76 Απ: Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 Κυρ Ιουν 10, 2012 11:40 pm
bebek6
Πρωταγωνιστής!!
perastikoulia koritsaki mou!! egw simera niwthw oti tha ton kanw ton emeto, de niwthw kala.. telospantwn,poso akoma?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joannoua3 έγραψε:Ate dunatoulla m s euxwme ta kalitera
GeorgiaSakis έγραψε:Καλημερααααααααααααααααααα
Κορίτσια τρελή αγωνία για αύριο.....!
Λέτε να γεννήσω τελικά;;;;
αχ! Όλο αυτο σκέφτομαι! Ταχυκαρδιες, δεν μπορω να ηρεμήσω....! Πολύς ενθουσιασμός!
pwpw!!logiko re sy!! se niwthoume se niwthoume!!! kali epityxia k otan mporeseis anypomonoume gia leptomereies!! tha se skeftomaste!!! thetiki energeia apo oles mas!!!GeorgiaSakis έγραψε:Καλημερααααααααααααααααααα
Κορίτσια τρελή αγωνία για αύριο.....!
Λέτε να γεννήσω τελικά;;;;
αχ! Όλο αυτο σκέφτομαι! Ταχυκαρδιες, δεν μπορω να ηρεμήσω....! Πολύς ενθουσιασμός!
kastoria έγραψε:GeorgiaSakis έγραψε:Καλημερααααααααααααααααααα
!
Εγω ευχομαι να βγει μονη της χωρις να ζοριστει ουτε αυτη ουτε εσυ!!!!
bebek6 έγραψε:pwpw!!logiko re sy!! se niwthoume se niwthoume!!! kali epityxia k otan mporeseis anypomonoume gia leptomereies!! tha se skeftomaste!!! thetiki energeia apo oles mas!!!GeorgiaSakis έγραψε:Καλημερααααααααααααααααααα
KRISTI 1 έγραψε:πωπω γεωργια κοντευει η ωρα που θα εχεις το μωρακι σου! !μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!να σε ρωτησω,γιατι σε αφηνει τοσο πολυ ο γιατρος σου αφου εχεις ξεπερασει τις 40 βδομαδες?
eleni2526 έγραψε:εφτασε η μερα σου κ εσενα GeorgiaSakis!!!με το καλο!!!!ολα καλα να πανε!!!!
μπεμπα2012 έγραψε:γιωργια ευχομαι να πας και να γυρησεις με γεματη αγκαλια απο την κλινικη και τρισευτιχησμενη ..εφτασε η ωρα σου
εχει αφορητη ζεστη σημερα κατεβηκα κεντρο για δουλεια μαγηρεψα πριν λιγο φακες ψιλοτσιμπισα κ τωρα ψιλοξεκουραζομαι
κανενα νεο απο ντεμι εχουμε?
kalispera frans mou!! egw paizw me ta patzouria anoigw kleinw analoga pou to pianei. twra trww aggouraki, de thelw katholou fagito, protimw na trww frouta,salates,tost,krouasan k pagwto k to fagito to ftiaxnw tzampa,oti faei o antras..frans έγραψε:kalispera koritsares!!!
georgia me to kalo!! ola na pane telia!!
pos tin paleuete me tin zesti? peite kamia lusi re koritsia!!
toutounaki έγραψε:Γεωργία μου σου εύχομαι τα καλύτερα. Χωρίς πόνο με το αγγελουδι σου αγκαλιά! Όλα καλά να πάνε και μετά ...βουρ στο σπιτάκι σας!
Ενημέρωσέ μας όταν μπορέσεις, η σκέψη μας είναι μαζί σου!
Φιλάκια
korina26 έγραψε:me to kalo georgia m'enan pono.
Αυγολεμονη έγραψε:γεωργια μου ολα να πανε καλα και να κρατησεις την κορη σου συντομα σε σκεφτομαστε ολη μας η θετικη σκεψη φιλακια πολλα
frans έγραψε:kalispera koritsares!!!
georgia me to kalo!! ola na pane telia!!
Astarte έγραψε:Γεωργίτσαααααααααα κάνε ευχάριστα πράγματα και χαλάρωσε όοοοσο μπορείς
Όλα θα πάνε τέλεια!!!
markella01 έγραψε:Καλησπέρα κούκλες μου!
Γεωργία με έναν πόνο γιαβρί μου, όλα θα πάνε καλά...
Πριν λίγο ξύπνησα από τον μεσημεριανό (?) ύπνο, φυσικά και πάλι χτες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, το πρωί πήγα έκανα μαλλί ανταύγειες και τα έκοψα λίγο να δείξω άνθρωπος, το μεσημέρι μας τραπεζώσανε κάτι συγγενείς και ευτυχώς ένα διωράκι το κοιμήθηκα τώρα το απόγευμα και στάνιαρα.
Κάτι θείες μου παλαίμαχες του είδους (5 παιδιά η μία και 3 η άλλη) μου είπαν ότι εφόσον το μωρό είναι ζωηρό όπως συνήθως ότι ακόμα δε βγαίνει, όταν θα νιώσω λένε να σταματάει η έντονη δραστηριότητα τότε αυτό σημαίνει ότι ετοιμάζεται ο μπόμπιρας. Προς το παρόν λοιπόν ΔΕΝ ετοιμάζεται...
Τη βαλίτσα για το νοσοκομείο την ετοίμασα πριν κανα μήνα που δεν είχαν σφίξει οι ζέστες και έβαλα μέσα μακρυμάνικα φορμάκια ως επί το πλείστον, τώρα με αυτό το σκασμό τι θα κάνουμε? Βάζουμε στο νεογέννητο μακρυμάνικο? Βεβαια, βαμβακερό είναι το ύφασμα και αναπνέει, άλλα ξέρω γω?
Άρχισαν να πρήζονται ποδαράκια και χειλάκια, σα ροφός έχω γίνει... αντε να δούμε που θα φτάσουμε... Λέω να πάω να περπατήσω, άλλα η βαρεμάρα μου είναι μέγιστη αυτή τη στιγμή... Εσείς τσουπρες μου τι κάνετε?
ΥΓ. Ευτυχώς πήγε ο άντρας μου και μου έφερε τον ανεμιστήρα που είχαμε στο σπίτι μας και ενδέχεται το βράδυ να μπορέσω να κλείσω λίγο τα μάτια μου...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης