601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 Τρι Ιουλ 03, 2012 6:48 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη, Εύη φιλια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευούλι έγραψε:Ειρηνάκι να τα εκατοστήσεις! Να είσαι πάντα γερή και του χρόνου με ένα μπεμπάκι αγκαλιά!
Λεμονάκι έγραψε:Ειρήνη μερσί για την πληροφόρηση
Πάρο έχω πάει, είναι όμορφα.
Να σου πω αν δεν προλαβαίνεις μπορώ να πάω εγώ Κρήτη για να σε
αντιπροσωπεύσω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deb στις Τρι Ιουλ 03, 2012 8:43 am, 1 φορά
Deb έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!Να'μαι πάλι!!!
Τελικά άκυρο το εξοχικό!!!Μεγάλη ιστορία!!! Ξέμεινα στην πόλη πάλι!!!Αλλά εντάξει.τι να κάνουμε;Κοιτάμε την υγεία μας πάνω από όλα!!
Οπότε θα μπαίνω να σας διαβάζω!!!
Ποιές είστε εδώ;
Το μόνο που πήρε το μάτι μου ήταν το ατυχές γεγονός της Τατιάνας!Τατιάνα μου κουράγιο και σου εύχομαι να έρθει πολύ γρήγορα η επόμενη κορούλα σου!!!
Φιλάκια σε όλες μα όλες!!!!Σας έχω στο μυαλό μου όλη μέρα γιατί είστε το παρεάκι μου!!!!
Ααα!!!Αύριο παντρευόμαστε!!!!!
ζωάκι έγραψε:Deb έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!Να'μαι πάλι!!!
Τελικά άκυρο το εξοχικό!!!Μεγάλη ιστορία!!! Ξέμεινα στην πόλη πάλι!!!Αλλά εντάξει.τι να κάνουμε;Κοιτάμε την υγεία μας πάνω από όλα!!
Οπότε θα μπαίνω να σας διαβάζω!!!
Ποιές είστε εδώ;
Το μόνο που πήρε το μάτι μου ήταν το ατυχές γεγονός της Τατιάνας!Τατιάνα μου κουράγιο και σου εύχομαι να έρθει πολύ γρήγορα η επόμενη κορούλα σου!!!
Φιλάκια σε όλες μα όλες!!!!Σας έχω στο μυαλό μου όλη μέρα γιατί είστε το παρεάκι μου!!!!
Ααα!!!Αύριο παντρευόμαστε!!!!!
ΓΕια σου Δέσποινα! Εγώ έλειπα αλλά μόλις γύρισα..
Δυστυχώς και η Τατιάνα και η Λολιποπ το ίδιο...
Η ώρα η καλή για σας αύριο! Σκεφτεστε και θρησκευτικό πιο μετά;
tatijana έγραψε:Δε ξέρω αν κ ακόμη δεν έχω παει για την απόξεση αλλα σήμερα είμαι πιο...Χαλαρή να το πω...Θέλω να τελειώνει. Για να ξανα αρχίσω,θα γίνει το σώσε ρε μετα....Και μένα μου είπε 3 μήνες μετα για να είμαστε οκ.Εγω λέω κατα Σεπτέμβρη κάποια στιγμη να αρχίσουμε και πάω για ενα γερο σκατουλινι...Δε θα με ρίξει αυτο...Το κλάμα θα το ρίξω στάνταρ την Δευτέρα,άνθρωπος είμαι,αλλα επειδή με ξέρω θα ορθοποδησω πολυ σύντομα.
Δεσποινακι με το καλο ο πολιτικός..Γεια στα υπόλοιπα κοριτσάκια.Πάω να ταισω τον μικρο κ έρχομαι....
tatijana έγραψε:Δεσποινακι χαιδεψεις μου την όμορφη κοιλιτσα σου....
Μαρία γεια σου.
maryz-iraklio kritis έγραψε:tatijana έγραψε:Δεσποινακι χαιδεψεις μου την όμορφη κοιλιτσα σου....
Μαρία γεια σου.
γεια σου Τατιάνα!! ο μικρούλης σου κοιμήθηκε ή ακόμα?
tatijana έγραψε:Δε ξέρω αν κ ακόμη δεν έχω παει για την απόξεση αλλα σήμερα είμαι πιο...Χαλαρή να το πω...Θέλω να τελειώνει. Για να ξανα αρχίσω,θα γίνει το σώσε ρε μετα....Και μένα μου είπε 3 μήνες μετα για να είμαστε οκ.Εγω λέω κατα Σεπτέμβρη κάποια στιγμη να αρχίσουμε και πάω για ενα γερο σκατουλινι...Δε θα με ρίξει αυτο...Το κλάμα θα το ρίξω στάνταρ την Δευτέρα,άνθρωπος είμαι,αλλα επειδή με ξέρω θα ορθοποδησω πολυ σύντομα.
Δεσποινακι με το καλο ο πολιτικός..Γεια στα υπόλοιπα κοριτσάκια.Πάω να ταισω τον μικρο κ έρχομαι....
Deb έγραψε:Γεια σου Έλλη!!!Καταρχήν σε αευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!3 μέρες έμειναν ε;Πέρασε ο καιρός!!!άντε,με το καλό και εσείς!!!!
Δόξα τον Θεό είμαι αρκετά ομιλητικός άνθρωπος και έχω μάθει ό,τι με απασχολεί να το συζητάω!!Όταν όμως βλέπω πως από την αντίθετη μεριά δεν βγαίνει άκρη και δεν υπάρχει συνεννόηση τότε χάνω τον έλεγχο!!!Μου την δίνει που άνθρωποι μεγαλύτεροι από μένα συμπεριφέρονται σαν 10χρονα παιδάκια και εγώ πρέπει να τους σεβαστώ κι από πάνω!!Έτσι δεν μπορώ να κάνω καμία ώριμη συζήτηση!!!Αισθάνομαι τόσο ηλίθια ορισμένες φορές που λέω ότι εγώ έχω το πρόβλημα!!!Ε,όμως δεν γίνεται να συμβαίνει πάντα αυτό!Δεν μπορεί αν είμαι πάντα εγώ η παράλογη!!Θέλω να ουρλιάξω!!!Είναι πολύ άδικο!!!Λέω να περάσει ο καιρός να γεννήσω.να βρω και μία δουλίτσα, ο,τι να'ναι, να ξεχνιέμαι λίγο,δεν υποφέρεται αυτή η κατάσταση!!!Αισθάνομαι τόσο αδικημένη!!!!!!!
Τέλος πάντων...Αρκετά σας κούρασα με τα δικά μου,φτάνει!!Είμαι και εκτός θέματος!!!
Θα σας αφήσω να κοιμηθώ τώρα...Θα τα πούμε αύριο το απόγευμα!!!
Φιλιά σε όλες!!!Καληνύχτα!!!!
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε?εχω χασει πολλαααααααα επεισοδια ε?
xaftounaki έγραψε:
Καλημέρα γλυκα μου κορτισάκια
Τι κάνετε;
Ευάκι
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης