

654ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Οκτ 08, 2012 12:12 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα στην παρεούλα Smile
Κορίτσια μου, κι εγώ πατέντες κάνω για να πλύνω τα παιχνιδάκια του. Κάποια λούτρινα που του έχουν πάρει τα έβαλα κ στο πλυντήριο Rolling Eyes Άλλα τα κάνω κ με μωρομάντηλα κ μετά με βραστό νερό, γενικά το παλεύω το θέμα αν κ εμένα έχει αρχίσει να βάζει κ τα ρουχαλάκια του στο στόμα Shocked
Μαρινάκι, μου είπε ρυζάλευρο θα βάλουμε αργότερα κ καμιά φορά μόνο τη βδομάδα γι αλλάγή Shocked ΜΟυ έδωσε ένα πρόγραμμα, θα το μελετήσω κ θα σας πω Wink
Κοριτσάκια, χθες πήγα για τρέξιμο κ σήμερα πονάαααααω τόσο πολύ και είμαι πιασμένη στα πιο απίθανα σημεία Rolling Eyes Ενώ περπατάω καθημερινά κ πολύ, τελικά φαίνεται δεν κάνει απολύτως τίποτα! Βέβαια, υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες...το στήθος...πάνω-κάτω δεν ήταν κ το πιο εύκολο πράγμα Embarassed
Κι εγώ θ'αρχίσω ξανά γυμναστήριο να βρω τον παλιό μου ευατό Smile Από κιλά μου έχουν μείνει αυτά τα 2 από τότε που σαράντησα κ δε λένε να ΄φυγουν! Σε πόντους έχω μαζέψει, κοιλιά δεν έχω αλλά κιλά δε χάνω άλλο Mad Έχω κολλήσει! Κ λόγω του στήθους μου φαίνομαι πολύ νταρντάνοβα Shocked
Μαρινάκι, πήγες σε διαιτολόγο ή μόνη σου προσέχεις;
Εσείς κορίτσια τα έχετε χάσει ολα τα κιλά; πως είναι το σώμα σας τώρα;

φιλάκιααααααα

655ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Οκτ 08, 2012 12:50 pm

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!!!!
Αχ βρε Σοφακι με έκανες κ γέλασα.κ γω κάποια στιγμή που σκέφτηκα να τρέξω αυτό σκεφτόμουν κ γελαγα!!!κ που να έχουν κ πολύ γαλα....
Αχ αυτά τα κιλά 10 θέλω να χάσω αλλά πως...έχω αρκετες διαιτες από την διαιτολόγο μου που έκανα στο παρελθόν κ έχω κ από μια κοπέλα που θηλάζει κ κάνω συνδυασμό.έχασα 1 κιλακι την βδομάδα αλλά σήμερα τα χαλασα.πάντως έχει αλλάξει πολύ το σώμα μου κ έχω φρικάρει.ελπίζω αν τα χάσω να συμαζευτω λιγάκι.πάντως οποία θελει έχω να σας στείλω τις δικές μου.ήμουν 63κιλα τότε που εκανα κ έφθασα 55.
Έχω φρικάρει όλη μέρα μεσα στο σπίτι κ το μυαλό στο μαμ.
Σκεφτομουνα να πηγαίνω στο γήπεδο για τρεξιμο..
Σήμερα πήγαμε να παρουμε φορμακια της μικρήςακουσα ότι χαλάει ο καιρός.για 9 μηνών της πηρα.τα πιο μικρά δεν της έκαναν.πάντως βρε κορίτσια πολύ εκμετάλλευση πανάκριβα είναι.αλλά ξετρελαθηκα με κατι παλτουδακια,φορεματακια.
Κ είχα κ τις πωλητριες να μου λενε με το καλό!!!τι στο καλό λέω τόσο πολύ χοντρηνα :$
Αυτά από μένα.όλοι κοιμούνται κ γω βαριέμαι πολύ.
Φιλάκια!!!!

656ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Οκτ 09, 2012 12:39 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!
'Ολα καλά;
Αχ, Μαρινάκι μη γελάς καθόλου, βγαίναν έξω στο τρέξιμο κ τα κρατούσα διακριτικά Embarassed Δεν έχω κ κατάλληλα σουτιέν σε αυτό το μέγεθος Shocked Πρόβλημα κι αυτό Shocked
Που θα πάνε, θα χαθούν τα χαζοκιλά μας, κορίτσια! Νομίζω ότι χάνουμε στην αρχή κ μετά καμιά φορά ο οργανισμός μπλοκάρει...εμένα πάντως έτσι έχει γίνει Mad Κ σε μια φίλη μου το ίδιο κ όταν σταμάτησε το θηλασμό, έχασε κ τα υπόλοιπα. Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά εμένα που μπλοκάρει. Λόγω θυροειδή που έχω από έφηβη κ από το φόβο μήπως παχύνω, τον έχω χαλάσει το μεταβολισμό μου εδώ κ χρόνια κι έχω μάθει να μη τρώω. Πολλοί μου λένε ότι αν τρώγαν σαν κι εμένα θα ήταν 45 κιλά κι εγώ παίζω στα 60, λίγο κάτω, λίγο πάνω εδώ κ χρόνια κ με πολλή γυμναστική! Βέβαια με τα 58-60 είμαι ευχαριστημένη κ φαίνομαι πολύ καλή. Θέλω δρόμο όμως για να τα ξαναφτάσω τώρα....
Μαρίνα μου, μπορείς να μου στείλεις αν δεν είναι κόπος κ την έχεις κ γραμμένη στο PC καμιά αποτελεσματική δίαιτα σου;
Τώρα τελευταία ακούω πολλούς που κάνουν τη δίαιτα Ducan και έχουν δει θεαματικά αποτελέσματα Shocked Βέβαια σίγουρα δεν είναι για θηλάζουσες μαμάδες κ υπάρχουν κ οι επικριτές της φυσικά Rolling Eyes

Σμουτς!

657ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Οκτ 09, 2012 12:51 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερούδια!!!αχ κ γω Σοφία μου τα ίδια εκεί έπαιζα κ γω κ ο μεταβολισμος μου χάλια φαντάσου με πείνα κ έχανα 300-400 γρ μόνο κάθε βδομάδα.θα σκαναρω τις δικές μου από την διαιτολόγο μου κ θα σου τις στείλω.περιλαμβανουν ολα τα φαγητά μέχρι κ παϊδάκια!
Την έχω ακουσει κ γω αυτή αλλά δεν τις προτιμώ γιατι χαλάνε στο τέλος τον μεταβολισμό.στείλε μου με Π.μ. Το email σου μόλις τις σκαναρω να σου τις στείλω.

658ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Οκτ 09, 2012 12:52 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερούδια!!!αχ κ γω Σοφία μου τα ίδια εκεί έπαιζα κ γω κ ο μεταβολισμος μου χάλια φαντάσου με πείνα κ έχανα 300-400 γρ μόνο κάθε βδομάδα.θα σκαναρω τις δικές μου από την διαιτολόγο μου κ θα σου τις στείλω.περιλαμβανουν ολα τα φαγητά μέχρι κ παϊδάκια!
Την έχω ακουσει κ γω αυτή αλλά δεν τις προτιμώ γιατι χαλάνε στο τέλος τον μεταβολισμό.στείλε μου με Π.μ. Το email σου μόλις τις σκαναρω να σου τις στείλω.

659ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Οκτ 09, 2012 1:01 am

Constantin@

Constantin@
marin! έγραψε:Καλημερούδια!!!αχ κ γω Σοφία μου τα ίδια εκεί έπαιζα κ γω κ ο μεταβολισμος μου χάλια φαντάσου με πείνα κ έχανα 300-400 γρ μόνο κάθε βδομάδα.θα σκαναρω τις δικές μου από την διαιτολόγο μου κ θα σου τις στείλω.περιλαμβανουν ολα τα φαγητά μέχρι κ παϊδάκια!

Καλημέρα! Μια και πιάσατε το θέμα με τα κιλά και μιας και μου έχουν μείνει και μένα 3 που δε λένε να φύγουν, να σου στείλω κι εγώ το mail μου να μου στείλεις τη δίαιτα?
Πάντως έχει ανοίξει και η λεκάνη κορίτσια και μου είχε πει η γιατρός μου πως θέλει 9 μήνες το σώμα να επανέλθει. Έχουμε μέλλον....

660ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Οκτ 09, 2012 1:47 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρίνα μου,
σου το έστειλα στο FB!

Όλες βλέπω μοιραζόμαστε τα ίδια άγχη, τις ίδιες έγνοιες πέρα από τα μωράκια μας Very Happy

661ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Οκτ 09, 2012 3:33 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Constantin@ έγραψε:
marin! έγραψε:Καλημερούδια!!!αχ κ γω Σοφία μου τα ίδια εκεί έπαιζα κ γω κ ο μεταβολισμος μου χάλια φαντάσου με πείνα κ έχανα 300-400 γρ μόνο κάθε βδομάδα.θα σκαναρω τις δικές μου από την διαιτολόγο μου κ θα σου τις στείλω.περιλαμβανουν ολα τα φαγητά μέχρι κ παϊδάκια!

Κωνσταντίνα μου στείλε μου το email σου να το έχω μολις τις σκαναρω να σου τις στείλω.

Καλημέρα! Μια και πιάσατε το θέμα με τα κιλά και μιας και μου έχουν μείνει και μένα 3 που δε λένε να φύγουν, να σου στείλω κι εγώ το mail μου να μου στείλεις τη δίαιτα?
Πάντως έχει ανοίξει και η λεκάνη κορίτσια και μου είχε πει η γιατρός μου πως θέλει 9 μήνες το σώμα να επανέλθει. Έχουμε μέλλον....

662ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Οκτ 10, 2012 11:14 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω κ από εδώ το Μαρινάκι που μπήκε στον κόπο κ σκάναρε (με τη βοήθεια του αντρούλη της Wink ) τις δίαιτες για να μου τις στείλει Very Happy
Είναι πολύ γλυκό κ συγκινητικό να βλέπεις να γίνονται τέτοιες πράξεις από άτομα εδώ μέσα...
Ζητάς καμιά φορά κάποια χάρη από φίλο/γνωστό που τον ξέρεις χρόνια κ δε σε εξυπηρετεί ή το αμελεί... κ βλέπεις και μια κοπέλα που σε ξέρει μόνο από το φόρουμ να κάνει το παν να σε βοηθήσει!
Είναι πολύ γλυκό cheers

Να σαι καλά Μαρινάκι κι εσύ κ η οικογένεια σου ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 893968

663ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Οκτ 10, 2012 11:42 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια καλησπέρα!!!
Αχχχχ πικρή ιστορια τα κιλα....εγω εχω πολλά να χάσω ακόμα αλλά δεν το εχω πάρει απόφαση σοβαρα να ξεκινήσω, προσπαθησα μια φορά απο τοτε που γέννησα αλλα τζίφος,δεν θέλω να το σκεφτομαι γιατί είναι χειρότερο...κάποια στιγμη θα γίνει όταν το θελήσω πραγματικά(ευχομαι συντομα).
Μαρίνα είσαι σούπερ δεν εχω λόγια μπράβο!!!αλλά και η Σοφία με τα γλυκά της λόγια,πράγματι είναι πολύ όμορφο να σε σκέφτονται άνθρωποι απο το ''πουθενα''με τέτοιο τρόπο,και να σας πω ρε κορίτσια σαυτη την ζωη δεν μένει τίποτα παρα μόνο η καλή μας η καρδια!!!όλα τα άλλα είναι περιττα..και χαζά θα έλεγα.
Άντε το α΄πλωσα πάλι η πολυλογού...

ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 667478 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 667478

στα δικά μας τώρα...δεν μπορω να πω οτι είμαστε καλά αφου το κοριτσάκι μου εχει σιναχωθεί επειδη φυσικά εγω είμαι χαλιαααααα,τελείως βουλωμένη μύτη σε σημείο να εχω πονοκέφαλο ολη μερα.την μπέμπα την εχω συνεχεια με ορο την καημενούλα μου και αυριο εχουμε εμβόλιο δεν ξέρω βέβαια αν θα της το κάνει θα δείξει.θα σας τα πω αυριο τα νέα μας.Αυριο θα πάμε να πάρουμε και κανένα ρουχαλάκι πάλι μιας και πάλι δεν της κάνει τίποτα,πως μεγαλώνουν!!!!!και στα καμωματά τους βέβαια!!!!!ολο ζουζουνιες γελάκια γυροβολιές μέσα στο πάρκο και τσιρίδαααα οταν δεν της δίνουμε σημασια!!!απο δόντι ακόμη τίποτα αν και όλη μερα οτι βρει το βάζει στο στόμα και τρίβει τα ουλα της.
και εγω με προδερμ τα πλένω αλλά αυτο που εχει και για τα σκεύη αν και όπως λέτε βάζει και τα ρούχα τα πόδια της με καλτσάκια η χωρίς...η μαμά μου λεει αστη αντισώματα είναι αυτά..
Αυτά κοριτσάκια καλό βράδυ εύχομαι να έχουν ολα τα μπεμπάκια για να έχουμε και εμείς!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 850933 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 850933

664ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Οκτ 10, 2012 11:49 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλέ κορίτσια οι υπόλοιπες τι γίνατε???
Ευη,Κλειω,φρου φρου,Έλενα,Μάγια???Σιγουρα ξεχνάω πολλές οχι μια και δυο αλλά έχουμε να σας δούμε τόόόόσο καιρό!!!!
Να είστε καλά και σας περιμένουμε!!!

665ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Οκτ 10, 2012 11:55 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
adamantini έγραψε:Κοριτσια καλησπέρα!!!
Αχχχχ πικρή ιστορια τα κιλα....εγω εχω πολλά να χάσω ακόμα αλλά δεν το εχω πάρει απόφαση σοβαρα να ξεκινήσω, προσπαθησα μια φορά απο τοτε που γέννησα αλλα τζίφος,δεν θέλω να το σκεφτομαι γιατί είναι χειρότερο...κάποια στιγμη θα γίνει όταν το θελήσω πραγματικά(ευχομαι συντομα).
Μαρίνα είσαι σούπερ δεν εχω λόγια μπράβο!!!αλλά και η Σοφία με τα γλυκά της λόγια,πράγματι είναι πολύ όμορφο να σε σκέφτονται άνθρωποι απο το ''πουθενα''με τέτοιο τρόπο,και να σας πω ρε κορίτσια σαυτη την ζωη δεν μένει τίποτα παρα μόνο η καλή μας η καρδια!!!όλα τα άλλα είναι περιττα..και χαζά θα έλεγα.
Άντε το α΄πλωσα πάλι η πολυλογού...

ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 667478 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 667478

στα δικά μας τώρα...δεν μπορω να πω οτι είμαστε καλά αφου το κοριτσάκι μου εχει σιναχωθεί επειδη φυσικά εγω είμαι χαλιαααααα,τελείως βουλωμένη μύτη σε σημείο να εχω πονοκέφαλο ολη μερα.την μπέμπα την εχω συνεχεια με ορο την καημενούλα μου και αυριο εχουμε εμβόλιο δεν ξέρω βέβαια αν θα της το κάνει θα δείξει.θα σας τα πω αυριο τα νέα μας.Αυριο θα πάμε να πάρουμε και κανένα ρουχαλάκι πάλι μιας και πάλι δεν της κάνει τίποτα,πως μεγαλώνουν!!!!!και στα καμωματά τους βέβαια!!!!!ολο ζουζουνιες γελάκια γυροβολιές μέσα στο πάρκο και τσιρίδαααα οταν δεν της δίνουμε σημασια!!!απο δόντι ακόμη τίποτα αν και όλη μερα οτι βρει το βάζει στο στόμα και τρίβει τα ουλα της.
και εγω με προδερμ τα πλένω αλλά αυτο που εχει και για τα σκεύη αν και όπως λέτε βάζει και τα ρούχα τα πόδια της με καλτσάκια η χωρίς...η μαμά μου λεει αστη αντισώματα είναι αυτά..
Αυτά κοριτσάκια καλό βράδυ εύχομαι να έχουν ολα τα μπεμπάκια για να έχουμε και εμείς!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 850933 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 850933

Αδαμαντίνη μου,
έχεις απόλυτο δίκιο για την καλή μας την καρδιά!!! Έτσι ακριβώς είναι Very Happy
Και εμένα είναι λίγο συναχωμένος ο μπεμπούλης κ το αντιμετωπίζουμε με ορό. Βέβαια κ τη Δευτέρα που ήταν κάναμε το εμβόλιο.
Θα δεις κ εσύ τι θα σου πει... Ο δικός μου είναι καλύτερα σήμερα Very Happy
Περαστικά τότε στη γλυκιά μανούλα κ στο όμορφο κοριτσάκι της flower
Και εννοείται...καλά ψώνια γι αύριο!
Κ γερά με τα κιλά, μάζί όλες εδώ θα τα χάσουμε!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 536304
Καλό βράδυ!!!

ΥΓ. Αλήθεια που είναι τα υπόλοιπα κορίτσια; όλες αυτές κ πολλές άλλες όπως κ η BOBO. Μας ακούτε; Μας διαβάζετε κ δεν προλαβαίνετε;

666ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Οκτ 11, 2012 2:10 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσάκια μου,
Τι κάνετε? Αχ βρε Σοφακι μου σιγα το πράγμα κανένας κόπος δεν μου ήταν ίσα ίσα χαίρομαι οταν μπορώ να προσφέρω και ελπιζω να σου φανούν χρήσιμες!!Αντε το πολύ πολύ να με κεράσεις κανενα γιαννιωτικο μπακλαβα οταν έρθω στην πόλη σου....χιχιχιχιι!!!!!
Εγω από χθες έχω μπλέξει με τις κουρτίνες, πλύσιμο, σιδέρωμα και τα έχω δει όλα, σήμερα παιδεύομαι με μία που δυσκολεύομαι να την σιδερώσω!!!Βλεπω να την δινω έξω!!!
Η μικρή μου τωρα κοιμάται, έχουμε λιγη γκρινια με τα ουλάκια μάλλον. Α χθες είχαμε και την πρώτη πτώση.Εφυγε απο το ριλαξ και βρεθηκε στο πάτωμα και χτύπησε το κεφαλάκι της, χεστηκαμε πανω μας, μα βρε κορίτσια μπροστά στα μάτια μας σε 2 δευτερόλεπτα είχε πέσει.Ευτυχώς όλα καλά!Εγκαινιάσαμε την κεφάλα μας!!!!
Αδαμαντίνη μου και εγώ σήμερα χάλια με τον λάιμό μου, με τέτοιο καιρο τι περιμένεις!
Χθες της φόρεσα φορμάκι μακρυμάνικο και με κοιτούσε με μια απορία....πολύ γέλιο!μεγαλώνουν πολυυυυυ γρήγορα!!!
Αυτά και απο μένα.Παω να συνεχίσω το σίδερο!!!
Φιλάκια σε όλες!!!

Βρε κορίτσια αν έχει καμμια νέα απο την Maya ας μας πει τι κάνει.

667ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Οκτ 11, 2012 12:11 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια,ωχ ρε Μαρινάκι φαντάζομαι την λαχτάρα σας,και την μπεμπούλα την τρομάρα της εντάξει είναι όμως ε??
Εμείς πολύ συνάχι ρε γαμώτο ευτηχως δεν έχει ακροαστηκα η μπέμπα και της έκανε το εμβόλιο,μου είπε να της βάζω συνεχεια ορο για να μην προχωρήσει ούτε στα αυτάκια ουτε στο αναπνευστικό,κατα τα άλλα όλο και παχαίνουμε όλο και ψηλώνουμε...8700 και 70 πόντους και λεω που να ξεκινήσουμε και φαγάκια....
θα την προσέξω πολύ όμως για να πάρει σωστες βάσεις απο την αρχή και να μάθει να τρώει όσο πιο σωστά γίνετε,μου είπε να ξεκινήσουμε με ρυζαλευρο κλασσικα και σε 2 εβδομάδες φρούτα μήλο αχλάδι και μετά καθε τρεις μέρες προσθέτω.
θα περιμένω να περάσει το κρυωματακι και μέτα θα της δώσω ξανα φρούτα να δούμε αν θα τα φάει καιαν δεν έχουμε εξαγωγες που μακάρι να γίνει ετσι δεν θα της δώσω ρυζαλευρο...
εχω και μια ωραια συνταγη με μπισκοτακια που τα αλεθεις και τα κάνεις κρεμουλα,προτιμω κατι τετοιο παρα τα κουτια.
Αυτα κοριτσάκια καλό βράδυ φιλια!!!

668ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Οκτ 11, 2012 12:37 pm

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κοριτσάκια!!!
Αδαμαντινη μου άστα να πάνε κ την ώρα που την σηκωσε ο άντρας μου έβγαλε κ λίγο γάλα κ τα ειδα ολα.τρομαξε η σκατουλα αλλά ολα καλά.το νου σας δεν τα προλαβαινεις!!!!
Μια χαρά η μπεμπουλα σου φτου φτου μια χαρά !!!
Για το ρυζαλευρο του είπες ότι δεν θες να της δώσεις?τι σου είπε?

669ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Οκτ 11, 2012 1:57 pm

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσάκια μου!
Όσο για την τούμπα που φάγατε, σας καταλαβαίνω πλήρως κ δε θέλω να το ξαναζήσω... μια μέρα πριν κλείσει τους 2 μήνες... δε θέλω να το θυμάμαι...περισσότερο έκλαψα εγώ παρά ο μπέμπης... κ μου έχει γίνει τεράστια φοβία... Crying or Very sad
Μακάρι να μη μας συμβαίνουν τέτοια χαζά κ να ναι γερα κ καλά τα μπουμπουκάκια μας Smile

'Οσο για τις κρεμούλες, εμένα μου είπε 1 φορά τη βδομάδα να του δίνω ρυζάλευρο όταν ξεκινήσουμε...έτσι λέει για αλλαγή γεύσης Rolling Eyes Τι να πω?
Αδαμαντίνη μου, λες είναι καλύτερα να της κάνεις αυτή τη μπισκοτόκρεμα? Πάντως η μπουμπού θηρίο, πωπω! Μας ρίχνετε 2 ολόκληρα κιλά Shocked χαχαχα!

Μαρινάκι, εσύ τι κάνεις;
Στη δίαιτα όταν λέει σαλάτα τι σαλάτα εννοεί; κ μπρόκολα, κουνουπίδια κτλ;

Είναι καμία άλλη κοπέλα? Καλέ, μη μας ξεχνάτε Smile

Φιλάκια στις μανούλες κ στα κουκλάκια τους!
καληνύχτααααα

670ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Οκτ 11, 2012 10:16 pm

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερούδια!!!
Πρωινές πρωινές σήμερα κ νυστάζω!!!σήμερα θα λιώσω στην ξάπλα δεν θα κάνω τίποτα!!!!
Σοφή μου ότι σαλάτα θέλεις.χόρτα κουνουπιδια μπροκολα κτλ.
Πάω για πρωινό.τα λέμε μετά!

671ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Οκτ 12, 2012 4:14 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσάκια!
Μόλις γυρίσαμε από ένα σύντομο καφεδάκι κ αποκοιμήθηκε ο μπεμπούκος Wink Πλάκα έχει Smile
τώρα περιμένουμε το μπαμπά μας για να φάμε Smile
Ωραία με τις σαλάτες! Μου λυσες την απορία Wink

Φιλάκιαααααααααααα

672ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Οκτ 12, 2012 4:36 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειά σας και απο μας,είμαστε χάλια ρε κοριτσια,τώρα κοιμάτε η ζουζουνα μου αλλά συνέχεια ξυπνάει απο της μυξούλες...δεν ξερω τι να κάνω της βάζω συνεχεια φυσιολογικο αλλά δεν γίνετε καλύτερα,μόλις ξυπνησει θα βράσω χαμομήλι και θα την βάλω να εισπνεύση τον ατμό απο μακρυα βέβαια μηπως και γίνει κάτι..
Μαρίνακι όταν της είπα οτι δεν θέλω να της δωσω ρυζάλευρο μου είπε να μην αχγώνομαι γιατί θα το δώσουμε πολύ λίγο καιρό ωσπου να μάθει το κουτάλι και οτι γενικά το δέχονται καλύτερα σαν τροφη γιατί δεν εχει πλούσια γευση ουτε είναι όξινο όπως τα φρούτα και δεν είναι πια και τόσο ''κακή''τροφή γιατί της περνάνε απο κοσκινο όλες οι εταιρειες επειδη πρόκειτε για μωρα.τι να πω δεν ξερω,πάντως θα της ξαναδώσω αφου γίνει καλα.
Σοφάκι για τα μπισκοτάκια λεω να τα κάνω σε κανα μήνα οχι σαν πρωτη τροφη.Δεν αχγώνομαι καθόλου πάντως μιας και είναι τόσα κιλά δεν με πειράζει ας αρχίσει και στον 6ο,το μόνο που με κουράζει οτι θηλάζει συνέχεια...το προηγούμενο κοιμήθηκε ως της 6 σερί απο τις 10 αλλά εχθες ανα 2 ώρες ξυπνούσε και θήλαζε...ήταν και το εμβόλιο βέβαια..Καλό μεσημέρι κοριτσάκια,φιλια!!!!!!

673ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Οκτ 12, 2012 1:16 pm

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα...ή καλημερα!!!
πωπω τι εβδομαδα και αυτη!πολυ κουραση...δουλεια,μετακινησεις,ψωνια για το μπεμπουκο-για το σπιτι και για καποιες υποχρεωσεις,ποοοοοολλα πλυντηρια και τα ασιδερωτα ακομα βουνο!!!τουλαχιστον δεν εχω χρονο να τρωω και θα χασω κανα κιλο γιατι εγω με τις διαιτες δεν τα παω καθολου καλα!ειχα χασει ολα τα κιλα στους 3 μηνες και τα ξαναπηρα!μονο εγω θα μπορουσα να το κανω αυτο!!!ηταν πολυ το καθισιο βρε κοριτσια,δεν ειχε συνηθισει ετσι ο οργανισμος!συν του οτι με μπουκωναν ολοι επειδη θηλαζα,νατα παλι τα κιλα!αληθεια,εφτασα να ειμαι παλι οσο οταν γεννησα!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 679259 αλλα δεν αγχωνομαι,θα τα χασω τωρα που μπηκα σε τρελλους ρυθμους!
περαστικα στα μπεμπουλινια μας τα αρρωστουλικα,αλλα και στις μανουλες!εμεις ευτυχως δεν συναχωθηκαμε ακομα.μου ειπε ο παιδιατρος οτι κυκλοφορει ιωση.ειχαμε παει την τεταρτη,καναμε εμβολιο,αυτο τον μηνα πηρε μονο 200 γρ. και 2 ποντους αλλα μου ειπε να μην ανησυχω,ειναι καλος.ειναι 7 κιλα και 68 ποντους.αδαμαντινη φτου φτου σας!μια χαρα η μπεμπα!
αρχισαμε και ρυζαλευρο χθες,αλλα ειχε γκρινια απο πριν και δεν το εφαγε.σημερα του εδωσε η μαμα μου γιατι εγω ελειπα και το εφαγε ολο και ηθελε κι αλλο!ευτυχως γιατι αγχωθηκα και στεναχωρηθηκα πολυ,και που δεν εφαγε και που δεν πηρε βαρος.
μαρινα μου εχουν να φανε πολλες τουμπες,μην στεναχωριεσαι.πρεπει να τα δενουμε απο εδω και τωρα εστω και για δευτερολεπτα οταν τα αφηνουμε απο τα ματια μας.
αυτα με την πολυλογια μου,σας φιλω ολες και τα μπεμπινακια σας.περιμενουμε νεα και απο τις "εξαφανισμενες" μανουλες!
καληνυχτα...ή καλημερα!!!

674ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Οκτ 12, 2012 2:58 pm

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
adamantini έγραψε:Γειά σας και απο μας,είμαστε χάλια ρε κοριτσια,τώρα κοιμάτε η ζουζουνα μου αλλά συνέχεια ξυπνάει απο της μυξούλες...δεν ξερω τι να κάνω της βάζω συνεχεια φυσιολογικο αλλά δεν γίνετε καλύτερα,μόλις ξυπνησει θα βράσω χαμομήλι και θα την βάλω να εισπνεύση τον ατμό απο μακρυα βέβαια μηπως και γίνει κάτι..
Μαρίνακι όταν της είπα οτι δεν θέλω να της δωσω ρυζάλευρο μου είπε να μην αχγώνομαι γιατί θα το δώσουμε πολύ λίγο καιρό ωσπου να μάθει το κουτάλι και οτι γενικά το δέχονται καλύτερα σαν τροφη γιατί δεν εχει πλούσια γευση ουτε είναι όξινο όπως τα φρούτα και δεν είναι πια και τόσο ''κακή''τροφή γιατί της περνάνε απο κοσκινο όλες οι εταιρειες επειδη πρόκειτε για μωρα.τι να πω δεν ξερω,πάντως θα της ξαναδώσω αφου γίνει καλα.
Σοφάκι για τα μπισκοτάκια λεω να τα κάνω σε κανα μήνα οχι σαν πρωτη τροφη.Δεν αχγώνομαι καθόλου πάντως μιας και είναι τόσα κιλά δεν με πειράζει ας αρχίσει και στον 6ο,το μόνο που με κουράζει οτι θηλάζει συνέχεια...το προηγούμενο κοιμήθηκε ως της 6 σερί απο τις 10 αλλά εχθες ανα 2 ώρες ξυπνούσε και θήλαζε...ήταν και το εμβόλιο βέβαια..Καλό μεσημέρι κοριτσάκια,φιλια!!!!!!
Περαστικά στη μπουμπούκα! Δοκίμασες να της τραβήξεις τις μυξούλες μετά τον ορό με αναρροφητήρα; Υπάρχει από πολλές εταιρείες Chicco, Otrisalin...ρώτα αν θες σε κάποιο φαρμακείο, μην υποφέρει άλλο η καημένη Sad

675ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Οκτ 12, 2012 10:49 pm

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα κορίτσια, πεταγομαι στο άσχετο άλλο είδα που αναρωτιεστε για την Μαγια. Είμαι σε μια ομάδα στο φεις κ παρακολουθούσα τα ποστ μιας κοπέλας που είχε πρόβλημα με τα διδιμακια της κ κατάλαβα ότι είναι η Μαγια που ήταν στην ομάδα σας.
Είχε πρόβλημα η μικρη της κ ήταν στο Νοσοκομειο για καιρο αλλα τώρα γύρισε σπίτι κ είναι μια χαρα!
Αυτα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις