926 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 3!!!!! Δευ Μάης 14, 2012 10:11 pm
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα παρεακι!!!!!!τι κανετε?????3 ημερουλες και φευγουμεεεεεεεεεε!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
giotaki2 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!
Κι εγω μια χαρά κοιμήθηκα αν και ο καιρός ήταν χάλια αστραφτε μπουμπουνιζε.. χαμός!
Έκανα και τη ζημιά μου πρωί πρωί και τα μάζευα, έσπασα το ποτήρι με το νερό μέσα στο πιάτο με τα δημητριακά χαχαχα πως τα καταφερα?
vgog65 έγραψε:Καλημέρα Σοφάκο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Κατερινάκι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Γιωτάκο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]!!!!!
Από τέτοιες γκάφες άλλο τίποτα.....εγώ βάζω νερό παγωμένο στο κενό χωρίς να έχω ποτήρι απο κάτω !!!!!
Σοφάκο ποιος τη χάρη σου.....Σαλόνικα for ever!!!!
Κατερίνακι...μωρέ τι λές πήρες 1,200 κιλά κοίτα μη γίνεις υπέρβαρη εδώ δεν έχουμε που να τα βάλουμε τα κιλά +8 παρακαλώ.....!!!
Γιωτάκο ο καιρός εδώ ευτυχώς είναι ηλιόλουστος...μια χαρά ...δεν αντέχω άλλη βροχή θέλω καλοκαίρι!!!!
sofouli έγραψε:εμ δε παιρνω κιλα,εμ νιωθω σα να εχω 2 κοιλιες...μπρος και πισω!!!!!ε μα γινεται???????
giotaki2 έγραψε:χαχαχα Κατερίνα έγραψες... φοβερό θα μπορούσα κι εγω να το είχα κάνει χαααχαχα 3 ποτήρια έχω σπάσει μέχρι εδώ..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης