326 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 Δευ Μάης 28, 2012 4:16 am
joan_55
Πανταχού παρούσα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joan_55 έγραψε:ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΜΑ ΡΕ ΓΑΜ..ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΛΙΚΝΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Κ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ 200ΕΥΡΩ..ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΦΤΑΝΕ 130ΕΥΡΩ ΟΠΟΤΕ ΜΙΚΡΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 750-450 ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΟΜΠΛΕ...
joan_55 έγραψε:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΜΠΕΖ ΤΟ ΠΗΡΑ!ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?
Dest μου η καλαθουνα μαζι με το ειδικο στρωματακι που θελει,θα μου βγει καπου 80-100 ευρω. και ειναι καπως επικινδυνη η βαση γιατι εχω την σκυλιτσα μου που ηδη μου κανει ζημιες ( εχει καταλαβει την εγκυμοσυνη) και φοβαμαι οπως τρεχει μην μου γυρισει καμια καλαθουνα).το λικνο το βρηκα 150 μαζι με σεντονακια στρωμα κουνουπιερα μινι παντα κτλ.desT έγραψε:Γιατί να πάρεις λίκνο Ειρήνη.Eirinomama έγραψε:Εγω νομιζω πως καλο θα ειναι να ξεκινησεις σιγα σιγα!!!!!σε ενα μηνα μπαινεις στον μηνα σου!!! μεσα ιουνη ειναι καλα νομιζω! Και να εισαι και σιγουρη πως δεν θα χεις ξεχασει τιποτα..!Εγω μαλλον θα αργησω να την κανω... γιατι παιδια δεν εχω ουτε νυχτικα ουτε τιποτα!!!!τωρα τα λεφτα θα πανε για το δωματιο.και μετα σιγα σιγα για το μαιευτηριο οτι μαζεψω.ευτυχως θα βοηθησει η μανα μου!!!!επομενως θα κοιταξω και στις εκπτωσεις τιποτα...joannoua3 έγραψε:Ksenika to tora agapoulla m g na einai ola etima...
Emena ola einai etima extos i valitsa...
Eilikrina kollisa den kserw pote na tin kanw...
Alloi m lene tora stis arxes t iouni k alloi m lene telos iouni...
Ti les esu???
Ypotithete gennaw 30 t iouli ws 1 augoustou...
Νικη δεν πειραζει!!!!!!!!!Εμας ετυχε και ειχε το σπιτι ενα εξτρα δωματιο που το χαμε σαν αποθηκουλα.εγω που θα πρεπει να παρω και λικνο 150 ευρω γιατι δεν χωραει μεσα στο δωματιο μας η κουνια τι να πω!!!!Νικη γλιτωνεις και πολλα πολλα εξοδα!!!!! σκεψου το κ ετσι!
Με μια καλαθούνα κάνεις τη δουλειά σου. Είναι πιο οικονομική. Μετά από δυομιση μήνες το πας στο κρεβατάκι του. Ειδάλλως μην παίρνεις κούνια. Πάρε μόνο λίκνο που μετά θα το μεταφέρεις στο παιδικό και όταν δε θα χωράει θα πάρεις κατευθείαν κρεβατάκι παιδικό με κάγκελο.
Το βρίσκω περιττό να πάρεις και λίκνο και κούνια.
Άποψή μου πάντα...
joannoua3 έγραψε:
Para poli wraio agapi m...
MARIA TR έγραψε:
Πολύ καλό!! Με γειά σας!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την danik στις Δευ Μάης 28, 2012 4:29 am, 1 φορά
joan_55 έγραψε:joannoua3 έγραψε:
Para poli wraio agapi m...
ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΥΖΑΜΕΣ ΚΤΛ..ΦΤΙΑΞΤΗΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ,ΤΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ?ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...
danik έγραψε: ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΦΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ!!
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΝΕΡΑΪΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ!!
ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ..ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ..Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!!
ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ!!
joannoua3 έγραψε:
Les mesa iouni re agapi???
Eirinomama έγραψε:
Dest μου η καλαθουνα μαζι με το ειδικο στρωματακι που θελει,θα μου βγει καπου 80-100 ευρω. και ειναι καπως επικινδυνη η βαση γιατι εχω την σκυλιτσα μου που ηδη μου κανει ζημιες ( εχει καταλαβει την εγκυμοσυνη) και φοβαμαι οπως τρεχει μην μου γυρισει καμια καλαθουνα).το λικνο το βρηκα 150 μαζι με σεντονακια στρωμα κουνουπιερα μινι παντα κτλ.
η κουνια που εχω βρει εχει 300 ευρω ( στρωμα,παντα κουνουπιερα,παπλωμα,ολα κομπλε) και πεφτει και το καγκελο μετα και γινεται για μεχρι 5 ετων.(θα την κανει δωρο η γιαγια) !
Ετσι νομιζω ειναι καλυτερα. η κουνια-καναπεδακι κανει μεχρι 4-5 χρονων ( δεν ηθελα αυτα που γινονται προεφηβικα) και το λικνο μεχρι και 6 μηνων και ειναι πιο σταθερο... λες να κανω βλακεια?απλα λεω για 50 ευρω..καλυτερα το λικνο... δεν ξερω τι λετε?
Eirinomama έγραψε:Dest μου η καλαθουνα μαζι με το ειδικο στρωματακι που θελει,θα μου βγει καπου 80-100 ευρω. και ειναι καπως επικινδυνη η βαση γιατι εχω την σκυλιτσα μου που ηδη μου κανει ζημιες ( εχει καταλαβει την εγκυμοσυνη) και φοβαμαι οπως τρεχει μην μου γυρισει καμια καλαθουνα).το λικνο το βρηκα 150 μαζι με σεντονακια στρωμα κουνουπιερα μινι παντα κτλ.desT έγραψε:Γιατί να πάρεις λίκνο Ειρήνη.Eirinomama έγραψε:Εγω νομιζω πως καλο θα ειναι να ξεκινησεις σιγα σιγα!!!!!σε ενα μηνα μπαινεις στον μηνα σου!!! μεσα ιουνη ειναι καλα νομιζω! Και να εισαι και σιγουρη πως δεν θα χεις ξεχασει τιποτα..!Εγω μαλλον θα αργησω να την κανω... γιατι παιδια δεν εχω ουτε νυχτικα ουτε τιποτα!!!!τωρα τα λεφτα θα πανε για το δωματιο.και μετα σιγα σιγα για το μαιευτηριο οτι μαζεψω.ευτυχως θα βοηθησει η μανα μου!!!!επομενως θα κοιταξω και στις εκπτωσεις τιποτα...joannoua3 έγραψε:Ksenika to tora agapoulla m g na einai ola etima...
Ti les esu???
Νικη δεν πειραζει!!!!!!!!!Εμας ετυχε και ειχε το σπιτι ενα εξτρα δωματιο που το χαμε σαν αποθηκουλα.εγω που θα πρεπει να παρω και λικνο 150 ευρω γιατι δεν χωραει μεσα στο δωματιο μας η κουνια τι να πω!!!!Νικη γλιτωνεις και πολλα πολλα εξοδα!!!!! σκεψου το κ ετσι!
Με μια καλαθούνα κάνεις τη δουλειά σου. Είναι πιο οικονομική. Μετά από δυομιση μήνες το πας στο κρεβατάκι του. Ειδάλλως μην παίρνεις κούνια. Πάρε μόνο λίκνο που μετά θα το μεταφέρεις στο παιδικό και όταν δε θα χωράει θα πάρεις κατευθείαν κρεβατάκι παιδικό με κάγκελο.
Άποψή μου πάντα...
η κουνια που εχω βρει εχει 300 ευρω ( στρωμα,παντα κουνουπιερα,παπλωμα,ολα κομπλε) και πεφτει και το καγκελο μετα και γινεται για μεχρι 5 ετων.(θα την κανει δωρο η γιαγια) !
Ετσι νομιζω ειναι καλυτερα. η κουνια-καναπεδακι κανει μεχρι 4-5 χρονων ( δεν ηθελα αυτα που γινονται προεφηβικα) και το λικνο μεχρι και 6 μηνων και ειναι πιο σταθερο... λες να κανω βλακεια?απλα λεω για 50 ευρω..καλυτερα το λικνο... δεν ξερω τι λετε?
Eirinomama έγραψε:Joan τελειο το καροτσακι!!! Αν και λιγο ακριβουλη αλλα αφου το παιρνεις σε εκπτωση εισαι κομπλε!
Joannouα ναι,μεσα Ιουνη νομιζω ειναι καλα.! και αν δεν παρεις ολο το μηνα και βγει αρχες ιουλιου η μικρη???? ποτε δεν ξερεις!!!!!
Νικη ασε.. και γω απο την μια με τοσο ωραια πραγματα που βλεπω λεω ρε γαμωτο να ειχα λεφτα να παρω οτι μ αρεσει κτλ κτλ.αλλα να σου πω κατι... νομιζω πως οταν το σκεφτομαι αυτο ειμαι αχαριστη.μια χαρα ειναι κι αυτα που θα παρω.και παλι καλα που καταφερνω να τα παρω κι αυτα.Ετσι κι αλλιως παιδια ειναι.. καλυτερα οικονομικα και να τα αλλαζεις αναλογα την ηλικια,παρα το ιδιο για 10 χρονια.
joan_55 έγραψε:Eirinomama έγραψε:Dest μου η καλαθουνα μαζι με το ειδικο στρωματακι που θελει,θα μου βγει καπου 80-100 ευρω. και ειναι καπως επικινδυνη η βαση γιατι εχω την σκυλιτσα μου που ηδη μου κανει ζημιες ( εχει καταλαβει την εγκυμοσυνη) και φοβαμαι οπως τρεχει μην μου γυρισει καμια καλαθουνα).το λικνο το βρηκα 150 μαζι με σεντονακια στρωμα κουνουπιερα μινι παντα κτλ.desT έγραψε:Γιατί να πάρεις λίκνο Ειρήνη.Eirinomama έγραψε:Εγω νομιζω πως καλο θα ειναι να ξεκινησεις σιγα σιγα!!!!!σε ενα μηνα μπαινεις στον μηνα σου!!! μεσα ιουνη ειναι καλα νομιζω! Και να εισαι και σιγουρη πως δεν θα χεις ξεχασει τιποτα..!Εγω μαλλον θα αργησω να την κανω... γιατι παιδια δεν εχω ουτε νυχτικα ουτε τιποτα!!!!τωρα τα λεφτα θα πανε για το δωματιο.και μετα σιγα σιγα για το μαιευτηριο οτι μαζεψω.ευτυχως θα βοηθησει η μανα μου!!!!επομενως θα κοιταξω και στις εκπτωσεις τιποτα...joannoua3 έγραψε:Ksenika to tora agapoulla m g na einai ola etima...
Ti les esu???
Άποψή μου πάντα...
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ-ΛΙΚΝΟ..Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ..ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΟΜΠΛΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Η ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΛΙΚΝΟ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΠΤ ΑΠΤΑ ΧΟΝΤΡΑ..
Eirinomama έγραψε:Joannoua και Dest που χανεστε και δεν σας βλεπουμε???????
Τι κανετε?
Κοριτσια.... θελω την γνωμη σας σε κατι...
το δωματιο του μπεμπη μου ειναι μπεζ-κρεμ.εκτος απο εναν τοιχο που ειναι σωμον.
Λοιπον θα βαψω το δωματιο απο την μεση και κατω γαλαζιο και θα βαλω μια μπορντουρα-τρεσα.και τον σωμον τοιχο ( ειναι πολυ μικρος αυτος ο τοιχος στην ουσια εχει το πατζουτι μεσα,δεν ειναι μεχρι το ταβανι) θα τον βαψω επισης γαλαζιο και θα κολλησω μια ταπετσαρια στον μισο τοιχο.με μικυ μαους και τετοια.
http://www.plasteldeco.com/wallcoverings/ondemand/photogallerycbm_633725/650/#disney-babies-3-jpg
σας φαινεται πως δεν κανει για αγορι??????
μηπως ειναι λιγο κοριτσιστικο?
Τα επιπλα θα ειναι ασπρα και εχω εχω επιλογη αν θελω να βαλω και στην κουνια σχεδιο με τον mickey baby.
joan_55 έγραψε:Eirinomama έγραψε:Joannoua και Dest που χανεστε και δεν σας βλεπουμε???????
Τι κανετε?
Κοριτσια.... θελω την γνωμη σας σε κατι...
το δωματιο του μπεμπη μου ειναι μπεζ-κρεμ.εκτος απο εναν τοιχο που ειναι σωμον.
Λοιπον θα βαψω το δωματιο απο την μεση και κατω γαλαζιο και θα βαλω μια μπορντουρα-τρεσα.και τον σωμον τοιχο ( ειναι πολυ μικρος αυτος ο τοιχος στην ουσια εχει το πατζουτι μεσα,δεν ειναι μεχρι το ταβανι) θα τον βαψω επισης γαλαζιο και θα κολλησω μια ταπετσαρια στον μισο τοιχο.με μικυ μαους και τετοια.
http://www.plasteldeco.com/wallcoverings/ondemand/photogallerycbm_633725/650/#disney-babies-3-jpg
σας φαινεται πως δεν κανει για αγορι??????
μηπως ειναι λιγο κοριτσιστικο?
Τα επιπλα θα ειναι ασπρα και εχω εχω επιλογη αν θελω να βαλω και στην κουνια σχεδιο με τον mickey baby.
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ...ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ UNISEX ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ..ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..
joannoua3 έγραψε:joan_55 έγραψε:Eirinomama έγραψε:Dest μου η καλαθουνα μαζι με το ειδικο στρωματακι που θελει,θα μου βγει καπου 80-100 ευρω. και ειναι καπως επικινδυνη η βαση γιατι εχω την σκυλιτσα μου που ηδη μου κανει ζημιες ( εχει καταλαβει την εγκυμοσυνη) και φοβαμαι οπως τρεχει μην μου γυρισει καμια καλαθουνα).το λικνο το βρηκα 150 μαζι με σεντονακια στρωμα κουνουπιερα μινι παντα κτλ.desT έγραψε:Γιατί να πάρεις λίκνο Ειρήνη.Eirinomama έγραψε:Εγω νομιζω πως καλο θα ειναι να ξεκινησεις σιγα σιγα!!!!!σε ενα μηνα μπαινεις στον μηνα σου!!! μεσα ιουνη ειναι καλα νομιζω! Και να εισαι και σιγουρη πως δεν θα χεις ξεχασει τιποτα..!Εγω μαλλον θα αργησω να την κανω... γιατι παιδια δεν εχω ουτε νυχτικα ουτε τιποτα!!!!τωρα τα λεφτα θα πανε για το δωματιο.και μετα σιγα σιγα για το μαιευτηριο οτι μαζεψω.ευτυχως θα βοηθησει η μανα μου!!!!επομενως θα κοιταξω και στις εκπτωσεις τιποτα...joannoua3 έγραψε:Ksenika to tora agapoulla m g na einai ola etima...
Ti les esu???
Άποψή μου πάντα...
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ-ΛΙΚΝΟ..Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ..ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΟΜΠΛΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Η ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΛΙΚΝΟ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΠΤ ΑΠΤΑ ΧΟΝΤΡΑ..
Poli wraia na exeis voitheia apo olous...
Ki emas mas ta eixan agorasei ola ola ola...
Na sas pw k kati allo???
T giou m den t exw agorasei polla rouxa stin zwi t epidi mas dinei i mama m k i pethera m rouxa apo ts gioues ts p einai 8 k 10 eton...
Skeftou exoume k rouxa etima sasmena sto otan paei dimotiko...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης