626 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 Τετ Ιουλ 04, 2012 12:05 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μαρακι!!!!παρε και εμας για μπανιο!!!!!!!!!!!εχει και η μπεμπα μαγιο!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:καλημερα μαρακι!!!!παρε και εμας για μπανιο!!!!!!!!!!!εχει και η μπεμπα μαγιο!!!!!!!!
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα Σοφούλι,Αννα,Ευη και σε όποια άλλη είναι ον!!!
Δεσποινάκι μου η ώρα η καλή για σήμερα!!!Μη μασάς και μην δίνεις σημασία σε πικρόχολα άτομα!!!
Κορίτσια εγώ ετοιμάζομαι να πάω για μπανάκι!!!γιούπιιιιιι!!!!
sofouli έγραψε:εχω χασει ε?
ευη μου,περιμενετε μεταθεση φετος?
οσο για τη μικρη καλα ειναι!μεγαλωνει και που και που μας δειχνει και ενα ποδαρακι απο τη κοιλια!!!!ειμαστε πολυ ζωηρα κοριτσια!η μαμα δε ξερω ποσο θα τη παλεψει με τοσες ζαλαδες!
Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα
ακόμα να σας πούνε ;sofouli έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα
καλημερα λεμονακι!!!!!!!!!!!
evi27 έγραψε:xaftounaki έγραψε:
Καλημέρα γλυκα μου κορτισάκια
Τι κάνετε;
Ευάκι
καλημέρα Αννούλα!κάνω δουλειές κ λιώνωωωωωωωωω!!!
εσύ δεν πας για μπάνιο σήμερα?
Ada έγραψε:
Γκρινιάρα έχεις καθυστέρηση? τι σκοπεύεις να κάνεις? το πες στον γιατρό σου?
να ζήσετε και πάντα αγαπημένοι Αννούλα και σύντομα να μας ανακοινώσεις και εσύ τα ευχάρισταxaftounaki έγραψε:
Καλημέρα
Κάνω και εγω δουλιτσες
Έχουμε ρομαντικό δείπνο στο μπαλκόνι σήμερα λόγω επετείου! Οπότε θα ετοιμάσω φαγητουλι για το σύζυγο
αχ μην το σκέφτεσαι έτσι, να είναι γερό και ας έρθει όποτε θέλει.sofouli έγραψε:ολα καλα θα πανε και για ολες!!!! παντως στο επομενο ελπιζω να μη ειναι παλι καλοκαιρι!!!!!!!υποφερωωωωωω!!!!!
γκρινιαρα έγραψε:
δεν το μετραω ακομα ως καθυστερηση...γιατι στην προηγουμενη αποβολη μού ειχε ερθει την 30η μερα...οποτε θα περιμενω ως αυριο...αν δεν...τοτε θα παω στη γιατρο την παρασκευη...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης