876 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 Τετ Μάης 23, 2012 1:56 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Lollipop83"]
τι πλάκα έχετε!! τα τσιμπήματα έτσι για να σας ξενερώσω μπορεί να ειναι το έντερο τώρα το σιδερο και η μεση.. τι να πω??
αλλα ρωτατε την πλέον άσχετη γιατι εγώ δν εχω συμππτώματα ούτε για την αλέκα!!!το μονο περίεργο που έχω είναι ότι με πονάει το στήθος μου απο την ωορρηξία και μετά αυτο το μήνα, που δν με ποναει σχεδον ποτε... αλλα δν ενθουσιαζομαι..οι ορμόνες παιζουν τρελα παιχνίδια απ οτι εχω καταλαβει
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ..ΕΧΘΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΑΝΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΜΕ Κ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ..ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ[/quoteLollipop83 έγραψε:Καλημερα κουκλιτσες.σήμερα έχω ρεπό, τι ωραία.τι κάνετε;εγω τα κλασικά.περνάω την περίοδο που νομίζω πως έχω συμπτώματα
σε καταλαβαίνω.εγω έχω τσιμπήματα αριστερά χαμηλά.πονάω λες και θα αδιαθετησω και εχθές και προχθές είχα αυτή την γεύση σαν σίδερο.ααα και η μέση μου χαχαχα.
τι πλάκα έχετε!! τα τσιμπήματα έτσι για να σας ξενερώσω μπορεί να ειναι το έντερο τώρα το σιδερο και η μεση.. τι να πω??
αλλα ρωτατε την πλέον άσχετη γιατι εγώ δν εχω συμππτώματα ούτε για την αλέκα!!!το μονο περίεργο που έχω είναι ότι με πονάει το στήθος μου απο την ωορρηξία και μετά αυτο το μήνα, που δν με ποναει σχεδον ποτε... αλλα δν ενθουσιαζομαι..οι ορμόνες παιζουν τρελα παιχνίδια απ οτι εχω καταλαβει