76 Απ: ''ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ!!!!'' Παρ Σεπ 03, 2010 11:21 pm
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
sophia έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:sophia έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:ANGEL έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ,ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΕΤΣΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ (ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΕΣ.
ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΕΔΕΡΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ "Ο ΜΙΚΡΟΣ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ,Ο ΚΟΝΤΟΣ, Ο ΨΗΛΟΣ ΚΛΠ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ "ΓΑΜΟ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ":ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΝΙΚ,ΝΙΚ,ΝΙΚ AND ΝΙΚΙ!
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑ ΣΟΥ..ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ..ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ?..ΟΧΙ,,ΟΠΟΤΕ?..ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ..ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΔΗΛ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΟΟΣΟ ΔΕΜΕΝΟΙ..ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΖΙ..?ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ?..ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ? ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ?
Συμφωνω απολυτως με τη angel δηλαδη αν ηδη εχει ακουστει το ονομα μια φορα γιατι και δευτερη??Συγγνωμη κιολας αλλα η αγαπη στους γονεις απο το ονομα του παιδιου εκφραζεται?Ο καθενας βεβαια κανει αυτο που θεωρει εκεινος σωστο...δε θελω να αρεξηγηθω!!
Οσο για αυτο που ρωτησες για τα ξαδερφια...ο αδερφος μου ειναι μικρος ακομα αλλα 100% το παιδι θα το λατρευω οπως λατρευω αυτον και παραπανω...και φυσικα θεωρω τον αδερφο μου και τα παιδια του(αργοτερα)οικογενεια!!!!
..καλα..περιμενε να μεγαλωσει και βλεπουμε...συγνωμη κιολας δεν θελω να ειμαι ΄΄κακια΄΄ αλλα εχω πολυ ασχημη εμεπιρια απο κουνιαδεσ και δεν πιστευω πωσ τα παιδια τοτ αδερφου τα βλεπεισ ποτε σαν δικα σου...αν ειχεσ αδερφη ισωσ!!
Συγνωμη κιολας αλλα αλλο ο αδερφος και αλλο η κουνιαδα!!Μιλαμε για τον αδερφο μου και τα παιδια του!!!!Μιλαμε για τον ανθρωπο που μας εκανε η ιδια μανα...το μωρο που νανουριζα...εκλεγα...κοιμομουν μαζι του..τωρα τον εφηβο που μεγαλωνει και γινεται σιγα σιγα αντρακι!!!Κανεις και καμια κουνιαδα δεν μπορει να μειωσει την αγαπη που του εχω!!!Ασε που στην τελικη το πως συμπεριφερετε ο καθενας στην οικογενεια του ειναι θεμα χαρακτηρα και εμπειριων!Προσωπικη μου αποψη παντα...και στο λεω γιατι αντιστοιχη περιπτωση υπαρχει ηδη στην οικογενεια μου!
β ρε συ κουνιαδα εννοω την αδερφη του αντρα μου..οπως εσευ θα εισαι για τη γυναικα του..και φυσικα δεν εννοω οτι δεν αγαπας τοβ αδερφο σου ..αλλοιμονο..τοτε θα υπηρχε προβλημα...
αλλα...οταν παντρευτει θα παρει μια κοπελα που εχει μεγαλωσει αλλιως και θα μεγαλωνει τα παιδια του τελειως διαφορετικα απο οτι εσυ τα δικα σου..και κακα τα ψεματα την οικογενεια την κανει η γυναικα...
οποτε..αυτο που εννοω ειναι οτι τοτε εσυ φυσικο ειναι να υποστιρηξεις τις δικες σου μεθοδουσ και τα δικα σου παιδια...
ναι μεν τα αγαπας...αλλα θα ειναι ''αλλα'' παιδια..λιγο σαν ξενα....90%...σου λεω αν ωχι 99%