Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
462 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 462 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εντομεταξυ δεν εχω γυναικολογο εδω στην κρητη
τις εξετασεις μου τις εκανα οταν πηγαινα αθηνα
αλλα μου εχουν πει για εναν πολυ καλο κ θα παω κατευθειαν σε εκεινον

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
petalouda έγραψε:εντομεταξυ δεν εχω γυναικολογο εδω στην κρητη
τις εξετασεις μου τις εκανα οταν πηγαινα αθηνα
αλλα μου εχουν πει για εναν πολυ καλο κ θα παω κατευθειαν σε εκεινον
ΕΓΩ ΠΑΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΓΕΝΗΗΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

magileo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
toniach29 έγραψε:MAGILEO ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...ΣΟΡΥ!!! Smile Smile
Crying or Very sad δεν πειραζει.... ευχομαι καλη επιτυχια!!!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
magileo έγραψε:
toniach29 έγραψε:MAGILEO ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...ΣΟΡΥ!!! Smile Smile
Crying or Very sad δεν πειραζει.... ευχομαι καλη επιτυχια!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ ΕΠΙΣΗΣ!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κι απο εμένα!!Αν και κοιμήθηκα 4 το πρωί γιατί έπαιζα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 M131 ξύπνησα φρεσκαδούρα!!

petalouda καλως ήρθες στην παρέα μας!!με το καλό να πιάσεις το σποράκι σου πολύυυυ πολύ γρήγορα!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 875502 τουλάχιστον ο δικός σου άντρας το πήρε θερμά.. αν είχες τον δικό μου όμως, θα καταλάβαινες ότι καλύτερα που το βλέπει έτσι ο δικός σου και όχι τελείιιιιιιως χαλαρά σαν τον δικό μου Razz Razz Razz Razz Razz μην μπεις στο τριπάκι να χαλάς λεφτά για τεστ επειδη βιάστηκες να τα κάνεις!! να κάνεις μονο αν εχεις καθυστέρηση!!γιατι αν δν το πιάσετε με την πρώτη, η απογοήτευση δν ειναι και ότι καλυτερο και σε συνδιασμό με τόσα λεφτά πεταμένα είναι χειρότερο!!..ειναι συχνο φαινόμενο όταν ξεκινάμε προσπάθειες για μωράκι να νομίζουμε ότι έχουμε συμπτώματα!!τα κάνει ολα το μυαλό μας, ή το άγχος μας!!χαλαρωσε και μη σκέφτεσαι τίποτα!!

Τόνια .... μα πραγματικά.. σύμπτωση είναι αυτό τώρα?? χαχα πέρα απο την πλάκα περαστικό να ειναι κοριτσάκι!!

Μαιρουλα τι ωραία που το περιέγραψες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 328109 εχεις ζωηρή φαντασία ε? χεχε! φίλα μου λίγο την Αννούλα!! Very Happy δν μας παιδεύεις εσύ.. γιατί ξέρουμε ότι είσαι εγκυος..εσύ δν θες να το παρεις αποφασηΑς μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 M155

Χριστινάκι αυτό με τους χαζούς στη δουλειά, πόσο σε καταλαβαίνω..υπάρχουν φορές που νιώθω ακριβώς όπως εσύ απλά ευτυχώς ειναι λίγες!!

Γκρινιαράκι, τα συμπτώματα τις εγκυμοσύνης δν ειναι παντα ιδια...μπορεί να μην έχεις μέχρι τέλους κανένα, εκτός από την κοιλιά που μεγαλώνει..οπότε μη τα κοιτάς αυτα!!Σου ευχομαι μια σουπερ χοριακή αύριο Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 654316 παιζεις με τον πόνο μας πάλι με εμας με τα μικρά μεμέ ε??? καλά σου!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 M070

Δεσποινάκι με το καλο να μπειτε στο νέο σπιτάκι και να φτιάξετε με την οικογένεια τη ζωή που ονειρεύεστε!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 M120

Θοδώρα μου όμορφη Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 417472

maraki_iraklio ο κύκλος σου γενικότερα ειναι σταθερός? αν ναι με τοσες μέρες καθυστέρηση θα δειξει σιγουρα το τεστ!!!αντε με το καλό να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.. να το κάνεις και να μας πεις! ή ακόμη καλύτερα κάνε χοριακή!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 654316

Λενάκι βλέπω εσένα ξεκίνησαν βαρβάτα τα συμπτώματα!!Ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη να μας πεις πόσες καρδουλες ακούτε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 215994

magileo γιατί τα πήρες αυτά τα χάπια?? εγώ ξέρω ότι τα δίνουν όταν ξεκινάει η εγκυμοσύνη με αίμα, για να βοηθήσουν να σταματήσει.. δν έχω ξαναακουσει να δινουν αλλου!! Rolling Eyes Rolling Eyes

εγώ ειμαι αγκαλιά με τον κοντό μου και η μέρα ειναι συννεφιασμένη και με ξενερώνει!!! πάω να βρω κατι να φάω κι ερχομαι!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 M044

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σ'ευχαριστω πολυ boubou..αρα ειχαν δικιο που με λεγανε κατα φαντασιαν ασθενη Laughing

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ???ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
petalouda έγραψε:σ'ευχαριστω πολυ boubou..αρα ειχαν δικιο που με λεγανε κατα φαντασιαν ασθενη Laughing

εγώ να δεις.. τους 2 πρώτους μήνες είχα και αναγουλες κανονικά.. αλλα μου τα προκαλούσε το στομάχι μου γιατί ειχα αγχωθεί πολύ κι εγώ νόμιζα ότι τα ειχα καταφερει Razz Razz Razz Razz

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τελικα βλεπω οτι δεν ειμαι η μονη χαχαχα εχουμε πλακα τελικα

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
petalouda έγραψε:τελικα βλεπω οτι δεν ειμαι η μονη χαχαχα εχουμε πλακα τελικα

ΕΙΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΗΞΩ ΛΙΓΟ?

magileo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μου τα εδωσε για ενισχυση του ενδομητριου και της μητρας προετοιμαζει πιθανη εγκυμοσυνη!! τι να πω προσπαθουμε πανω απο ενα χρονο απλα τωρα παμε πιο επιθετικα μπας και γινει τιποτα αν και δεν το βλεπω......
εκανα ενα τεστακι εχθες βγηκε αρνητικο σημερα περιμενω περιοδο αλλα εχω ακουσει οτι αυτα τα φαρμακα καθυστερουν την περιοδο... ξερω κι εγω πια τι να πω υπομονη υπομονη υπομονη

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
magileo έγραψε:μου τα εδωσε για ενισχυση του ενδομητριου και της μητρας προετοιμαζει πιθανη εγκυμοσυνη!! τι να πω προσπαθουμε πανω απο ενα χρονο απλα τωρα παμε πιο επιθετικα μπας και γινει τιποτα αν και δεν το βλεπω......
εκανα ενα τεστακι εχθες βγηκε αρνητικο σημερα περιμενω περιοδο αλλα εχω ακουσει οτι αυτα τα φαρμακα καθυστερουν την περιοδο... ξερω κι εγω πια τι να πω υπομονη υπομονη υπομονη
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΑΛΛΟ ΤΕΣΤ Κ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ!!!

magileo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
toniach29 έγραψε:
magileo έγραψε:μου τα εδωσε για ενισχυση του ενδομητριου και της μητρας προετοιμαζει πιθανη εγκυμοσυνη!! τι να πω προσπαθουμε πανω απο ενα χρονο απλα τωρα παμε πιο επιθετικα μπας και γινει τιποτα αν και δεν το βλεπω......
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΑΛΛΟ ΤΕΣΤ Κ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ!!!
μακαρι!!!! απ το στομα σου και στου θεου το αυτι..........

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα Ελλουκο μου!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 417472

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κουκλιτσες.σήμερα έχω ρεπό, τι ωραία.τι κάνετε;εγω τα κλασικά.περνάω την περίοδο που νομίζω πως έχω συμπτώματα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 679259

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:Καλημερα κουκλιτσες.σήμερα έχω ρεπό, τι ωραία.τι κάνετε;εγω τα κλασικά.περνάω την περίοδο που νομίζω πως έχω συμπτώματα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 679259
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ..ΕΧΘΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΑΝΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΜΕ Κ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ..ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΛΛΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΗΞΩ ΛΙΓΟ?

να μη με ρωτας αν θα με ρωτήσεις κάτι, να με ρωτάς κατευθείαν, κι αν μπορώ θα βοηθήσω πολύ ευχαρίστως!!!

μαγκυ κάνατε εξετάσεις και σου εδωσε τα χαπια?

magileo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Lollipop83 έγραψε:Καλημερα κουκλιτσες.σήμερα έχω ρεπό, τι ωραία.τι κάνετε;εγω τα κλασικά.περνάω την περίοδο που νομίζω πως έχω συμπτώματα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 35 679259
καλημερα!!! αχ αυτα τα συμτωματα σχεδον ολες νομιζουμε οτι τα εχουμε....
η επιθυμια βλεπεις κανει θαυματα...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

να μη με ρωτας αν θα με ρωτήσεις κάτι, να με ρωτάς κατευθείαν, κι αν μπορώ θα βοηθήσω πολύ ευχαρίστως!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΗ ΜΟΥ...ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΤΩ Κ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΔΕΞΙΑ ΧΑΜΗΛΑ....ΠΟΝΑΩ ΑΡΚΕΤΑ!!!!

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="toniach29"]
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ..ΕΧΘΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΑΝΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΜΕ Κ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ..ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ[/quote

σε καταλαβαίνω.εγω έχω τσιμπήματα αριστερά χαμηλά.πονάω λες και θα αδιαθετησω και εχθές και προχθές είχα αυτή την γεύση σαν σίδερο.ααα και η μέση μου χαχαχα.

magileo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
boubou έγραψε:

εχω πολυκιστικες τα ωαρια μου δεν μεγαλωναν και ετσι εδω και 3 μηνες κανω αγωγη με κλομιφαινη ενεση πρεγνυλ και αυτα τα utrogestan

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Lollipop83"]
toniach29 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ..ΕΧΘΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΑΝΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΜΕ Κ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ..ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ[/quote

σε καταλαβαίνω.εγω έχω τσιμπήματα αριστερά χαμηλά.πονάω λες και θα αδιαθετησω και εχθές και προχθές είχα αυτή την γεύση σαν σίδερο.ααα και η μέση μου χαχαχα.

ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ!!!ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩΨ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΦΑΩ ΕΧΩ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑΥΤΙΕΣ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μ'αρεσει που μου λετε να μην αγχωνομαι
εγω τωρα αγχωνομαι κ για εσας Laughing

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="magileo"]
καλημερα!!! αχ αυτα τα συμτωματα σχεδον ολες νομιζουμε οτι τα εχουμε....
η επιθυμια βλεπεις κανει θαυματα...[/quote

Ας γίνει όμως αυτο το θαύμα για όλες μας

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις