Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
107 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 107 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 44]

FOYNTOYKAKI

FOYNTOYKAKI
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΥΓΡΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΑ ΕΒΡΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εμενα Κομοτηνη ειναι ο αντρας μου αλλα δεν μενουμε Κομοτηνη,Και μεις περιμενουμε μεταθεση, αστα να πανε!

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπηκα και εγω στο κλαμπ.ο αντρας μου ειναι βατραχανθρωπος.και εμεις περιμενουμε μεταθεση.μαλλον σε κανενα νησι.ακομα δεν ξερουμε που.αχ για εβρο ειναι λιγο ανατριχιαστικα

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εξαρταται που θα μεινεις!Στην Αλεξανδρουπολη ειναι πολυ ωραια για παραδειγμα!Για αλλου δεν ξερω δεν εχω μεινει!Αλλα επισης εχω ακουσει απο τον αντρα μου οτι ειναι πολυ καλα και στην Ορεστιαδα!

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ξερω μια κοπελα απο ορεστιαδα.δνε ξερω πως ειναι.εγω θελω να παω Κρητη

thomi

thomi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ. Razz Cool

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αμαν πια αυτον τον Εβρο ολοι τον κακολογουν και οταν πανε μετα δεν θελουν να φυγουν(αυτοι που ξερω εγω τουλαχιστον)
Εχει οντως ποιοτητα ζωης λογικες τιμες στα ενοικια και ζεις σε πραγματικα σπιτια! Το μονο αρνητικο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι περα απο την Αλεξανδρουπολη δεν εχει πολλες επιλογες για τα μεγαλητερης ηληκιας παιδια(οπως πχ φροντηστηρια).Εμεις αυτη τη στιγμη ειμαστε στη Ροδοομε 2 μισθους και ισα που βγαινουμε οικονομικα No
Πολυ ωραιο νησι αλλα ακριβο σε ολα του!
Μακαρι να επειθα τον αντρα μου να ξαναπηγαιναμε στον Εβρο μετα απο εδω αλλα θελει στην Αθηνα απο οπου καταγεται κιολας.

iwanna

iwanna
geia sas manoules!!!emena o adras mou einai sto peziko kai egw stin aeroporia kai tora eimaste sti rodo edw kai 3 xronia epitelous omws fevgoumeeeeeeeeeeeee Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 9 893968 ante kai ligo steria re paidi mou na mporoume na doume kai tous dikous mas kammia fora !!!!!!!! Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 9 654316

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
iwanna έγραψε:geia sas manoules!!!emena o adras mou einai sto peziko kai egw stin aeroporia kai tora eimaste sti rodo edw kai 3 xronia epitelous omws fevgoumeeeeeeeeeeeee Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 9 893968 ante kai ligo steria re paidi mou na mporoume na doume kai tous dikous mas kammia fora !!!!!!!! Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 9 654316

καλη μεταθεση!!!!!! Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 9 893968 που θελετε να πατε?
και εμεις ελπιζουμε σε μεταθεση αλλα ακομη ειμαστε στα 2 χρονια κ ειναι δυσκολο πολυ!
τωρα που κοψανε και τις καταστασεις επιβιβασης δεν μας συμφερει καθολου το νησι!

euapap

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πάντως εκεί που θέλαν όλοι να΄ρθουνε αθήνα, τώρα με τέτοια ακρίβεια δε θέλει κανείς!!!

http://www.annoulasmom.blogspot.com

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iwanna έγραψε:geia sas manoules!!!emena o adras mou einai sto peziko kai egw stin aeroporia kai tora eimaste sti rodo edw kai 3 xronia epitelous omws fevgoumeeeeeeeeeeeee [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ante kai ligo steria re paidi mou na mporoume na doume kai tous dikous mas kammia fora !!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ααα γτ αν φευγετε τωρααα???τοσο καιρο δω δν ειχες πει τπτ... Sad Sad

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
euapap έγραψε:πάντως εκεί που θέλαν όλοι να΄ρθουνε αθήνα, τώρα με τέτοια ακρίβεια δε θέλει κανείς!!!

εκτος απο τον αντρα μου! Twisted Evil
αν δεν μεινουμε σε σοα ελπιζω τουλαχιστον να εχουν ριξει τις τιμες στα ενοικια γιατι οταν μεναμε πριν 3 χρονια διναμε 680 affraid

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina235 έγραψε:
euapap έγραψε:πάντως εκεί που θέλαν όλοι να΄ρθουνε αθήνα, τώρα με τέτοια ακρίβεια δε θέλει κανείς!!!

εκτος απο τον αντρα μου! Twisted Evil
αν δεν μεινουμε σε σοα ελπιζω τουλαχιστον να εχουν ριξει τις τιμες στα ενοικια γιατι οταν μεναμε πριν 3 χρονια διναμε 680 affraid

athina stην αθήνα οι τιμες παιζουν με την περιοχη....εσυ απο που εισαι ..?και αν επιτρεπεται σε πιο σωμα ειναι και μπορει να ξαναπαει αθηνα?...βεβαια δεν εχει σημασια γιατι οντωσ κανεις δεν θελει να παει πια..αλλα το λεω για σενα...θελεις?? εγω ενω ειμαι απο αθηνα δεν θελω ουτε να σκεφτω πως θα παω...

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στο χαλανδρι μεναμε και αν ξανα παμε παλι εκει γυρω θα μεινουμε γιατι ο αντρας μου ειναι απο χολαργο και θελει να ειναι κοντα στους φιλους του και την οικογενεια του.χαλανδρι-χολαργο-αγ παρασκευη εκει θα ψαξουμε...
οι μεταθεσεις του ετσι πηγαινουν.μια στον τοπο του και τη αλλη εκτος.στο πζ ειναι.αλλα ειναι ατυχος οποτε παει Αθηνα παντα αναγκαζεται να φυγει.απο τα 16 χρονια στο στρατο στην Αθηνα εχει μεινει συνολο τα 2!δεν μπορω να του πω να μην θελει να παμε... Crying or Very sad ολο στην παραμεθωριο ειναι!
εγω ειμαι απο Αλεξανδρουπολη αλλα θα ηθελα να παρουμε και καμια μεταθεση απο κομοτηνη μεχρι θεσσαλονικη που δεν εχω ζησει προς τα εκει,ωραια θα ηταν πιστευω.

euapap

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω πιστεύω ότι δε θα πρεπε να υπάρχουν ΣΟΑ ούτε στην Αθήνα ούτε στη Θεσσαλονίκη. να μένουν όσοι έχουν σπίτι.

http://www.annoulasmom.blogspot.com

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι εννοεις? να μενουν στην Αθηνα(πχ) μονο οσοι ειναι Αθηναιοι και εχουν και δικο τους σπιτι? Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι στρατιωτικοι Αθηναιοι και με δικο τους σπιτι ωστε να καλυφθουν τοσες θεσεις.μακαρι να βρησκαν λυση αλλα κανεις δεν ασχολειται με αυτο το θεμα σοβαρα.Σε αφηνουν απλα να τα βγαλεις περα μονος σου.
Βασικα εγω δεν μπορω να καταλαβω τον λογο των τοσο συχνων μεταθεσεων...ελπιζω με την οικονομικη κριση να κοπουν!Ηδη εχω μετακομισει 3 φορες λογω του αντρα μου κυριως και ειμαι 25 χρονων ακομη.

http://kranosgr.blogspot.com/2011/02/n_16.html

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Very Happy Very Happy
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ 3 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΛΟΓΟ ΥΡΓΑΣΙΑΣ!!!!

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ Κ ΤΟ ΝΗΣΙ!!!
Κ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ....ΔΕ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ Wink

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας το ευχομαι!Smile Και εμεις εχουμε πολυ υγρασια στο σπιτι μας στη Ροδο.Μπηκαμε πρωτοι πριν εναμησι χρονο και εχει γεμισει μουχλα και υγρασια...ασε που μπαζει και απο πανοτου!λυπαμαι για το μωρακι μου που το εχω και ζει μες την υγρασια.και δινουμε 600 ευρω.Ουτε 100 δεν αξιζει.
Το καλοκαιρι σιγουρα θα μετακομισουμε φυγουμε δεν φυγουμε απο το νησι.

Frampalou2010

Frampalou2010
Καλησπερα κι απο μενα... Κι εγω συζυγος στρατιωτικου ειμαι , ειναι στο Πολεμικο Ναυτικο....
και μια φορα το μηνα για 10 με 15 μερες φευγει ταξιδι Crying or Very sad .
Το καλο ειναι οτι μεχρι τωρα μεταθεσεις εχει απο καραβι σε καραβι ... αλλα εχει πολλα ταξιδια... κανουμε υπομονη μεχρι να βγει στην στερια..πουφφφ

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
iwanna έγραψε:geia sas manoules!!!emena o adras mou einai sto peziko kai egw stin aeroporia kai tora eimaste sti rodo edw kai 3 xronia epitelous omws fevgoumeeeeeeeeeeeee Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 9 893968 ante kai ligo steria re paidi mou na mporoume na doume kai tous dikous mas kammia fora !!!!!!!! Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 9 654316
συγνωμη να σε ρωτησω κατι???βγηκαν οι μεταθεσεις????

Ήρια

Ήρια
Frampalou2010 έγραψε:Καλησπερα κι απο μενα... Κι εγω συζυγος στρατιωτικου ειμαι , ειναι στο Πολεμικο Ναυτικο....
Το καλο ειναι οτι μεχρι τωρα μεταθεσεις εχει απο καραβι σε καραβι ... αλλα εχει πολλα ταξιδια... κανουμε υπομονη μεχρι να βγει στην στερια..πουφφφ

και εμενα τα ιδια κοπελα μου , στο Πολεμικο Ναυτικο ειναι και καθε μηνα εχουν και κανενα ταξιδι ..... ειναι σε μεγαλο πλοιο εσενα?

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να σε ρωτησω κατι???βγηκαν οι μεταθεσεις????[/quote]

Iσως ο αντρας της Ιωαννας ειναι αξιωματικος. Οι αξιωματικοι δεν μενουν σε ενα μερος πανω απο 3 χρονια και γι' αυτο ξερει οτι θα φυγουν

Ήρια

Ήρια
Οι μεταθεσεις για το στρατο ξηρας εννοειται?!

Frampalou2010

Frampalou2010
Ήρια έγραψε:
Frampalou2010 έγραψε:Καλησπερα κι απο μενα... Κι εγω συζυγος στρατιωτικου ειμαι , ειναι στο Πολεμικο Ναυτικο....

και εμενα τα ιδια κοπελα μου , στο Πολεμικο Ναυτικο ειναι και καθε μηνα εχουν και κανενα ταξιδι ..... ειναι σε μεγαλο πλοιο εσενα?

Οχι σε μικρο ειναι σε ταχαιο.Μια στη Ροδο θα ειναι μια στη Συρο....Δεν προλαβε καλα καλα να ερθει χτες το βραδυ , σημερα βαρδυα και την Δευτερα φευγουν για μια 3ημερη ασκηση ....
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Εσενα που ειναι?ΕΠΟΠ ειναι ?

maryk

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα μανουλες!!!!!!!
κι εγω εχω αντρα στρατιωτικο και ειμαστε με μεταθεση κομοτηνη εδω και 1 1/2 χρονο.μενουμε αλεξ/πολη βεβαια αλλα οπως και να το δεις ειμαι μακρυα απο τους δικους μου 8 ωρες (χαλκιδα).

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις