Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
94 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 94 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 44]

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΜΟΡΙΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mora έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΜΟΡΙΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!!

εχεις απολυτο δίκιο σε αυτό!!

vasoula07

vasoula07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mora έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΜΟΡΙΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!!
ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝΕ!

ΜΟΜΜΥ

ΜΟΜΜΥ
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ Ή ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΚΙ !!!
ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΗΔΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΘΛΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΜΑ!
ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!!
ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΑ.

joy2

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ,ΕΓΚΥΟΣ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ!!!!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΕΓΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ).ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΙ.....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΑΚΟΜΗ
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! Very Happy

euabutter

euabutter
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
kalosorisate koritsia stin pareaaaaa.joy mazi genname opws fenete ta koritsia mas pote exeis pit??

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΟΜΜΥ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ Ή ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΚΙ !!!
ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΗΔΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΘΛΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΜΑ!
ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!!
ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΑ.
ΚΑΛΩΣ ΤΗ!!!! ΕΓΩ ΠΛΕΝΩ ΜΠΛΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Crying or Very sad ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 534787 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 534787
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ!!!
Κ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ No
ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΜΟΝΑΞΙΑ!!!!

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, κορίτσια δεν έχω καλά νέα...... δείτε εδώ.... πάλι μας "ρίχνουν"...
Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=6230

Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 26 679259

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cinderella έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ, κορίτσια δεν έχω καλά νέα...... δείτε εδώ.... πάλι μας "ρίχνουν"...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=6230

βρε κοριτσια αμαν...πως γινεται απο ολους να μειωνουν παλι εμας????.....ελεος δηλαδη.....σιγα τους μισθους που περνουμε πια....τι θα κανουμε????

δεν βγαινουν και οι ρημαδομεταθεσεις να τελειωνουμε!!

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλα ο,τι διαβαζετε στα διαφορα blogs μην τα πιστευετε.οσο για τις μεταθεσεις θα αργησουν.στο γες γινεται χαμος.της κολλητης μου ο αντρας ειναι εκει και εχουν αργησει λογω τοων μοριων.το μονο καλο βεβαια ειναι οτι πλεον με τα μορια τα ρουσφετια τελειωσαν.γιατι αν καποιος εχει παραπανω μορια που ειναι πολυ ευκολο να τα υπολογισει ο καθενας δεν παρει εμταθεση και παρει καποιος που δεν δικαιουται τοτε μπορει να γινουν ασφαλιστικα μετρ ακαι θα γινει χαμος.πολυ χαρηκα γιατι ειναι καποιοι που μονο στο μερος τους η σε μεγαλες πολεις ειναι και δεν εχουν ιδεα τι ειναι η παραμεθωριος!ελεος.εμενα ο αντρας μου 6.5 χρονια στο διδυμοτειχο και τωρα ειμαστε στην κω.

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια ,έμαθα οτι βγήκαν οι μεταθέσεις ,θαπάρει ο δικός μου το απόγευμα να μάθει.Πάντως ένας γνωστός μας του τεχνικού έμαθε που πάει! Αντε να δούμε και εμείς...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fouskitsa έγραψε:καλα ο,τι διαβαζετε στα διαφορα blogs μην τα πιστευετε.οσο για τις μεταθεσεις θα αργησουν.στο γες γινεται χαμος.της κολλητης μου ο αντρας ειναι εκει και εχουν αργησει λογω τοων μοριων.το μονο καλο βεβαια ειναι οτι πλεον με τα μορια τα ρουσφετια τελειωσαν.γιατι αν καποιος εχει παραπανω μορια που ειναι πολυ ευκολο να τα υπολογισει ο καθενας δεν παρει εμταθεση και παρει καποιος που δεν δικαιουται τοτε μπορει να γινουν ασφαλιστικα μετρ ακαι θα γινει χαμος.πολυ χαρηκα γιατι ειναι καποιοι που μονο στο μερος τους η σε μεγαλες πολεις ειναι και δεν εχουν ιδεα τι ειναι η παραμεθωριος!ελεος.εμενα ο αντρας μου 6.5 χρονια στο διδυμοτειχο και τωρα ειμαστε στην κω.

foyskitsa δε θελω να σε απογοητευσω αλλα και με τα μορια τα ιδια γινονται....και εμας μας εχει φαει η παραμεθωριος και τον αντρα μου οι μοναδες..και αλλοι ειναι ολη την ωρα στη αθηνα στα γραφεια...
αλλα και με τα μορια ειδες τι εγινε...ηδη οι μεταθεσεις εξωτερικου βγηκαν..με μορια και καλα..αλλα ετσι οπως εχουν κανει τη μοριοδοτηση περνεις μορια π.χ. απο καποιε σχολες περισσοτερα απο οτι στην παραμεθωριο...και ξερεις ποιοι θα βγουν εξω φετος τελικα??? αυτοι που ηταν αθηνα θεσ/κη στα γραφειακια τους και τωρα θα πανε και ενα εξωτερικουλη να σκαπουλαρουν την κριση...
δυστηχως δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει ποτε αξιοκρατια...σταχτη στα ματια ειναι και τα μορια..

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sasanath έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια ,έμαθα οτι βγήκαν οι μεταθέσεις ,θαπάρει ο δικός μου το απόγευμα να μάθει.Πάντως ένας γνωστός μας του τεχνικού έμαθε που πάει! Αντε να δούμε και εμείς...
συγνωμη βγηκαν σαββατο οι μεταθεσεις?????εμεις δυστυχως τωρα τον ιουλιο κλεινουμε 1 χρονο εδω οποτε του χρονου τετοια εοχη θα αγχωνομαι για μεταθεσεις.μακαρι σε οσες περιμενουν να πατε οσο πιο κοντα στο σπιτακι σας μπορειτε.και αμα θελετε διακοπουλες....η κως ειναι πολυ ωραια.θα χαρω να σας φιλοξενησω!!!!! Very Happy

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bou-boukitsa έγραψε:
fouskitsa έγραψε:καλα ο,τι διαβαζετε στα διαφορα blogs μην τα πιστευετε.οσο για τις μεταθεσεις θα αργησουν.στο γες γινεται χαμος.της κολλητης μου ο αντρας ειναι εκει και εχουν αργησει λογω τοων μοριων.το μονο καλο βεβαια ειναι οτι πλεον με τα μορια τα ρουσφετια τελειωσαν.γιατι αν καποιος εχει παραπανω μορια που ειναι πολυ ευκολο να τα υπολογισει ο καθενας δεν παρει εμταθεση και παρει καποιος που δεν δικαιουται τοτε μπορει να γινουν ασφαλιστικα μετρ ακαι θα γινει χαμος.πολυ χαρηκα γιατι ειναι καποιοι που μονο στο μερος τους η σε μεγαλες πολεις ειναι και δεν εχουν ιδεα τι ειναι η παραμεθωριος!ελεος.εμενα ο αντρας μου 6.5 χρονια στο διδυμοτειχο και τωρα ειμαστε στην κω.

foyskitsa δε θελω να σε απογοητευσω αλλα και με τα μορια τα ιδια γινονται....και εμας μας εχει φαει η παραμεθωριος και τον αντρα μου οι μοναδες..και αλλοι ειναι ολη την ωρα στη αθηνα στα γραφεια...
αλλα και με τα μορια ειδες τι εγινε...ηδη οι μεταθεσεις εξωτερικου βγηκαν..με μορια και καλα..αλλα ετσι οπως εχουν κανει τη μοριοδοτηση περνεις μορια π.χ. απο καποιε σχολες περισσοτερα απο οτι στην παραμεθωριο...και ξερεις ποιοι θα βγουν εξω φετος τελικα??? αυτοι που ηταν αθηνα θεσ/κη στα γραφειακια τους και τωρα θα πανε και ενα εξωτερικουλη να σκαπουλαρουν την κριση...
δυστηχως δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει ποτε αξιοκρατια...σταχτη στα ματια ειναι και τα μορια..
ο αντρα ςμου ουτε να ακουσει δε θελει για εξωτερικο.οποτε δεν τον ενδιαφερει να ασχοληθει με αυτο το πραγμα.το μονο που τον νοιαζει ειναι του χρονου να παμε εκει που θελουμε!παραμεθωριος παλι αλλα θα μπορουμε να καθησουμε πιο πολυ μιας και δεν εχει συμφεροντα εκει και πανω απο ολα δε σκοπευω να περνω το παιδι καθε 2 η 3 χρονια να το αλλαζω σχολειο!τουλαχιστον στο δημοτικο.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fouskitsa έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

ο αντρα ςμου ουτε να ακουσει δε θελει για εξωτερικο.οποτε δεν τον ενδιαφερει να ασχοληθει με αυτο το πραγμα.το μονο που τον νοιαζει ειναι του χρονου να παμε εκει που θελουμε!παραμεθωριος παλι αλλα θα μπορουμε να καθησουμε πιο πολυ μιας και δεν εχει συμφεροντα εκει και πανω απο ολα δε σκοπευω να περνω το παιδι καθε 2 η 3 χρονια να το αλλαζω σχολειο!τουλαχιστον στο δημοτικο.

μα δεν ειναι το θεμα το εξωτερικο...ενα παραδειγμα σου εφερα...απλα για να δεις πως και τα μoρια ακομη ΄΄προσαρμόζονται΄΄ όπως τα θέλουν κάποιοι...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bou-boukitsa στις Σαβ Ιουν 11, 2011 12:24 pm, 1 φορά

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω κοριτσια τι να πω, που ημαστε 2 χρονια με μεταθεση Θεσσαλονικη και μενουμε Κιλκις και μας βγαλαν το φασουλι οτι μπορει να μας αλλαξουν στρατωπεδο... Αυτο για μενα σημαινει οτι θα παμε ή Πανοραμα ή Φυλιρο ή Μηχανιωνα... αρα μετακομηση κανονικη γιατι δεν παιζει να φευγει απο Κιλκις και να κανει τοσο μεγαλο ταξιδι, θα δεινουμε ολο το μισθο στις βενζινες! Και επισης δεν θεωρειτε μεταθεση αλλα μετακινηση, και οπως το καταλαβα εγω, δεν θα παρουμε λεφτα μεταθεσης. Ελπιζω να μην ειμαστε μεσα στους τυχερους που θα μετακομησουν γιατι μονο αυτο μου ελειπε τωρα, να φυγω απο το Κιλκις. Ετσι κι αλλιως θα αλλαξω σπιτι αλλα αλλη η μετακινηση μεσα στην πολη και αλλο σε αλλη πολη....
Απ' οσο ξερω στο πεζικο ανακοινωθηκαν γιατι μια γνωστη μου ξερει ηδη οτι φευγει για Σαμο, εκτος κι αν εχει μεσον και το εμαθε... δεν ξερω...
Αχ! Ελπιζω οτι γινει να γινει για καλο...

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα ο αντρας μου αυτη τη στιγμη εχει υπηρεσια μεσα και κοιταξε στο πρωτο γραφειο και ρωτησε τον αηδμ και δεν εχουν ερθει οι μεταθεσεις.ειναι τεθωρακισμενα.τωρα σημερα αυριο τουλαχιστον να βγουν για αυτους που περιμενουν βρε παιδι μου.και νοπη δε θελω να σε απογοητευσω αλλα οντως δε θεωρειται μεταθεση αλλα μετακινηση.τωρα αν υπαρχουν εξοδα μετακινησης σαν αυτα της μεταθεσεως δεν εχω ιδεα.

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ! Φουσκιτσα ευχομαι κανεναν να μην τον μετακινησουν γιατι ειλικρινα και εμας να μην μετακινησουν θα λυπηθω αν ακουσω οτι μετακινησαν καποια αλλη οικογενεια.. Γιατι αν εισαι μονος ειναι αλλιως, ομως με τα παιδια και τα σχολεια ειναι δυσκολα...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nopi30 έγραψε:Εγω κοριτσια τι να πω, που ημαστε 2 χρονια με μεταθεση Θεσσαλονικη και μενουμε Κιλκις και μας βγαλαν το φασουλι οτι μπορει να μας αλλαξουν στρατωπεδο... Αυτο για μενα σημαινει οτι θα παμε ή Πανοραμα ή Φυλιρο ή Μηχανιωνα... αρα μετακομηση κανονικη γιατι δεν παιζει να φευγει απο Κιλκις και να κανει τοσο μεγαλο ταξιδι, θα δεινουμε ολο το μισθο στις βενζινες! Και επισης δεν θεωρειτε μεταθεση αλλα μετακινηση, και οπως το καταλαβα εγω, δεν θα παρουμε λεφτα μεταθεσης. Ελπιζω να μην ειμαστε μεσα στους τυχερους που θα μετακομησουν γιατι μονο αυτο μου ελειπε τωρα, να φυγω απο το Κιλκις. Ετσι κι αλλιως θα αλλαξω σπιτι αλλα αλλη η μετακινηση μεσα στην πολη και αλλο σε αλλη πολη....
Απ' οσο ξερω στο πεζικο ανακοινωθηκαν γιατι μια γνωστη μου ξερει ηδη οτι φευγει για Σαμο, εκτος κι αν εχει μεσον και το εμαθε... δεν ξερω...
Αχ! Ελπιζω οτι γινει να γινει για καλο...

βρε νοπη σορρυ για την ασχετη ερωτηση αλλα επειδη απο θεσ/κη δεν ξερω,,,αυτες οι περιοχες που λες..φυλιρο ,μηχανιωνα....ειναι περιοχες με σοα η απλα εκει θες να βρεις σπιτι?

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εκει ειναι τα στρατοπεδα, για ΣΟΑ δεν ξερω αν εχει, αλλα αποφασισαμε επιτελους να κανουμε τα χαρτια μας κι εμεις κι ας ειναι ΕΠΟΠ, κι οτι γινει...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nopi30 έγραψε:Εκει ειναι τα στρατοπεδα, για ΣΟΑ δεν ξερω αν εχει, αλλα αποφασισαμε επιτελους να κανουμε τα χαρτια μας κι εμεις κι ας ειναι ΕΠΟΠ, κι οτι γινει...

καλα κανατε..ποτε δεν ξερεις....!..μπορει να μπεις εκει που δεν το περιμενεις

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
στα σοα εποπ δεν μπαινει.θα εχει οομως σιγουρα σομι που ειναι για τους εποπ.βρε καντε εσεις τα χαρτια για οπουδηποτε και μακαρι να μπειτε γιατι ειναι μεγαλη ξεκουραση αυτο το πραγμα να εχεις ελαχιστο ενοικιο.εμεις περσυ που θα ερχομασταν στην κω εκανε ο αντρας μου τα χαρτια για να μπουμε εντωμεταξυ ειχαν αργησει οπως καλη ωρα φετος να βγουν οι μεταθεσεις.θα το πιστεψετε οτι ηρθαμε στην κω μπηκαμε σε σπιτι που νοικιασαμε και τα χαρτια ηρθαν στο στρατοπεδο μια βδομαδα αφου ειχε ληξει η προθεσμια για τις αιτησεις????ειχαν τα χαρτια 1.5 μηνα απο μεραρχεια σε ταξιαρχεια και δεν ξερω που σκατα αλλου!!!!!

joannakip

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια και εγω ειμαι γυναικα στρατιωτικου..ημαστε στο Κιλκις αρκετα χρονια και φετος περιμενουμε μεταθεση.Μας εχουν σκασει μα ποτε θα τις βγαλουν επιτελους;

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φουσκιτσα το ξερω οτι ΕΠΟΠδεν μπαινουν στα ΣΟΑ, ΣΟΜΥ ηθελα να παω ή ΣΟΕΠΟΠ, ετσι τα γραφει στη σελιδα του στρατου στο διαδικτιο. Ναι εμεις θα τα κανουμε και βλεπουμε... Για εδω ετσι κι αλλιως δυστκολο το κοβω μαλλον για καποιο αλλο μερος...
Ιωαννα κι εγω στο Κιλκις μενω και εμεις δυστηχως περιμενουμε τις μεταθεσεις αν και ημαστε 2 χρονια μπορει να μας αλλαξουν στρατοπεδο, μετακινηση ονομαζεται, με αποτελεσμα να πρεπει να μετακομησω προς Θεσσαλονικη.... Μας εχουν σκασει... τωρα ακουσα μεχρι την Παρασκευη θα βγουν, την προηγουμενη εβδομαδα ειπαν παλι Παρασκευη και μετα Τριτη και τωρα παλι Παρασκευη... Ελεος δηλαδη, τι κανουν τοσο καιρο... να ξερουμε τι θα κανουμε... Θελω να αλλαξω σπιτι ετσι κι αλλιως και περιμενω να δω αν θα μας διωξουν ή οχι... γκργκργκργκργκρ Twisted Evil

joannakip

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Νοπη απ'οτι καταλαβα οι μοναδες εδω στο Κιλκις ειναι λιγο ιδιομορφες αν ερθεις οσο και να το θες δεν φευγεις ετσι ευκολα.Εμεις ημασταν Πολυκαστρο,μας εφεραν Κιλκις και τωρα μαλλον και εμεις θα παμε με μετακινηση και εμεις μεσα σε αλλη μοναδα στον ιδιο νομο.Περιμενουμε τα επισημα να δουμε.Εσυ για Ασσυρο λες οτι μπορει να σας πανε γιαυτο θα νοικιασεις Θεσσαλονικη;
Ξερεις καθολου ποσο μακρια ειναι η Ασσυρος απο Θεσσαλονικη;και σε περιπτωση που παμε εκει που συμφερει καλυτερα να μενεις;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις