126 Απ: Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 Πεμ Ιουλ 12, 2012 3:11 am
bebek6
Πρωταγωνιστής!!
efxaristw Spyros mou!!! apo tou xronou diakopes,fetos me to nini dyskolo..elpizw na kanw kana mpanaki to septemvri,tote tha sarantizw egw...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
spyros3 έγραψε:ειμαστε 42 μερων ευακι μου..
τελικα δεν ειμαι παραλογη..ο γιος μου εχεθ τονομα του πεθερου μου κ η μπεμπα πηρε της μαμας μιυ.αν σιυ πω οτι ιταν θα ρθει θα κραταει δωρο του μεγαλου κ μονο?κ οταν την ρωτ ο αντρας μιυ που ειναι της μπεμπας ειπε τι παιχνιδι να παρεις στο μωρο?ενω οταν γεν τον γιο μου εφερνε κουδιυνιστρες,το πσιχνιδι της κουνιας κ αλλα τοσα,τωρα τελειωσαν?εγω το ξερω οτι τα ξεχωρηζει τα παιδια μου για τα ονοματα..να δεις σημερα θα την τρελανω αν ερθει που θα της πω οτι την ονοματησε ο παπας!!
spyros3 έγραψε:θυμησε μου εχεις κ αλλο παιδακι?
ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι!εγω κ στις δυο γεννες πηγα για εξεταση κ με κρατησε γιατι γεννουσα!αυτο κ αν σου ερχεται αποτομο..
στην μπεμπα ειδικα παρολο που ημουν μια μερα στον μηνα μου το χα διαισθηση αλλα ο αντρας μου τα χασε,δεν ηξερε τι να πει οταν σνακοινωσε ο γιατρος οτι γενναω!!
χαλαρα κοπελα μου κ ολα φαινονται στην πορεια
spyros3 έγραψε:ειναι η τεταρτη φορα..κοιταξε εμας ειναι κ αλλα στην μεση.περυσι ημαστταν εγκυος κ οι δυο..εχει ξαναπαντρευτει...κ εκει ειχε προβλημα..εμενα παλινδρομησε. αυτη το εχασε 5 μηνων...εγω εμεινα εγκυος την μπεμπα κ αυτη προσπαθει ακομα,τωρα θα ξανακανει σπερματεχυση ή εξωσωματικη οπως κ τοτε..
οταν της ειοα οτι ημουν εγκ στο μωρο που εχασα λεει'κ τι θα λεει ο κοσμος οταν θα χεις γεννησει κ σε ρωτανε που ειμαι?σπιτι γιατι εχω κ εγω γεννησει?'
πουθενα δεν βοηθαει κ να σου πω την αληθεια,να μου λειπει η βοηθεια της εχω μαθει οτι κ αν θελω να κανω το κανω μονη μου.
bebek6 έγραψε:STEGIA mou ti omorfo kai to diko sou mwraki! ax psyxoula mou!!!
poly zesti koritsia twra gyrisa apo super market. mou xoun spasei kai ta nevra me to internet olo mou kollaei...
ontws, i Avgolemoni einai edw????
vanap έγραψε:Έχω να μπω από το προηγούμενο Σάββατο να σας διαβάσω.. γιατί γέννησα!!!!!
3650 η μπουρμπουλήθρα μου με καισαρική γιατί ερχόταν με τα ποδαράκια...
Και στα υπόλοιπα κορίτσια που γέννησαν να ζήσουν τα μωράκια
vanap έγραψε:Έχω να μπω από το προηγούμενο Σάββατο να σας διαβάσω.. γιατί γέννησα!!!!!
3650 η μπουρμπουλήθρα μου με καισαρική γιατί ερχόταν με τα ποδαράκια...
Και στα υπόλοιπα κορίτσια που γέννησαν να ζήσουν τα μωράκια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης