Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
526 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 526 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Lollipop83"]
toniach29 έγραψε:
Lollipop83 έγραψε:Καλημερα κουκλιτσες.σήμερα έχω ρεπό, τι ωραία.τι κάνετε;εγω τα κλασικά.περνάω την περίοδο που νομίζω πως έχω συμπτώματα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 679259
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ..ΕΧΘΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΑΝΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΜΕ Κ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ..ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ[/quote

σε καταλαβαίνω.εγω έχω τσιμπήματα αριστερά χαμηλά.πονάω λες και θα αδιαθετησω και εχθές και προχθές είχα αυτή την γεύση σαν σίδερο.ααα και η μέση μου χαχαχα.

Laughing Laughing Laughing Laughing τι πλάκα έχετε!! τα τσιμπήματα έτσι για να σας ξενερώσω μπορεί να ειναι το έντερο Razz Razz Razz Razz Razz τώρα το σιδερο και η μεση.. τι να πω??

αλλα ρωτατε την πλέον άσχετη γιατι εγώ δν εχω συμππτώματα ούτε για την αλέκα!!!το μονο περίεργο που έχω είναι ότι με πονάει το στήθος μου απο την ωορρηξία και μετά αυτο το μήνα, που δν με ποναει σχεδον ποτε... αλλα δν ενθουσιαζομαι..οι ορμόνες παιζουν τρελα παιχνίδια απ οτι εχω καταλαβει

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥΤ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ...ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Κ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΛΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ....ΑΧ ΑΧ ΝΥΣΤΑΞΑ ΠΑΛΙ!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
magileo έγραψε:
εχω πολυκιστικες τα ωαρια μου δεν μεγαλωναν και ετσι εδω και 3 μηνες κανω αγωγη με κλομιφαινη ενεση πρεγνυλ και αυτα τα utrogestan

α οκ τοτε! νομιζω οτι η αγωγή που κανεις αφορά και την παραγωγή περισσοτερων του ενός ωαρίου ή κάνω λάθος?? ελπίζω ολα να πάνε καλά και το επομενο τεστάκι που θα κρατας να ειναι θετικό!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ούτε 10 ρουχαλάκια που λέει ο λόγος δε σιδέρωσα κ κουράστηκα!! επέστρεψαα σε ρυθμούς ai se eu te pego τι να κάνουμε η μικρή Αννούλα έχει ξετρελαθεί με αυτό το τραγούδι κ τώρα που το έχει κ στη διαφήμιση η κοσμοτε χαμος!!

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έμενε πάντως το εντερακι μου ΠΡΕΠΕΙ να είναι Crying or Very sad
Δε βαριέσαι,τέλος του μήνα θα ξερω

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμένα τα εντερικά μου είναι μια χαρά ...δε κουράζομαι αλλά έχω τσιμπήματα στη τομή μου ενώ όλο το καιρό δεν είχα ενοχλήσεις!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα που πήγατε όλες???? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 4872

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα πολυλογούδες μου!!!
Τι κάνετε;
Καλώς όρισαν τα νέα κοριτσακια! Θα φτιάξουμε γκρουπάκι κρητικό;;; Τι λέτε;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα πολυλογούδες μου!!!
Τι κάνετε;

καλώς την καλησπέρα !! πώς είσαι?? έχει μαμάδες από ηράκλειο αλλά δε πολύ κινείται από ότι βλέπω!!

magileo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
boubou έγραψε:
magileo έγραψε:
εχω πολυκιστικες τα ωαρια μου δεν μεγαλωναν και ετσι εδω και 3 μηνες κανω αγωγη με κλομιφαινη ενεση πρεγνυλ και αυτα τα utrogestan

α οκ τοτε! νομιζω οτι η αγωγή που κανεις αφορά και την παραγωγή περισσοτερων του ενός ωαρίου ή κάνω λάθος?? ελπίζω ολα να πάνε καλά και το επομενο τεστάκι που θα κρατας να ειναι θετικό!!!!
ευχαριστω πολυ πολυ
εστι οπως τα λες ειναι.. Very Happy
η κλομιφαινη για παραγωγη ωαριων, η περγνυλ για να σπασουν τα ωαρια και τα utrogestan για ενδομητριο και μητρα.....

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
επεστρεψα και εγω!!!!
ελλουκο μου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
magileo έγραψε:
boubou έγραψε:
magileo έγραψε:

ευχαριστω πολυ πολυ
η κλομιφαινη για παραγωγη ωαριων, η περγνυλ για να σπασουν τα ωαρια και τα utrogestan για ενδομητριο και μητρα.....

αν δν τα καταφέρετε και τώρα πάντως θα πρέπει να κάνει και ο άντρας σου εξετάσεις (δν ξέρω αν εχει κάνει ηδη) γιατί όσο και γονιμη να γίνεις εσύ , αν δν το 'χει το σπερμα του άντρα σου δν θα τα καταφερει!!!

Αννούλα κρητικιά τι κάνεις?

Θοδώρα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 που τρέχεις πουλάκι μου όλη την ώρα και σε χάνουμε??? καλά τα αποτελέσματα?

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εξαφανίστηκα λίγο.ετρωγα τα κεφτεδακια μου.

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?????
ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΩΣΑ.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 534787 ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΑ Κ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ....ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ...ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..ΤΩΡΑ Κ ΑΥΤΟ..???? Sad Sad Sad
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ!!!!!ΤΕΣΠΑ.....ΥΠΟΜΟΝΗ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.....

ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ????ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ....ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΝΤΙΕΓΚΟ......ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ....ΧΑΧΑΧΑ...4 ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΣΥ????ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΣΑ...ΕΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.. Mad

ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472
ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΤΕ Κ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 334590 Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝ ΛΑΙΝ ΓΚΕΡΛΣ!!!!!

loulou_29

loulou_29
ναι ελλουκο μου ευτυχως μετα απο εναμιση χρονο επιτελους ρυθμιστηκε ο θυροειδης cheers cheers cheers
ειχα παει κ μαναβη και σουπερ μαρκετ και τωρα μαζευτηκα για να μαγειρεψω pig

magileo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
boubou έγραψε:
magileo έγραψε:
boubou έγραψε:
magileo έγραψε:

ευχαριστω πολυ πολυ

αν δν τα καταφέρετε και τώρα πάντως θα πρέπει να κάνει και ο άντρας σου εξετάσεις (δν ξέρω αν εχει κάνει ηδη) γιατί όσο και γονιμη να γίνεις εσύ , αν δν το 'χει το σπερμα του άντρα σου δν θα τα καταφερει!!!
εχει κανει δοξα το θεο το σπερμα ειναι πολυ καλο ευτυχως απο εκει δεν εχουμε προβλημα..... κατι ειναι κι αυτο Smile

Αννούλα κρητικιά τι κάνεις?

Θοδώρα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 που τρέχεις πουλάκι μου όλη την ώρα και σε χάνουμε??? καλά τα αποτελέσματα?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Τι κάνετε;

καλώς την καλησπέρα !! πώς είσαι?? έχει μαμάδες από ηράκλειο αλλά δε πολύ κινείται από ότι βλέπω!!
Γεια σου Μαρακι
Καλα είμαι, έκανα τις δουλιτσες μου, μαγειρεψα και τώρα κάθομαι! Εσυ τι κάνεις; Τι κάνει η συνονόματη κοράκλα σου;
Γεια σου Έλλη μου! Έχεις κολλήσει με το παιχνίδι ε;

loulou_29

loulou_29
Καλως την αννουλα και το Ματινακι!!!!!

magileo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
matinaki83 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?????
ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΩΣΑ.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 534787 ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΑ Κ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ....ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ...ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..ΤΩΡΑ Κ ΑΥΤΟ..???? Sad Sad Sad
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ!!!!!ΤΕΣΠΑ.....ΥΠΟΜΟΝΗ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.....

ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ????ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ....ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΝΤΙΕΓΚΟ......ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ....ΧΑΧΑΧΑ...4 ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΣΥ????ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΣΑ...ΕΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.. Mad

ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472
ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΤΕ Κ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 334590 Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝ ΛΑΙΝ ΓΚΕΡΛΣ!!!!!
να σαι καλα κοπελια μου και εσυ οτι επιθυμεις Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Τι κάνετε;

Γεια σου Μαρακι
Καλα είμαι, έκανα τις δουλιτσες μου, μαγειρεψα και τώρα κάθομαι! Εσυ τι κάνεις; Τι κάνει η συνονόματη κοράκλα σου;
Γεια σου Έλλη μου! Έχεις κολλήσει με το παιχνίδι ε;

καλά είμαστε μια χαρά!1 μάλλον πώς θα τη κοιμίσω λιγάκι γιατί θα τη πάω αργότερα στο τζάμπο να πάρουμε τπτ για τη παραλία!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loulou_29 έγραψε:Καλως την αννουλα και το Ματινακι!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΟΥ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 417472
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ??ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ...Κ ΕΓΩ ΛΟΓΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΩ...ΗΔΗ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΒΡΟΝΧΟΚΥΛΗ ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ..Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ...Κ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.... cyclops Shocked

loulou_29

loulou_29
Οντως καλη αρχη ματινακι Crying or Very sad εμεις ομως δεν εχει κανενας μα κανενας θυροειδη...τωρα που τον τσιμπησα εγω αγνωστο Rolling Eyes
ευτυχως ρυθμιστηκε γιατι εδω και εναμιση χρονο δεν ελεγε να στρωσει με τιποτα και με βασανιζε Twisted Evil
παρακολουθησε το και μην το αφηνεις τουλαχιστον να το προλαβεις απο την αρχη και να παρεις αγωγη Wink

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ Κ ΕΓΩ!!!ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!!!ΑΧ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ....ΤΙ ΣΚΑΤΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 328109
ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ..ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΕΔΩ

lenaki1982

toniach29 έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:καλως την χρονια πολλα κ απο εδω!! εσυ πως είσαι? κατια ειχα διαβασει τις προάλλες ειχες δει αιμα μετα κατι για διδυμη κυηση! για πες πως τα πας?
αν και καθυστερημένα ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά.

έχω αίμα συνεχώς (καφετί) ακόμα εδώ και μια βδομάδα.

την τρίτη θα ξαναπάω στο γιατρό να ακούσουμε καρδιά.

είμαι σπίτι με αναρωτική, έχω ξεπατωθεί στις αναγούλες και εχθές έκανα και εμετό μπλιαξ..

ΛΕΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΙΜΑΤΑΚΙ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ

ΔΕ ξέρω για το αιματάκι. ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν μπορουμε να κάνουμε τίποτα, από το να περιμένουμε...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την μα λέω που χάθηκε κ μετά σκέφτηκα λέω μάλλον Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #39 - Σελίδα 36 215994 μακεδονία ξακουστή!! χιχιχιχι εγώ τη κοίμισα γιατί πιο μετά έχει τζάμπο κ άδειασμα πορτοφολιού χιχιχι!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις