576 Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Παρ Ιουν 22, 2012 1:59 am
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Μαρκελλα!! Λαϊκίζεις!
ουπς! συγνωμη.... παρασυρθηκα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Nena έγραψε:Μαρκελλα!! Λαϊκίζεις!
markella_p έγραψε:Αχ Kat3r1na, Kat3r1na
kat3r1na έγραψε:markella_p έγραψε:Αχ Kat3r1na, Kat3r1na
Μήπως έχεις διαβάσει το τελευταίο βιβλίο του Μπογιόπολου? Εννοω το "Ειναι ο καπιταλισμός ηλίθιε"..
Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποια διαβάζει,ανησυχεί και αναρωτιέται " τί σκατά συμβαίνει με αυτόν τον κόσμο...."
moroulou έγραψε:αααχχχ!κοριτσοπουλα,τα πραγματα ειναι κατευθυνομενα και δυστυχως εχουν παρει τι δρομο τους...για να γινει η ανατροπη θελει δουλεια πολλη και κοσμο..και τον κοσμο δεν τον εχουμε,αυτο διαπιστωνω.αντι να πηγαινουμε προς τα αριστερα,πηγαινουμε αντιθετα.μα τοσους ψηφους η χ.α?αντιδρουν λαθος μερικοι και ειναι κριμα οχι μονο γιατι παμε πισω αλλα και γιατι δειχνει οτι δεν ξερουμε τιποτα απο την ιστορια μας,δεν τη σεβομαστε,δεν τη θυμομαστε,κι ομως καποτε καποιοι σκοτωθηκαν..
markella_p έγραψε:
το εχω στο σπιτι, αλλα δεν το εχω διαβασει ακομα.
kat3r1na έγραψε:markella_p έγραψε:
Α μια χαρά,είναι ότι πρέπει για καλοκαίρι.Σου μαυρίζει την καρδιά,σε θυμώνει,σου ΄ρχεται να τα σπάσεις,ε μετά κάνεις μια βουτιά και η ψυχρολουσία σε ισιώνει να πας παρακάτω..!
moroulou έγραψε:αααχχχ!κοριτσοπουλα,τα πραγματα ειναι κατευθυνομενα και δυστυχως εχουν παρει τι δρομο τους...για να γινει η ανατροπη θελει δουλεια πολλη και κοσμο..και τον κοσμο δεν τον εχουμε,αυτο διαπιστωνω.αντι να πηγαινουμε προς τα αριστερα,πηγαινουμε αντιθετα.μα τοσους ψηφους η χ.α?αντιδρουν λαθος μερικοι και ειναι κριμα οχι μονο γιατι παμε πισω αλλα και γιατι δειχνει οτι δεν ξερουμε τιποτα απο την ιστορια μας,δεν τη σεβομαστε,δεν τη θυμομαστε,κι ομως καποτε καποιοι σκοτωθηκαν..
markella_p έγραψε:kat3r1na έγραψε:markella_p έγραψε:
Α μια χαρά,είναι ότι πρέπει για καλοκαίρι.Σου μαυρίζει την καρδιά,σε θυμώνει,σου ΄ρχεται να τα σπάσεις,ε μετά κάνεις μια βουτιά και η ψυχρολουσία σε ισιώνει να πας παρακάτω..!
θα το παρω μαζι μου στις διακοπες!!
kat3r1na έγραψε:markella_p έγραψε:kat3r1na έγραψε:markella_p έγραψε:
θα το παρω μαζι μου στις διακοπες!!
Α είσαι βιτσιόζα κι εσύ....!
litsakos έγραψε:moroulou έγραψε:αααχχχ!κοριτσοπουλα,τα πραγματα ειναι κατευθυνομενα και δυστυχως εχουν παρει τι δρομο τους...για να γινει η ανατροπη θελει δουλεια πολλη και κοσμο..και τον κοσμο δεν τον εχουμε,αυτο διαπιστωνω.αντι να πηγαινουμε προς τα αριστερα,πηγαινουμε αντιθετα.μα τοσους ψηφους η χ.α?αντιδρουν λαθος μερικοι και ειναι κριμα οχι μονο γιατι παμε πισω αλλα και γιατι δειχνει οτι δεν ξερουμε τιποτα απο την ιστορια μας,δεν τη σεβομαστε,δεν τη θυμομαστε,κι ομως καποτε καποιοι σκοτωθηκαν..
οχι ρε συ, ποτε ξαναειχε τετοια ποσοστα η αριστερα? 3 χρειαστηκαν για να κανουν παααλι την ιδια κυβερνηση,οχι ενας, τρεις! Αυτο ειναι προοδος (οξυμωρο ακουγεται το ξερω...).
Κατερινα ωραια τα γραφεις,συμφωνω. Βεβαια..σε συζητηση με τον αντρα μου γιατι δεν απεργει περα απο αλλα επιχειρηματα ηταν και το αν απεργησω αυριο δεν θα γυρισω σπιτι στις 7 αλλα στς 10 το βραδυ, αν απεργησει αυτος δεν θα προχωρησει η δουλεια για 3 τμηματα που σημαινει περισσοτερη δουλεια κ για τους υπαλληλους αυτων των τμηματων....δεν ξερω ποσο λιγο ακουγεται,εγω το βρισκω λογικο επιχειρημα. Δεν διαφωνω με την απεργια αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν μπορουν ολοι να το κανουν με την ιδια συχνοτητα.
markella_p έγραψε:Βαριεμαι σημερα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ
litsakos έγραψε:kat3r1na no worries. Καταλαβαινω πως γραφεις. Συμφωνω ξανα.
kat3r1na έγραψε:litsakos έγραψε:kat3r1na no worries. Καταλαβαινω πως γραφεις. Συμφωνω ξανα.
πάντως η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας.Αλαλούμ,καταλαβαίνεις....
kat3r1na έγραψε:litsakos έγραψε:kat3r1na no worries. Καταλαβαινω πως γραφεις. Συμφωνω ξανα.
πάντως η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας.Αλαλούμ,καταλαβαίνεις....
Nena έγραψε:Εγω, αυτο που καταλαβα, και προφανως και η αιτια γιατι πάμε κατα διαόλου, ειναι οτι οσοι ξερουν 5 πράγματα παραπανω για ένα θεμα δεν πρεπει να μιλάνε γιατι ειναι φανερο οτι το κάνουν αποκλειστικα και μονο για επιδειξη και εκνευριζουν αυτους που δεν ξερουν τίποτα πανω στο ιδιο θεμα.
Επίσης οφειλουμε να ζητησουμε ενα τεραστιο συγγνωμη για το οτι -εντελως τυχαια, το ομολογω, και με καμια απολυτως ικανοτητα- εχουμε εξειδικευτει σε εναν τομέα και μπορουμε να μιλάμε εχοντας γνωση κάποιων πραγματων.
Τέλος, οταν μπαινεις σε μια κοινοτητα και μου συστηνεσαι σαν ελεφαντας, δεν πορεις να απαιτεις να σου φερομαι σαν σε ανθρωπο. Θα πρεπει πρωτα να μου αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
Και αυτο ισχυει σε όλες τις κοινοτητες που ξερω. Μικρες, μεγαλες και διαδικτυακες.
black beauty έγραψε:Τι εγινε παλι καλε?
Παλι εσεις κανατε ανω κατω το φορουμ?
(Νενα,Litsakos κτλ κτλ)
(πλακα κανω)
πωπω τα νευρα μας παντως δεν ειναι καθολου καλα!Το φορουμ μαλλον σαν ψυχοθεραπεια λειτουργει...
litsakos έγραψε:black beauty έγραψε:Τι εγινε παλι καλε?
Παλι εσεις κανατε ανω κατω το φορουμ?
(Νενα,Litsakos κτλ κτλ)
(πλακα κανω)
πωπω τα νευρα μας παντως δεν ειναι καθολου καλα!Το φορουμ μαλλον σαν ψυχοθεραπεια λειτουργει...
Η markella_p κρυβεται πισω απο ολα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης