Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
393 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 393 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια.σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.
τουρτιτσα δεν εκανα,δεν κανω γλυκα το καλοκαιρι,τρωω παγωτο.
τα λεφτα που ειναι οεο?

στελλα ποτε εχεις εσυ?

ματινα υπομονη!μην σκεφτεσαι οτι θα το ξαναπερασεις. Razz

διδυμομαμα μου σε χασαμε.φιλια στα κοριτσια σου.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
εχω κατι νευρα κοριτσια.
τα κοριτσια μου,μου σκισανε την κουρτινα.τι να τις κανω πειτε μου.
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:εχω κατι νευρα κοριτσια.
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
n

ελα ρε γεωργια σοβαρα?
αχαχαχα σορρυυυ που γελαω αλλα φανταζομαι την φατσα σου Very Happy Very Happy
Να τις βαλεις να την ραψουν Shocked Shocked Shocked

Princess Kelly

Princess Kelly
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τουρτίτσα....αυτό δεν είναι τίποτα. Πρίν ένα μήνα περίπου ακούω ένα γκουπ. Πάω στον παιδικό...ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΟ έπεσε...δηλαδή αν είναι δυνατόν. Τραβάγαν τόσο δυνατά την κουρτίνα που έπεσε...και έσπασε! Τελικά πήραμε άλλο κουρτινόξυλο! Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 17 604962

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τί κόλλημα είναι αυτό που έχουν όλα τους με τις κουρτίνες...

Princess Kelly

Princess Kelly
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Απίστευτο κόλλημα πραγματικά... Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 17 654316

Princess Kelly

Princess Kelly
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mamatina είδα έχεις 3 παιδάκια και σε λίγες μέρες περιμένεις το 4ο.
Με το καλό...
Πώς νιώθεις; ΄Δουλεύεις; Έχεις βοήθεια;

????????

Επισκέπτης
εγω εχω 7/7

καλα εχετε ακομα κουρτινες???

εμεις ουτε ενα κουρτινοξυλο δεν εχουμε ολα τα κατεβασανε........φετος βγαλαμε και τα χερουλια απ τις μπαλκονοπορτες να μην βγαινουν μονα και φυγουν απο κανα μπαλκονι..........

????????

Επισκέπτης
[quote="tatijana"]
arco iris έγραψε:
tatijana έγραψε:Στελακι μια χάρη κοπελα μου,κανε λίγο μεγαλύτερα τα γράμματα σου,θα στραβωθω στο τέλος....Ευχαριστω..

εμενα λες?ποια γραμματα καλε? με το αυτοματο γραφω δεν πειραζω τιποτα......

Κάποιες φορές τα βγάζει,τις περισσότερες δλδ φορές πιο μικρα κ δυσκολευομαι,είμαι κ κάποιας ηλικίας...

ελα παναγια μου μονο σε μενα σου το κανει??? μα δεν κανω καμια ρυθμιση

τουρτιτσα

τουρτιτσα
[quote="arco iris"]
tatijana έγραψε:
arco iris έγραψε:
tatijana έγραψε:Στελακι μια χάρη κοπελα μου,κανε λίγο μεγαλύτερα τα γράμματα σου,θα στραβωθω στο τέλος....Ευχαριστω..

εμενα λες?ποια γραμματα καλε? με το αυτοματο γραφω δεν πειραζω τιποτα......

Κάποιες φορές τα βγάζει,τις περισσότερες δλδ φορές πιο μικρα κ δυσκολευομαι,είμαι κ κάποιας ηλικίας...

ελα παναγια μου μονο σε μενα σου το κανει??? μα δεν κανω καμια ρυθμιση
και εγω τα δικα σου,μονο,τα βλεπω πιο μικρα.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mamavivo έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:εχω κατι νευρα κοριτσια.
n

ελα ρε γεωργια σοβαρα?
αχαχαχα σορρυυυ που γελαω αλλα φανταζομαι την φατσα σου Very Happy Very Happy
Να τις βαλεις να την ραψουν Shocked Shocked Shocked

γελα γελα βιβη σε λιγες μερες ο διονυσης θα γελαω εγω. Laughing Laughing Laughing Laughing

Princess Kelly έγραψε:Τουρτίτσα....αυτό δεν είναι τίποτα. Πρίν ένα μήνα περίπου ακούω ένα γκουπ. Πάω στον παιδικό...ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΟ έπεσε...δηλαδή αν είναι δυνατόν. Τραβάγαν τόσο δυνατά την κουρτίνα που έπεσε...και έσπασε! Τελικά πήραμε άλλο κουρτινόξυλο! Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 17 604962

αν επεφτε το κουρτινοξυλο θα τρεχαμε στα νοσοκομεια.

arco iris έγραψε:εγω εχω 7/7

καλα εχετε ακομα κουρτινες???

εμεις ουτε ενα κουρτινοξυλο δεν εχουμε ολα τα κατεβασανε........φετος βγαλαμε και τα χερουλια απ τις μπαλκονοπορτες να μην βγαινουν μονα και φυγουν απο κανα μπαλκονι..........
α,τοσο καλα εσεις?

????????

Επισκέπτης
γιατι ρε παιδια να γινεται αυτο? αφου δεν αλλαζω τπτ

εσεις βαζετε καποια ρυθμιση γραφοντας???

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:γιατι ρε παιδια να γινεται αυτο? αφου δεν αλλαζω τπτ

Όχι..

????????

Επισκέπτης
τωρα πχ εχω πατησει απλα απαντηση και γραφω..........δεν ειναι οπως ολα και τα δικα μου γραμματα???????

τουρτιτσα

τουρτιτσα

εδω φενονται μικρα.

arco iris έγραψε:τωρα πχ εχω πατησει απλα απαντηση και γραφω..........δεν ειναι οπως ολα και τα δικα μου γραμματα???????

εδω φενονται κανονικα.

????????

Επισκέπτης
νομιζω το βρηκα

εδω κανονικα

εδω μικρα

βαζω arial black για να βλεπω καλυτερα και τα μικραινει....

ενταξει κοριτσια θα το διορθωσω! ευχαριστω για την ειδοποιηση!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:

εδω φενονται μικρα.
Εγω εδω τα βλεπω εντονα bold - όπως και σε αρκετα άλλα ποστ σου Arco-iris.

τουρτιτσα έγραψε:
arco iris έγραψε:τωρα πχ εχω πατησει απλα απαντηση και γραφω..........δεν ειναι οπως ολα και τα δικα μου γραμματα???????

εδω φενονται κανονικα.
Κι εδω κανονικα.

Καλησπερα. Βαριεμαι.
Μας ηρθε το δεματακι απο το φαν-κλαμπ του Τριβιζα, και πηγα να το δειξω στον μεγαλο, να του δωσω το βιβλίο και να του διαβασω το γραμμα που του εστειλαν, και ηρθε ο μικρος, τα εκανε ολα λιμπα, εκλαιγε και τσιροκοπουσε, εσπασε τα νευρα του μεγαλου, και γενικως περασαμε χαρμα.
Θελω ενα τσιγαρο τωρα.

Τα δικα μου όλως παραδοξως δεν ειχαν θεματα με κουρτινες - δεν ειναι και ιδιαιτερα ευκολα προσβασιμες ισως. Αλλά εχουν θεμα με τις πετσετες - ανοιγουν το συρταρι και βγαζουν ολες τις σιδερωμενες πετσετες της κουζινας και τις απλωνουν στο πατωμα.

Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 17 215994

418Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!!  - Σελίδα 17 Empty Τι σκευτεστε αυτη την στιγμη Τετ Ιουλ 04, 2012 6:58 am

Ελενη+Λυδια

Ελενη+Λυδια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα εγω σκευτομουν να παω στην θαλασσα γιατι εχει πολυ ωραια μερα αλλα δεν παω γιατι εχω τις ραγαδες στην κοιλια και κολαω.. γιατι ειχα παει πριν λιγο καιρο και ηταν κατι κοπελες και ελεγαν μα καλα που παει αυτη ετσι?ειμαι κομπλεξικη στο φουλ!!!

????????

Επισκέπτης
μα κι εγω για πιο εντονα το εκανα πιο πολυ για μενα για να βλεπω τα λαθη μου γιατι εχω προβλημα με το οπτικο νευρο......κι εμενα εκεινα μου τα δειχνει απλα bold

τεσπα......να μην δημιουργω θεμα το κακο ειναι οτι παει το χερι μου αμεσως εκει δλδ στα arial black συνηθισα τωρα

θα κανω οτι μπορω

εμεις βρηκαμε την υγεια μας κοριτσια οπως μου λεγατε

καναμε την αυλη παιδικη χαρα, εχουμε και τα γειτονακια μας, το τι μπουγελο πεφτει, τους πηρανε και κατι γιγαντια νεροπιστολα, κατω στην αυλη περναμε ολο το απογευμα ως τις 9.30 το βραδυ

οποτε το σπιτι τη γλυτωνει........οτι απεμεινε απ το σπιτι δλδ

????????

Επισκέπτης
Ελενη+Λυδια έγραψε:Καλησπερα εγω σκευτομουν να παω στην θαλασσα γιατι εχει πολυ ωραια μερα αλλα δεν παω γιατι εχω τις ραγαδες στην κοιλια και κολαω.. γιατι ειχα παει πριν λιγο καιρο και ηταν κατι κοπελες και ελεγαν μα καλα που παει αυτη ετσι?ειμαι κομπλεξικη στο φουλ!!!

τις ακουσες να λενε κατι τετοιο η το φανταζεσαι? ακου κοπελα μου να πας και να χαρεις το μπανιο σου και να μη δινεις σημασια σε κανεναν..........μια φορα εχεις τα νειατα σου και χεστηκες αν εχεις ραγαδες.......δλδ και τι εγινε??? αν ειναι δυνατον! να πας και αν δεις κανεναν να λεει κατι να τον αποστομωσεις! αυτο μας ελειπε!!!!!!!

Ελενη+Λυδια

Ελενη+Λυδια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:
Ελενη+Λυδια έγραψε:Καλησπερα εγω σκευτομουν να παω στην θαλασσα γιατι εχει πολυ ωραια μερα αλλα δεν παω γιατι εχω τις ραγαδες στην κοιλια και κολαω.. γιατι ειχα παει πριν λιγο καιρο και ηταν κατι κοπελες και ελεγαν μα καλα που παει αυτη ετσι?ειμαι κομπλεξικη στο φουλ!!!

τις ακουσες να λενε κατι τετοιο η το φανταζεσαι? ακου κοπελα μου να πας και να χαρεις το μπανιο σου και να μη δινεις σημασια σε κανεναν..........μια φορα εχεις τα νειατα σου και χεστηκες αν εχεις ραγαδες.......δλδ και τι εγινε??? αν ειναι δυνατον! να πας και αν δεις κανεναν να λεει κατι να τον αποστομωσεις! αυτο μας ελειπε!!!!!!!
Βασικα κομπλαρα και δεν μιλησα και απο τοτε το αποφευγω λιγο την αλλη φορα ειχα βαλει μια φαρδια μπλουζα και το κατω του μαγιου μου..βλακειες κανω μαλλον..

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα πας καλά????? Ολόκληρο παιδί έκανες! Όταν κάνουν κι εκείνες τότε να μιλήσουν. Πήγαινε να χαρείς τη θάλασσα αφού μπορείς. Αλοίμονο σε εμάς!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην ξανα ακούσω τέτοια πράγματα,συμφωνω με το ματινακι,ολόκληρο νινι έκανες.Ξέρω ότι είναι άσχημο να ακούει ενα κοριτσάκι 22 χρόνων τέτοιες μαλακιες αλλα δε κοιτάνε τον κωλο τους λέω εγω;Άκου εκει που θα φορεσεις μακρυά μπλουζάκι για κάποια άθλια πουτανακια....Σορυ για το βρωμοστομα μου αλλα δεν τα μπορω αυτα.Ουδέποτε εγω δεν έκανα πλάκες για οποιονδήποτε λόγο,είτε είναι κάποιος παχυσαρκία είτε είναι απο γέννα,προχθές είδα μια έγκυο κοπελα,η μιση της πλευρα ήταν καμένη και δεν ντρεποταν φορούσε φορεματακι και χερικ πόδι ητανκαμενο πολυ,μια ματια της έριξα κ αυτο ήταν κ απο μέσα μου είπα μπράβο της.Δεν κολλάει...Οποίος δεν θέλει ναμη σε κοιτάει...

Πάλι ζητάω συγγνώμη για το λεξιλόγιο μου.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
αχ καλε μην διαβαζω και δεν μπορω εχω πονοκεφαλο.δλδ η θαλασσα ειναι μονο για τα μοντελα?και εμεις οι ζουμερες τι?θα παμε να πνιγουμε?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
αχ καλε μην διαβαζω και δεν μπορω εχω πονοκεφαλο.δλδ η θαλασσα ειναι μονο για τα μοντελα?και εμεις οι ζουμερες τι?θα παμε να πνιγουμε?

αχαχχαχα γεωργια??θα βγουμε μωρε με στρινγκ να τις ταπωσουμεεε!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Εγω κανω και διαφημιση κυτταριτιδας στην παραλια κανονικα .Πριν και μετα Shocked Shocked Καλα ειμαι και κορμαραααααααα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked πολυ εσωτερικα ομως!!πιο μεσα δεν γινετε!!
Α να χαθουνε τα κομπλεξικα. Sad Sad Ελενη -Λυδια σε ποια παραλια πας να κανουμε ντουυυυυυυυυυ απο παντουυυυ?
με πλακατ θα σκασωωω Very Happy Very Happy Very Happy

Καλημερα ειπα?Καλημεραααααααααααααααααααααα Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις