Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
580 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 580 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

eirkat mam

eirkat mam
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
αχ,βρε κοριτσια ειλικρινα δεν ξερω...παντως συμφωνω με την τατιανα...φοβαμαι πως μετα τη γενα θα'ναι πολυ χειροτερα τα πραγματα...αλλα πραγματικα ειμαι στα ορια μου να εκραγω...κ αν εκραγω θα ψαχνει τρυπα να κρυφτει...ευτυχως εχω παντα την υπερασπιση του αντρα μου,δεν μπορω να πω...παντα τη βαζει στη θεση της...αλλα μενει εκει για καμια ωρα κ μετα παλι τα ιδια...δεν θελει να καταλαβει οτι παρολο που ειμαστε πανω κατω ειμαστε δυο διαφορετικα σπιτια κ δυο διαφορετικες οικογενειες...θεωρει οτι το σπιτι μου ειναι κ σπιτι της κ οτι ειμαστε ΜΙΑ οικογενεια...χαχαχαχα...τελικα μου φαινεται οτι θα χρησιμοποιησω αργιλο(ειπαμε δεν ανιχνευετε);;
κ η δικια μου συνειχεια αυτο λεει...η πεθερα μου οποτε πηγαιναμε που@@@@α με ανεβαζε που@@@@αμε κατεβαζε...οπως κ τις κορες μου...
εμενα βεβαια δεν τολμαει να πει κατι τετοιο γιατι ξερει οτι κ δεν ισχυει κ οτι ο αντρας μου θα τη θαψει ζωντανη...ευχομαι να ξεσπασω με ομορφο τροπο κ να τα ξεκαθαρισω...ουφφφφφφφφφ

petaloyditsa29

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="eirkat mam"]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ...
ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ...Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΩ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...
ΑΣΕ,ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Κ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΕΓΩ Κ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ Η ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΑΠΗΡΗ,ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ....
ΘΑ ΜΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....
ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.... ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ Κ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ.ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ??ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.. ΕΛΕΟΣ.ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ....ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ Ν'ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ...

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελικα δεν υπαρχει νυφη που να μην αντιμετωπιζει θεμα με την πεθερα της....η δικη μου το εξυπνοπουλο χρησιμοποιουσ πολυ καλες μεθοδουσ διπλωματιας ...τωρα δειχνει τι πραγματικα ειναι και οτι τελικα δεν με συμπαθησε ποτε ...δυστηχωσ μενει απο κατω και ενω δεν τησ ζηταω καθολου βοηθεια ,φαντασου να της ζηταγα κιολας θελει να μπλεκεται στα παντα ...γιατι αυτο,γτ εκεινο.να μην πω οτι γνωριζει μεχρι και τα εσωρουχα μ απεξω σε ποια θεση τα εχω και σε πιο συρταρι....οι προβολες που πεταει καθε μερα...μεχρι π σημερα του λεω τ αντρα μ δεν αντεχω αλλο...εχω μαθει να στηριζομαι στα χερια μ τοσα χρονια χωρισ γτ και πρπει ο καθενασ κανει το κουμαντο του σπιτι του εγω πνιγομαι και πιο πολυ πνιγομαι να με [προσβαλλουν και να μην μιλασ...απλα οι ατρες δεν εινουν σημασια ...καιρος λοιπον ο καθενασ να μπει στην θεση του .....εσας μπλεκεται τοσο πολυ?

mama-chris

mama-chris
απαππαπαπαπααααααααα τι λες καλε??? δικιμαζει απο το φαγητο?? κανει ελεγχο αν ειναι στρωμενα τα κρεβατια??? εχω φρικαρει........

λοιπον και γω βορειοελαδιτισσα ειμαι (Σαλονικια) και ο αντρας μου κρητικος (απο ενα χωριο στο Ηρακλειο) αλλα μεγαλωσε Αθηνα. ενα εχω να σου πωωωωωωωω. γινει ΒΟΔΙ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ. ΓΙΝΕ ΒΟΔΙ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.

κανε τον ΜΛΚΑ. Ασε τα κρεβατια ξεστρωτα, μην της πηγαιεις κεικ, κλπ κλπ, αν σου λεει κακιες λεγε και συ, βαλε τον αντρα σου να της μιλησει και να της βαλει ωρες επισκεπτηριου!!!!!!! και γενικα μην παλευεις για να της αρεσεις και να φανεις τελεια στα ματια της. θα κουραστεις! σε λιγο θα εχεις το μωρο και θα σε νοιαζει μονο αυτο!

ααααααααα φορτωσα τωρα!!!!!! τι ειναι αυτα τα πραματα..... πηγες εκει σαν νυφουλα και αντι να σε εχουνε στα ωπα ωπα, θα σου κανει και τον βιο αβιωτο! αντε τωρα ην ερθω εκει και την βαλω εγω στην θεση της!

φιλεναδα και ο αγιος φοβερα θελει.... να το θυμασαι αυτο. ξερω που σου λεω....αν δεν της τριξεισ λιγο τα δοντια, θα γινει χειροτερη.

http://www.panescakes.gr

mama-chris

mama-chris
αχ πελατλουδιτσα μολις διαβασα και τα δικα σου και φορτωσα και αλλο πιο πολυ!!!

τελικα τωρα μολις συνειδητοποιησα ποσο στοματου και γλωσσου ειμαι! αλλα να σας πω κατι.... δεν μου βγηκε σε κακο. ισα ισα η πεθερα μου με εκτιμα παρα πολυ κ με εχει στα ωπα ωπα. δεν εχω κανενα παραπονο εγω απο αυτην! ουτε αυτη απο μενα πιστευω. απλα οταν δεν ου αρεσε κατι το ελεγα παντα και αν επεμενε σε κατι επεμενα και γω αν ειχα δικιο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama-chris έγραψε:αχ πελατλουδιτσα μολις διαβασα και τα δικα σου και φορτωσα και αλλο πιο πολυ!!!

τελικα τωρα μολις συνειδητοποιησα ποσο στοματου και γλωσσου ειμαι! αλλα να σας πω κατι.... δεν μου βγηκε σε κακο. ισα ισα η πεθερα μου με εκτιμα παρα πολυ κ με εχει στα ωπα ωπα. δεν εχω κανενα παραπονο εγω απο αυτην! ουτε αυτη απο μενα πιστευω. απλα οταν δεν ου αρεσε κατι το ελεγα παντα και αν επεμενε σε κατι επεμενα και γω αν ειχα δικιο.
και εγω μαζι σου . Very Happy Very Happy ετσι την εχω και εγω ... Very Happy μια θα μου πει αυτη δεκα λεω εγω οποτε γιοκ μιλια . Very Happy Very Happy

mama-chris

mama-chris
σωστηηηηηηηηη. ετσι θελουνε καλε! να δουμε μετα ποιος θα εχει το πανω χερι. ισα ισα ετσι σε εχουνε και πιο πολυ σε εκτιμηση.

δεν λεω οτι ειμαι και γαιδουρα, ετσι?? απλα ολα με μετρο και προσεγμενα. παντα με τακτ κ τροπο. μην μασ πουνε και μουλαρες στο τελος!

eirkat mam

eirkat mam
manoulita-fraoulita έγραψε:τελικα δεν υπαρχει νυφη που να μην αντιμετωπιζει θεμα με την πεθερα της....η δικη μου το εξυπνοπουλο χρησιμοποιουσ πολυ καλες μεθοδουσ διπλωματιας ...τωρα δειχνει τι πραγματικα ειναι και οτι τελικα δεν με συμπαθησε ποτε ...δυστηχωσ μενει απο κατω και ενω δεν τησ ζηταω καθολου βοηθεια ,φαντασου να της ζηταγα κιολας θελει να μπλεκεται στα παντα ...γιατι αυτο,γτ εκεινο.να μην πω οτι γνωριζει μεχρι και τα εσωρουχα μ απεξω σε ποια θεση τα εχω και σε πιο συρταρι....οι προβολες που πεταει καθε μερα...μεχρι π σημερα του λεω τ αντρα μ δεν αντεχω αλλο...εχω μαθει να στηριζομαι στα χερια μ τοσα χρονια χωρισ γτ και πρπει ο καθενασ κανει το κουμαντο του σπιτι του εγω πνιγομαι και πιο πολυ πνιγομαι να με [προσβαλλουν και να μην μιλασ...απλα οι ατρες δεν εινουν σημασια ...καιρος λοιπον ο καθενασ να μπει στην θεση του .....εσας μπλεκεται τοσο πολυ?

ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΕΜΑΣ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΚΑΘΕ ΩΡΑ Κ ΣΤΙΓΜΗ...ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΡΧΟΤΑΝ Κ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ Κ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ Κ ΕΨΑΧΝΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΩΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΟΨΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ.ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ ΕΝΩ ΛΥΠΟΥΜΕ Κ ΚΑΛΑ...ΕΦΕΥΓΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΧΕ ΕΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ Κ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΕΜΠΑΙΝΕ...ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...Κ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ Κ ΤΗΣ ΤΟ ΠΗΡΑ...Κ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΑΜΕ 3ΗΜΕΡΟ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ...ΑΣΕ,ΑΣΕ....

eirkat mam

eirkat mam
mama-chris έγραψε:απαππαπαπαπααααααααα τι λες καλε??? δικιμαζει απο το φαγητο?? κανει ελεγχο αν ειναι στρωμενα τα κρεβατια??? εχω φρικαρει........

λοιπον και γω βορειοελαδιτισσα ειμαι (Σαλονικια) και ο αντρας μου κρητικος (απο ενα χωριο στο Ηρακλειο) αλλα μεγαλωσε Αθηνα. ενα εχω να σου πωωωωωωωω. γινει ΒΟΔΙ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ. ΓΙΝΕ ΒΟΔΙ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.

κανε τον ΜΛΚΑ. Ασε τα κρεβατια ξεστρωτα, μην της πηγαιεις κεικ, κλπ κλπ, αν σου λεει κακιες λεγε και συ, βαλε τον αντρα σου να της μιλησει και να της βαλει ωρες επισκεπτηριου!!!!!!! και γενικα μην παλευεις για να της αρεσεις και να φανεις τελεια στα ματια της. θα κουραστεις! σε λιγο θα εχεις το μωρο και θα σε νοιαζει μονο αυτο!

ααααααααα φορτωσα τωρα!!!!!! τι ειναι αυτα τα πραματα..... πηγες εκει σαν νυφουλα και αντι να σε εχουνε στα ωπα ωπα, θα σου κανει και τον βιο αβιωτο! αντε τωρα ην ερθω εκει και την βαλω εγω στην θεση της!

φιλεναδα και ο αγιος φοβερα θελει.... να το θυμασαι αυτο. ξερω που σου λεω....αν δεν της τριξεισ λιγο τα δοντια, θα γινει χειροτερη.

ΑΣΤΑ...Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ...ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ-ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ,40ΧΡΟΝΩΝ)Κ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΜΙΣΕΙ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΤΗΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK Κ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ...Ε,ΛΕΣ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΘΕΣ Κ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ...Κ ΦΩΤΟ ΕΒΑΛΕ Κ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΟ...ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗΝ ΕΧΕΣΑ Κ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΑΓΚΩΘΩ Κ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΦΑΡΜΑΚΙ ΔΛΔ?
Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ...Κ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΥΤΗ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞ'ΟΛΗΣ Κ ΠΡΟΟΛΗΣ...
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΟΔΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΩΣ ΕΔΩ...ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΚΑΤΑ...ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΑΥΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...

eirkat mam

eirkat mam
petaloyditsa29 έγραψε:
ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.... ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ Κ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ.ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ??ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.. ΕΛΕΟΣ.ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ....ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ Ν'ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ Η ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΔΩ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ...
ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΠΕΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...Κ ΠΗΓΑΙΝΕ Σ'ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΤΠΤ...ΕΙΜΑΙ ΠΥΡ Κ ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΑΧ,ΑΧ,ΑΧ...
ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ;;;

αννα-μαμα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
το ιδιο προβλημα ολες.οι πεθερες στην ιδεα οτι θα γινουν γιαγιαδες παθαινουν κατι σαν...σχιζοφρενεια.νομιζουν οτι ειναι οι ιδιες εγκυες και εχουν αποψη για ολα.ξεχνουνε πως οταν ηταν εκεινες στην ιδια φαση δε θελανε την πεθερα τους ουτε ζωγραφιστη.δυστυχως θελει πολλη υπομονη αλλα πανω απο ολα κατανοηση απο τον συντροφο.αν το εχεις αυτο εχεις λυσει το 90%.εγω στην εγκυμοσυνη και τον 1ο χρονο του μπεμπη μου ειχα προβλημα αλλα σιγα σιγα χαλαρωσε..τωρα περιμενω και δευτερο βεβαια αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο..κουραγιο.υ.γ αποσταση σπιτιου απο της πεθερας τλχσ 2 χιλιομετρα.δεν ηξερες δε ρωταγες??

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κορτιτσια εγω ειμαι απο της τυχερες!!!!!!πεθανε εδω και ενα χρονο!(ντροπη μου που το λεω!!!!!!!το ξερω!αλλα ολο τσακωνομασταν!!!!Θεος χωρεστην!)αλλα ησυχασε το καφαλακι μας!

odysseia

odysseia
pigkoulinaki έγραψε:κορτιτσια εγω ειμαι απο της τυχερες!!!!!!πεθανε εδω και ενα χρονο!(ντροπη μου που το λεω!!!!!!!το ξερω!αλλα ολο τσακωνομασταν!!!!Θεος χωρεστην!)αλλα ησυχασε το καφαλακι μας!
μωρη γαιδουρα, δε ντρεπεσαι καθολου?σε ακουει τωρα και λεει, δικιο ειχα οτι ειχε μπλεξει το αγορακι μου... ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 2 328109 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 2 328109 Laughing Laughing Laughing Laughing

pigkoulinaki

pigkoulinaki
χαχαχααχαχχααχα!!!!την αληθεια λεω!!!!ειμαι γαιδουρα το ξερω! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Constantin@

Constantin@
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Constantin@ στις Τρι Σεπ 24, 2013 11:07 pm, 1 φορά

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν-τα-καταφερεις-θα-ηθελα-να-εξαφανησεις-και-την-δικη-μου!!θα-σου-ειμαι-ευγνωμον!!

kefi

kefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ναι βρε, αν βρεις τον τρόπο, να σου γνωρίσω και τη δική μου

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μιλαμε για τρελη ζητηση η επιχειρηση "σκουπα πεθερας"

eirkat mam

eirkat mam
Constantin@ έγραψε:
eirkat mam έγραψε:ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΚΑΘΑΡΙΖΩ Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ Κ ΠΙΕΖΟΜΑΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΡΟ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...Κ Μ'ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΩ ΚΟΝΙΟ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Να σκέφτεσαι το μωράκι που μεγαλώνει μέσα σου και να είσαι ήρεμη. Όταν γεννήσεις θα τρελαθούν οι ορμόνες σου, θα είσαι ακόμα πιο ευαίσθητη και κουρασμένη και θα έχεις το θηλασμό και όλα αυτά..Οπότε κάνε από τώρα πρόβες για να την αγνοείς γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα.
Πιστέψτε με όλες ίδιες είναι. Άλλη λιγότερο, άλλη περισσότερο. Και όταν έρθει το μωρό και αυτές που ήταν κάπως πιο καλές αλλάζουν. Έχω ακούσει κάτι ατάκες που δεν την αναγνωρίζω τη δικιά μου, όπως ότι δεν ξεπλένω καλά τα ρούχα του μωρού και βγάζει σπυράκια (ξέρετε αυτά που βγάζουν τα μωράκια τώρα που κάνει ζέστη). Που δε τα ξεπλένω καλά; στη σκάφη που τα πλένω; τι άλλο θα ακούσουμε....

ΑΧ,ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ...ΕΜΕΝΑ Μ'ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΩ...ΠΗΓΕ Κ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ Κ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΔΛΔ ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Κ ΕΝΩ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟ 10ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΣΟΥΛΙ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΤΗΣ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΕΓΩ Μ'ΑΥΤΗ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΘΕΛΩ...ΑΥΤΗ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΓΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΠΤ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Κ ΘΡΑΣΣΟΣ Κ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ Κ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ....ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ,Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...

45ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 2 Empty λύση Τρι Αυγ 28, 2012 8:05 am

thaginomama1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μία είναι η λύση κοπελιά και άλλη δεν υπάρχει.
Πάρε τα πλασματάκια σου και στην κορφή την άλλη.

άντε μέχρι και μαντινάδα σου έκανα. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 2 328109

όσο πιό σύντομα το αποδεχθείς και το πάρει απόφαση και το παληκάρι σου τόσο το καλύτερο. αλλιώς θα τα καταφέρει και θα σας την κάνει την λαδιά. Άντρας είναι και είναι η ΜΑΜΑ του.

Πάρε τον άντρα σου και μετακομίστε όσο δύσκολο και άν είναι. Αλλιώς ............. Ότι και να κάνεις όμως άλλαξε τις κλειδαριές.

Άντε γειά.

eirkat mam

eirkat mam
thaginomama1 έγραψε:Μία είναι η λύση κοπελιά και άλλη δεν υπάρχει.
Πάρε τα πλασματάκια σου και στην κορφή την άλλη.

άντε μέχρι και μαντινάδα σου έκανα. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 2 328109

όσο πιό σύντομα το αποδεχθείς και το πάρει απόφαση και το παληκάρι σου τόσο το καλύτερο. αλλιώς θα τα καταφέρει και θα σας την κάνει την λαδιά. Άντρας είναι και είναι η ΜΑΜΑ του.

Πάρε τον άντρα σου και μετακομίστε όσο δύσκολο και άν είναι. Αλλιώς ............. Ότι και να κάνεις όμως άλλαξε τις κλειδαριές.

Άντε γειά.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,Κ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ;;;ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΨΑΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,Κ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΠΤ...ΕΛΠΙΖΩ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...

goutziotou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια μετα απο πολυ ταλαιπωρία βρηκα την λυση.
Ας το παρουμε απο την αρχη και να δουμε ποιος φταιει στ'αληθεια για αυτη την κατασταση. Εννοειται ο συντροφος μας που ειτε ειναι μαμακιας ειτε χεστης να αντιμιλησει στην μανα του ειτε απλα δεν μας εχει καταταξει στην σωστη σειρα και δεν μας αγαπαει οσο θα επρεπε.
Στην περιπτωση μου ηταν απλα χεστης και δεν μπορουσε να βαλει την μανα του στην θεση της, το οποιο να τονισω πως ειναι η δουλεια του ΑΥΤΟΣ να στρωσει την μανα του και οχι εμεις......
Λοιπον το πρωτο βημα ειναι να παρουμε στο μερος μας τον αντρα μας με καθε τροπο.....πρεπει να ξερουμε το ευαισθητο σημειο του.
Προσωπικα του ξεκαθαρησα οτι δεν μπορω να συνεχισω μαζι του αν δεν σταματησει να ανακατευεται η μανα του.(ειπα και αλλα και ειχα προσωπικα προβληματα μαζι της και απλα του εδειξα ποσο κακος ανθρωπος ειναι η μανα τουκαι στην πορεια το εβλεπε γιατι του ανοιξα τα ματια).
Μετα την εφερα αντιμετωπη με τους γονεις μου σε μια συναντηση οπου παλι καταφερε να μην κρατηση το στομα της και εγινε μια μικρη φασαρια(η αληθεια να λεγεται πως νωριτερα διδασκαλεψα τους γονεις μου να σταματησουν να της συμπεριφερονται με το γαντι και να μην συγκρατηθουν). Στην συναντηση εννοειται πως ηταν και ο αντρας μου και ενοχληθηκε και ντραπηκε για την συμπεριφορα της μανας του(ξεχασα να πω πως ειχε χηρεψει η μανα του). Απο εκεινη την στιγμη καταφερα και την ξεφορτωθηκα γιατι της ξεκαθαρησα πως δεν θελω αλλο να εχω επαφη μαζι της και πως η συμπεριφορα της ειναι απαραδεκτη. Οτι δεν ειμαι υποχρεωμενη να την ανεχομαι και οτι δεν υπαρχει λογος να ασχολουμε αλλο μαζι της.
Για τους επομενου 3 μηνες ειχα ησυχια και εννοειται ο δικος μου πηγενε και την εβλεπε οπου αυτη συνεχιζε να με κατηγορει. Εγω εννοειται σταματησα να του μιλαω του δικου μου για την μανα του και τον παρότρυνα να πηγενει για να μην νιωθει μονη της. Αυτο ηταν το κολπο μου γιατι δεν αντεξε αλλο την γκρινια και την μιζερια της και μια μερα απλα ξεσπασε πανω της και την εστρωσε μια και καλη. Λογω της συνεχης της γκρινια εμενα μου βγηκε σε καλο γιατι σε μενα ηρεμουσε, οταν γυρνουσε απο την μανα του εγω απλα του εκανα τα χατιρια και προσπαθουσα να τον ηρεμησω και ετσι ολος ο κωλοχαρακτηρας της με βοηθουσε να παρω με το μερος μου και να την βαλει στην θεση της.
απο τοτε το εχει βουλωσει και εγω συνεχιζω να μην ασχολουμε μαζι της, το μονο που της ειπα ειναι πως αν αντιληφθω οτι εχει πει το παραμικρο στα παιδια μου ή με κατηγωρει ή τα κανει κακο ειτε λεκτηκα ειτε να χειροδικησει τοτε να ειναι σιγουρη οτι δεν θα τα ξαναδει και τελος.
Αυτα.....ευχομαι να βοηθησα αν και αργησα

margdimitra

margdimitra
Φυσικά βοήθησες.

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ μπραβο βρε. πρεπει να εισαι πολυ υπερηφανη που εβαλες εναν γιο να ξεχεσει την μανα του. Ευχομαι να βρει και ο δικος σου γιος μια τοοοοοοοσο καλη νυφη σαν εσενα και μια μερα να ερθει και να σου ριξει ενα χεσιμο ολο δικο σου. Ωραιες συμβουλες δινεις μανταμ. Τροπους για να βριζουν οι γιοι τις μαναδες τους.Οι γιοι ειναι μονο μαμακηδες? Εμεις δηλαδη που περνουμε τις μαναδες μας 10 τηλεφωνα την ημερα, παμε για ψωνια και βολτες παρεα δεν ειμαστε.Αν ο γιος παρει την μανα του τηλεφωνο σκατε απο την ζηλεια σας και ψαχνεται τροπους να τους απομακρυνετε. Αλλο η μητρικη αγαπη και αλλο η συζυγικη.Δεν ειναι πολεμος για το πποιος θα επικρατησει.Εισαι και υπερηφανη για αυτο που καταφερες. Συγχαρητηρια. να γραψεις βιβλιο με συμβουλες .προσεχε ομως γιατιμιαμερα θα γινεις πεθερα και συνηθως ολα τα λουζομαστε και με το παραπανω.

Titino

Titino
ede37 έγραψε:Αχ μπραβο βρε. πρεπει να εισαι πολυ υπερηφανη που εβαλες εναν γιο να ξεχεσει την μανα του. Ευχομαι να βρει και ο δικος σου γιος μια τοοοοοοοσο καλη νυφη σαν εσενα και μια μερα να ερθει και να σου ριξει ενα χεσιμο ολο δικο σου. Ωραιες συμβουλες δινεις μανταμ. Τροπους για να βριζουν οι γιοι τις μαναδες τους.Οι γιοι ειναι μονο μαμακηδες? Εμεις δηλαδη που περνουμε τις μαναδες μας 10 τηλεφωνα την ημερα, παμε για ψωνια και βολτες παρεα δεν ειμαστε.Αν ο γιος παρει την μανα του τηλεφωνο σκατε απο την ζηλεια σας και ψαχνεται τροπους να τους απομακρυνετε. Αλλο η μητρικη αγαπη και αλλο η συζυγικη.Δεν ειναι πολεμος για το πποιος θα επικρατησει.Εισαι και υπερηφανη για αυτο που καταφερες. Συγχαρητηρια. να γραψεις βιβλιο με συμβουλες .προσεχε ομως γιατιμιαμερα θα γινεις πεθερα και συνηθως ολα τα λουζομαστε και με το παραπανω.

Respect Respect Respect 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις