Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ede37 έγραψε:Αχ μπραβο βρε. πρεπει να εισαι πολυ υπερηφανη που εβαλες εναν γιο να ξεχεσει την μανα του. Ευχομαι να βρει και ο δικος σου γιος μια τοοοοοοοσο καλη νυφη σαν εσενα και μια μερα να ερθει και να σου ριξει ενα χεσιμο ολο δικο σου. Ωραιες συμβουλες δινεις μανταμ. Τροπους για να βριζουν οι γιοι τις μαναδες τους.Οι γιοι ειναι μονο μαμακηδες? Εμεις δηλαδη που περνουμε τις μαναδες μας 10 τηλεφωνα την ημερα, παμε για ψωνια και βολτες παρεα δεν ειμαστε.Αν ο γιος παρει την μανα του τηλεφωνο σκατε απο την ζηλεια σας και ψαχνεται τροπους να τους απομακρυνετε. Αλλο η μητρικη αγαπη και αλλο η συζυγικη.Δεν ειναι πολεμος για το πποιος θα επικρατησει.Εισαι και υπερηφανη για αυτο που καταφερες. Συγχαρητηρια. να γραψεις βιβλιο με συμβουλες .προσεχε ομως γιατιμιαμερα θα γινεις πεθερα και συνηθως ολα τα λουζομαστε και με το παραπανω.

Titino έγραψε:
ede37 έγραψε:Αχ μπραβο βρε. πρεπει να εισαι πολυ υπερηφανη που εβαλες εναν γιο να ξεχεσει την μανα του. Ευχομαι να βρει και ο δικος σου γιος μια τοοοοοοοσο καλη νυφη σαν εσενα και μια μερα να ερθει και να σου ριξει ενα χεσιμο ολο δικο σου. Ωραιες συμβουλες δινεις μανταμ. Τροπους για να βριζουν οι γιοι τις μαναδες τους.Οι γιοι ειναι μονο μαμακηδες? Εμεις δηλαδη που περνουμε τις μαναδες μας 10 τηλεφωνα την ημερα, παμε για ψωνια και βολτες παρεα δεν ειμαστε.Αν ο γιος παρει την μανα του τηλεφωνο σκατε απο την ζηλεια σας και ψαχνεται τροπους να τους απομακρυνετε. Αλλο η μητρικη αγαπη και αλλο η συζυγικη.Δεν ειναι πολεμος για το πποιος θα επικρατησει.Εισαι και υπερηφανη για αυτο που καταφερες. Συγχαρητηρια. να γραψεις βιβλιο με συμβουλες .προσεχε ομως γιατιμιαμερα θα γινεις πεθερα και συνηθως ολα τα λουζομαστε και με το παραπανω.

Respect Respect Respect 

Περιέργως από τις λίγες φωνές της λογικής σε αυτό το φορουμάκι της πλάκας απ'ότι βλέπω.
 Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

margdimitra

margdimitra
Stevi_tasos έγραψε:

Περιέργως από τις λίγες φωνές της λογικής σε αυτό το φορουμάκι της πλάκας απ'ότι βλέπω.

Σους βρε... Cool 
Σιγά να το λες αυτό.
 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 215994 

Stevi_tasos

Stevi_tasos
margdimitra έγραψε:
Stevi_tasos έγραψε:

Σους βρε... Cool 
Σιγά να το λες αυτό.

ε ναι , να σε ρωτήσω κάτι κοπέλα μου γιατί το έχω από εχθές έτσι πολύ στο μυαλό μου και ήθελα να ρωτήσω κάποια κοπέλα ,εδώ μέσα υπάρχουν μόνο μαμάδες και μπαμπάδες ή υπάρχουν και δεκάχρονα που μπαινουν για να κάνουν τη πλακίτσα τους γιατι στο παρεντς για παράδειγμα οι διαχειριστές δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και καλά κάνουν δηλαδή.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 215994  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 215994  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 215994  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 215994

γράφω αργά γιατί είμαι στη δουλεια και δεν θελω να με βλεπουν από εδώ να μπαίνω, ευτυχώς δεν έχουμε τμήμα ΙΤ να παρακολουθεί σε ποιες σελίδες μπαίνουμε.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 328109 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 328109 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 328109 

Stevi_tasos

Stevi_tasos
margdimitra έγραψε:
Stevi_tasos έγραψε:

Σους βρε... Cool 
Σιγά να το λες αυτό.

κατάλαβα τι εννοείς ..
 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

margdimitra

margdimitra
Και γιατί να κάνουν δεκάχρονα την πλακίτσα τους?
Όσα δεκάχρονα ξέρω δεν ασχολούνται με μαμαδίστικα θέματα. Φαντάζομαι είναι ενήλικα άτομα.
Καλή διαμονή στο φόρουμ!
Διαχειριστές δεν υπάρχουν, νομίζω δηλαδή, για αυτό και ο χώρος αυτός έχει τη "γλύκα" του.

Eimaimama δαγκωτό!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 875502  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 875502  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 875502 

Stevi_tasos

Stevi_tasos
margdimitra έγραψε:Και γιατί να κάνουν δεκάχρονα την πλακίτσα τους?
Όσα δεκάχρονα ξέρω δεν ασχολούνται με μαμαδίστικα θέματα. Φαντάζομαι είναι ενήλικα άτομα.
Καλή διαμονή στο φόρουμ!
Διαχειριστές δεν υπάρχουν, νομίζω δηλαδή, για αυτό και ο χώρος αυτός έχει τη "γλύκα" του.

Eimaimama δαγκωτό!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 875502  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 875502  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 875502 

Με αυτά που διαβάζω μόνο δεκάχρονα θα μπορούσαν να τα γράφουν ε άντε δεκαπεντάχρονα εκτός και αν ....άσε μη πω καμια κακία και κακοχαρακτηριστώ .Με λένε Μαρία και είμαι μαμά δύο παιδιών της Στέβης και του Τάσου.Έχεις παιδάκι ;
Έχουμε και γενέθλια σήμερα η μικρή κλείνει τα 7.Θα φάμε και τουρτίτσα σοκολατένια με την Ραπουνζέλ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 783141 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 783141 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 783141 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 130627 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 130627 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 130627 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 130627 
 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 783141 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΓΙΝΕΤΑΙ;;; - Σελίδα 3 783141 

margdimitra

margdimitra
Παιδάκια δεν έχω...
Είμαι μόλις 12 ετών  Wink . Ελπίζω όμως κάποτε να καλοπαντρευτώ, να με αγαπά η πεθερά μου, να κάνω παιδάκι και να το βγάλω και με το όνομά της....

Stevi_tasos

Stevi_tasos
margdimitra έγραψε:Παιδάκια δεν έχω...
Είμαι μόλις 12 ετών  Wink . Ελπίζω όμως κάποτε να καλοπαντρευτώ, να με αγαπά η πεθερά  μου, να κάνω παιδάκι και να το βγάλω και με το όνομά της....

και τι κάνεις εδώ ματάκια μου δώδεκα ετών ;
Αχ καλύτερα να μην μπαίνεις αν και το δικό σου μυαλουδάκι δεν το έχουν ούτε σαραντάρες μου φάινεται.Θα σε αγαπάει σίγουρα αλλά εισαι νινί ακόμα για γάμο καλέ με τρελαθώ ,εχεις μελλον για παντρολογήματα ,εγώ παντρεύτηκα στα 32 και δεν το μετάνιωσα καθόλου μα καθόλου

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

margdimitra

margdimitra
Stevi_tasos έγραψε:

Ψάχνω να βρω τη μελλοντική μου πεθερά!  Cool 

Stevi_tasos

Stevi_tasos
margdimitra έγραψε:
Stevi_tasos έγραψε:

Ψάχνω να βρω τη μελλοντική μου πεθερά!  Cool 

Σίγουρη επιτυχία εδώ μέσα χιχιχιχιχ.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

σταματώ εδώ γιατί έχουμε και δουλίτσα.

goutziotou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ειναι πολυ γελοιο να κατακρινεις την γνωμη μας και περισσοτερο που μπηκες σε αυτη την διαδικασια. Οσο στο θεμα αυτο αν δεν εχεις ζησει αυτο το παραπονο και τον προβληματισμο τοτε δεν μπορεις να ξερεις πως ειναι.......ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑς ΤΙς ΝΥΦΕς ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΔΙΑΟΛΙΑ. Προσωπικα ειμαι σιγουρη οτι ποτε δεν θα κανω κατι σε καποιον που δεν θελω ναμου κανουν ΑΡΑ προσεχε το τι μου λες ακομα κι εσυ

goutziotou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
να συμπληρωσω πως εννοειται πως ξερω να ξεχωριζω την μητρικη με την συζυγηκη αγαπη, το θεμα με την ζηλια προερχεται απο την πεθερα και οχι απο μερος μου αρα αυτη πρεπει να το μαθει. Απλα αναφερα την εμπειρια μου και την εγραψα για αυτους που ενδιαφεροντε και οχι για αυτους που θελουν απλα να πουν κατακριτεα την γνωμη τους χωρις να εχουν πειρα περι του θεματος

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirkat mam έγραψε:ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΥΦΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ Κ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΘΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΕΣ,ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΟΥΝ...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΛΕΓΧΟ,ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΕΙ Κ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΑ...ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ ΤΙ ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΩΡΟ...
ΕΡΧΕΤΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ Κ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ...ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ,Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ...ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΗ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ...

pisteyo oti prepei n ts t 3eka8ariseis apo twra giati otan geniseis 8a einai poly diskolo k egw auto pou katalava einai asxeta me t an t vazei o antras sth 8esh ts einai t kanoume emeis k poso xwro ts dinoume an dn ths poume emeis n mazeuti dn prokite n t kanei oti k an lene h antres mas . k signomh alla an dn ts t ko3eis dn 8a sou leei mono gia ts panes alla 8a pernei t paidi k 8a feygi otan eiste h duo sas k vazei k diaoles anamesa sas pata podi TWRA!!!!! meta dn 8a mporeis n tn maze3eis

Stevi_tasos

Stevi_tasos
kerasoula έγραψε:
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΥΦΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ Κ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΘΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΕΣ,ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΛΕΓΧΟ,ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΕΙ Κ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΑ...ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ ΤΙ ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΩΡΟ...
ΕΡΧΕΤΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ Κ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ...ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ,Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ...ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΗ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ...

pisteyo oti prepei n ts t 3eka8ariseis apo twra giati otan geniseis 8a einai poly diskolo k egw auto pou katalava einai asxeta me t an t vazei o antras sth 8esh ts einai t kanoume emeis k poso xwro ts dinoume an dn ths poume emeis n mazeuti dn prokite n t kanei oti k an lene h antres mas . k signomh alla an dn ts t ko3eis dn 8a sou leei mono gia ts panes alla 8a pernei t paidi k 8a feygi otan eiste h duo sas k vazei k diaoles anamesa sas pata podi TWRA!!!!! meta dn 8a mporeis n tn maze3eis

Γράφε ή μικρά κείμενα με Greeklish ή γράφε ελληνικά γιατί μας έβγαλες τα μάτια.

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Stevi_tasos"]
kerasoula έγραψε:

Γράφε ή μικρά κείμενα με Greeklish ή γράφε ελληνικά γιατί μας έβγαλες τα μάτια.[

giati s eipe kanenas n diavazeis apantishs allon?

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Για όσες θέλουν να εξαφανίσουν τις πεθερές τους, να πάνε ένα ταξιδάκι μέχρι τις Φιλιππίνες και στην πρωτεύουσα Μανίλα !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις