351 Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Παρ Ιουν 15, 2012 4:15 am
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:αυτο το ειδατε????
δειτε το σας παρακαλω- δειτε ΘΡΑΣΟΣ
χαχαχα το' χω δει. "εγω βγαινω εξω απο τα ρουχα μου?"
ελεος
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
koukida έγραψε:αυτο το ειδατε????
astroneraidoula έγραψε:Όταν ακούω νέους ανθρώπους να λένε πως θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ για την ιδεολογία μου έρχεται να ξεφωνίσω !!!! Τουλάχιστον ας το πουν καθαρά, θα τους ψηφίσω γιατί έτσι ψηφίζει από το '80 ο μπαμπάς μου, γιατί μου έταξαν πως θα με διορίσουν, γιατί έχω φάει κι εγώ μαζί τους. Αλλά για την ιδεολογία, όχι ρε παιδιά. Αμαυρώνετε τη λέξη και την έννοια της ιδεολογίας.
athina24 έγραψε:astroneraidoula έγραψε:Όταν ακούω νέους ανθρώπους να λένε πως θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ για την ιδεολογία μου έρχεται να ξεφωνίσω !!!! Τουλάχιστον ας το πουν καθαρά, θα τους ψηφίσω γιατί έτσι ψηφίζει από το '80 ο μπαμπάς μου, γιατί μου έταξαν πως θα με διορίσουν, γιατί έχω φάει κι εγώ μαζί τους. Αλλά για την ιδεολογία, όχι ρε παιδιά. Αμαυρώνετε τη λέξη και την έννοια της ιδεολογίας.
εγω σημερα που διαβασα τετοια σχολια και αλλα πολλα κουφα τους ειπα οτι συμφωνω και οτι ειμαι η Ζιζελ για να τους πεισω οτι με επεισαν!!!
markella_p έγραψε:athina24 έγραψε:astroneraidoula έγραψε:Όταν ακούω νέους ανθρώπους να λένε πως θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ για την ιδεολογία μου έρχεται να ξεφωνίσω !!!! Τουλάχιστον ας το πουν καθαρά, θα τους ψηφίσω γιατί έτσι ψηφίζει από το '80 ο μπαμπάς μου, γιατί μου έταξαν πως θα με διορίσουν, γιατί έχω φάει κι εγώ μαζί τους. Αλλά για την ιδεολογία, όχι ρε παιδιά. Αμαυρώνετε τη λέξη και την έννοια της ιδεολογίας.
εγω σημερα που διαβασα τετοια σχολια και αλλα πολλα κουφα τους ειπα οτι συμφωνω και οτι ειμαι η Ζιζελ για να τους πεισω οτι με επεισαν!!!
χαχαχαχαχαχ τρελανε μας!!!!!
athina24 έγραψε:markella_p έγραψε:athina24 έγραψε:astroneraidoula έγραψε:Όταν ακούω νέους ανθρώπους να λένε πως θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ για την ιδεολογία μου έρχεται να ξεφωνίσω !!!! Τουλάχιστον ας το πουν καθαρά, θα τους ψηφίσω γιατί έτσι ψηφίζει από το '80 ο μπαμπάς μου, γιατί μου έταξαν πως θα με διορίσουν, γιατί έχω φάει κι εγώ μαζί τους. Αλλά για την ιδεολογία, όχι ρε παιδιά. Αμαυρώνετε τη λέξη και την έννοια της ιδεολογίας.
δεν καταλαβα.......αμφιβαλλεις???????????θα στο βεβαιωσουν πολλες που με εχουν δει απο κοντα!!!!!!
markella_p έγραψε:athina24 έγραψε:markella_p έγραψε:athina24 έγραψε:astroneraidoula έγραψε:Όταν ακούω νέους ανθρώπους να λένε πως θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ για την ιδεολογία μου έρχεται να ξεφωνίσω !!!! Τουλάχιστον ας το πουν καθαρά, θα τους ψηφίσω γιατί έτσι ψηφίζει από το '80 ο μπαμπάς μου, γιατί μου έταξαν πως θα με διορίσουν, γιατί έχω φάει κι εγώ μαζί τους. Αλλά για την ιδεολογία, όχι ρε παιδιά. Αμαυρώνετε τη λέξη και την έννοια της ιδεολογίας.
δεν καταλαβα.......αμφιβαλλεις???????????θα στο βεβαιωσουν πολλες που με εχουν δει απο κοντα!!!!!!
οχι, οχι, καμμια αμφιβολια. α, ξεχασα να σου πω. θα ψηφισω η νδ η πασοκ για την ιδεολογια τους.
athina24 έγραψε:markella_p έγραψε:athina24 έγραψε:markella_p έγραψε:athina24 έγραψε:astroneraidoula έγραψε:Όταν ακούω νέους ανθρώπους να λένε πως θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ για την ιδεολογία μου έρχεται να ξεφωνίσω !!!! Τουλάχιστον ας το πουν καθαρά, θα τους ψηφίσω γιατί έτσι ψηφίζει από το '80 ο μπαμπάς μου, γιατί μου έταξαν πως θα με διορίσουν, γιατί έχω φάει κι εγώ μαζί τους. Αλλά για την ιδεολογία, όχι ρε παιδιά. Αμαυρώνετε τη λέξη και την έννοια της ιδεολογίας.
εμ, πες τα ντε! εγω θα φυγω σε λιγο και δεν ξερω αν θα σας δω μεσα στο πσκ. αν οχι καλη ψηφο, καλο βολι
και με τη νικηηηηηη ζιζελ
οχι, οχι, καμμια αμφιβολια. α, ξεχασα να σου πω. θα ψηφισω η νδ η πασοκ για την ιδεολογια τους.
Ειδες αμα εχεις σωστα επιχειρηματα????ιδεολογια και χαζομαρες.....
markella_p έγραψε:koukida έγραψε:αυτο το ειδατε????
χαχαχα το' χω δει. "εγω βγαινω εξω απο τα ρουχα μου?"
ελεος
Nena έγραψε:Ζουμπουρλουδικο ο Μπενι??? χαχαχχχα
Τι εχετε να πειτε γι'αυτο?
http://www.koutipandoras.gr/?p=21833
Nena έγραψε:Επιτελους, παταξαμε τον δικομματισμο!!!!!!!
γουργουριτσας έγραψε:μιλατε για δικοματισμο συνεχεια αλλα ειδαμε και τον π......α τον Τσιπρα που θελει τοοοοοοοοοοσο πολυ να σωθει η Ελλαδα........μα τετοιο φανατισμο για την σωτηρεια της Ελλαδας πρωτη φορα βλεπω.....
γουργουριτσας έγραψε:μιλατε για δικοματισμο συνεχεια αλλα ειδαμε και τον π......α τον Τσιπρα που θελει τοοοοοοοοοοσο πολυ να σωθει η Ελλαδα........μα τετοιο φανατισμο για την σωτηρεια της Ελλαδας πρωτη φορα βλεπω.....
andith έγραψε:γουργουριτσας έγραψε:μιλατε για δικοματισμο συνεχεια αλλα ειδαμε και τον π......α τον Τσιπρα που θελει τοοοοοοοοοοσο πολυ να σωθει η Ελλαδα........μα τετοιο φανατισμο για την σωτηρεια της Ελλαδας πρωτη φορα βλεπω.....
what???εισαι αλλου?μια εξηγηση για το τι εννοεις καλο θα ηταν!
γουργουριτσας έγραψε:andith έγραψε:γουργουριτσας έγραψε:μιλατε για δικοματισμο συνεχεια αλλα ειδαμε και τον π......α τον Τσιπρα που θελει τοοοοοοοοοοσο πολυ να σωθει η Ελλαδα........μα τετοιο φανατισμο για την σωτηρεια της Ελλαδας πρωτη φορα βλεπω.....
what???εισαι αλλου?μια εξηγηση για το τι εννοεις καλο θα ηταν!
Ο ΝΟΩ ΝΟΕΙΤΩ.......
επειδη ειμαι αλλου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης