701 Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Δευ Ιουν 25, 2012 9:26 am
μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
black beauty έγραψε:Παντως ειναι πολυ ασχημο να λετε οτι ειναι καραμελα γιατι εγω βλεπω οτι ενα μεγαλο ποσοστο του φορουμ υποστηριζει οτι εχω υποστηριξει και εγω στο παρελθον!Αυτο εμενα μου λεει κατι και επρεπε να λεει και σε εσας,μην υποτιματε τις αλλες κοπελες σας παρακαλω,ειναι ασχημο αυτο!Για να το λεει τοσος κοσμος,δεν το λεει ετσι,τι γινεται ολες ακυρες ειμαστε δηλαδη?
black beauty έγραψε:Επισης θεωρω απαισιο κοριτσια επειδη καποιες ειστε σπουδαγμενες και ξερετε κατι παραπανω(ισως) απο καποιες αλλες να τις ντροπιαζετε για το επιπεδο!Συγγνωμη αλλα ειμαι ντοπρα νομιζω και τα λεω εξω απο τα δοντια,ετσι νιωθω!Καποιες φορες νομιζω οτι καποιες κοροιδευετε-ειρωνευεστε το επιπεδο καποιων μαμαδων εδω μεσα!Το φορουμ λεγεται ειμαι μαμα,δεν απαιτει προσοντα για να γινεις μελος,νομιζω,ουτε επιστημονικα κριτηρια σωστα?Αλλα το εχω παρατηρησει ξανα και εξω στην κοινωνια, αυτοι που ειναι σπουδαγμενοι τυπου γιατροι-δικηγοροι και δασκαλοι,κοιτανε τα αλλα επαγγελματα με αλλο ματι!Και εγω εχω σπουδασει αλλα δεν μιλαω ετσι ρε κοριτσια,δεν ντροπιαζω τον αλλο!
black beauty έγραψε:Φυσικα και δεν μπορω να μιλησω εκ μερους των υπολοιπων κοριτσιων πως θα μπορουσα αλλωστε?Αλλα οταν η ταδε λεει στην αλλη δεν χρησιμοποιεις τα σωστα επιχειρηματα και βουτα την γλωσσα μεσα στο μυαλο σου κοκ τι περιμενεις,θα κατσει να το συνεχισει η αλλη κοπελια?
Μα τα δικα σου επιχειρηματα μπορει να μην ειναι αρκετα για μενα οπως και τα δικα μου για σενα τι να κανουμε?Ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια σε αυτη τη ζωη!Εσυ ταιριαξες με καποιες κοπελες περισσοτερο εδω μεσα,δεν εχουν φυγει,εγω ομως που εχω ταιριαξει με πολλες που δεν προκαλουσαν ιδιαιτερα και απλα βαρεθηκανε τις τρελες καταστασεις εδω μεσα και την κανανε,ναι με πειραξε ρε συ,και το καταλαβα πολυ εντονα!