Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
perastikoulia koritsaki mou!! egw simera niwthw oti tha ton kanw ton emeto, de niwthw kala.. telospantwn,poso akoma?

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Augolemoni m ki emeis eimaste me oikonomika ligo pesmena logo p fulagoume g tin genna wmos ate ti na kanoume tha perasei ki auto...
ygeia na exoume ki agapi....

apo faein kapos kopike i oreksei m Crying or Very sad
k trw frouta polla...

K perasatika s agapi m...
Etsi kairo na eisai arrwsti...

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολα τα παθαινω εγω ρε αγαπες σε αυτη την εγγυμοσυνη χειμωνα αφου 3 μηνες ημουν αρρωστη αντιβιωσεις βηχα εμετους μυτη κλειστη και δεν παιρνουσε αφου το καλοκαιρι το μισω και ελεγα καλυτερα να ερθει για να μην ειμαι ετσι και ειμαι και τωρα !! αντε μακαρι να μας περασουν ολα να βγουν καλα τα παιδακια μας και τπτ αλλο δεν θελω

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ypomoni agapoulla m k se ligo kairo tha kratas to mikroulliko s... Very Happy Very Happy Very Happy

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια κ απο μενα!!!!να ζησουν τα μωρακια στα κοριτσια που δεν ευχηθικα!!!!να ειναι γερα κ καλοτυχα!!!! εγψ εδω τα ιδια!!!περιμενω μπας κ βγει ο μπεμπης δεν θελω να παρω ολο το μηνα!!!!κουραστικα!!!!!φιλια σε ολες κ υπομονη!!!!να περασει ο καιρος!!!!

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερααααααααααααααααααα

Κορίτσια τρελή αγωνία για αύριο.....!
Λέτε να γεννήσω τελικά;;;;
αχ! Όλο αυτο σκέφτομαι! Ταχυκαρδιες, δεν μπορω να ηρεμήσω....! Πολύς ενθουσιασμός!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ate dunatoulla m s euxwme ta kalitera Very Happy Very Happy Very Happy

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Ate dunatoulla m s euxwme ta kalitera Very Happy Very Happy Very Happy

Αχ σε ευχαριστώ πολυ κοριτσαρα μου! Να σαι καλα και συ κι η οικογένεια σου(μαζί με το νινι το μικρουλικο)!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
GeorgiaSakis έγραψε:Καλημερααααααααααααααααααα

αχ! Όλο αυτο σκέφτομαι! Ταχυκαρδιες, δεν μπορω να ηρεμήσω....! Πολύς ενθουσιασμός!

Εγω ευχομαι να βγει μονη της χωρις να ζοριστει ουτε αυτη ουτε εσυ!!!!

χαιντι να σου ζησει!!! γερο κ τυχερο!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

pwpw!!logiko re sy!! se niwthoume se niwthoume!!! kali epityxia k otan mporeseis anypomonoume gia leptomereies!! tha se skeftomaste!!! thetiki energeia apo oles mas!!!

86Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 4 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Ιουν 11, 2012 2:05 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω γεωργια κοντευει η ωρα που θα εχεις το μωρακι σου! Very Happy !μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!να σε ρωτησω,γιατι σε αφηνει τοσο πολυ ο γιατρος σου αφου εχεις ξεπερασει τις 40 βδομαδες?

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kastoria έγραψε:
!

Εγω ευχομαι να βγει μονη της χωρις να ζοριστει ουτε αυτη ουτε εσυ!!!!

Ευχαριστώ παρα πολύ! Αυτο εύχομαι κι εγω!

bebek6 έγραψε:
pwpw!!logiko re sy!! se niwthoume se niwthoume!!! kali epityxia k otan mporeseis anypomonoume gia leptomereies!! tha se skeftomaste!!! thetiki energeia apo oles mas!!!

Ευχαριστώ-ευχαριστώ! Ε ναι μόλις μπορέσω θα επιστρέψω με λεπτομέρειες!

KRISTI 1 έγραψε:πωπω γεωργια κοντευει η ωρα που θα εχεις το μωρακι σου! Very Happy !μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!να σε ρωτησω,γιατι σε αφηνει τοσο πολυ ο γιατρος σου αφου εχεις ξεπερασει τις 40 βδομαδες?

Κριστι σε ευχαριστω κούκλα μου. Λοιπόν, σύμφωνα με τελευταία περίοδο και με β επιπέδου έχω πητ 08/06, αλλα σύμφωνα με τον γιατρο μου πητ 12/06! Εγω τελευταια περιοδο ειχα 02/09/11. Επειδή όπως μου εξήγησε οι πρωτοτοκες εξαντλούν τα περιθώρια, γιαυτό λέει θα με δει αύριο και αν δεν υπάρχουν προϋποθέσεις θα περιμένουμε το πολυ μέχρι Κυριακή! Η μπεμπα μου έχει εμπεδωθει αλλα ήταν σχετικά ψηλά εμπεδωμενη όταν πήγα την Πέμπτη. Αν έχει κατέβει λίγο ακόμα θα πάμε πρόκληση. Αν όχι, θα περιμένουμε γιατί αλλιώς με την πρόκληση θα ταλαιπωρηθουμε και οι δυο εφόσον δεν είναι έτοιμη! Αυτά! Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο(αν δεν γεννήσω) ή όταν επιστρέψω σπίτι(αν γεννήσω)!!!

eleni2526

εφτασε η μερα σου κ εσενα GeorgiaSakis!!!με το καλο!!!!ολα καλα να πανε!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιωργια ευχομαι να πας και να γυρησεις με γεματη αγκαλια απο την κλινικη και τρισευτιχησμενη ..εφτασε η ωρα σου

εχει αφορητη ζεστη σημερα κατεβηκα κεντρο για δουλεια μαγηρεψα πριν λιγο φακες ψιλοτσιμπισα κ τωρα ψιλοξεκουραζομαι

κανενα νεο απο ντεμι εχουμε?

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eleni2526 έγραψε:εφτασε η μερα σου κ εσενα GeorgiaSakis!!!με το καλο!!!!ολα καλα να πανε!!!!

μπεμπα2012 έγραψε:γιωργια ευχομαι να πας και να γυρησεις με γεματη αγκαλια απο την κλινικη και τρισευτιχησμενη ..εφτασε η ωρα σου

εχει αφορητη ζεστη σημερα κατεβηκα κεντρο για δουλεια μαγηρεψα πριν λιγο φακες ψιλοτσιμπισα κ τωρα ψιλοξεκουραζομαι
κανενα νεο απο ντεμι εχουμε?

Ευχαριστώ παρα πολύ κορίτσια!

toutounaki

toutounaki
Γεωργία μου σου εύχομαι τα καλύτερα. Χωρίς πόνο με το αγγελουδι σου αγκαλιά! Όλα καλά να πάνε και μετά ...βουρ στο σπιτάκι σας!

Ενημέρωσέ μας όταν μπορέσεις, η σκέψη μας είναι μαζί σου!

Φιλάκια

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
me to kalo georgia m'enan pono.

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεωργια μου ολα να πανε καλα και να κρατησεις την κορη σου συντομα σε σκεφτομαστε ολη μας η θετικη σκεψη φιλακια πολλα

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalispera koritsares!!!
georgia me to kalo!! ola na pane telia!!
pos tin paleuete me tin zesti? peite kamia lusi re koritsia!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
frans έγραψε:kalispera koritsares!!!
pos tin paleuete me tin zesti? peite kamia lusi re koritsia!!
kalispera frans mou!! egw paizw me ta patzouria anoigw kleinw analoga pou to pianei. twra trww aggouraki, de thelw katholou fagito, protimw na trww frouta,salates,tost,krouasan k pagwto k to fagito to ftiaxnw tzampa,oti faei o antras..

Astarte

Astarte
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεωργίτσαααααααααα κάνε ευχάριστα πράγματα και χαλάρωσε όοοοσο μπορείς Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 4 417472
Όλα θα πάνε τέλεια!!!

Η ζέστη μας έχει γονατίσει, με τον ανεμιστήρα είμαι εγώ γιατί τσιγκουνεύομαι το κλιματιστικό Razz
Επίσης αυτοφυσιέμαι αλλά δε λειτουργεί. Να μας δω τον Ιούλιο τι θα κάνουμε. Laughing

markella01

markella01
Καλησπέρα κούκλες μου!

Γεωργία με έναν πόνο γιαβρί μου, όλα θα πάνε καλά...

Πριν λίγο ξύπνησα από τον μεσημεριανό (?) ύπνο, φυσικά και πάλι χτες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, το πρωί πήγα έκανα μαλλί ανταύγειες και τα έκοψα λίγο να δείξω άνθρωπος, το μεσημέρι μας τραπεζώσανε κάτι συγγενείς και ευτυχώς ένα διωράκι το κοιμήθηκα τώρα το απόγευμα και στάνιαρα.

Κάτι θείες μου παλαίμαχες του είδους (5 παιδιά η μία και 3 η άλλη) μου είπαν ότι εφόσον το μωρό είναι ζωηρό όπως συνήθως ότι ακόμα δε βγαίνει, όταν θα νιώσω λένε να σταματάει η έντονη δραστηριότητα τότε αυτό σημαίνει ότι ετοιμάζεται ο μπόμπιρας. Προς το παρόν λοιπόν ΔΕΝ ετοιμάζεται...

Τη βαλίτσα για το νοσοκομείο την ετοίμασα πριν κανα μήνα που δεν είχαν σφίξει οι ζέστες και έβαλα μέσα μακρυμάνικα φορμάκια ως επί το πλείστον, τώρα με αυτό το σκασμό τι θα κάνουμε? Βάζουμε στο νεογέννητο μακρυμάνικο? Βεβαια, βαμβακερό είναι το ύφασμα και αναπνέει, άλλα ξέρω γω?

Άρχισαν να πρήζονται ποδαράκια και χειλάκια, σα ροφός έχω γίνει... αντε να δούμε που θα φτάσουμε... Λέω να πάω να περπατήσω, άλλα η βαρεμάρα μου είναι μέγιστη αυτή τη στιγμή... Εσείς τσουπρες μου τι κάνετε?

ΥΓ. Ευτυχώς πήγε ο άντρας μου και μου έφερε τον ανεμιστήρα που είχαμε στο σπίτι μας και ενδέχεται το βράδυ να μπορέσω να κλείσω λίγο τα μάτια μου...

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toutounaki έγραψε:Γεωργία μου σου εύχομαι τα καλύτερα. Χωρίς πόνο με το αγγελουδι σου αγκαλιά! Όλα καλά να πάνε και μετά ...βουρ στο σπιτάκι σας!
Ενημέρωσέ μας όταν μπορέσεις, η σκέψη μας είναι μαζί σου!
Φιλάκια

korina26 έγραψε:me to kalo georgia m'enan pono.

Αυγολεμονη έγραψε:γεωργια μου ολα να πανε καλα και να κρατησεις την κορη σου συντομα σε σκεφτομαστε ολη μας η θετικη σκεψη φιλακια πολλα

frans έγραψε:kalispera koritsares!!!

Astarte έγραψε:Γεωργίτσαααααααααα κάνε ευχάριστα πράγματα και χαλάρωσε όοοοσο μπορείς Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 4 417472
Όλα θα πάνε τέλεια!!!

Ευχαριστω παρα πολυ κορίτσια μου!
Μόλις ξαπλωσα λίγο να ξεκουραστω και η μικρούλα μου κουνιέται τοοοοοσο πολυ! Όσο σκέφτομαι ότι μάλλον αύριο θα την γνωρίσω...! Wow! Astarte μου σκέφτηκα ότι είναι μάλλον η τελευταία μέρα μου ως "μη μαμά" και τελευταία μέρα που θα μπορω να βγω...οπότε λέω αφού τελειωσα τις δουλειες μου, να κανω ενα μπανακι και να περιμένω τον άντρα μου να ρθει και να πάμε βολτιτσα!!! Μπορεί να ξαναμπω πριν κοιμηθώ(αν μπορέσω να κοιμηθώ!χεχε)! Καλο βραδι σε όλες!

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella01 έγραψε:Καλησπέρα κούκλες μου!

Γεωργία με έναν πόνο γιαβρί μου, όλα θα πάνε καλά...

Πριν λίγο ξύπνησα από τον μεσημεριανό (?) ύπνο, φυσικά και πάλι χτες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, το πρωί πήγα έκανα μαλλί ανταύγειες και τα έκοψα λίγο να δείξω άνθρωπος, το μεσημέρι μας τραπεζώσανε κάτι συγγενείς και ευτυχώς ένα διωράκι το κοιμήθηκα τώρα το απόγευμα και στάνιαρα.

Κάτι θείες μου παλαίμαχες του είδους (5 παιδιά η μία και 3 η άλλη) μου είπαν ότι εφόσον το μωρό είναι ζωηρό όπως συνήθως ότι ακόμα δε βγαίνει, όταν θα νιώσω λένε να σταματάει η έντονη δραστηριότητα τότε αυτό σημαίνει ότι ετοιμάζεται ο μπόμπιρας. Προς το παρόν λοιπόν ΔΕΝ ετοιμάζεται...

Τη βαλίτσα για το νοσοκομείο την ετοίμασα πριν κανα μήνα που δεν είχαν σφίξει οι ζέστες και έβαλα μέσα μακρυμάνικα φορμάκια ως επί το πλείστον, τώρα με αυτό το σκασμό τι θα κάνουμε? Βάζουμε στο νεογέννητο μακρυμάνικο? Βεβαια, βαμβακερό είναι το ύφασμα και αναπνέει, άλλα ξέρω γω?

Άρχισαν να πρήζονται ποδαράκια και χειλάκια, σα ροφός έχω γίνει... αντε να δούμε που θα φτάσουμε... Λέω να πάω να περπατήσω, άλλα η βαρεμάρα μου είναι μέγιστη αυτή τη στιγμή... Εσείς τσουπρες μου τι κάνετε?

ΥΓ. Ευτυχώς πήγε ο άντρας μου και μου έφερε τον ανεμιστήρα που είχαμε στο σπίτι μας και ενδέχεται το βράδυ να μπορέσω να κλείσω λίγο τα μάτια μου...

Χρυσααααααα
Κατ' αρχήν σ'ευχαριστώ πολυ!
Κατα δεύτερον....με έχει ταράξει στις κλωτσιες το μωρό μου!!! Μη μου λες ότι δεν είναι ακόμα η ώρα της...! Κλαψ! Sad
θα δείξει! Αύριο λοιπόν!

toutounaki

toutounaki
Γεωργία μου, δηλαδή θα πας αύριο; Όποτε και να πας ευχομαι τα καλύτερα.
Τέλειωσε πια μπορεις να χαρεις και να χαλαρώσεις!Σε ζηλεύω (με την καλή έννοια πάντα!) Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 4 417472

Εγώ δηλ. που δεν την αισθάνομαι σήμερα , είναι ....έτοιμη;Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7  - Σελίδα 4 606100

Φρανς μου τι να κανεις κοριτσάκι μου; Νεράκι κρυο, ανεμιστηρας και κλιματιστικο... (και κρυο καρπουζακι και παγωτακι εσεις που μπορειτε γιατι εγω δεν μπορω...)

Χρύσα αυτό με τα μακρυμάνικα με απασχολεί και μένα!Πολύ όμως! Βάζω και βγαζω απο τη βαλιτσα...

Α δε σας είπα. Σε μια εβδομάδα έχω ραντεβου με το γιατρο για το ποτε να μπω μεσα!!! Μπορεί δηλαδή και τέλος του μήνα να έχω αγκαλιά το τουτουνάκι νο 2 αν και ωε τοτε προηγουνται άλλες κοπέλες!!!

Φιλιά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις