Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
163 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 163 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 44]

vickoyla

vickoyla
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ax!Ponemeno thema kai auto.Ypomoni koritsia twra pou allaxe kai to sintaxiodotiko tha liwsoume stis metakomiseis.Egw pisteuw pws einai analoga to paidi opws simbainei kai stous megalous...Emena me xalane genikws oi allages tou antra mou pali tou aresoun, egw denome polu me anthropous kai den to poliantexw, polu klama se kathe metathesi.Elpizw o mikroulis mas otan tha ftasei i stigmi na einai san ton mpampa tou. Akousa oi metatheseis tha argisoun pali fetos exei kati yp'opsin sas?

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΑ!!) ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΑΞΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟΥ...! .ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....(ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ) ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΡΚΕΙ ΝΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΑΤΑ έγραψε:ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΑ!!) ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΑΞΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟΥ...! .ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....(ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ) ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΡΚΕΙ ΝΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

γιατι καλε δεν την εκαναν παρεα?..αυτο δεν το ειχα σκεφτει ποτε..!? τι εχουν οι στρατιωτικοι?...μεχρι τωρα ειχα την αποψη πως μας ''υπολογίζουν""....εγω το μονο ρατσισμο που ειχα δει στη δουλεια μου ηταν οταν εμενα στα ΣΟΑ..που το θεωρουσαν καπως...αλλα σκασιλα μου εμενα..

ΓΑΤΑ

ΓΑΤΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΣΤΑ ΣΟΑ ΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΠΩΣ!!ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΑΑ!!ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ.ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. Very Happy

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και από εμένα!!!!!!!!Οάντρας μου είναι στο αξιωματικός στο ΠΝ,εν δυνάμει Πλωτάρχης!!!Το τι ταξίδι έχουμε φάει, δε λέγεται..στη γέννηση των διδύμων ήταν στο Λίβανο και ήρθε 2 μέρες μετά...αλλά στη Ραφαέλα ήταν,αφού πήραμε μετάθεση(προσωρινή δυστυχώς Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ) για Θεσσαλονίκη!! Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 14 654316 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 14 654316 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 14 654316

irn

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κορίτσια και από εμένα!! Ο άντρας μου είναι στρατιωτικός στην Νέα Σάντα στο ΠΒ σώμα!! Εντάξει οι μεταθέσεις δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό ειναι γεγονός!!

vickoyla

vickoyla
Ρατσισμος πιστευω πωε υπαρχει, εγω τουλαχιστον το εζησα στην Αλεξ/πολη οποτε φανταζομε παραπανω ειναι πιο εντονο.Ο αντρας μου εμεινε εκει 5χρονια εγω μονο 2 και ηταν πραγματικα πολλα.

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω ήμουν παιδι στρατιωτικου...
ειχα βαρεθει τα περα δωθε...
αλλα ειχα καλες εμπειρίε απο τα παιδια στο σχολειο γιατι με εβλεπαν σαν κατι καινουργιο...
σε πολυ επαρχιακες περιοχες γινομασταν στιγμα...και μας εδειχναν με το δαχτυλο, αλλα ποτε δεν νιωσαμε στο περιθωριο...μαλλον σαν κατι διαφορετικο ειμασταν...

http://www.kordelitsa.com

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΑΤΑ έγραψε:ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΑ!!) ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΑΞΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟΥ...! .ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....(ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ) ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΡΚΕΙ ΝΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Αχ! Γατα ευχομαι και το δικο μου παιδακι να προσαρμοζεται ευκολα γιατι ειναι αρκετα κλειστο παιδι και με αγχωνει απο τωρα που ειναι σχεδον 5 το θεμα αυτο. Εγω βασικα του εξηγησα οτι ο μπαμπας καποια στιγμη θα παρει μεταθεση και θα φυγουμε και με ρωτησε μονο αν θα ξαναπαμε στη Σαμο και αν θα ξαναμεινουμε στο σπιτι της Χαρης( η σπιτονοικοκυρα μου στη Σαμο, που εμενα απο πανω μας). Κατα τα αλλα οταν ηρθαμε και ηταν 3 χρονων μου ειπε οτι θελει να γυρισουμε πισω στη Σαμο γιατι εδω στο Κιλκις δεν εχουμε αυλη για να παιζει ενω εκει ειχαμε!
Ελπιζω να βρει τον τροπο να προσαρμοζεται και θα κοιταξω κι εγω να του το περασω σαν παιχνιδι, για να ειναι πιο ομαλη η μεταθεση....

vasoula07

vasoula07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ CLUB ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΣΥΖΥΓΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΔΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ... ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΛΙΓΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΥΝΟ'Ι'ΙΚΟΤΑΤΗ! Very Happy

evi volos

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια.ειμαι και εγω εδω.
ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος και
ειμαστε αλεξανδρουπολη....ειναι καμια αλλη εδω?

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
evi και εγω αλεξανδρουπολη ειμαι!Σχετικα με τον ρατσισμο που λετε προς το παρων δεν τον εχω καταλαβει μονο στο θεμα της δουλειας με απεριψαν μια φορα επειδη ημουν με στρατιωτικο,vickoula και εγω αλεξανδρουπολη μενω απο που καταλαβες εσυ ρατσισμο?εγω θα ελεγα οτι εδω ειναι πολυ καλα τα πραγματα και οι ανθρωποι συνηθισμενοι με την λεξη στρατιωτικος.

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγώ έχω βιώσει τον ρατσισμό σε επαγγελματικό επίπεδο. Όταν άκουγαν ότι ο άντρας μου είναι στρατιωτικός απλά δεν με προσλάμβαναν στη δουλειά. Έτσι και εγώ σταμάτησα να το λέω και το αντικατέστησα με το "Ο άνδρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος!!" που δεν είναι και ψέματα Wink

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολλες κοπέλες που ειχαμε παει Πατρα μεταθεση και ειχα γνωρισει αντιμετωπιζαν αυτο το προβλημα με δουλειες, σου λεει ο αλλος, στρατιωτικο εχει αυτη αρα ανα πασα στιγμη πρεπει να βρω αλλη υπαλληλο!!
Κριμα ομως ειναι ολο αυτο!!!

vickoyla

vickoyla
Καλημερα κοριττσια...Οσον αφορα την Αλεξ/πολη ειναι η μονη πολη που δυστιχως δεν κανανε παρεες εκτος στρατου.Οι ανθρωποι δυσκολα ανοιγουν τα σπιτια τους σε ξενους και για αυτους εισαι ξενος...Τις Ρωσοποντιες που δεν μιλουσαν καν ελληνικα της προτειμουσαν να τις παρουν για δουλεια ενω εγω που ειμουν απο το Βολο ειμουν ξενη.Το αφεντικο μου βεβαια ηταν απο την Θασο. Θυμαμε χαρακτιριστικα που ειχαμε παει να παρουμε Χριστουγεννιατικα απο το κεντρο και πως πιασαμε την συζητηση με τον καταστηματαρχη και του ειπαμε πως δεν ειμασταν απο κει μας κοιτουσε με μισο ματι και εννοειτε, δεν μας εκοψε ουτε 1€. Να ευχαριστουν το Θεο που υπαρχουν οι στρατιωτικοι και τους αφηνουν τοσα χρηματα γιατι ακομα Γκατζοι θα παρεμειναν.Εμενα μου εκατσαν και πολλα ασχημα οταν βρισκομουν εκει.Αρρωστησε ασχημα ο μπαμπας μου και παραλιγο να τον χασουμε, τρακαραμε οταν πηγαινα να μεινω μονιμα επανω και σωθηκαμε απο θαυμα...Τεσπα δεν ξερω ειναι πως θα σου κατσει καθε μερος, δεν μπορω με τιποτα να συγκρινω την Αλεξ/πολη με την Κατερινη που βρισκομασταν πριν, τελιως διαφορετικοι ανθρωποι.Οσον αφορα την Λαμια που ειμαστε τωρα ειναι τελειως διαφορετικα γιατι ειμαστε με ενα μωρακι και εχουμε εδω μονο 8 μηνες οσο ειναι και ο μπεμπης μας.Ευχομε σε ολους να περνανε καλα στα μερη που πηγαινουν γιατι ειναι δυσκολη υποθεση η αλλαγη πολης καθε λιγα χρονια...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και το καλύτερο από όλα που άκουσα σήμερα το πρωί είναι ότι οι στρατιωτικοί ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ από το ενιαίο μισθολόγιο!!!!!!

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Και το καλύτερο από όλα που άκουσα σήμερα το πρωί είναι ότι οι στρατιωτικοί ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ από το ενιαίο μισθολόγιο!!!!!!
carrie το εχουν πει και στον αντρα μου μεσα στο στρατοπεδο οτι δεν περιλαμβανονται οι στρατιωτικοι στο εννιαιο μισθολογιο

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι θα συνεχίσουν να είναι οι αδικημένοι στην Ελλάδα!!Γιατί φυσικά στο αν έμπαιναν στο ενιαίο μισθολόγιο τότε κάποιοι θα παίρνανε περισσότερα στους δύσκολους βαθμούς//

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι θα συνεχίσουν να είναι οι αδικημένοι στην Ελλάδα!!Γιατί φυσικά στο αν έμπαιναν στο ενιαίο μισθολόγιο τότε κάποιοι θα παίρνανε περισσότερα στους δύσκολους βαθμούς//

και εδω γενναται το ερωτημα "αφου οι στρατιωτικοι δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι για να μπουν στο εννιαιο μισθολογιο μηπως να τους επιστραφουν τα δωρα που κοπηκαν περυσι που νομιζαμε πως ηταν δημοσιοι υπαλληλοι????????" cyclops cyclops cyclops

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Carrie έγραψε:Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι θα συνεχίσουν να είναι οι αδικημένοι στην Ελλάδα!!Γιατί φυσικά στο αν έμπαιναν στο ενιαίο μισθολόγιο τότε κάποιοι θα παίρνανε περισσότερα στους δύσκολους βαθμούς//

και εδω γενναται το ερωτημα "αφου οι στρατιωτικοι δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι για να μπουν στο εννιαιο μισθολογιο μηπως να τους επιστραφουν τα δωρα που κοπηκαν περυσι που νομιζαμε πως ηταν δημοσιοι υπαλληλοι????????" cyclops cyclops cyclops

Και μήπως ούτε να τους κόψουν και άλλα (δώρα, μισθό κλπ) τώρα που θα έρθει νέο τσουνάμι μέτρων??

FOYNTOYKAKI

FOYNTOYKAKI
vickoyla έγραψε:Καλημερα κοριττσια...Οσον αφορα την Αλεξ/πολη ειναι η μονη πολη που δυστιχως δεν κανανε παρεες εκτος στρατου.Οι ανθρωποι δυσκολα ανοιγουν τα σπιτια τους σε ξενους και για αυτους εισαι ξενος...Τις Ρωσοποντιες που δεν μιλουσαν καν ελληνικα της προτειμουσαν να τις παρουν για δουλεια ενω εγω που ειμουν απο το Βολο ειμουν ξενη.Το αφεντικο μου βεβαια ηταν απο την Θασο. Θυμαμε χαρακτιριστικα που ειχαμε παει να παρουμε Χριστουγεννιατικα απο το κεντρο και πως πιασαμε την συζητηση με τον καταστηματαρχη και του ειπαμε πως δεν ειμασταν απο κει μας κοιτουσε με μισο ματι και εννοειτε, δεν μας εκοψε ουτε 1€. Να ευχαριστουν το Θεο που υπαρχουν οι στρατιωτικοι και τους αφηνουν τοσα χρηματα γιατι ακομα Γκατζοι θα παρεμειναν.Εμενα μου εκατσαν και πολλα ασχημα οταν βρισκομουν εκει.Αρρωστησε ασχημα ο μπαμπας μου και παραλιγο να τον χασουμε, τρακαραμε οταν πηγαινα να μεινω μονιμα επανω και σωθηκαμε απο θαυμα...Τεσπα δεν ξερω ειναι πως θα σου κατσει καθε μερος, δεν μπορω με τιποτα να συγκρινω την Αλεξ/πολη με την Κατερινη που βρισκομασταν πριν, τελιως διαφορετικοι ανθρωποι.Οσον αφορα την Λαμια που ειμαστε τωρα ειναι τελειως διαφορετικα γιατι ειμαστε με ενα μωρακι και εχουμε εδω μονο 8 μηνες οσο ειναι και ο μπεμπης μας.Ευχομε σε ολους να περνανε καλα στα μερη που πηγαινουν γιατι ειναι δυσκολη υποθεση η αλλαγη πολης καθε λιγα χρονια...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΙΣΧΙΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΚΑΤΖΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΤΥΧΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΤΣΙ!!!ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΙΣ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Π.Χ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΚΤΡΑΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΚΑΤΖΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ Η ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ!

nena1988

nena1988
κοιταξε και εγω αλεξ/πολη μενω ειμαστε με μεταθεση αλλα γενικοτερα με τους ανθρωπους εδω δεν μπορω να πω οτι εχω προβλημα,εχουμε πολλους φιλους εκτος στρατου και πηγαινοερχομαστε στα σπιτια μας και για καφε και τα παντα,νομιζω οτι απο μονοι τους παραδεχονται οτι τους ''γεμιζουμε''την πολη,παλιοτερα πριν 20 χρονια ναι υπηρχε μεγαλος ρατσισμος αλλα τωρα δεν νομιζω τουλαχιστον εδω,εμεις δηλωνουμε να μεινουμε παντως γιατι δεν θελουμε να φυγουμε μας αρεσει πολυ εδω...FOUNTOUKAKI ισως επεσε σε περιπτωση η vuckoula που την αντιμετωπισαν ετσι,και η λεξη γκατζος συμφωνω ειναι ασχημη αλλα αναλογα πως την λες,εγω τα φιλαρακια μας πολλες φορες πανω στην πλακα τα εχω πει γκατζολακια και το λεω για πλακα φυσικα και γελαμε,παντως το ρατσισμο η καθε μια τον αντιλαμβανεται διαφορετικα

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

vickoyla

vickoyla
Sigoura oi apopsei den mporoun na einai oi idies opws kai oi katastaseis pou biwnei o kathenas mas. To oti den perasa kala to xerw kai to biwsa kai nai den eixa kanena problima na doulepsw opou na einai opws piga se souper market kai efaga porta giati den eimoun apo ekei opws kai se douleia tis eidikotitas mou.Exw gnwsti pou pige Katerini poy egw perasa teleia kai den tis arese oute to meros oute kai oi anthropoi.Gia kai lew oti einai se ti katastaseis tha peseis kai se ti anthropous.Telos zitw signwmi an ethixa kapoion apo edw me ton xaraktirismo mou apla etsi aisthanthika kai to egrapsa.

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αν δε σου αρεσουν οι γκατζοι οπως τους λες και σου μιλαω εκ πειρας γιατι ημασταν ακομη πιο πανω στο διδυμοτειχο,ελα στην κω να δεις τι σημαινει στα αληθεια γαιδουρι!!!!!!!!δεν εχω συναντησει πιο αθλιο κοσμο.με το που ειδα τι παιζει εδω εκτιμησα τους ανθρωπους στο διδυμοτειχο που αυτοι τουλαχιστον ξερουν οτι ο,τι αναπτυξη μπορει να εχουν την οφειλουν στο στρατο

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
FOYNTOYKAKI έγραψε:
vickoyla έγραψε:Καλημερα κοριττσια...Οσον αφορα την Αλεξ/πολη ειναι η μονη πολη που δυστιχως δεν κανανε παρεες εκτος στρατου.Οι ανθρωποι δυσκολα ανοιγουν τα σπιτια τους σε ξενους και για αυτους εισαι ξενος...Τις Ρωσοποντιες που δεν μιλουσαν καν ελληνικα της προτειμουσαν να τις παρουν για δουλεια ενω εγω που ειμουν απο το Βολο ειμουν ξενη.Το αφεντικο μου βεβαια ηταν απο την Θασο. Θυμαμε χαρακτιριστικα που ειχαμε παει να παρουμε Χριστουγεννιατικα απο το κεντρο και πως πιασαμε την συζητηση με τον καταστηματαρχη και του ειπαμε πως δεν ειμασταν απο κει μας κοιτουσε με μισο ματι και εννοειτε, δεν μας εκοψε ουτε 1€. Να ευχαριστουν το Θεο που υπαρχουν οι στρατιωτικοι και τους αφηνουν τοσα χρηματα γιατι ακομα Γκατζοι θα παρεμειναν.Εμενα μου εκατσαν και πολλα ασχημα οταν βρισκομουν εκει.Αρρωστησε ασχημα ο μπαμπας μου και παραλιγο να τον χασουμε, τρακαραμε οταν πηγαινα να μεινω μονιμα επανω και σωθηκαμε απο θαυμα...Τεσπα δεν ξερω ειναι πως θα σου κατσει καθε μερος, δεν μπορω με τιποτα να συγκρινω την Αλεξ/πολη με την Κατερινη που βρισκομασταν πριν, τελιως διαφορετικοι ανθρωποι.Οσον αφορα την Λαμια που ειμαστε τωρα ειναι τελειως διαφορετικα γιατι ειμαστε με ενα μωρακι και εχουμε εδω μονο 8 μηνες οσο ειναι και ο μπεμπης μας.Ευχομε σε ολους να περνανε καλα στα μερη που πηγαινουν γιατι ειναι δυσκολη υποθεση η αλλαγη πολης καθε λιγα χρονια...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΙΣΧΙΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΚΑΤΖΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΤΥΧΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΤΣΙ!!!ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΙΣ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Π.Χ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΚΤΡΑΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΚΑΤΖΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ Η ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ!
φουντουκακι ειμαι απο χαλκιδα ο αντρας μου απο αριδαια οταν πηγαμε διδυμοτειχο ειχα πεσει να πεθανω.το πρωτο πραγμα που εμαθα ειναι το γκατζος και γκατζολι!!!!!δεν μπορουσα καθολου!!!!τωρα περιμενω να πιασει το μεσον που βαλαμε να γυρισουμε στην γκατζολια!!!!!ναι ναι τον αγαπω αυτο τον τοπο και δε θελω να παω πουθενα!!!αα!!!!και το παιδι μου ειναι γκατζολακι γιατι τοπο γεννησης παντα θα λεει στο πιστοποιητικο γεννησεως διδυμοτειχο νομος εβρου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις