Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
94 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 94 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 44]

vasoula07

vasoula07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nopi30 έγραψε:

Γιατι μαλλον Ιωαννα ημαστε τα πιονια των προνομιουχων που εχουν μπαρμπα και μπορουν να πηγαινουν στα νησια για 2 χρονακια ΜΟΝΟ και μετα να ξαναγυριζουν... γι' αυτο... Το ηξερα οτι γι' αυτο το λογο θα μας εδιωχναν αλλα οχι στα 2 χρονια στα 3... Αχ! Τι να πω.... που εχει κουραστει το μυαλο μου και με πνηγει το δικιο...

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

joannakip

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια οι μεταθεσεις ηταν οτι να ναι μια φιλη μου ηταν 3 χρονια εδω ειχαν ερθει απο ροδο και τους ξαναστελνουν παλι Ροδο και δεν ηθελαν γιατι εχουν νεογεννητο............

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fouskitsa έγραψε:νοπη η πεθερα μου ειναι απο μυτιληνη και εχει και πολλους συγγενεις εκει!ειναι πολυ ωραιο νησι και με πολυ πολυ κοσμο.σκεψου μονο οτι θα ειναι καλυτερα για το παιδακι σου,οτι δε θα αρρωσταινει και θα αναπνεεται καθαρο αερα!αυτοι οι κεραταδες με το μεσον που βαζουν δεν μπορω να καταλαβω δεν σκεφτονται τις αλλες οικογενειες????ο,τι χρειαστεις να μου πεις μεχρι και σπιτι ρε παιδι μου να δουμε τι μπορουμε να κανουμε

Φουσκιτσα σε ευχαριστω πολυ και μονο που το ειπες ειναι σαν να το εκανες... Θα κατεβει ενα φιλικο μας ζευγαρι κι εκεινο Μυτιλινη οποτε θα παμε μαζι για σπιτια και ειπαμε να δουμε αν μπορουμε να νοικιασουμε κοντα κοντα... Τουλαχιστον θα ημαστε μαζι... Παντως ψυχολογικα ειμαι παρα πολυ καλυτερα απο προχθες... Εχω αρχισει σιγα σιγα να μαζευω... δεν στεναχωρεθηκα με τη μεταθεση... θυμωσα με την αδικια... Ισως να ειναι για καλυτερα... ετσι κι αλλιως 2 χρονια τωρα μας εχουν βρει τα χιλια κακα... Με το που ηρθαμε πεθανε ο πεθερος μου στα καλα καθουμενα... ενα χρονο μεσα στο πενθο στα μνημοσηνα... στα μνηματα... στους 6 μηνες εγω κριση αγχους που με ταλαιπωρουσαν σχεδον ενα χρονο και μετα στραμπουλιξα το ποδι μου, 2 μηνες για να συνελθω... μεχρι να συνελθω σπαω το δαχτυλο μου, 1 μηνα γυψοναρθηκα και ακομη και τωρα εχω ενοχλησει και δεν μπορωνα το κουραζω.... Ισως αμα φυγουμε να φυγει και η καταρα που μας κηνιγαει... Τι να πω πια δεν ξερω...

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ετσι να το δεις νοπη μου!δεν σας παει το κιλκις ρε παιδι μου πως να το κανουμε.πηγαινε μυτιληνη να ευχαριστηθειτε ψαρακι φρεσκο καθαρο αερα και ιωδιο!!!!!!!οσο για την αδικια στις μεταθεσεις εμενα ο αντρας μου που ειδε τις μεταθεσεις σημερα μεσα γιατι εχει υπηρεσια μου ειπε οτι πολυ απλα ειναι ο,τι να ναι φετος οι μεταθεσεις.φιλο του τον περνουν απο εδω στην κω και τον πανε στην ροδο!!!!δηλαδη ελεος.με το καλο η μεταθεση και θα δεις που σε λιγο καιρο θα εισαι ξετρελαμενη με την μυτιληνη.αλλωστε λενε καθε εμποδιο για καλο

vasoula07

vasoula07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΡΟΔΟ ΑΚΟΥΩ!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ??? ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υποτιθεται οτι φετος θα εκοβαν τις ασκοπες μεταθεσεις λογο κρισης,γιατι δεν εχουν λεφτα.τι να πω ρε κοριτσια...μπαχαλο!

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fouskitsa έγραψε:ετσι να το δεις νοπη μου!δεν σας παει το κιλκις ρε παιδι μου πως να το κανουμε.πηγαινε μυτιληνη να ευχαριστηθειτε ψαρακι φρεσκο καθαρο αερα και ιωδιο!!!!!!!οσο για την αδικια στις μεταθεσεις εμενα ο αντρας μου που ειδε τις μεταθεσεις σημερα μεσα γιατι εχει υπηρεσια μου ειπε οτι πολυ απλα ειναι ο,τι να ναι φετος οι μεταθεσεις.φιλο του τον περνουν απο εδω στην κω και τον πανε στην ροδο!!!!δηλαδη ελεος.με το καλο η μεταθεση και θα δεις που σε λιγο καιρο θα εισαι ξετρελαμενη με την μυτιληνη.αλλωστε λενε καθε εμποδιο για καλο

Φουσκιτσα ακριβως οπως τα λες ειναι.. εγω παω για τα μπανακια μου στη Μυτιλινη κι αυτοι ας καουν στη Θεσσαλονικη Καλοκαιριατικα... χαχαχαχαχαχαχα
Συγνωμη αλλα μου βγαινει λιγο κακία... Wink

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ετσι μπραβο!το πετρελαιο που θα γλιτωσεις που το πας????εγω ολο το χειμωνα εδω στην κω πληρωσαμε οσο πληρωνα για ενα μηνα στο διδυμοτειχο!!!!!!και που ξερεις???μπορει του χρονου που ειναι η σειρα μας για μεταθεση να σου ερθω στην μυτιληνη!!!!

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fouskitsa έγραψε:ετσι μπραβο!το πετρελαιο που θα γλιτωσεις που το πας????εγω ολο το χειμωνα εδω στην κω πληρωσαμε οσο πληρωνα για ενα μηνα στο διδυμοτειχο!!!!!!και που ξερεις???μπορει του χρονου που ειναι η σειρα μας για μεταθεση να σου ερθω στην μυτιληνη!!!!

Πετρελαια, βενζινες αστα να πανε ενα σορο οφελει θα εχω...Σου ευχομαι να παρεις μεταθεση εκει που θελεις κι αν ερθεις Μυτιλινη εγω εκει θα ειμαι χαχαχαχαχαχαχα μας βλεπω σε καμια 10 χρονια να φευγουμε απο εκει... χαχαχαχαχαχαχα Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 29 328109

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα σε χαλασω λιγο νοπη μου!το καλο ειναι οτι στο νησι ειναι μικρος ο χειμωνας και δεν θα καις πολυ πετρελαιο.το κακο ειναι οτι δεν εχει καλη παραλια(οχι θαλασσα),για καλη θα πρεπει να πας μακρυα.και για τις βενζινες,εξαρταται που θα ειναι το στρατοπεδο. ο αντρας μου εκανε 20 λεπτα να παει και αλλα τοσα για να γυρισει.εκτος αν μεινετε σε χωριο για να ειναι πιο κοντα στην δουλεια του.

lilalo

lilalo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τουρτιτσα που μενεις;;

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nopi30 έγραψε:
fouskitsa έγραψε:ετσι μπραβο!το πετρελαιο που θα γλιτωσεις που το πας????εγω ολο το χειμωνα εδω στην κω πληρωσαμε οσο πληρωνα για ενα μηνα στο διδυμοτειχο!!!!!!και που ξερεις???μπορει του χρονου που ειναι η σειρα μας για μεταθεση να σου ερθω στην μυτιληνη!!!!

Πετρελαια, βενζινες αστα να πανε ενα σορο οφελει θα εχω...Σου ευχομαι να παρεις μεταθεση εκει που θελεις κι αν ερθεις Μυτιλινη εγω εκει θα ειμαι χαχαχαχαχαχαχα μας βλεπω σε καμια 10 χρονια να φευγουμε απο εκει... χαχαχαχαχαχαχα Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 29 328109

θα εισαι και μακρια απο πεθερικα αν δεν κανω λαθος ε?...
και μονο για αυτο αξίζει!!!!χαχα

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lilalo έγραψε:Τουρτιτσα που μενεις;;
τωρα αλεξ/πολη,αλλα ημουν 6 χρονια μυτιληνη.

lilalo

lilalo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αλεξ/λη ναι αλλα που;; ελα στο τσατ να τα πουμε

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nopi30 έγραψε:Ιωαννα εχω δωσει βιογραφικο απο την πρωτη μερα που ηρθα στο Κιλκις και μετα πηραν και ξανα πηραν κοριτσια... Δεν γνωριζω τι παιχτηκε... Και εχω και συστατικη επιστολη οχι απο επιθεωρητη αλλα απο τα κεντρικα... Δεν ξερε τι να πω... Θα δοκιμασω την τυχη μου στην Μυτιλινη...

Γειά σου Νόπη! Σημερα μπήκα μετά από μέρες. Ήμασταν 4 χρόνια Μυτιλήνη με τον άντα μου και περάσαμε πολύ ωραία. Ενα θα σου πω. Αυριο ξημερώματα θα είμαστε Μυτηλινη με τα δύο από τα τρια παιδια μου γιατί μας έλειψε!

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:θα σε χαλασω λιγο νοπη μου!το καλο ειναι οτι στο νησι ειναι μικρος ο χειμωνας και δεν θα καις πολυ πετρελαιο.το κακο ειναι οτι δεν εχει καλη παραλια(οχι θαλασσα),για καλη θα πρεπει να πας μακρυα.και για τις βενζινες,εξαρταται που θα ειναι το στρατοπεδο. ο αντρας μου εκανε 20 λεπτα να παει και αλλα τοσα για να γυρισει.εκτος αν μεινετε σε χωριο για να ειναι πιο κοντα στην δουλεια του.

Το στρατοπεδο ειναι κοντα στην πολη, εχει ξαναπαει ο αντρας μου.... τωρα για τις παραλιες ενταξη το ομολογω δεν ξερω να κολημπαω παω μονο για ηλιοθεραπεια χαχαχαχαχαχαχα

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamamatina έγραψε:
nopi30 έγραψε:Ιωαννα εχω δωσει βιογραφικο απο την πρωτη μερα που ηρθα στο Κιλκις και μετα πηραν και ξανα πηραν κοριτσια... Δεν γνωριζω τι παιχτηκε... Και εχω και συστατικη επιστολη οχι απο επιθεωρητη αλλα απο τα κεντρικα... Δεν ξερω τι να πω... Θα δοκιμασω την τυχη μου στην Μυτιλινη...

Γειά σου Νόπη! Σημερα μπήκα μετά από μέρες. Ήμασταν 4 χρόνια Μυτιλήνη με τον άντα μου και περάσαμε πολύ ωραία. Ενα θα σου πω. Αυριο ξημερώματα θα είμαστε Μυτηλινη με τα δύο από τα τρια παιδια μου γιατί μας έλειψε!

ΜαμαΜατινα μονο θετικα ακουω για την Μυτιλινη... ελπιζω να περασω κι εγω τοσο καλα οσο περασαν και οσοι εμεναν εκει...

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:
nopi30 έγραψε:

θα εισαι και μακρια απο πεθερικα αν δεν κανω λαθος ε?...
και μονο για αυτο αξίζει!!!!χαχα

Μπουμπουκιτσα μονο την πεθερα μου εχω... καλη χρυση αλλααααα ουτε τη μανα μου δεν αντεχω πια... που λεει ο λογος... χαχαχαχαχαχαχα
Μονο την υγεια τους να εχουν και να ειναι καλα...Να σου πω κουραστηκα αυτο το πραγμα με τα σογια... Θελω να κανω κατι με τον αντρα μου και πρεπει να σκεφτομαι ποιος γιορταζει και ποιος θα παρεξηγηθει, αι στο καλο θα παω μακρια θα περνω τηλεφωνο και θα ειμαι μια χαρα στην ησυχια μου...

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

http://kranosgr.blogspot.com/2011/06/blog-post_1799.html
θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα ή χειρότερα με το συνδικαλισμό???? Αχ ας δούμε κι εμείς μια άσπρη μέρα.... Shocked Shocked Shocked Shocked

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια δεν βγηκαν ολες οι μεταθεσεις τελικα...και τον τρελανα τον αντρα μου...γιατι δεν εμαθες του ελεγα του καημενου..χαχ..
εμεις παντως ακομη περιμενουμε...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσιαSmile Σε λίγους μήνες περιμένουμε το μωράκι μας και ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι το θέμα του παιδιάτρου που με αγχώνει λίγο όσο να πεις Rolling Eyes Rolling Eyes Έχει καμία κοπέλα κάποια σύσταση για κάποιον καλό παιδίατρο στην Αθήνα δυτικά (αιγάλεω, κορυδαλλό κλπ) που να είναι συμβεβλημένος με τον στρατό? Βρήκα κάποιους από το site των συσμβεβλημένων γιατρών αλλά δεν θέλω να πάω στα τυφλά..

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cinderella έγραψε:
http://kranosgr.blogspot.com/2011/06/blog-post_1799.html
θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα ή χειρότερα με το συνδικαλισμό???? Αχ ας δούμε κι εμείς μια άσπρη μέρα.... Shocked Shocked Shocked Shocked
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 'Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΙ,Ο ΣΤΡΑΤΟς ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ.

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
bou-boukitsa έγραψε:κοριτσακια δεν βγηκαν ολες οι μεταθεσεις τελικα...και τον τρελανα τον αντρα μου...γιατι δεν εμαθες του ελεγα του καημενου..χαχ..
εμεις παντως ακομη περιμενουμε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…. ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ… Twisted Evil

lilalo

lilalo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Για τους τεθωρακισμενους δεν εχουν βγει ακομη

Σούλα

Σούλα
Κορίτσια για τους εποπ ξέρετε αν έχουν βγει?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις