26 Απ: διαφορά ηλικίας. Τρι Ιουλ 10, 2012 12:44 am
panta
Η ψυχή της παρέας!
rouzaki έγραψε:
Μη βιαστείς να γινεις 40. Θα έρθει η ώρα του, αλλά σε 20 χρόνια!
Αυτο νομιζω τα λεει ολα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
rouzaki έγραψε:
Μη βιαστείς να γινεις 40. Θα έρθει η ώρα του, αλλά σε 20 χρόνια!
Νανακι έγραψε:να σου πω κι εγω τη γνωμη μου μιας και τη ζητησες.
1-Κατι με ενοχλει στο οτι σε βαζει να διαλεξεις .Γιατι πρεπει να διαλεξεις? εδω νομιζω πως παει να επιβαλει τους ορους του και το ποιος κανει κουμαντο σε αυτη τη σχεση.
2- το ιδιο κανουν και οι γονεις σου ,με τη διαφορα οτι αυτοι θελεουν να σε προστατευσουν απο ενα τυχον μοιραιο λαθος
3-αν τον ακολουθησεις πως θα ζειτε ? εχεις δουλεια? εισαι ανεξαρτητη? αν δεν περνας καλα θα μπορεις να φυγεις αμεσως?
4- ειμαι 41 ετων ,θα μπορουσες να εισαι κορη μου ,θα μπορουσα ομως κι εγω να ειμαι στη θεση σου και να ζω τωρα με ενα συζυγο 63 ετων!!
εσυ τι νομιζεις ? θα ειμασταν καλα μαζι? θα ειχαμε κοινα ενδιαφεροντα ? θα με ακολουθουσε στο τρεξιμο και στο κολυμπι που κανω 3 φορες την εβδομαδα?
Ας πουμε τωρα, θα με ακολουθουσε ανετα στη Βουδαπεστη που θελω να παω ,και να τριγυρναμε στα μουσεια ολη μερα?
5- θελω να καταληξω ,μην κοιτας μονο τι θελει αυτος ! Αυτος και βεβαια θελει τη νεα ωραια και καταδικη του συντροφο ,να την πλασει οπως επιθυμει ,ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙς? ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΖΗΤΑς ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΓΚΕς ΘΑ ΕΧΕΙς ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕς ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ !! ΚΑΙ ΠΩς ΘΑ ΗΘΕΛΕς ΝΑ ΖΕΙς !!
και αποφασισε οσο πιο ωριμα μπορεις .
και κατι αλλο [ως μαμα μιας εφηβης κορης ] ..το κοστος του να τα τιναζεις ολα στον αρερα για ενας ερωτα ισως ειναι τεραστιο .
Χτιζουμε και θεμελιωνουμε αγαπη και ανθρωπινες σχεσεις σιγα σιγα οσο περνουν τα χρονια ,ειναι κριμα να τα διαλυουμε σε μια μερα.
Με συγχωρεις για το θαρρος ,απλα ειπα την ταπεινη μου αποψη
supermom έγραψε:Καλά βρε Βίκυ...αυτή η "λεπτομέρεια" που παρέλειψες από το πρώτο σου μήνυμα είναι που θα έπρεπε να είναι ο νούμερο 1 λόγος για να απομακρυνθείς από αυτόν τον άνθρωπο...ούτε η ηλικία, ούτε οι αντιρρήσεις των γονιών. Κοριτσάκι μου καλό...οι άντρες δεν χτυπάνε...προτιμούν να τους πέσει το χέρι παρά να το σηκώσουν πάνω στη σύντροφό τους κ στα παιδιά τους...
"Διαβάζεσαι" έξυπνη κοπέλα...σκέψου καλά τον εαυτό σου τώρα που ακόμη είναι νωρίς κ δεν έχεις καμία άλλη δέσμευση...κ να είσαι σίγουρη ότι ο άνθρωπος που θα σε χτυπήσει μια φορά θα σε ξαναχτυπήσει ΣΙΓΟΥΡΑ ξανά αργά ή γρήγορα...
vicky00 έγραψε:Οι αμφιβολιες μου για εκεινον ξεκινουν απο το γεγονος οτι καποιες φορες που καβγαδισαμε και βγηκε εκτος εαυτου με χτυπησε.Φοβαμαι αν μεινω μαζι του μην επαναλειφθει κατι τετοιο.
vicky00 έγραψε:ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας ειλικρινα νιωθω πολυ μονη και μπερδεμενη.Ακομα και με τις φιλες μου εχω απομακρυνθει λογω της σχεσης που εχω..Πρεπει να κανω μια νεα αρχη σε ολα και δεν ξερω πως θα τα καταφερω..
vicky00 έγραψε:Οι αμφιβολιες μου για εκεινον ξεκινουν απο το γεγονος οτι καποιες φορες που καβγαδισαμε και βγηκε εκτος εαυτου με χτυπησε.Φοβαμαι αν μεινω μαζι του μην επαναλειφθει κατι τετοιο.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης